Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 06, 2023 4:25 pm

Πολύ εφικτή η περίπτωση του Μίσιτς...
Όχι ότι αν επιστρέψει Ευρώπη θα τον θέλει όλη η Ευρωλίγκα , όχι πως ο DPG θα του δώσει γη και ύδωρ κι ας έχει άλλα 15 γκαρντ ο Παναθηναϊκός.
Θα πάνε οι Αφοί, που τρελαίνονται για πλειστηριασμούς, θα του σκάσουν 2,5 - 3 εκατομμύρια και όλα καλά :roofl:

Ας πάρουμε ένα αθλητικό 4/5άρι όσο είναι καιρός θα πω εγώ, γιατί χρονιά με τέσσερις ψηλούς ΔΕΝ βγαίνει και ας αφήσουμε τα όνειρα θερινής νυκτός.

2
2 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Νοέμ 06, 2023 4:31 pm

Μην ακούω τρελά, δεν χωράει ο Βασίλης σε εμάς που έχουμε Θωμά, Νάιτζελ και Μιχάλη. :P

Καλά από φήμες άλλο τίποτα... και ότι κάτι κινείται από Φενέρ μεριά φούντωσε πάλι τις τελευταίες μέρες, μετά ότι εμπλέκεται ο ΠΑΟ και τσουπ κάτι και για Ρεαλ, άντε βγάλε άκρη τώρα.

Στα σοβαρά πάντως, ίσως απλά έχουμε κάνει προσέγγιση για του χρόνου έχοντας στο μυαλό μας ότι ίσως γυρίσει και θέλουμε να έχουμε κάνει δουλίτσα πριν τους ανταγωνιστές. Για φέτος όντως και εμένα μου φαίνεται ακραίο να γυρίσει.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Δευ Νοέμ 06, 2023 4:33 pm

Αυτός που λέει ότι δεν τον υπολογίζουν οι Θάντερ μάλλον δεν έχει ιδέα από ΝΒΑ. Ο μισιτς παίζει 10 λεπτά μ.ο. στα 3 πρώτα παιχνίδια συμπαθητικά για αρχή , ούτε κουνάει πετσέτες,ούτε gabarge times και με μεγάλο κλειστό συμβολαιο.

Μια και λέτε για ΝΒΑ :D ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για Α1 θα μας. έκανε; νομίζω είναι ακόμη ελεύθερος

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Δευ Νοέμ 06, 2023 4:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3958
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Νοέμ 06, 2023 4:34 pm

tarp7 έγραψε:

Μια και λέτε για ΝΒΑ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για Α1 θα μας. έκανε; νομίζω είναι ακόμη ελεύθερος
:roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Νοέμ 06, 2023 4:54 pm

χαλαρωσε το. με το chicago επαιξε μηδεν λεπτα. με detroit και pelicans επαιξε μηδεν λεπτα. με Warriors και Nuggets που τα ειχαν χαμενα απο τα αποδυτηρια επαιξε 14 και 12 λεπτα. με cavs επαιξε 6.

priority των thunder ομως ειναι το development των νεαρων τους παιχτων(cason williams 22mpg rookie), οχι να παιξει ο 30αρης Micic.
Η μονη αξια που εχει ο Micic για αυτο το organization IMHO θα ερθει στο trade deadline.

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 06, 2023 6:51 pm

tarp7 έγραψε:
Μια και λέτε για ΝΒΑ :D ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για Α1 θα μας. έκανε; νομίζω είναι ακόμη ελεύθερος
Εικόνα

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Νοέμ 06, 2023 7:12 pm

Προωπικα ποτε δεν εχω γραψει καμία πληροφορία γιατι προφανως δεν εχω ουτε γνωριμίες ουτε διαίσθηση κλπ

Την Παρασκευή ομως σας εκανα μοα απλη αναφορα οτι θα ηταν καλη λυση Μισιτς και ενας Κασελακης να συμπληρώνει το 4 λογω διαβατηρίου

Προφανως δε το εγραψα τυχαία....Ετυχε λογω δουλειας σε μια συγκρεντωση ετσι αρκετα απ υψηλού ενδιαφέροντος να μου το πει άτομο που ειναι καλος πελάτης της ομαδας....οταν λεω καλος πελάτης εννοω παντα πανάκριβα εισητηρια εδω και πολλα χρονια και γενικα κοντα στην ομαδα...μου ειπε οτι παλευουν για Μισιτς και αυτη τη βδομαδα αν προχωρήσει θα μαθευτεί....

Τωρα να μου ειπε μπουρδες δε νομιζω γιατι ειναι σοβαρός ανθρωπος,αυτο που ειναι πιθανο ειναι ειτε να του μετέφεραν μπουρδες η τελικα να το παλεψουμε και να φάμε τα μούτρα μας για αλλη μια φορα....

Αυτα

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Δευ Νοέμ 06, 2023 7:41 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Νοέμ 06, 2023 7:12 pm
Προωπικα ποτε δεν εχω γραψει καμία πληροφορία γιατι προφανως δεν εχω ουτε γνωριμίες ουτε διαίσθηση κλπ

Την Παρασκευή ομως σας εκανα μοα απλη αναφορα οτι θα ηταν καλη λυση Μισιτς και ενας Κασελακης να συμπληρώνει το 4 λογω διαβατηρίου

Προφανως δε το εγραψα τυχαία....Ετυχε λογω δουλειας σε μια συγκρεντωση ετσι αρκετα απ υψηλού ενδιαφέροντος να μου το πει άτομο που ειναι καλος πελάτης της ομαδας....οταν λεω καλος πελάτης εννοω παντα πανάκριβα εισητηρια εδω και πολλα χρονια και γενικα κοντα στην ομαδα...μου ειπε οτι παλευουν για Μισιτς και αυτη τη βδομαδα αν προχωρήσει θα μαθευτεί....

Τωρα να μου ειπε μπουρδες δε νομιζω γιατι ειναι σοβαρός ανθρωπος,αυτο που ειναι πιθανο ειναι ειτε να του μετέφεραν μπουρδες η τελικα να το παλεψουμε και να φάμε τα μούτρα μας για αλλη μια φορα....

Αυτα
Αν 1/1000000 γίνει κάτι τέτοιο , πράγμα που ομολογώ θεωρώ απίθανο για πολλούς λόγους που προσφέρθηκαν και από άλλους , μιλάμε θα γίνει χαμούλης σε όλα τα επίπεδα.
Βέβαια όταν είδα είδα τον Διαμαντόπουλο να αφήνει υπονοούμενα το μεσημέρι με ύφος "ξέρω αλλά δεν σας λέω " έσβησε και η τελευταία μου ελπίδα.
Φέτος δεν πετυχαίνει ούτε ελέφαντα στο ένα μέτρο.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Δευ Νοέμ 06, 2023 8:02 pm

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Νοέμ 06, 2023 8:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Νοέμ 06, 2023 4:09 pm
Heisenberg έγραψε:
Δευ Νοέμ 06, 2023 2:26 pm
Ηθελα να το γραψω απο χτες αλλα δεν προλαβα. Υπαρχει μια πληροφορια εκ των εσω απο καποιον που ειχε διαρρευσει επιτυχως την ελληνοποιηση του Γουοκαπ. αυτος λοιπον ειναι φιλος με εναν γνωστο μου. του ειπε οτι ο ολυμπιακος παλευει την πολυ δυσκολη περιπτωση του Μισιτς. επιλογη μπαρτζωκα και λογω ευρωπαικης εμπειριας.και λογω οτι δεν φαινεται να υπολογιζεται στους Θαντερ. δεν ξερω αν το παλευουν για τωρα ή για πιο μετά αλλα αυτο ειπε.
Εγω οταν το ακουσα λεω μπαρουφες!!
Σημερα εγινε μια ερωτηση στον Διαμαντοπουλο τελειως απροσμενα και του ειπε καποιος αλλος δημοσιογράφος το ονομα Μισιτς προς το τελος οταν μιλουσαν για τα μεταγραφικα του Ολυμπιακου. ο Διαμαντοπουλος αλλαξε θέμα. και οταν το ειπε 2η φορα ο αλλος ο Διαμαντοπουλος δεν ειπε τιποτα.
μην αρχισετε τα γνωστα "μουφες δεν ισχυει". πιθανον.
εγω απλως μεταφερω οτι εμαθα και οτι ειδα.
πολυ κουτελιερη διαβαζεις :mrgreen:
ενταξει ειπαμε μας αρεσει γελαμε μαζι του αλλα δεν ειναι και για να τον πιστευουμε

καμια σχεση με αυτον. αυτος που το ειπε και το εμαθα δουλευει στην ΚΑΕ στα γραφεια υπαλληλος.
και απ'οτι ειδα το ειπε και αλλος. ενας ακριβος πελατης που εγραψε ενας φιλος πιο πανω.

ολοι γνωριζουμε τις δυσκολιες ενος τετοιου deal. στα ορια του ακατορθωτου. δεν χρειαζονται να μας υπενθυμισετε για το τι συμβολαιο εχει ο μισιτς και ποσοι θα τον θελουν κλπ.
τα ξερουμε.
για τον φιλο που εγραψε οτι δεν εγινε διαρροη για τον Γουοκαπ το οτι δεν το εμαθε αυτος δεν σημαινει οτι δεν υπηρξε. γιατι εγω το ηξερα 3 μηνες πριν ακουστει το οτιδηποτε.

Τωρα για τον Μισιτς μπορει οντως να υπηρξε μια επαφη και να το φουσκωσαν και μπορει και να ειναι ολοτελα μουφα.
ομως οποιος ακουει απο εμας κατι δεν ειναι κακο να το μοιραζεται εδω μεσα.

οι δημοσιογραφοι ποτε πετυχαινουν κατι ποτε οχι.αν ακουσουν κατι το εξαπολυουν.
Ο μιροτιτς οντως ηταν κοντα αλλα αλλαξε γνωμη. ειδαμε ολοι τι παραξενος τυπος ειναι.
ο Διαμαντοπουλος φετος επεσε εξω ναι γι αυτο ισως δεν τον παιρνει να ξαναπει κατι δημοσιως.οπως πεσαν εξω αλλοι για τον Ναν.
Για τον Ντορσευ π.χ ομως ειχε πεσει μεσα και το ειχε αποκαλυψει πρωτος.

Deals χαλανε, ανατροπες υπαρχουν, συμφωνιες σπάνε. ετσι πανε αυτα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Νοέμ 06, 2023 8:37 pm

Τι να πω βρε παιδιά, εδώ χάσαμε τον Ναν από τον Παναθηναϊκό, μια υπόθεση που την δουλεύουμε μήνες υποτίθεται, και θα πάρουμε Μίσιτς που θα ζητήσει 3+εκ. και θα τον θέλει η μισή τουλάχιστον λίγκα??? Τι να πω μακάρι να γίνει και θα βγω στο Σύνταγμα με στριγκάκι!!

Πέρα από την πλάκα, ας πάρουμε για αρχή έναν Κασελάκη να έχουμε και 5ο ψηλό, να επιστρέψει σιγά σιγά και ο Σικμα με τον Μακίσικ και θα δουμε που θα βγει και αν χρειάζεται κάποιος έχτρα παίκτης. Η ομάδα θεωρώ ότι αν δεν επιτρέψουν όλοι οι παίκτες να δει και ο Μπαρτζωκας πως ρολάρει και τι δεν του κάθεται καλά αποκλείεται να πάρει παίκτη.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Νοέμ 06, 2023 9:15 pm

εδω το οτι κοιταμε παικτη βγηκε μονο να αποπροσανατολισει τον κοσμο απο τις ηττες το πιθανοτερο ο μισιτς μας μαρανε που καν δεν μπορει να ρθει βασει συμβολαιου :lol: Ξαφνικα αχνο ακουγεται το επιστρεφει ο σικμα και ο μακισικ πρεπει πρωτα να δουμε την ομαδα γεματη..

Το κλεβω απο το τουιτερ..πιο πιθανο να δειτε τον αγιο βασιλη να κατεβαινει στο τζακι σας παρα τον βασιλη μισιτς στον ολυμπιακο..

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1739
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Δευ Νοέμ 06, 2023 9:50 pm

Ο Κασελακης εξναι όντως μια τίμια λύση. Και στον ΠΑΟ δεν ήταν αρνητικός. Έχει και σουτακι αξιόπιστο

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Δευ Νοέμ 06, 2023 9:51 pm

Ο Κασσελάκης θα μπορούσε άνετα να σταθεί στον περσινό Παναθηναϊκό, τον συμπαθώ πολύ σαν παίκτη και πιστεύω ότι ένα τίμιο 10λεπτο το δίνει στην Ευρωλίγκα

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3958
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Νοέμ 06, 2023 10:24 pm

Heisenberg έγραψε:
Δευ Νοέμ 06, 2023 8:06 pm

καμια σχεση με αυτον. αυτος που το ειπε και το εμαθα δουλευει στην ΚΑΕ στα γραφεια υπαλληλος.
και απ'οτι ειδα το ειπε και αλλος. ενας ακριβος πελατης που εγραψε ενας φιλος πιο πανω.

ολοι γνωριζουμε τις δυσκολιες ενος τετοιου deal. στα ορια του ακατορθωτου. δεν χρειαζονται να μας υπενθυμισετε για το τι συμβολαιο εχει ο μισιτς και ποσοι θα τον θελουν κλπ.
τα ξερουμε.
για τον φιλο που εγραψε οτι δεν εγινε διαρροη για τον Γουοκαπ το οτι δεν το εμαθε αυτος δεν σημαινει οτι δεν υπηρξε. γιατι εγω το ηξερα 3 μηνες πριν ακουστει το οτιδηποτε.

Τωρα για τον Μισιτς μπορει οντως να υπηρξε μια επαφη και να το φουσκωσαν και μπορει και να ειναι ολοτελα μουφα.
ομως οποιος ακουει απο εμας κατι δεν ειναι κακο να το μοιραζεται εδω μεσα.

οι δημοσιογραφοι ποτε πετυχαινουν κατι ποτε οχι.αν ακουσουν κατι το εξαπολυουν.
Ο μιροτιτς οντως ηταν κοντα αλλα αλλαξε γνωμη. ειδαμε ολοι τι παραξενος τυπος ειναι.
ο Διαμαντοπουλος φετος επεσε εξω ναι γι αυτο ισως δεν τον παιρνει να ξαναπει κατι δημοσιως.οπως πεσαν εξω αλλοι για τον Ναν.
Για τον Ντορσευ π.χ ομως ειχε πεσει μεσα και το ειχε αποκαλυψει πρωτος.

Deals χαλανε, ανατροπες υπαρχουν, συμφωνιες σπάνε. ετσι πανε αυτα.
νομιζω η περιπτωση μισιτς ειναι πιο αστεια και απτην περιπτωση τζειμς που δεν υπηρχε καμια πιθανοτητα να ερθει

μιλαμε για εναν παιχτη που ειχε να παρει απτην εφες για φετος περιπου 3 εκατ
πηγε στην αμερικη με εγγυημενο περιπου στα 10 εκατ
και μετα απο 15 μερες αποφασιζει οτι δεν του κανει η αλλαγη,πειθει και την ομαδα να τον αφησει ελευθερο
και ερχεται στον οσφπ με 1-1.5 εκατ επειδη εβλεπε στα ονειρα του τα συστηματα του μπαρτζωκα οπως γραφοταν με τον μιροτιτς

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”