Προφανώς και μένει πίκρα γιατί όντως μπορούσαμε τελικά να το κλέψουμε, παρόλο που ίσως ήταν πιο μακριά από όσο φάνηκε.
Ο Φαλ έκανε κακό ματς μετά από καιρό, δύσκολο να μην έχει να κάνει με το γόνατο αλλά και να μην έχει, δικαιούται και αυτός ένα κακό ματς.
Όπως και όλη η άμυνα δικαιούται μια κακή βραδιά. Δεν είναι τόσο απλό όσο δείχνει να μην αφήσεις το σουτ στον Καλινιτς πχ, είχα προβλέψει από πριν ότι θα μας δυσκολέψουν και θα δώσουμε σουτ σε παίχτες που τα βάζουν. Αν εκτός των Πάρκερ, Καλινιτς και Πάρα ήταν εύστοχος σε (εύκολα για αυτόν) τρίποντα και ο Ντα Σίλβα θα είχε τελειώσει νωρίτερα το ματς.
Τέλος, αν δείτε σε όλα τα ματς σκοράρουν αισθητά λιγότερο οι ομάδες στο 4ο δεκάλεπτο. Και εμείς αλλά και οι αντίπαλοι μας. Δεν είναι κάτι που έχουμε να λύσουμε μόνο εμείς, όσο προχωράει η σεζόν θα δούμε πως θα πάει αυτό. Στα μάτια μου η φύση των αλλαγών που έγιναν φέτος στην ομάδα είναι τέτοια που απαιτείται συγκεκριμένη διαδικασία για να φτάσεις να κλείνεις σωστά τα ματς και παίρνει χρόνο.
Είναι το τελευταίο που θα φτιάξει.
Όσο για το χρονοδιάγραμμα, εγώ έχω ξανά πει ότι πιστεύω πως το καλό μας μπάσκετ θα το παίξουμε μετά την διακοπή. Μέχρι τότε θέλει σταθερή και βήμα-βήμα βελτίωση και όσο το δυνατόν παραπάνω νίκες.
Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε Μακαμπι/Μπαγερν/Άλμπα και έστω μια εκ των Μπασκονια/Βαλένθια εκτός μέχρι τότε.