τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 06, 2023 4:09 pm
Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 06, 2023 2:26 pm
Ηθελα να το γραψω απο χτες αλλα δεν προλαβα. Υπαρχει μια πληροφορια εκ των εσω απο καποιον που ειχε διαρρευσει επιτυχως την ελληνοποιηση του Γουοκαπ. αυτος λοιπον ειναι φιλος με εναν γνωστο μου. του ειπε οτι ο ολυμπιακος παλευει την πολυ δυσκολη περιπτωση του Μισιτς. επιλογη μπαρτζωκα και λογω ευρωπαικης εμπειριας.και λογω οτι δεν φαινεται να υπολογιζεται στους Θαντερ. δεν ξερω αν το παλευουν για τωρα ή για πιο μετά αλλα αυτο ειπε.
Εγω οταν το ακουσα λεω μπαρουφες!!
Σημερα εγινε μια ερωτηση στον Διαμαντοπουλο τελειως απροσμενα και του ειπε καποιος αλλος δημοσιογράφος το ονομα Μισιτς προς το τελος οταν μιλουσαν για τα μεταγραφικα του Ολυμπιακου. ο Διαμαντοπουλος αλλαξε θέμα. και οταν το ειπε 2η φορα ο αλλος ο Διαμαντοπουλος δεν ειπε τιποτα.
μην αρχισετε τα γνωστα "μουφες δεν ισχυει". πιθανον.
εγω απλως μεταφερω οτι εμαθα και οτι ειδα.
πολυ κουτελιερη διαβαζεις
ενταξει ειπαμε μας αρεσει γελαμε μαζι του αλλα δεν ειναι και για να τον πιστευουμε
καμια σχεση με αυτον. αυτος που το ειπε και το εμαθα δουλευει στην ΚΑΕ στα γραφεια υπαλληλος.
και απ'οτι ειδα το ειπε και αλλος. ενας ακριβος πελατης που εγραψε ενας φιλος πιο πανω.
ολοι γνωριζουμε τις δυσκολιες ενος τετοιου deal. στα ορια του ακατορθωτου. δεν χρειαζονται να μας υπενθυμισετε για το τι συμβολαιο εχει ο μισιτς και ποσοι θα τον θελουν κλπ.
τα ξερουμε.
για τον φιλο που εγραψε οτι δεν εγινε διαρροη για τον Γουοκαπ το οτι δεν το εμαθε αυτος δεν σημαινει οτι δεν υπηρξε. γιατι εγω το ηξερα 3 μηνες πριν ακουστει το οτιδηποτε.
Τωρα για τον Μισιτς μπορει οντως να υπηρξε μια επαφη και να το φουσκωσαν και μπορει και να ειναι ολοτελα μουφα.
ομως οποιος ακουει απο εμας κατι δεν ειναι κακο να το μοιραζεται εδω μεσα.
οι δημοσιογραφοι ποτε πετυχαινουν κατι ποτε οχι.αν ακουσουν κατι το εξαπολυουν.
Ο μιροτιτς οντως ηταν κοντα αλλα αλλαξε γνωμη. ειδαμε ολοι τι παραξενος τυπος ειναι.
ο Διαμαντοπουλος φετος επεσε εξω ναι γι αυτο ισως δεν τον παιρνει να ξαναπει κατι δημοσιως.οπως πεσαν εξω αλλοι για τον Ναν.
Για τον Ντορσευ π.χ ομως ειχε πεσει μεσα και το ειχε αποκαλυψει πρωτος.
Deals χαλανε, ανατροπες υπαρχουν, συμφωνιες σπάνε. ετσι πανε αυτα.