titsokk έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2020 2:15 pm
Καλησπέρα παιδια.
Με την ευκαιρια της ανακοινωσης της πρωτης μας μεταγραφης και επειδη δε γνωριζα καθολου τον αθλητη παρακολουθησα 2 ματσακια bcl . Χολον-Σασσαρι και Baxi Μανρεσα-Χολον.
Ξερω οτι εν μεσω καλοκαιριου με τις ελπιδες και τα ονειρα σε πρωτο πλάνο δεν ειναι καλο να ειμαστε απαισιοδοξοι και ειδικα πριν δουμε καποιον αθλητη στην πραξη , αλλα έχω να καταθεσω τις κατωθι (προσωπικες βασει των ταπεινων περι μπασκετ γνωσεων μου) διαπιστώσεις:
1. σαν επιπεδο ειναι πολυ κοντα στον Ντενμον. Εξισου καλος σουτερ αλλά πιο versatile , με καλύτερα ποδια, καλυτερη διεισδυση και αρκετα πιο εκρηκτικος. Πιο ισορροπημενο κορμι, θυμίζει λίγο Τζερεμι Παργκο σε σαφως κατωτερο επιπεδο.
2. Απελευθερωνει σουτ πολυ γρηγορα. Σουταρει απο σταση , με τζαμπ σουτ, απο σκριν , ακομη και in the face χωρις δισταγμο.
3. Διαθετει δυνατο κορμο , χερια και footwork , δεδομενο που του επιτρεπει να διεισδυει με καθε τροπο και να επιχειρει (συνηθως επιτυχημενα) lay up ακομη και υπο πιεση
4. Στην αμυνα τον λες συμπαθητικό.
Καπου εδω τελειωνουν τα καλά νέα , γιατί:
O παικτης Φοστερ είναι μεν σκόρερ (ειναι κατανοητο με την πρωτη ματια) αλλά οχι παικτης οικονομια. Ειναι εξαφανισμενος απο το παρκε για μεγαλα χρονικα διαστηματα του παιχνιδιου, δε λειτουργει σαν παικτης ομαδας (και εχω ισχυρες αμφιβολιες κατα ποσο θα γινει στον Παναθηναικο αφου δεν τα καταφερε ο monster scorer Fredette). Ενθουσιάζεται παρα πολυ ευκολα και παιρνει τρελα σουτ εκτος συστηματων , θα ελεγα οτι λειτουργει ξεκαθαρα με το ενστικτο και την ψυχολογια η οποια σε δυο μονο ματς που παρακολουθησα ειχε μεγαλα σκαμπανεβασματα( μια να πανηγυριζει σαν τρελος και την αλλη μετα απο 2-3 αποτυχημενα σουτ με το κεφαλι σκυμμενο να μη γυριζει ουτε στην αμυνα σε ριμπαουντ και αντεπιθεση αντιπαλων)
Θεωρω οτι ειναι μια κλασικη περιπτωση Αμερικανου σκορερ μεσαιου επιπεδου απο αυτες που με το τσουβαλι κυκλοφορουν στην ευρωπαικη αγορα.
Το attitude του συγκεκριμενου δε με πειθει καθολου. Καμμια μα καμμια συμμετοχη σε συστημα ομαδας και ολοι του οι ποντοι σε συγκεκριμενα διαστηματα των παιχνιδιων οπου κανει την εκρηξη.
Οσο κι αν αντιδρασει καποιος γνωμη μου ειναι οτι μονη μας ελπιδα να κρατηθούμε ανταγωνιστικοι στη συγκεκριμενη θεση ειναι (ναι ναι) ο Παππας. Μια κλαση πανω τουλάχιστον απο τον συγκεκριμενο.
Επίσης εχω να πω (αγαπητε Πορτοκαλοπιτα) αυτός το Νταισον Πιερ ειναι μεγαλος ερωτας. Τρελάθηκα με αυτο το μπασκετικο ζωντοβολο. Ενας ανθρωπος για ολες τις δουλειες.. Ευγε. Πολυ καλο ματι φιλε.