papp7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2020 3:57 pm
Redfly έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2020 3:18 pm
Δε θα το αναλυσω αυτο που γραφεις, μπορει να ενοχλει η συζητηση αλλα ο τζεικινς δε θα μας καθοριζει ακομα το επιπεδο της ομαδας. Εδειξαν ομως προθεσεις. Γενικα παντως και με τον Μαρτινς ετρεξαν να τον κλεισουν. Υποθετω οτι ο μπαρτζω θα το ειχε λυωσει το βιντεο του παικτη, αλλα απο την αλλη είναι τοσο στοχευμενο αυτο που θελει να κανει που αν δεν εχεις πρώτα κλείσει τα βασικα γκαρτν, δε θα μπορεις να τον αξιοποιήσεις σωστα.
Με ποιθρες αν τον θεωρουμε κλεισμενο για ποσα λεπτα στο 4 και ποσα στο 5 βλέπεις να τον χρησιμοποιούμε? Ο μαρτινς εχει ποιότητα και αν στο 4 ο βεζε συνεχισει να βελτιωνεται, μου φαινεται οτι τελικα ο Ελις θα παιζει ως τριτος center με λιγο χρονο. Μακαρι να φτασουμε να εχουμε τετοιο προβλημα.
Τώρα για τον γκιλ, συνήθως εχεις δίκιο, αλλα είμαστε ολυμπιακος εμεις. Το μονο θετικο είναι ότι θα είχαν τον ίδιο γιατρο για την μεση με πριντεζη, και θα τους ετριβε εναλλαξ

. Ο χακετ τελικα ειναι μια χαρα, αλλα μετα τον γιανγκ νομιζω οτι καλά έκαναν. Δεν είναι μονο αυτοι οι δύο παικτες στην αγορα (γκιλ ποιθρες). Αν πληρωνεις βρικσεις οτι θελεις.
Αρχικα φιλαρακι μου μπορεις να αναλυσεις ο,τι θες(τουλαχιστον στα δικα μου ποστ) , εκτος οτι κανουμε συζητηση και μου αρεσει ο διαλογος, δεν προκειται να με ενοχλησει οτιδηποτε ειπωθει αρκει να γινει με πολιτισμενο τροπο.
Η 3αδα Μαρτιν Ελλις Ποιθρες μου φαινεται λαθος και αυτο διοτι εχω 3 παικτες στοιχηματα που προοριζονται για την ιδια θεση, μπαινουν με το καλημερα στα βαθια και ειναι πιθανο να μην μπορουν να ανταπεξελθουν. Η Ελλις εδειξε καλα στοιχεια ειναι ομως μικρο το δειγμα, εχει τα θεματακια του με τα γρηγορα φαουλ δεν μπορω να ξερω τι θα κανει. Ο Μαρτιν εχει ποιοτητα αλλα με προβληματιζει το μεγεθος του, ουτε ο Ντανστον ηταν ντερεκι αλλα ηταν παρα πολυ δυνατος, ουτε ο Χαντερ ηταν πολυ ψηλος αλλα ειχε τρομερη αλτικοτητα και εξαιρετικο χετζ αουτ, τον Χαινς δεν τον βαζω στην συζητηση γιατι ειναι μια κατηγορια μονος του. Ο Ποιθρες (αν τελικα τον παρουμε ) προσωπικα μου φαινεται πιο ευκολο να κολλησει στο 5 απο οτι στο 4, ειναι δυνατος, εχει πλουσια αθλητικα προσοντα, δεν σουταρει πολυ απο την περιφερεια δηλαδη ο ρουμπιτ θα επαιρνε περισσοτερα τριποντα απο τον Αλεξ. Βασικα νομιζω οτι ο ποιθρες αν ερθει θα ερθει για να καλυψει τα οποια προβληματα προκυψουν στο 5 , παρα τα θεματα που εχουμε στο 4. Θα προτιμουσα τον Ελλις ή τον Μαρτιν με εναν ευρωλιγκατο ψηλο που να ηξερα σιγουρα τι θα μου δωσει , παρα αυτους σαν διδυμο. Για αυτο και επιμενω και λεω οτι το 4-5αρι που θα πρεπει να ερθει χρειαζεται να ειναι ειτε ο τομπκινς (ανανεωσε με ρεαλ ) ειτε ο Γκιλ για να δωσει το κατι παραπανω στην φροντ λαιν και να περιορισει τα ρισκα.
Το διδυμο Βεζενκοφ-Πριντεζη ειναι κακο γιατι αν εξαιρεσεις οτι ο πρωτος εχει φονικο τριποντο και ο δευτερος φονικο ποστ και συμπληρωνονται , σε ολα τα υπολοιπα εχουν τα ιδια θεματα, στην αμυνα ειναι σοφτ , δεν εχουν γρηγορα πλαγια βηματα, δεν εχουν αθλητικοτητα (ο δευτερος λογο ηλικιας και τραυματισμων ) , ειναι μονοθεσιτες 4αρια δεν πανε στο 5 δνε πανε στο 3. Για αυτο ηθελα εναν Γκιλ να δωσει ποιοτητα και τα στοιχεια που λειπουν.
Ο Χαρισον που ακουγεται ειναι επισης στοιχημα, στοιχημα ειναι και ο Μακκισικ, στοιχημα και ο Λαρε , στοιχημα και το 5, πολλα στοιχηματα μαζευονται και καταληγω στο συμπερασμα αν ερθουν οντως οι χαρισον,ποιθρες , οτι πανε να κανουν ο,τι κανανε με τον σπανουλη , με τον σλουκα και δεν προκειται να βγει. Αλλα οπως εχω ξανα πει μεχρι να δω ανακοινωσεις και να κλεισει το ροστερ, δεν θα κανω ταμειο , οποτε πασο για την ωρα.