Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:10 am

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:41 am
Καλημέρα παιδιά, @assistant77 τελευταία φορά που κάθομαι να σβήνω αναρτήσεις άμεσα ή έμμεσα ειρωνικές,προσβλητικές, υποτιμητικές για μέλος του φόρουμ που απλά εκφράζει τις απόψεις του. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα κρατάει μήνες τώρα από την επόμενη για κάθε παρόμοια ανάρτηση θα έχει 10 μέρες αποκλεισμό. Αν κάποιον τον θεωρείτε τρόλ, δεν συμφωνείτε μαζί του, σας ανάβουν τα λαμπάκια όταν βλέπετε ανάρτηση του πηγαίνετε στο προφίλ του και τον προσθέτετε σαν εχθρό (που ακούγεται κάπως είναι αλήθεια) και δεν βλέπετε ξανά κάπόια ανάρτηση του. Ας το λήξουμε εδώ σας παρακαλώ.
AlexD έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:32 am
Να πω και κάτι άσχετο, ρε Dedalos, έχει κουράσει αυτή η φάση με το "κυρία κυρία ο Χρήστος με κοίταξε άγρια". Δεν σε έβρισε κανείς. Το μόνο που είπε ο άνθρωπος είναι ότι δεν έχει νόημα να σου απαντάει κανείς γιατί είσαι απόλυτοςς
Κάποιοι του απαντάνε και κάποιοι συμφωνούν, αν κάποιος κρίνει ότι δεν έχει νόημα να του απαντάει ας μην του απαντάει, αν κάποιος θέωρεί ότι το ποστ είναι ανάρμοστο ας κάνει αναφορά, απλά πράγματα.
Μα δεν θεωρεί ότι το ποστ είναι ανάρμοστο, θεωρεί ότι έχει τόση εμπάθεια που καλοπροαιρετα δεν έχει νόημα να μπεις σε διάλογο, είναι όχι μόνο χάσιμο χρόνου αλλά και κακό για την συζήτηση.
Εφόσον κάποιος πιστεύει ότι κάποια ποστ κινούνται στα όρια του τρολ και χαλάνε την συζήτηση, είναι κακό να το επισημαίνει και να προτρέπει κάποιον άλλον που εκτιμά, να μην απαντάει και ταΐζει αυτά τα ποστ;

Και χωρίς την διάσταση του "τρολ" ακόμα, όταν κάποιος επαναλαμβάνει την ίδια γνώμη ότι και να γίνει και φαίνεται πως ο διάλογος από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα. Ε μετά από κάποια χρόνια, λες "τι απαντάς αφού δεν ακούει", τι κακό έχει;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:33 am

AlexD έγραψε:

Μα δεν θεωρεί ότι το ποστ είναι ανάρμοστο, θεωρεί ότι έχει τόση εμπάθεια που καλοπροαιρετα δεν έχει νόημα να μπεις σε διάλογο, είναι όχι μόνο χάσιμο χρόνου αλλά και κακό για την συζήτηση.
Εφόσον κάποιος πιστεύει ότι κάποια ποστ κινούνται στα όρια του τρολ και χαλάνε την συζήτηση, είναι κακό να το επισημαίνει και να προτρέπει κάποιον άλλον που εκτιμά, να μην απαντάει και ταΐζει αυτά τα ποστ;

Και χωρίς την διάσταση του "τρολ" ακόμα, όταν κάποιος επαναλαμβάνει την ίδια γνώμη ότι και να γίνει και φαίνεται πως ο διάλογος από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα. Ε μετά από κάποια χρόνια, λες "τι απαντάς αφού δεν ακούει", τι κακό έχει;
Με συγχωρείς αλλά δεν είναι καλοπροαίρετο, είναι bullying και αφορά οτιδήποτε πει ο συγκεκριμένος, το συγκεκριμένο ποστ που ξεκίνησε αυτό δεν είχε μάλιστα καν σχέση με τον Μπαρτζώκα, σε αρκετά ποστ του μάλιστα πολλοί συμφωνούν μαζί του.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν βλέπετε ότι εδώ και μήνες του κάνουν συνεχώς επιθέσεις συγκεκριμένα άτομα αγνοόντας τις παραινέσεις μου και ποντάροντας στο ότι δεν μπορούμε να τους δίνουμε συνεχώς φάουλ, θα ήταν δε ευχαριστημένοι αν αντιθέτως διώχναμε τον Daidalo από το φόρουμ, αυτό εσύ το θεωρείς σωστό; Δεν θεωρείς λάθος να προσβάλεις κάποιον συνεχώς, να τον υποτιμάς και να τον ειρωνεύεσαι; Αν εκτιμά τον Περικλή να του στείλει ένα p.m να του πει "τι απαντάς βρε Περικλή, ο τύπος είναι τρολ",
Να διώξω και τον Reigman επειδή κουράζει για τα λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό, να διώξω και τον soupamantar επειδή γίνεται κουραστικός, να διώξω τον Manu επειδή είναι εμμονικός με τον Καλάθη, να αποκλείσω κι...εμένα επειδή γίνομαι κουραστικός με το "όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις". Αν όχι πείτε μου ποια είναι τα όρια και πότε κάποιος είναι εμμονικός ή όχι να ξέρω κι εγώ, πότε είναι σωστό να φιμώνουμε κάποιον και πότε όχι. Πότε είναι σωστό να αποκαλούμε κάποιον τρολ, να βάζουμε ειρωνικές φατσούλες κάτω από τα σχόλια του και πότε όχι.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:58 am

Conan1982 έγραψε:
AlexD έγραψε:

Με συγχωρείς αλλά δεν είναι καλοπροαίρετο, είναι bullying και αφορά οτιδήποτε πει ο συγκεκριμένος, το συγκεκριμένο ποστ που ξεκίνησε αυτό δεν είχε μάλιστα καν σχέση με τον Μπαρτζώκα, σε αρκετά ποστ του μάλιστα πολλοί συμφωνούν μαζί του.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν βλέπετε ότι εδώ και μήνες του κάνουν συνεχώς επιθέσεις συγκεκριμένα άτομα αγνοόντας τις παραινέσεις μου και ποντάροντας στο ότι δεν μπορούμε να τους δίνουμε συνεχώς φάουλ, θα ήταν δε ευχαριστημένοι αν αντιθέτως διώχναμε τον Daidalo από το φόρουμ, αυτό εσύ το θεωρείς σωστό; Δεν θεωρείς λάθος να προσβάλεις κάποιον συνεχώς, να τον υποτιμάς και να τον ειρωνεύεσαι; Αν εκτιμά τον Περικλή να του στείλει ένα p.m να του πει "τι απαντάς βρε Περικλή, ο τύπος είναι τρολ",
Να διώξω και τον Reigman επειδή κουράζει για τα λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό, να διώξω και τον soupamantar επειδή γίνεται κουραστικός, να διώξω τον Manu επειδή είναι εμμονικός με τον Καλάθη, να αποκλείσω κι...εμένα επειδή γίνομαι κουραστικός με το "όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις". Αν όχι πείτε μου ποια είναι τα όρια και πότε κάποιος είναι εμμονικός ή όχι να ξέρω κι εγώ, πότε είναι σωστό να φιμώνουμε κάποιον και πότε όχι. Πότε είναι σωστό να αποκαλούμε κάποιον τρολ, να βάζουμε ειρωνικές φατσούλες κάτω από τα σχόλια του και πότε όχι.
Κάτσε ρε συ Conan, ένα ένα.

Πρώτον, δεν αναφέρθηκα στο πως θα διαχειριστεί ένας μοντ αυτήν την κατάσταση, μιλώντας στον ίδιο τον Dedalos είπα ότι κουράζει και ότι δεν τον έβρισε κανείς, σε αυτό απάντησες κάτι και σου μίλησα για αυτό το συγκεκριμένο. Σε καμία περίπτωση δεν είχα διάθεση να στην πω επειδή είσαι mod, συνέχισα απλώς τον διάλογο με το μέλος Conan.

Δεύτερον, δεν είμαι υπέρ του να αποβληθεί ο οποιοσδήποτε. Και αυτοί που τα βάζουν με τον Dedalos αν θα το ήθελαν δεν το ξέρω, εγώ παρόλο που επίσης με κουράζει ο συγκεκριμένος δεν θα το ήθελα και δεν το βρίσκω σωστό. Η αποβολή για μένα είναι θεμιτή μόνο όταν κάποιος κάνει τα φάουλ που έχουν ήδη οριστεί, οτιδήποτε άλλο δεν το θεωρώ σωστό.

Τρίτον, αδυνατείς να το πιστέψεις και σε πιστεύω. Όντως όμως δεν το βλέπω ακριβώς έτσι, όσο έχω δει βέβαια. :peace:
Υπάρχει αντιπαράθεση, όπως υπάρχει και μεταξύ άλλων μελών. Υπάρχουν όντως σχόλια ειρωνικά/υβριστικά ή τέλος πάντων που ξεπερνάνε τα παραπάνω όρια που λέω στο 2, υπάρχουν όμως και σχόλια που διατυπώνουν απλώς μια άποψη πάνω σε κάποιες απόψεις.
Διατυπώνουν δηλαδή την άποψη ότι αυτές οι συγκεκριμένες απόψεις, από το συγκεκριμένο μέλος, έχουν για συγκεκριμένους λόγους στα μάτια τους μηδενική αξία.

Συμφωνώ βέβαια με το ότι δεν είναι σωστό απλώς να ειρωνεύεσαι, απλώς στο συγκεκριμένο που έγινε θέμα και για αυτό του απευθύνθηκα το θεωρώ λίγο υπερβολή που φώναξε διαιτησία, παρόλο που θα μπορούσε αντί για "μου αρέσει που του απαντάς" να γράψει "τι νόημα έχει να απαντάς".

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:19 am

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:41 am
Καλημέρα παιδιά, @assistant77 τελευταία φορά που κάθομαι να σβήνω αναρτήσεις άμεσα ή έμμεσα ειρωνικές,προσβλητικές, υποτιμητικές για μέλος του φόρουμ που απλά εκφράζει τις απόψεις του. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα κρατάει μήνες τώρα από την επόμενη για κάθε παρόμοια ανάρτηση θα έχει 10 μέρες αποκλεισμό. Αν κάποιον τον θεωρείτε τρόλ, δεν συμφωνείτε μαζί του, σας ανάβουν τα λαμπάκια όταν βλέπετε ανάρτηση του πηγαίνετε στο προφίλ του και τον προσθέτετε σαν εχθρό (που ακούγεται κάπως είναι αλήθεια) και δεν βλέπετε ξανά κάπόια ανάρτηση του. Ας το λήξουμε εδώ σας παρακαλώ.
AlexD έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:32 am
Να πω και κάτι άσχετο, ρε Dedalos, έχει κουράσει αυτή η φάση με το "κυρία κυρία ο Χρήστος με κοίταξε άγρια". Δεν σε έβρισε κανείς. Το μόνο που είπε ο άνθρωπος είναι ότι δεν έχει νόημα να σου απαντάει κανείς γιατί είσαι απόλυτοςς
Κάποιοι του απαντάνε και κάποιοι συμφωνούν, αν κάποιος κρίνει ότι δεν έχει νόημα να του απαντάει ας μην του απαντάει, αν κάποιος θέωρεί ότι το ποστ είναι ανάρμοστο ας κάνει αναφορά, απλά πράγματα.
OK boss,μην τα ξαναλεμε.....κανε αυτο που πρεπει.....αν δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενα ποστ μου ειναι εμπρηστικο ή υβριστικο πως γινεται να μην το ξανακανω;;;;;;;οποτε εγω συνεχιζω να γραφω αυτα που θεωρω σωστα κι εσυ συνεχιζεις να κανεις αυτα που πρεπει για να προστατεψεις το φορουμ......τελος,συνεχιζουμε.

0
assistant

nba

Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:35 am

Conan1982 έγραψε:
AlexD έγραψε:

Φιλε σε σεβομαι πολυ αλλα προσεχε τις εκφρασεις σου......μη μου λες εμενα οτι κανω μπουλινγκ,δε με ξερεις.....εχω δυο παιδια ενα στην εφηβεια κι ενα λιγο πριν κι εχω φαει απιστευτες εργατοωρες να τους μιλαω γι αυτο το θεμα για να γινουν σωστοι ανθρωποι......οποτε δε δεχομαι αυτην την εκφραση σε καμια περιπτωση.

Στο δεδαλο τον τελευταιο καιρο εχω βαλει μια δυο φορες πανω χερακι για καποια ποσταρισματα που θεωρησα σωστα.....αν δεν μπορεις να το δεις απ το moderating ας το επιβεβαιωσει ή διαψευσει ο δεδαλος αν θελει.......ακους εκει κανω μπουλινγκ.....

Edit....ποια ηταν η τελευταια φορα που ασχοληθηκα αμεσα ή εμμεσα με το δεδαλο;;;;;;;;;ειναι μια-δυο φορες στο τελευταιο τριμηνο;;;;;;και σ εναν αλλο φιλο που εγραψε να παρουμε τον Μισιτς του απαντησα να τον παρουμε πακετο με τον Πορζινγκις.......ν αστειευτω ηθελα αλλα καλιστα θα μπορουσε να κανει ο συγκεκριμενος report οτι τον ειρωνευθηκα.....ειναι πολυ λεπτα τα ορια οταν η κουβεντα γινεται πισω απο ενα πληκτρολογιο.....μη διυλιζετε τον κωνωπα,δε θα βγαλετε ακρη imo.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:12 pm

Να ' στε αγαπημενοι να μην τσακωνεστε.

δεν κινειται φυλλο στο οριζοντα για μεταγραφη. καποιες φημες λενε οτι ο πετρουσεφ δεν θα μεινει στους Κινγκς(σιγουρα λεω εγω) και θα τον χτυπησει ο ολυμπιακος και καποιες αλλες φημες οτι νο1 στοχος για την περιφερεια ειναι ο Davis. απο τετοια ομως χορτασαμε φετος. εχει κλεισει ο μιροτιτς, σε 3 μερες ερχεται ο τζειμς, ερχεται ο Ναν κλπ.
Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη στα μεταγραφικα του ολυμπιακου με τους δημοσιογραφους του ,την επικοινωνια της ΚΑΕ και τις διαπραγματευσεις που κανει η ομαδα με παικτες.
Ή όντως δεν υπαρχει καμια διαθεση να παρουν παικτη ή το δουλεύουν μυστικά και αυτο θελει καποιο χρόνο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:34 pm

assistant77 έγραψε:
Φιλε σε σεβομαι πολυ αλλα προσεχε τις εκφρασεις σου......μη μου λες εμενα οτι κανω μπουλινγκ,δε με ξερεις.....εχω δυο παιδια ενα στην εφηβεια κι ενα λιγο πριν κι εχω φαει απιστευτες εργατοωρες να τους μιλαω γι αυτο το θεμα για να γινουν σωστοι ανθρωποι......οποτε δε δεχομαι αυτην την εκφραση σε καμια περιπτωση.

Στο δεδαλο τον τελευταιο καιρο εχω βαλει μια δυο φορες πανω χερακι για καποια ποσταρισματα που θεωρησα σωστα.....αν δεν μπορεις να το δεις απ το moderating ας το επιβεβαιωσει ή διαψευσει ο δεδαλος αν θελει.......ακους εκει κανω μπουλινγκ.....

Edit....ποια ηταν η τελευταια φορα που ασχοληθηκα αμεσα ή εμμεσα με το δεδαλο;;;;;;;;;ειναι μια-δυο φορες στο τελευταιο τριμηνο;;;;;;και σ εναν αλλο φιλο που εγραψε να παρουμε τον Μισιτς του απαντησα να τον παρουμε πακετο με τον Πορζινγκις.......ν αστειευτω ηθελα αλλα καλιστα θα μπορουσε να κανει ο συγκεκριμενος report οτι τον ειρωνευθηκα.....ειναι πολυ λεπτα τα ορια οταν η κουβεντα γινεται πισω απο ενα πληκτρολογιο.....μη διυλιζετε τον κωνωπα,δε θα βγαλετε ακρη imo.
Πως δεν το δέχεσαι; Γιατί πρέπει να σε γνωρίζω για να βγάλω το συμπέρασμα; Τι σημασία έχει τι κάνεις στην κανονική σου ζωή και μπράβο σου. Θες να σου αναρτήσω όλα τα ποστ που έχεις κάνει και αφορούν κάποιου είδους επίθεση, ειρωνία προς το πρόσωπό του μαζί και τα διαγραμμένα; Αν τα είχες κάνει προς εμένα πάντως θα το θεωρούσα ότι έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου. Θέλεις να σου αναρτήσω και πόσα από αυτά αφορούν ακόμα και αναρτήσεις που μιλούσε με επιχειρήματα; Δεν κρατάω ημερολόγιο για να ξέρω το τελευταίο τρίμηνο πόσες φορές το έχεις κάνει αλλά ξέρω ότι είναι ένα μόνιμο θέμα τους τελευταίους μήνες. Νομίζω ότι είναι τις περισσότερες φορές σαφές πότε αστειεύεται κάποιος, πότε αστειεύεται αλλά ο άλλος δεν το δέχεται. Δεν διυλίζω κανέναν κόνωπα. Το φόρουμ υπάρχει με την προϋπόθεση ότι σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν είναι ανάγκη να συνομιλούμε με τον καθένα, ούτε εγώ τους συμπαθώ όλους, ούτε συμφωνώ με όλους, αλλά προσπαθώ να σας σέβομαι όλους, ούτε θέλω να επιβληθώ με κάποιον τρόπο, θέλω απλώς να λήξει αυτή η κατάσταση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:36 pm

Heisenberg έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:12 pm
Να ' στε αγαπημενοι να μην τσακωνεστε.

δεν κινειται φυλλο στο οριζοντα για μεταγραφη. καποιες φημες λενε οτι ο πετρουσεφ δεν θα μεινει στους Κινγκς(σιγουρα λεω εγω) και θα τον χτυπησει ο ολυμπιακος και καποιες αλλες φημες οτι νο1 στοχος για την περιφερεια ειναι ο Davis. απο τετοια ομως χορτασαμε φετος. εχει κλεισει ο μιροτιτς, σε 3 μερες ερχεται ο τζειμς, ερχεται ο Ναν κλπ.
Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη στα μεταγραφικα του ολυμπιακου με τους δημοσιογραφους του ,την επικοινωνια της ΚΑΕ και τις διαπραγματευσεις που κανει η ομαδα με παικτες.
Ή όντως δεν υπαρχει καμια διαθεση να παρουν παικτη ή το δουλεύουν μυστικά και αυτο θελει καποιο χρόνο.
Και καλά κάνουν ρε φιλε. Δεν εχει δουλειά κανένας αρδ ή μανατζερ να ξέρει τι μεταγραφές κοιτάει η ομαδα. Χορτασαμε απο βολεμενους insiders σε pay roll. Ας γίνονται ανακοινώσεις κι ας μην μαθαίνουμε ποτέ τίποτα.

0
assistant

nba

Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:47 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:34 pm
assistant77 έγραψε:

Πως δεν το δέχεσαι; Γιατί πρέπει να σε γνωρίζω για να βγάλω το συμπέρασμα; Τι σημασία έχει τι κάνεις στην κανονική σου ζωή και μπράβο σου. Θες να σου αναρτήσω όλα τα ποστ που έχεις κάνει και αφορούν κάποιου είδους επίθεση, ειρωνία προς το πρόσωπό του μαζί και τα διαγραμμένα; Αν τα είχες κάνει προς εμένα πάντως θα το θεωρούσα ότι έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου. Θέλεις να σου αναρτήσω και πόσα από αυτά αφορούν ακόμα και αναρτήσεις που μιλούσε με επιχειρήματα; Δεν κρατάω ημερολόγιο για να ξέρω το τελευταίο τρίμηνο πόσες φορές το έχεις κάνει αλλά ξέρω ότι είναι ένα μόνιμο θέμα τους τελευταίους μήνες. Νομίζω ότι είναι τις περισσότερες φορές σαφές πότε αστειεύεται κάποιος, πότε αστειεύεται αλλά ο άλλος δεν το δέχεται. Δεν διυλίζω κανέναν κόνωπα. Το φόρουμ υπάρχει με την προϋπόθεση ότι σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν είναι ανάγκη να συνομιλούμε με τον καθένα, ούτε εγώ τους συμπαθώ όλους, ούτε συμφωνώ με όλους, αλλά προσπαθώ να σας σέβομαι όλους, ούτε θέλω να επιβληθώ με κάποιον τρόπο, θέλω απλώς να λήξει αυτή η κατάσταση.
ΟΚ τωρα σε προστατευει ο ρολος σου και μπορεις να γραφεις ο,τι να ναι χωρις να κινδυνευεις......αν εγραφα εγω αυτο το ποστ θα ημουν off για 10 μερες αλλα για σενα απλα ειναι Σαββατο........και ΝΑΙ θα θελα να παραθεσεις τις αποδειξεις που δειχνουν οτι κανω μπουλινγκ......ντροπη,απλα.....μαθατε μια λεξη απ τα σοσιαλ και την πιπιλατε.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:17 pm

Μόνο μπάσκετ παιδια και αγαπημένοι. Να βοηθήσουμε και τους διαχειριστές να κανουν πιο εύκολα τη δουλειά τους.
Ελάτε, είμαι σχετικά νέο μέλος και στεναχωριέμαι με τους τσακωμούς, είμαστε για το μπασκετ εδώ.
Οσο κι αν ακουστεί περίεργο, εύχομαι όσο δυνατόν πιο πολλές ήττες για να δημιουργηθεί πίεση στη διοίκηση να πάρει αποφάσεις.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
AlexD

nba

Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:28 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:17 pm
Μόνο μπάσκετ παιδια και αγαπημένοι. Να βοηθήσουμε και τους διαχειριστές να κανουν πιο εύκολα τη δουλειά τους.
Ελάτε, είμαι σχετικά νέο μέλος και στεναχωριέμαι με τους τσακωμούς, είμαστε για το μπασκετ εδώ.
Οσο κι αν ακουστεί περίεργο, εύχομαι όσο δυνατόν πιο πολλές ήττες για να δημιουργηθεί πίεση στη διοίκηση να πάρει αποφάσεις.
Εγώ πάλι θέλω νίκες, ηρεμία και να βγει το πλάνο του κόουτς ή όπου δεν βγει να γίνει προσθήκη χωρίς να έρχεται με πίεση από τον κόσμο που όλα τα ξέρει, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:29 pm

Προς διαχειριστές, mod κλπ:
Κρατείστε τον Δαίδαλο, τον Απεγνωσμένο, ή τον άλλο που κάθε φορά μιλάει για τους "απέναντι" αποφεύγοντας προκλητικά να πει ποιοί είναι αυτοί οι "απέναντι", και αφήστε τους να επαναλαμβάνουν σε κάθε σχόλιό τους το ίδιο κουραστικό μοτίβο (κάτι που είναι παράβαση του κανονισμού του φόρουμ). Και διώξτε με τον τρόπο σας όλους τους άλλους, είτε αποκλείοντάς τους είτε αναγκάζοντάς τους σε αποχή (όπως η αφεντομουτσουνάρα μου). Αλλά μην παραπονεθείτε ποτέ γιατί το φόρουμ πάει να γίνει γκαζέτα.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:31 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 12:47 pm

ΟΚ τωρα σε προστατευει ο ρολος σου και μπορεις να γραφεις ο,τι να ναι χωρις να κινδυνευεις......αν εγραφα εγω αυτο το ποστ θα ημουν off για 10 μερες αλλα για σενα απλα ειναι Σαββατο........και ΝΑΙ θα θελα να παραθεσεις τις αποδειξεις που δειχνουν οτι κανω μπουλινγκ......ντροπη,απλα.....μαθατε μια λεξη απ τα σοσιαλ και την πιπιλατε.
Λυπάμα αν αισθάνεσαι έτσι, αλλά για σένα είναι σωστό να αποκαλείς κάποιον τρολ, χαζό, μισόμουρλο αλλά όχι εγώ να σου λέω ότι κάνεις bullying. ΟΚ, δέχομαι ότι αυτό που κάνεις δεν το θεωρείς ως τέτοιο. Ο άλλός όμως που το δέχεται πως το προσλαμβάνει;
Ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναρτήσεις σου που αφορούν αποκλειστικά τον Dedalos και πες μου ότι μπορούν να θεωρηθούν καλοπροαίρετες.

-Στου κουφου(και του χαζου,και του τρολ....)την πορτα οσο θελεις βροντα..........................

-Eχεις βγει εκτος ελεγχου πλεον.......Ολα αυτα που ελεγες μες στη χρονια σε αυτοδηλητιριαζουν και πνιγεσαι στο δικο σου δηλητηριο.......συνεχισε μονος σου στον κατηφορο σου,δε σου ξανααπανταω σε τιποτα.....

-Και υπαρχουν και αλλοι φιλαθλοι που ολη τη χρονια μας τα καναν τσουρεκια με τον Κααναν.......και μετα μαλλον τη γυρισαν τη μπιφτεκα...........
ΥΓ οπου φυσαει ο ανεμος παω,ειμαι καλαμι γερνω δε σπαω.................

-Δεδαλε εσύ;;;;;; δε σ αναγνωρίζω τις τελευταίες ώρες......
Με το που έκλεισε απέναντι δεν ήθελα να μπω στο φόρουμ..... Λέω "αντε τη φυγή του Σλουκα θα την αντέξω, ποιος όμως αντέχει τη γκρίνια του........"
Συνέχισε έτσι ,μη μασάς.... Ανανεωσαμε και Κααναν --Πητερς τι να μας φοβίσει..... :D

-ΑχαχΧαχαχαχα..... Γελάσαμε πάλι ρε φίλε χρονιάρες μέρες....... Αντε να υποστηριξεις τα μπάτζετ και τα ρόστερ της Φενέρ, της Αρμάνι, της Μπολόνια και της Εφές...... Καλή Ανάσταση αν και πιστεύω ότι θα χρειαστεί να το πιεις όλο το ποτηριο τούτο.....

-εγω απ την αλλη ειδα αλλο ονειρο.....δεν παιζει ο Κααναν λεει ,χανουμε ΑΝΕΤΑ 10-15 ποντους και βγαινει μαινομενος ο δεδαλος και κραζει τον εμμονικο Μπαρτζωκα που εδωσε στο κρισιμοτερο σημειο της χρονιας αδεια στο βασικο μας 2αρι.......τον κανω εικονα να επιχειρηματολογει κιολας και να ΄΄πεφτει΄΄ το διαδικτυο.............

-ετσι ειναι το διαδικτυο φιλε μου.......ο καθε ΄΄μισομουρλος΄΄ μπορει να μπαινει και να στα κανει τσουρεκια.......χαμογελα και συνηθισε το...

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:36 pm

Ο Δέδαλος γενικά έχει φάει κόλλημα με Κάναν και Πίτερς και αρνείται να παραδεχθεί την πραγματικότητα ότι ανέβηκαν πολύ σαν παίχτες μέχρι τώρα και μακάρι να συνεχίσουν έτσι! Τώρα ναι αν δεν είχες Κάναν και είχες Τζέιμς προφανώς θα ήσουν ανώτερος! Παίζουν καλά και οι 2, αλλά αντί για Σίκμα θέλεις κάτι πιο σκληρoτράχηλο,αλτικό και συνάμα με λίγη επιθετική δεξιότητα γιατί ο Πίτερς είναι ντελικάτος pf αν και την κρίσιμη άμυνα την έβγαλε με Φενέρ για να τα λέμε όλα...
Ο Σίκμα μπορεί να μείνει για πέμπτος ψηλός στην euroleague..

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:48 pm

lefpan έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 1:29 pm
Προς διαχειριστές, mod κλπ:
Κρατείστε τον Δαίδαλο, τον Απεγνωσμένο, ή τον άλλο που κάθε φορά μιλάει για τους "απέναντι" αποφεύγοντας προκλητικά να πει ποιοί είναι αυτοί οι "απέναντι", και αφήστε τους να επαναλαμβάνουν σε κάθε σχόλιό τους το ίδιο κουραστικό μοτίβο (κάτι που είναι παράβαση του κανονισμού του φόρουμ). Και διώξτε με τον τρόπο σας όλους τους άλλους, είτε αποκλείοντάς τους είτε αναγκάζοντάς τους σε αποχή (όπως η αφεντομουτσουνάρα μου). Αλλά μην παραπονεθείτε ποτέ γιατί το φόρουμ πάει να γίνει γκαζέτα.
Εσύ θεωρείς ότι περιλαμβάνεσαι σε αυτήν την κατηγορία επαναλαμβάνοντας το ίδιο κουραστικό μοτίβο για τον Dedalos; Θεωρείς ότι υπάρχει μια λίστα ατόμων που πρέπει να αποκλείσουμε για να μείνει κάτι σαν η "ελίτ" των σχολιαστών που θα μπορούν να σχολιάζουν ανενόχλητοι; Απέχεις επειδή διώξαμε τον Jazz, απέχεις και γιατί δεν διώχνουμε τον Dedalos. Εμενα αυτό μου φαίνεται αντιφατικό. Απέχεις επειδή λογοκρίνουμε, απέχεις και επειδή δεν λογοκρίνουμε. Εγώ προτείνω όλοι απλώς να συμμετέχουν με σεβασμό στους άλλους, αυτή θα είναι και η διαφορά με τα σχόλια στον Gazzetta.

Συγγνώμη προς όλα τα μέλη για τα συνεχόμενα off topic που εγώ προκάλεσα, το σταματάω εδώ, όποιο μέλος θεωρεί ότι είμαι λάθος ευχαρίστως να το συνεχίσω αλλά σε p.m., Έχω κουραστεί προσωπικά, για μένα είναι, είσαστε, είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”