2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 21, 2020 12:23 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2020 12:09 pm

Νομίζω είναι αναξιόπιστος αυτός.
Πάντως αν θες έναν ξένο των 150-200 χιλιάδων να παίζει 10' πίσω από το βασικό 1 με Φόστερ να παίρνει κι αυτός 5-10' στο 1 δεν είναι άσχημη κίνηση
δεν ειναι κανας καρα εγκυρος,αλλα οχι και ορισμος του αναξιοπιστου !ειναι επαγγελματιας του sportando!να το βγαζει για τις εντυπωσεις για τον Ρει δεν νομιζω ! φοβαμαι πως κατι παιζει να υπαρχει !

δραμα θα ηταν pan o Ρει,ακομα και για 3ος ! πολυ μετριος ακομα και για Αεκ &bcl ! 10000 φορες καλυτερα ο Χαμιλτον ! 2.2 ασιστ στο bcl :?: :?: θλιβερο..!
Μακαμπι περσι θυμαμαι ηθελε να τον ξαποστειλει απο τον 1ο μηνα ο Σπαχια

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιουν 21, 2020 12:43 pm

portokalopita13 έγραψε:
pan24 έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2020 12:09 pm

Νομίζω είναι αναξιόπιστος αυτός.
Πάντως αν θες έναν ξένο των 150-200 χιλιάδων να παίζει 10' πίσω από το βασικό 1 με Φόστερ να παίρνει κι αυτός 5-10' στο 1 δεν είναι άσχημη κίνηση
δεν ειναι κανας καρα εγκυρος,αλλα οχι και ορισμος του αναξιοπιστου !ειναι επαγγελματιας του sportando!να το βγαζει για τις εντυπωσεις για τον Ρει δεν νομιζω ! φοβαμαι πως κατι παιζει να υπαρχει !

δραμα θα ηταν pan o Ρει,ακομα και για 3ος ! πολυ μετριος ακομα και για Αεκ &bcl ! 10000 φορες καλυτερα ο Χαμιλτον ! 2.2 ασιστ στο bcl :?: :?: θλιβερο..!
Καλά ναι, 1000 φορές Χάμιλτον εννοείται αλλά είναι πόσα δίνεις.
Με 150 παίρνεις Ρέι. Χάμιλτον πιθανώς θέλει τα διπλά ή και παραπάνω με τη σεζόν που είχε, η οποία είναι αντίστοιχη αυτής του Φόστερ μόνο που την έκανε σε επίπεδο Eurocup αντι BCL

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2020 2:00 pm

portokalopita13 έγραψε:

Ο Λούκα (...κάτι, δεν θυμάμαι το επίθετό του) είναι ο αναξιόπιστος. Αυτός που λέτε, είναι όπως τα λες- επιπλέον γράφει και στο sportando που είναι κάποιο εχέγγυο.
Μακάρι για σας, να κάνει λάθος, όπως συμβαίνει συχνά ακόμα και σε αξιόπιστα Μέσα.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 21, 2020 2:07 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/732880_sena ... oy-gia-rei

μου εφυγε ενα βαρος :D :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 21, 2020 2:12 pm

σημερινος Κοντος ,τον Μποχωριδη δεν τον εχει για καρα σιγουρο !
λογιζεται λεει ως 2-3 ..( :!: :!: )
ενω ο Αθηναιου πιθανως να ταιριαζει περισσοτερο με τα υπολοιπα γκαρντ που θα αποκτηθουν,οποτε να προτιμηθει αυτος !

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 21, 2020 2:15 pm

Καλησπέρα παιδια.
Με την ευκαιρια της ανακοινωσης της πρωτης μας μεταγραφης και επειδη δε γνωριζα καθολου τον αθλητη παρακολουθησα 2 ματσακια bcl . Χολον-Σασσαρι και Baxi Μανρεσα-Χολον.
Ξερω οτι εν μεσω καλοκαιριου με τις ελπιδες και τα ονειρα σε πρωτο πλάνο δεν ειναι καλο να ειμαστε απαισιοδοξοι και ειδικα πριν δουμε καποιον αθλητη στην πραξη , αλλα έχω να καταθεσω τις κατωθι (προσωπικες βασει των ταπεινων περι μπασκετ γνωσεων μου) διαπιστώσεις:
1. σαν επιπεδο ειναι πολυ κοντα στον Ντενμον. Εξισου καλος σουτερ αλλά πιο versatile , με καλύτερα ποδια, καλυτερη διεισδυση και αρκετα πιο εκρηκτικος. Πιο ισορροπημενο κορμι, θυμίζει λίγο Τζερεμι Παργκο σε σαφως κατωτερο επιπεδο.
2. Απελευθερωνει σουτ πολυ γρηγορα. Σουταρει απο σταση , με τζαμπ σουτ, απο σκριν , ακομη και in the face χωρις δισταγμο.
3. Διαθετει δυνατο κορμο , χερια και footwork , δεδομενο που του επιτρεπει να διεισδυει με καθε τροπο και να επιχειρει (συνηθως επιτυχημενα) lay up ακομη και υπο πιεση
4. Στην αμυνα τον λες συμπαθητικό.
Καπου εδω τελειωνουν τα καλά νέα , γιατί:
O παικτης Φοστερ είναι μεν σκόρερ (ειναι κατανοητο με την πρωτη ματια) αλλά οχι παικτης οικονομια. Ειναι εξαφανισμενος απο το παρκε για μεγαλα χρονικα διαστηματα του παιχνιδιου, δε λειτουργει σαν παικτης ομαδας (και εχω ισχυρες αμφιβολιες κατα ποσο θα γινει στον Παναθηναικο αφου δεν τα καταφερε ο monster scorer Fredette). Ενθουσιάζεται παρα πολυ ευκολα και παιρνει τρελα σουτ εκτος συστηματων , θα ελεγα οτι λειτουργει ξεκαθαρα με το ενστικτο και την ψυχολογια η οποια σε δυο μονο ματς που παρακολουθησα ειχε μεγαλα σκαμπανεβασματα( μια να πανηγυριζει σαν τρελος και την αλλη μετα απο 2-3 αποτυχημενα σουτ με το κεφαλι σκυμμενο να μη γυριζει ουτε στην αμυνα σε ριμπαουντ και αντεπιθεση αντιπαλων)
Θεωρω οτι ειναι μια κλασικη περιπτωση Αμερικανου σκορερ μεσαιου επιπεδου απο αυτες που με το τσουβαλι κυκλοφορουν στην ευρωπαικη αγορα.
Το attitude του συγκεκριμενου δε με πειθει καθολου. Καμμια μα καμμια συμμετοχη σε συστημα ομαδας και ολοι του οι ποντοι σε συγκεκριμενα διαστηματα των παιχνιδιων οπου κανει την εκρηξη.
Οσο κι αν αντιδρασει καποιος γνωμη μου ειναι οτι μονη μας ελπιδα να κρατηθούμε ανταγωνιστικοι στη συγκεκριμενη θεση ειναι (ναι ναι) ο Παππας. Μια κλαση πανω τουλάχιστον απο τον συγκεκριμενο.

Επίσης εχω να πω (αγαπητε Πορτοκαλοπιτα) αυτός το Νταισον Πιερ ειναι μεγαλος ερωτας. Τρελάθηκα με αυτο το μπασκετικο ζωντοβολο. Ενας ανθρωπος για ολες τις δουλειες.. Ευγε. Πολυ καλο ματι φιλε.

5
3 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Κυρ Ιουν 21, 2020 2:31 pm

ξαναφουντωσαν οι φημες σημερα :o
(ακομα δεν τον πιστευω)
παντως στο ρισταρτ ειναι πλ ανεβασμενος με Καναρια..

φιλε @titsokk σημερα 7.30 Χολον ! θελω κ εγω να τον δω σε ολοκληρο παιχνιδι,σε κανονικη ροη, για να σχηματισω πιο σαφη εικονα

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2020 2:49 pm

titsokk έγραψε:
Καλησπέρα παιδια.
Με την ευκαιρια της ανακοινωσης της πρωτης μας μεταγραφης και επειδη δε γνωριζα καθολου τον αθλητη παρακολουθησα 2 ματσακια bcl . Χολον-Σασσαρι και Baxi Μανρεσα-Χολον.
Ξερω οτι εν μεσω καλοκαιριου με τις ελπιδες και τα ονειρα σε πρωτο πλάνο δεν ειναι καλο να ειμαστε απαισιοδοξοι και ειδικα πριν δουμε καποιον αθλητη στην πραξη , αλλα έχω να καταθεσω τις κατωθι (προσωπικες βασει των ταπεινων περι μπασκετ γνωσεων μου) διαπιστώσεις:
1. σαν επιπεδο ειναι πολυ κοντα στον Ντενμον. Εξισου καλος σουτερ αλλά πιο versatile , με καλύτερα ποδια, καλυτερη διεισδυση και αρκετα πιο εκρηκτικος. Πιο ισορροπημενο κορμι, θυμίζει λίγο Τζερεμι Παργκο σε σαφως κατωτερο επιπεδο.
2. Απελευθερωνει σουτ πολυ γρηγορα. Σουταρει απο σταση , με τζαμπ σουτ, απο σκριν , ακομη και in the face χωρις δισταγμο.
3. Διαθετει δυνατο κορμο , χερια και footwork , δεδομενο που του επιτρεπει να διεισδυει με καθε τροπο και να επιχειρει (συνηθως επιτυχημενα) lay up ακομη και υπο πιεση
O παικτης Φοστερ είναι μεν σκόρερ (ειναι κατανοητο με την πρωτη ματια) αλλά οχι παικτης οικονομια. Ειναι εξαφανισμενος απο το παρκε για μεγαλα χρονικα διαστηματα του παιχνιδιου, δε λειτουργει σαν παικτης ομαδας (και εχω ισχυρες αμφιβολιες κατα ποσο θα γινει στον Παναθηναικο αφου δεν τα καταφερε ο monster scorer Fredette). Ενθουσιάζεται παρα πολυ ευκολα και παιρνει τρελα σουτ εκτος συστηματων , θα ελεγα οτι λειτουργει ξεκαθαρα με το ενστικτο και την ψυχολογια η οποια σε δυο μονο ματς που παρακολουθησα ειχε μεγαλα σκαμπανεβασματα( μια να πανηγυριζει σαν τρελος και την αλλη μετα απο 2-3 αποτυχημενα σουτ με το κεφαλι σκυμμενο να μη γυριζει ουτε στην αμυνα σε ριμπαουντ και αντεπιθεση αντιπαλων)
Θεωρω οτι ειναι μια κλασικη περιπτωση Αμερικανου σκορερ μεσαιου επιπεδου απο αυτες που με το τσουβαλι κυκλοφορουν στην ευρωπαικη αγορα.
Το attitude του συγκεκριμενου δε με πειθει καθολου. Καμμια μα καμμια συμμετοχη σε συστημα ομαδας και ολοι του οι ποντοι σε συγκεκριμενα διαστηματα των παιχνιδιων οπου κανει την εκρηξη.
Οσο κι αν αντιδρασει καποιος γνωμη μου ειναι οτι μονη μας ελπιδα να κρατηθούμε ανταγωνιστικοι στη συγκεκριμενη θεση ειναι (ναι ναι) ο Παππας. Μια κλαση πανω τουλάχιστον απο τον συγκεκριμενο.

Επίσης εχω να πω (αγαπητε Πορτοκαλοπιτα) αυτός το Νταισον Πιερ ειναι μεγαλος ερωτας. Τρελάθηκα με αυτο το μπασκετικο ζωντοβολο. Ενας ανθρωπος για ολες τις δουλειες.. Ευγε. Πολυ καλο ματι φιλε.
Ωραίο μπασκετικό ποστ, φίλε. Λείπουν τον τελευταίο καιρό από το φόρουμ μας.
Έχεις και ως συνθηματικό παίκτη που ήταν η προσωποποίηση του μπασκετικού άσσου. :wink: Καταπληκτικό πλέι μέικερ ο Εσθονός. Και μπροστά και πίσω.

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Κυρ Ιουν 21, 2020 3:06 pm

Περί σκαουτιγκ, να σημειώσω, ότι το σημαντικό για το τμήμα του Παναθηναϊκού που λέγεται ότι έχει δημιουργηθεί δεν ειναι να εντοπίσει ταλαντούχους παίκτες αλλά να προβλέψει με σημαντικά νούμερα επιτυχίας, πόσο καλός μπορεί να γίνει ο κάθε στόχος.

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Κυρ Ιουν 21, 2020 3:13 pm

shtarkws έγραψε:
Περί σκαουτιγκ, να σημειώσω, ότι το σημαντικό για το τμήμα του Παναθηναϊκού που λέγεται ότι έχει δημιουργηθεί δεν ειναι να εντοπίσει ταλαντούχους παίκτες αλλά να προβλέψει με σημαντικά νούμερα επιτυχίας, πόσο καλός μπορεί να γίνει ο κάθε στόχος.
έχεις δικιο. Αυτοι ξερουν καλυτερα απο ολους η αληθεια ειναι. Ο,τι αποψη καταθετουμε ειναι υπο το προσωπικο πρισμα του καθενος .

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιουν 21, 2020 3:28 pm

shtarkws έγραψε:
Ισχυει αυτό που λες αλλά κι αυτό δεν είναι αυθαίρετο. Ο στόχος του τμήματος σκαουτιγκ είναι να βρει παιχτες που είναι έτοιμοι για το βήμα παραπανω , να προβλέψει ποσο καλός μπορει να γίνει ο κάθε στόχος οπως λες αλλά το πιο σημαντικό είναι να επιλέξουν αθλητές που θα βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό μεσα απτο σύνολο της ομάδας, θα δεσουν με τους υπόλοιπους παιχτες και έτσι θα κρυφτούν τα οποια αρνητικά τους.

Για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να κρίνουμε από μόνη της την απόκτηση του φοστερ αλλα και καμιά άλλη μεμονωμένη μεταγραφή, η κάθε προσθήκη πρεπει να κρίνεται ως προς το αν ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας.

Ο Σαρας πχ δεν παιρνει τους καλύτερους διαθέσιμους παιχτες όπως όλοι ξέρουμε, αλλά αυτους που ξέρει ότι θα παίξουν το μπασκετ που θέλει και μέσω αυτού θα γίνουν κι οι ίδιοι καλύτεροι.

ΥΓ. Εμενα ο Φοστερ δεν με τρελαίνει σαν παικτης , έχει σιγουρα πολύ φαση 1ν1 αλλα την οφ-μπολ κίνηση των πρεπελιτς και χαρισον πχ δεν νομίζω πως την έχει.

Και σε μια ομάδα όπως η δική μας χωρίς τρομερο ταλέντο ειναι ανάγκη να υπάρχουν παιχτες με διαθεση στη πάσα όσο έχουν τη μπάλα στα χέρια τους αλλα και τεχνογνωσία να δρουν και χωρίς αυτή.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 21, 2020 4:08 pm

titsokk έγραψε:
Καλησπέρα παιδια.

Επειδη ''εκει που τελειωνουν τα καλα νεα '' σου αρχιζει και αχνοφαινεται ενας ''Μike James '' Νo2...μ αρεσει με χιλια ...ειδικα μ αυτα τα λεφτα... ΑΛΛΑ επειδη τα βιντεο δεν ειναι κι αποδειξη ΕΙΔΙΚΑ δε οταν φορας την φανελα μιας ''ανυπαρκτης'' ομαδας...αναμονη για το πως θα του πεσει η βαρια του Παναθηναικου..https://www.youtube.com/watch?time_cont ... =emb_title

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 21, 2020 4:18 pm

Εγώ θα πειραματίζονταν σε κάτι διαφορετικό που προσδίδει ταχύτητα και....ρίσκο.

Wolters-A.Hamilton
Μποχωριδης
Foster-Παππας
Milaknis η άλλος
Παπαπέτρου
Dekker-Κασελακης
Μιτογλου
Παπαγιαννης-....Wittinghton

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιουν 21, 2020 4:22 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2020 4:18 pm
Εγώ θα πειραματίζονταν σε κάτι διαφορετικό που προσδίδει ταχύτητα και....ρίσκο.

Wolters-A.Hamilton
Μποχωριδης
Foster-Παππας
Milaknis η άλλος
Παπαπέτρου
Dekker-Κασελακης
Μιτογλου
Παπαγιαννης-....Wittinghton
Στειλε τον Μποχωριδη σε μια ομαδα που...μισεις :D και χωρεσε μου εναν Τζονι ...Χαμιλτον στο 5 και εισαι παραπανω απο τιμιος! :D

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 21, 2020 4:27 pm

Μα το σκεπτικό μου είναι να μπαινοβγαίνει ο Wittington μέσα εξω αφού έχει και τρίποντο και να καλύπτεται από Dekker η Παπαπετρου ως βοήθεια στην ρακέτα. Ανοιχτούς χώρους θέλουμε και πάσες γρήγορες.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”