Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
λοιπον αποσυρομαι για μερικους μηνες η τοξικοτητα εχει βαρεσει εγκεφαλικα κυτταρα σε μερικους εδω μεσα. αν ειναι δυνατον...τι το μπεμπτο ειπα και μου κανατε downvote. ? δεν εχω κανενα θεμα με το down για κατι που ειπα και μπορει να πειραξε..αλλα αυτο ?χαχαχαχαχα πραγματικα βγειτε καμια βολτα να ηρεμησετε..εγω θα φυγω γτ ειστε για λυπηση μερικοι εδω μεσαvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:07 pmλεω 3αρι χθες και ο αλλος μου κανει downvote .ρε πατε καλα?χαχα
2
2

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Είναι σαν να εύχεσαι ενδόμυχα να τραυματιστεί ο παίκτης, ώστε να γίνει μεταγραφή, εγώ έτσι το καταλαβαίνω.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:18 pmλοιπον αποσυρομαι για μερικους μηνες η τοξικοτητα εχει βαρεσει εγκεφαλικα κυτταρα σε μερικους εδω μεσα. αν ειναι δυνατον...τι το μπεμπτο ειπα και μου κανατε downvote. ? δεν εχω κανενα θεμα με το down για κατι που ειπα και μπορει να πειραξε..αλλα αυτο ?χαχαχαχαχα πραγματικα βγειτε καμια βολτα να ηρεμησετε..εγω θα φυγω γτ ειστε για λυπηση μερικοι εδω μεσαvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:07 pmλεω 3αρι χθες και ο αλλος μου κανει downvote .ρε πατε καλα?χαχα
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μισο λεπτο ρε Billako γτ ειτε εγω δεν καταλαβα καλα ειτε εσυ? δεν τραυματιστηκε και θα μεινει 2 μηνες εξω ο ισπανος? και δεν ειναι ηδη τραυματιας ο Παπ? ειναι δυνατον να ευχηθω κατι τετοιο?με ποια λογικη???BillyPao έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:22 pmΕίναι σαν να εύχεσαι ενδόμυχα να τραυματιστεί ο παίκτης, ώστε να γίνει μεταγραφή, εγώ έτσι το καταλαβαίνω.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:18 pm
λοιπον αποσυρομαι για μερικους μηνες η τοξικοτητα εχει βαρεσει εγκεφαλικα κυτταρα σε μερικους εδω μεσα. αν ειναι δυνατον...τι το μπεμπτο ειπα και μου κανατε downvote. ? δεν εχω κανενα θεμα με το down για κατι που ειπα και μπορει να πειραξε..αλλα αυτο ?χαχαχαχαχα πραγματικα βγειτε καμια βολτα να ηρεμησετε..εγω θα φυγω γτ ειστε για λυπηση μερικοι εδω μεσα
0
- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην δίνεις σημασία στα reactions. Δεν παίζουν καθόλου ρόλο.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:18 pmλοιπον αποσυρομαι για μερικους μηνες η τοξικοτητα εχει βαρεσει εγκεφαλικα κυτταρα σε μερικους εδω μεσα. αν ειναι δυνατον...τι το μπεμπτο ειπα και μου κανατε downvote. ? δεν εχω κανενα θεμα με το down για κατι που ειπα και μπορει να πειραξε..αλλα αυτο ?χαχαχαχαχα πραγματικα βγειτε καμια βολτα να ηρεμησετε..εγω θα φυγω γτ ειστε για λυπηση μερικοι εδω μεσαvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:07 pmλεω 3αρι χθες και ο αλλος μου κανει downvote .ρε πατε καλα?χαχα
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
οχι φιλε μου εδω μπαινουμε για να ηρεμουμε λιγο απο την καθημερινοτητα ...και δεν γουσταρω τοξικοτητα για το παραμικρο σχολιο..δλδ εχουμε τοση τοξικοτητα γυρω μας θα χουμε και εδω μεσα ε οχι ρε συ συγνωμη!plo koon έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:24 pmΜην δίνεις σημασία στα reactions. Δεν παίζουν καθόλου ρόλο.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:18 pm
λοιπον αποσυρομαι για μερικους μηνες η τοξικοτητα εχει βαρεσει εγκεφαλικα κυτταρα σε μερικους εδω μεσα. αν ειναι δυνατον...τι το μπεμπτο ειπα και μου κανατε downvote. ? δεν εχω κανενα θεμα με το down για κατι που ειπα και μπορει να πειραξε..αλλα αυτο ?χαχαχαχαχα πραγματικα βγειτε καμια βολτα να ηρεμησετε..εγω θα φυγω γτ ειστε για λυπηση μερικοι εδω μεσα
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Να εύχεσαι να γίνουν γρήγορα καλά, και να μείνουν όλοι υγιής, και όχι να πάρουμε άλλους παίχτες ! Αυτό ειανι το σωστόvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:23 pmμισο λεπτο ρε Billako γτ ειτε εγω δεν καταλαβα καλα ειτε εσυ? δεν τραυματιστηκε και θα μεινει 2 μηνες εξω ο ισπανος? και δεν ειναι ηδη τραυματιας ο Παπ? ειναι δυνατον να ευχηθω κατι τετοιο?με ποια λογικη???
1
1

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Με την έννοια ότι κάποιοι ζητάτε συνεχώς μεταγραφές, είναι δεν είναι τραυματίας κάποιος παίκτες. Και πριν τα προβλήματα τραυματισμών, πάλι όλο για μεταγραφές διαβάζαμε.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:23 pmμισο λεπτο ρε Billako γτ ειτε εγω δεν καταλαβα καλα ειτε εσυ? δεν τραυματιστηκε και θα μεινει 2 μηνες εξω ο ισπανος? και δεν ειναι ηδη τραυματιας ο Παπ? ειναι δυνατον να ευχηθω κατι τετοιο?με ποια λογικη???
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
χαιρομαι που εγραψες για να δικαιολογησεις οτι δεν θελεις παικτη αλλα αυτη την στιγμη η ομαδα εχει 2 μεγαλες απωλειες στις θεσεις 3-4 που στην ουσια τις καλυπτουν ενα 2 αρι ο γκριγκονις και ενα τεσσαρι ο μητογλου ...αντε και ο μαντζουκας. νομιζω η ομαδα και ο προπονητης ηθελε παικτη εκει απο το καλοκαιρι και δεν ηρθε. Αρα ας αφησουμε τον προπονητη να αποφασισει καλυτεραPhys87 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:26 pmΉ να φύγει ο παίχτης ή οτιδήποτε άλλο. Η ομάδα έχει πληθώρα λύσεων δεν χρειάζεται άλλος παίχτης ;
Σλούκας-Ναν-Γκραντ
Βιλντοζα-Γκαι-Μωραΐτης
Γκριγκονις-Παπαπετρου-Π Καλαιτζακης
Χουαντσο-Μαντζουκας-Μητογλου
Λεσορτ-Μπαλτσεροφσκι-Κώστας
15 παίχτες και θελουμε και άλλους! Έλεος
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Τρί Νοέμ 07, 2023 10:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω δεν το χω κανει αυτο επομενως μην ζητας τα ρεστα απο μεναBillyPao έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:29 pmΜε την έννοια ότι κάποιοι ζητάτε συνεχώς μεταγραφές, είναι δεν είναι τραυματίας κάποιος παίκτες. Και πριν τα προβλήματα τραυματισμών, πάλι όλο για μεταγραφές διαβάζαμε.villiskabas έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:23 pm
μισο λεπτο ρε Billako γτ ειτε εγω δεν καταλαβα καλα ειτε εσυ? δεν τραυματιστηκε και θα μεινει 2 μηνες εξω ο ισπανος? και δεν ειναι ηδη τραυματιας ο Παπ? ειναι δυνατον να ευχηθω κατι τετοιο?με ποια λογικη???
0