Euroleagure Round 20, FC Barcelona - Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 11, 2024 11:48 am

Πιστεύω δύσκολα να μην μπούμε playin. Δεν έχει τόσες ποιοτικές ομάδες για να μείνουμε εκτός δεκάδας!
Η απόκτηση Μιλουτίνοφ είναι λάθος από ότι δείχνουν τα πράγματα. Αμυντικά κακός, σοφτ και επιθετικά δεν σκοράρει..
Έπρεπε να παρθεί κάποιος παντελονάτος ΜΑΠ αντί γι αυτόν.
Μετά αντί για Γκος έπρεπε να πάρουμε Μάικ Τζέιμς.
Αντί για Μπραζ κάποιο δυνατό τριάρι για βασικούρα γιατί ο ΠΑΠ δεν βλέπεται φέτος.
Αλλά αυτά είναι στο ΕΠΡΕΠΕ.
Πορευόμαστε με αυτά που έχουμε και πιστεύω δύσκολα θα μείνουμε εκτός 10άδας..

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Ιαν 11, 2024 12:03 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 11:48 am
Πιστεύω δύσκολα να μην μπούμε playin. Δεν έχει τόσες ποιοτικές ομάδες για να μείνουμε εκτός δεκάδας!
Η απόκτηση Μιλουτίνοφ είναι λάθος από ότι δείχνουν τα πράγματα. Αμυντικά κακός, σοφτ και επιθετικά δεν σκοράρει..
Έπρεπε να παρθεί κάποιος παντελονάτος ΜΑΠ αντί γι αυτόν.
Μετά αντί για Γκος έπρεπε να πάρουμε Μάικ Τζέιμς.
Αντί για Μπραζ κάποιο δυνατό τριάρι για βασικούρα γιατί ο ΠΑΠ δεν βλέπεται φέτος.
Αλλά αυτά είναι στο ΕΠΡΕΠΕ.
Πορευόμαστε με αυτά που έχουμε και πιστεύω δύσκολα θα μείνουμε εκτός 10άδας..
Ποσα χρονια εχει συμβολαιο ο Μιλουτινοφ ?

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 11, 2024 12:09 pm

Σίγουρα έχει και για του χρόνου. Δεν ξέρω κιόλας μήπως έχει 2+1. Νομίζω πάντως ότι μιλάμε για παίκτη που απλά δεν τον προσπερνάς, όσο κι αν σε δυσκολέψει η ένταξή του στην ομάδα. Ο Caboclo ας πούμε πιθανώς να ταίριαζε περισσότερο στην ομάδα από τον Νικόλα, αλλά σαν δυνατότητες ο Σέρβος είναι σαφώς καλύτερος.

Για το καλοκαίρι δεν είμαι τόσο αιδιόδοξος πάντως. Το πρόβλημα με τα διαβατήρια παραμένει, ο Παπανικολάου όσο περνάει ο καιρός θα πέφτει σε απόδοση (απόλυτα λογικό) και έχουμε γεμίσει με παίκτες που είτε κουτουλάνε μεταξύ τους, είτε υποαποδίδουν. Μόνο αν επιστρέψει κανένας Vezenkov (δεν το θεωρώ τόσο πιθανό) θα μιλούσαμε για άμεση αναβάθμιση.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιαν 11, 2024 12:49 pm

Ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος για το καλοκαίρι. Καθόλου όμως

Και αυτό διότι τα λάθη που πρέπει να διορθώνουν δεν αποτελούν λάθη για την κοουτς, συνεπώς δεν υπάρχει κάτι να διορθωθεί

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Πέμ Ιαν 11, 2024 1:00 pm

Μόνο με πικ εν ρολ και παίρνοντας δεύτερες ευκαιρίες σκοράρει και ο Σέρβος. Πολύ ντόρος για το τίποτα. Απλά είναι και δικό μας παιδί..

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιαν 11, 2024 1:09 pm

Sokos έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 1:06 am
AlexD έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 12:36 am

Δεν είναι ότι είμαστε σκληρή ομάδα, έχουμε αρχές και μια βάση πάνω στην οποία χτίζουμε και έτσι ακόμα και με τραυματισμούς και στην χειρότερη κατάσταση δεν μας κερδίζεις εύκολα.

Το αν θα κερδίσουμε, θα κριθεί από το πόσο καλή δουλειά θα γίνει από δω και πέρα (και πόση τύχη/ατυχία θα έχουμε) που η ομάδα είναι κανονικά. Είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο και για αυτό πίστευα από πριν ότι σε βράδυ που οι ψηλοί μας δεν είναι 100% και οι δικοί τους είναι, δεν είμαστε ακόμα εκεί να το πάρουμε το ματς.

Εγώ αυτά που ήθελα να δω απόψε τα είδα και είμαι ευχαριστημένος, όλα πάνε καλά.

:welcome:
Καλό να είσαι ευχαριστημένος, δεν λέω. Γλιτώνεις τη ζοχάδα. Θα μπορούσες βέβαια να σταθείς στους 60 πόντους που δέχτηκε η ομάδα σε πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο και να ανησυχείς λίγο. Ή να σκέφτεσαι ότι είμαστε 8οι, ισοβαθμώντας με τον 9ο και ότι όση αισιοδοξία υπάρχει οφείλεται στην προσδοκία ότι η ομάδα ΘΑ βελτιωθεί. Ναι σίγουρα βάζουμε 70+ πόντους εδώ και κάμποσα παιχνίδια, που είναι σαφώς καλύτερο από τα 55 και τα 60 που πονούσαν τα μάτια μας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Δυστυχώς πιστεύω ότι η ομάδα χτίστηκε στραβά και έχει ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων και με πολλές, σημαντικές αδυναμίες. Αυτό θα το βρίσκουμε μπροστά μας συνεχώς και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που δεν είμαστε πλέον φαβορί.
Μα ακριβώς στους 60 πόντους που δέχτηκε η ομάδα στέκομαι και είμαι ευχαριστημένος που το χάσαμε παρόλα αυτά στις λεπτομέρειες. Ξέρω ότι αυτό δεν θα συμβεί πολλές φορές φέτος, δεν είμαστε ομάδα που τρώει τόσους πόντους και δεν είναι ότι φάγαμε τόσους επειδή δοκίμασε σχήματα με σκοπό να βρει σκορ, τους έφαγε με την καλή του αμυντική 5αδα.

Η ομάδα έχει ήδη βελτιωθεί πολύ (όπως ήταν φυσικό) με τις επιστροφές, περιμένω να ανέβει και άλλο.

Χτες ας πούμε χάσαμε γιατί εκτός του Παπ, ήταν εκτός παιχνιδιού και ο Φαλ. Έκανε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι φέτος και φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το πρήξιμο που είχε στο γόνατο. Δεν βοήθησε όπως κάνει πάντα και άφησε τον Πίτερς να εκτίθεται πίσω.

Από κει και πέρα, το να χάσεις από την Μπαρτσελονα στην Ισπανία δεν είναι και παράλογο αποτέλεσμα, όσο καλά και να έπαιζες. Και πέρυσι για να τα καταφέρουμε έπρεπε να βάλει εκτός ροής τρίποντα ο Λαρε. Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η απαίτηση για νίκη ως απόδειξη ότι η ομάδα είναι καλά.

Εσύ το πιστεύεις αυτό και το λες καιρό, εγώ πιστεύω κάτι άλλο και το λέω καιρό. Θα φανεί στην συνέχεια :)

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague

Πέμ Ιαν 11, 2024 1:24 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 1:09 pm
Sokos έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 1:06 am

Καλό να είσαι ευχαριστημένος, δεν λέω. Γλιτώνεις τη ζοχάδα. Θα μπορούσες βέβαια να σταθείς στους 60 πόντους που δέχτηκε η ομάδα σε πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο και να ανησυχείς λίγο. Ή να σκέφτεσαι ότι είμαστε 8οι, ισοβαθμώντας με τον 9ο και ότι όση αισιοδοξία υπάρχει οφείλεται στην προσδοκία ότι η ομάδα ΘΑ βελτιωθεί. Ναι σίγουρα βάζουμε 70+ πόντους εδώ και κάμποσα παιχνίδια, που είναι σαφώς καλύτερο από τα 55 και τα 60 που πονούσαν τα μάτια μας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Δυστυχώς πιστεύω ότι η ομάδα χτίστηκε στραβά και έχει ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων και με πολλές, σημαντικές αδυναμίες. Αυτό θα το βρίσκουμε μπροστά μας συνεχώς και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που δεν είμαστε πλέον φαβορί.
Μα ακριβώς στους 60 πόντους που δέχτηκε η ομάδα στέκομαι και είμαι ευχαριστημένος που το χάσαμε παρόλα αυτά στις λεπτομέρειες. Ξέρω ότι αυτό δεν θα συμβεί πολλές φορές φέτος, δεν είμαστε ομάδα που τρώει τόσους πόντους και δεν είναι ότι φάγαμε τόσους επειδή δοκίμασε σχήματα με σκοπό να βρει σκορ, τους έφαγε με την καλή του αμυντική 5αδα.

Η ομάδα έχει ήδη βελτιωθεί πολύ (όπως ήταν φυσικό) με τις επιστροφές, περιμένω να ανέβει και άλλο.

Χτες ας πούμε χάσαμε γιατί εκτός του Παπ, ήταν εκτός παιχνιδιού και ο Φαλ. Έκανε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι φέτος και φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το πρήξιμο που είχε στο γόνατο. Δεν βοήθησε όπως κάνει πάντα και άφησε τον Πίτερς να εκτίθεται πίσω.

Από κει και πέρα, το να χάσεις από την Μπαρτσελονα στην Ισπανία δεν είναι και παράλογο αποτέλεσμα, όσο καλά και να έπαιζες. Και πέρυσι για να τα καταφέρουμε έπρεπε να βάλει εκτός ροής τρίποντα ο Λαρε. Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η απαίτηση για νίκη ως απόδειξη ότι η ομάδα είναι καλά.

Εσύ το πιστεύεις αυτό και το λες καιρό, εγώ πιστεύω κάτι άλλο και το λέω καιρό. Θα φανεί στην συνέχεια :)
Η άλλη όψη του ίδου νομίσματος είναι ότι η καλή του αμυντική πεντάδα ξεχαρβαλώθηκε από νέο προπονητή και με 2 σημαντικότατους παίκτες του αντιπάλου εκτός (ο ένας τελευταία στιγμή κιόλας). Για τον Fall δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο τον επηρέασε το γόνατο.

Απαίτηση για χθες δε νομίζω να χε κανείς. Απλά μένει η πίκρα ότι μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς στο τέλος και για συνεχόμενες επιθέσεις δεν καταφέραμε να βρούμε σκόρ. Το ίδιο έχει συμβεί πολλές φορές φέτος αλλά και πέρυσι στον τελικό και πρόπερσι στον ημιτελικό.

Όσο για το τελευταίο, συμφωνώ. Θα φανεί αν θα καλύψουμε κάπως τις αδυναμίες μας. Ήδη είμαστε στα μέσα Ιανουαρίου βέβαια, δεν είμαστε στην αρχή. Προς το παρόν μας έχει στοιχίσει πολύ πάντως.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3541
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Ιαν 11, 2024 1:35 pm

Oι μεταγραφές μας δεν έγιναν για να μας βοηθήσουν;
Μπραζ, Πετρούσεφ, Ναζ έπρεπε να παίξουν αντί αυτού παίζει η μοναδική μεταγραφή (Σίκμα) που δε θα έπρεπε.
Υποτίθεται πρέπει να ενσωματωθούν στο σύστημα της ομάδας. Πως θα αποκτήσουν χημεία αν δε παίζουν ούτε Α1 ούτε Ευρωλίγκα.

Επίσης διαβάζω για τον καλό Μακίσικ που γύρισε το ματς. Πράγματι έβγαλε καλές άμυνες και έδωσε ενέργεια μαζί με Γκος. Στο 4ο δεκαλεπτο όμως δε σκόραρε , παρα μόνο σε βολές . Αυτό είναι πρόβλημα ειδικά όταν χρειαζόμασταν ένα σουτ για να τους ισοφαρίσουμε.

Εκεί στο τέλος θέλεις οπωσδήποτε σουτέρ ή ηγέτη να το πάρει μόνος του. Εάν αποδεχθούμε την ορθότητα της άποψης ότι ο προπονητής μας επιθυμεί μια συμπαγής ομάδα παρά έναν ηγέτη, είναι τελείως παράλογο να μην έχουμε σουτέρ σε αυτήν την φιλοσοφία.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιαν 11, 2024 1:37 pm

Χωρίς να σημαίνει ότι δεν το παλέψαμε από το ροτέιτον είναι εμφανές ότι το βάρος είχε δωθεί στο να παρουσιαστούμε φρέσκοι με την Μπασκόνια, το ίδιο είχε γίνει και με την Αρμάνι και την Μονακό. Αν νικήσουμε στην Μπασκόνια θα είμαστε 3/4 νίκες στον δεύτερο γύρο και θα έχουμε βάλει από κάτω Μπασκόνια, Αρμάνι (που δεν είναι τόσο κακή και δυναμώνει νομίζω).
Στην άμυνα κρίθηκε το παιχνίδι ως το τέλος και στην κλασική αφλογιστία μας στο τέλος, η άμυνα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήγε τόσο χάλια, δεν ήταν μόνο θέμα μις ματς ή έντασης αλλά και έλλειψης καθαρού μυαλού με πιο χαρακτηριστική εικόντα που αφήσαμε ελεύθερο να σουτάρε τρίποντο ο Κάλινιτς.
Για τα τελειώματα δύσκολη η εξίσωση, κλείνουν τελείως Καναάν, Πίτερς και πρέπει να σκοράρει κάποιος άλλος, ο μοναδικός που φαίνεται να μπορεί να το κάνει με ατομική προσπάθεια και χωρίς να του δίνουν το τρίποντο είναι ο Γκος ο οποίος όμως δεν είναι στο επίπεδο π.χ του Τζέιμς.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague

Πέμ Ιαν 11, 2024 1:40 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Ιαν 11, 2024 1:35 pm
Oι μεταγραφές μας δεν έγιναν για να μας βοηθήσουν;
Μπραζ, Πετρούσεφ, Ναζ έπρεπε να παίξουν αντί αυτού παίζει η μοναδική μεταγραφή (Σίκμα) που δε θα έπρεπε.
Υποτίθεται πρέπει να ενσωματωθούν στο σύστημα της ομάδας. Πως θα αποκτήσουν χημεία αν δε παίζουν ούτε Α1 ούτε Ευρωλίγκα.

Επίσης διαβάζω για τον καλό Μακίσικ που γύρισε το ματς. Πράγματι έβγαλε καλές άμυνες και έδωσε ενέργεια μαζί με Γκος. Στο 4ο δεκαλεπτο όμως δε σκόραρε , παρα μόνο σε βολές . Αυτό είναι πρόβλημα ειδικά όταν χρειαζόμασταν ένα σουτ για να τους ισοφαρίσουμε.

Εκεί στο τέλος θέλεις οπωσδήποτε σουτέρ ή ηγέτη να το πάρει μόνος του. Εάν αποδεχθούμε την ορθότητα της άποψης ότι ο προπονητής μας επιθυμεί μια συμπαγής ομάδα παρά έναν ηγέτη, είναι τελείως παράλογο να μην έχουμε σουτέρ σε αυτήν την φιλοσοφία.
Δύο σουτέρ έχουμε όλους κι όλους και τους είχαμε μέσα στο τέλος. Απλά ο ένας ήταν τόσο σκασμένος (είχε παίξει και σερί όλο το ημίχρονο) που με το ζόρι έβρισκε σίδερο και ο άλλος (που επίσης είχε παίξει σερί όλο το ημίχρονο αν δεν κάνω λάθος) εδώ και λίγα ματς κλείνεται πολύ πιο αποτελεσματικά από τις αντίπαλες άμυνες και δεν έχει πλέον και τα ίδια (αφύσικα) ποσοστά στα σουτ του.

Όσο για τις μεταγραφές θα συμφωνήσω. Έχουν χρησιμοποιηθεί και έχουν βοηθήσει ελάχιστα ως καθόλου.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Ιαν 11, 2024 1:44 pm

Ενα βημα μπρος δυο βηματα πισω ειναι η κατασταση.......τραγικοι ημασταν εχθες μετα απο μια μεγαλη νικη με τη Μονακο......η Μπαρτσα και ειδικα με τις χθεσινες απουσιες δεν ειναι καμια ομαδαρα.....πηγαμε να το παρουμε με μπολικη παλικαρια στο 4ο 10λεπτο αλλα δεν μας εκατσε και δικαια χασαμε....

Ελεγα τις τελευταιες μερες οτι παροτι ο Ναν εκανε ματσαρα στη Μπασκονια εσκασε στο τελευταιο διλεπτο και αυτο κατα τη γνωμη μου κοστισε την ηττα στον Παο......το ιδιο και το αυτο με τον Πητερς εχθες.....τα παιχνιδια της ευρωλιγκας ειναι σκληρα και απαιτητικα,δε γινεται να βαζεις τον αλλον 20 λεπτα συνεχομενα ακομα κι αν εχει κατσει ολο το 2ο 10λεπτο.....η προταση μου ειναι ο Κααναν και ο Πητερς αφου τους θελει ο κοουτς μεσα στο τελος να βγαινουν στο 28 και να ξαναμπαινουν στο 32......το ιδιο και στο πρωτο ημιχρονο.......ετσι θα εχουν παιξει 32 λεπτα(περισσοτερα απο χθες)αλλα θα ειναι πιο φρεσκοι στο τελος......

Ξαναλεω οτι με τη χθεσινη εικονα δεν περναμε απ την Μπασκονια......ειναι ανοιωθοι αυτοι,θα μας εκτελεσουν στεγνα αν μας βρουν μποσικους οπως χθες.......δεν ειναι καμια τρομερη και φοβερη ομαδα αλλα πρεπει ν αλλαξουμε τσιπακι αν θελουμε να ελπιζουμε σε νικη....

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιαν 11, 2024 2:02 pm

Τουλάχιστον η Μπασκόνια δεν έχει το βάθος της Μπάρτσα, 3 παίκτες πρέπει να περιορίσουμε κυρίως τον Μονεκέ,τον Σεντεκέρσιτς και τον Χάουαρντ (που έχει βάλει 33 και 21 πόντους απέναντι σε Μονακό και Μπάρτσα) και ελπίζω να τα καταφέρουμε καλύτερα απ' ότι στο ΣΕΦ.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1104
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Πέμ Ιαν 11, 2024 2:09 pm

Βέβαια με τη Μπασκονια υπάρχουν δυο αγκάθια. Πρώτον ότι με πολλη ώρα Πίτερς στο 4 θα εχουμε πρόβλημα τόσο σε άμυνα όσο και σε ριμπάουντ, αλλά επιθετικά μας είναι απαραίτητος.

Δεύτερον ότι σουτάρουν πολύ από τη θέση 5, κάτι που πάντα προβληματίζει Φαλ και Μιλού.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Ιαν 11, 2024 2:38 pm

Εγω πάντως αν εξαιρέσω το καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο βλέπω οτι λείπει ο closer , με αυτό το κενό θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε φέτος και είμαι οκ, το έχω αποδεχτεί. Από εκεί και πέρα για ομάδα μικρού μπάτζετ που έχασε Βεζενκοφ-Σλούκα και απο τις μεταγραφές έχει πάρει απο τίποτα έως ελάχιστα και που είναι σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία πάλι καλά να λέμε. Απο τις μεταγραφές 0, ο αρχηγός κάκιστος και ο Λάρε σε 1 παιχνίδι καλός σε 10 άφαντος απορώ πραγματικά πως κρατιόμαστε ψηλά. :Amen:

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιαν 11, 2024 2:42 pm

Προφανώς και μένει πίκρα γιατί όντως μπορούσαμε τελικά να το κλέψουμε, παρόλο που ίσως ήταν πιο μακριά από όσο φάνηκε.

Ο Φαλ έκανε κακό ματς μετά από καιρό, δύσκολο να μην έχει να κάνει με το γόνατο αλλά και να μην έχει, δικαιούται και αυτός ένα κακό ματς.

Όπως και όλη η άμυνα δικαιούται μια κακή βραδιά. Δεν είναι τόσο απλό όσο δείχνει να μην αφήσεις το σουτ στον Καλινιτς πχ, είχα προβλέψει από πριν ότι θα μας δυσκολέψουν και θα δώσουμε σουτ σε παίχτες που τα βάζουν. Αν εκτός των Πάρκερ, Καλινιτς και Πάρα ήταν εύστοχος σε (εύκολα για αυτόν) τρίποντα και ο Ντα Σίλβα θα είχε τελειώσει νωρίτερα το ματς.

Τέλος, αν δείτε σε όλα τα ματς σκοράρουν αισθητά λιγότερο οι ομάδες στο 4ο δεκάλεπτο. Και εμείς αλλά και οι αντίπαλοι μας. Δεν είναι κάτι που έχουμε να λύσουμε μόνο εμείς, όσο προχωράει η σεζόν θα δούμε πως θα πάει αυτό. Στα μάτια μου η φύση των αλλαγών που έγιναν φέτος στην ομάδα είναι τέτοια που απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία για να φτάσεις να κλείνεις σωστά τα ματς και παίρνει χρόνο.
Είναι το τελευταίο που θα φτιάξει.

Όσο για το χρονοδιάγραμμα, εγώ έχω ξανά πει ότι πιστεύω πως το καλό μας μπάσκετ θα το παίξουμε μετά την διακοπή. Μέχρι τότε θέλει σταθερή και βήμα-βήμα βελτίωση και όσο το δυνατόν παραπάνω νίκες.

Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε Μακαμπι/Μπαγερν/Άλμπα και έστω μια εκ των Μπασκονια/Βαλένθια εκτός μέχρι τότε.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”