Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 18, 2024 12:04 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιαν 18, 2024 11:51 am
Ό,τι και να έγινε, σήμερα θα στηρίξουμε όλοι. Είτε από τις τηλεοράσεις, είτε από το γήπεδο. Σε όποια κατάσταση είναι η ομάδα, είναι η αγαπημένη μας ομάδα και αυτό δεν αλλάζει. Χάσει - κερδίσει Ολυμπιακός.
Αυτό εννοείται. Εδώ είναι για να συζητάμε τι παίζει γενικά στα της ομάδας και να λέμε τον "πόνο" μας ή τη χαρά μας με αυτά που βλέπουμε..

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 18, 2024 12:16 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Πέμ Ιαν 18, 2024 12:04 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Ιαν 18, 2024 11:51 am
Ό,τι και να έγινε, σήμερα θα στηρίξουμε όλοι. Είτε από τις τηλεοράσεις, είτε από το γήπεδο. Σε όποια κατάσταση είναι η ομάδα, είναι η αγαπημένη μας ομάδα και αυτό δεν αλλάζει. Χάσει - κερδίσει Ολυμπιακός.
Αυτό εννοείται. Εδώ είναι για να συζητάμε τι παίζει γενικά στα της ομάδας και να λέμε τον "πόνο" μας ή τη χαρά μας με αυτά που βλέπουμε..
Πόνο έχω βαρύ, μα τι να κάνω. Λουκ, άι αμ γιορ φάδερ. Πλιζ μάι σαν, σκορ θρι πόιντς...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Dedalos

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιαν 18, 2024 12:17 pm

papp7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 18, 2024 11:14 am
Αν και είμαστε οφ τόπικ για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αρχικά η ομάδα του 2013 ήταν στημένη και δουλεμένη από τον Ιβκοβιτς αλλά είδαμε το έργο του Μπαρτζώκα. Όπως αντίστοιχα η ομάδα του 2015 ήταν στημένη και δουλεμένη απο τον Μπαρτζώκα αλλά είδαμε το έργο του Σφαιρόπουλου. Κατά δεύτερον όσον αφορά για το ποιος φταίει για το τι ακολούθησε και τι πήγε λάθος το καλοκαίρι του 2013 νομίζω θα μας το απαντήσει ο Ντούντα αν και μιλάει για το καλοκαίρι του 2012 αλλά η ρίζα του προβλήματος ήταν η ίδια...

Ο λόγος που έφυγα από τον Ολυμπιακό το 2012 ήταν ο εξής. Τότε υπήρχε μία φιλοσοφία, όσο απλήρωτοι παίκτες και προπονητές είναι, τόσο καλύτερα παίζουν. Δεν συμφωνών. Το καλοκαίρι του 2012, μετά τα πρωταθλήματα, πάω στο μίτινγκ για να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Μου είπαν οι Αγγελόπουλοι για ένα μπάτζετ κοντά στα 7.000.00 ευρώ. Μου είπαν σε θέλουμε και για την νέα χρονιά, συνεχίζουμε, αλλά θα κόψουμε το μπάτζετ γιατί έχουμε κάποια προβλήματα. Θα κόψουμε από τους παίκτες 20% και από το προπονητικό τιμ 1.000.000 ευρώ! Μου είπαν, αυτό θα το κόψεις κυρίως από τους συνεργάτες σου. Τους λέω τι να κόψω από τους συνεργάτες; Αυτοί έπαιρναν ελάχιστα χρήματα. Δεν μου άρεσαν αυτά που άκουσα και τότε τους είπα τα εξής: "παιδιά, είμαι λίγο κουρασμένος, εγώ σταματώ την προπονητική. Έχω και την εθνική Σερβίας, θα συγκεντρωθώ εκεί, δεν πειράζει, ας το αφήσουμε".

Μα μου είπαν να κόψουν το 20% στο μπάτζετ όσον αφορά τους παίκτες και αμέσως μετά μου λένε θα κόψουμε 1.000.000 από το προπονητικό-τιμ. Γινόταν όλο αυτό να το δεχτώ; Δεν έκανα αυτή την δουλειά για τα χρήματα, δεν με ενδιέφεραν, αλλά η πρόταση τους δεν μου άρεσε καθόλου. Έβγαλαν μετ'α μία ανακοίνωση, αλλά έτσι όπως βγήκε κανένας δεν κατάλαβε τους λόγους που έφυγα.

Μετά θυμάμαι με πήρε στο τηλέφωνο ο Σπανούλης και μου λέει "κόουτς γιατί μας αφήνεις, γιατί φεύγεις, τι έγινε;" Του εξήγησα τι έγινε και κατάλαβε. Θυμάμαι τον Πρίντεζη μου είπε κάποτε, με τον οποίο είμαστε φίλοι, κόουτς εμείς παίξαμε παλιά για τα λεφτά, τώρα παίζουμε για να μάθουμε το μπάσκετ.

Κοίτα να δεις, αυτό που δεν κατάλαβε ο κόσμος, είναι πως εγώ με την αποχώρηση μου ουσιαστικά βοήθησα τον Ολυμπιακό. Γιατί με το που έφυγα ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεγάλη μείωση στο μπάτζετ και κράτησε χρήματα για τους παίκτες. Θα σου πω και κάτι ακόμη. Είμαι σίγουρος πως τότε υπήρχε μία κοινή συμφωνία, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ήταν συνενοημένοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να αφήνουν απλήρωτους τους παίκτες για τουλάχιστον τρεις μήνες. Ήταν κάτι που γινόταν συχνά, γιατί έτσι νόμιζαν πως οι παίκτες θα απέδιδαν καλύτερα. Δεν είναι όμως έτσι. Τέλος πάντων, εγώ τον Ολυμπιακό τον έχω στην καρδιά μου".

https://www.sport24.gr/basket/ivkovits- ... 25577.html
Ας τα λέει και κάποιος άλλος τα εγκλήματα των αδελφών, μη φωνάζω μόνο εγώ.
Και φέτος βγάλανε το παραληρηματικό , αλαζονικό λόγο στη φιέστα,πούλησαν τα διαρκείας, και μετα κατέβασαν ομάδα με σικμα, παπάς, μπριζόλες, τανουλη και 2 εφήβους.
Και μας πουλάνε και παραμύθι μέσω "διαρροών" ότι δίνουν 700 στον σικμα και 900 στο Λιθουανό.
Άκουγαμε και για το σεφ παχιά λόγια και τελικά οι τροποποιήσεις ήταν σαν τις μεταγραφές. Από το πανέρι
Για σύγκριση, μόνο τα φώτα που έβαλε ο ΠΑΟ στο οακα ,το ξέρω από επαγγελματική γνώση, είναι πανάκριβα.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιαν 18, 2024 4:28 pm

Είναι τόσο ισχυρό το beat Ντουντα που μέχρι και ο Dedalos ραπαρει σαν να είναι ο Εμινεμ.

Αυτά που λέει εδω ο Σοφός είναι απαράδεκτα πράγματα και ευτυχώς ανήκουν στο παρελθόν.

vulkanraven

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF, C

Δευ Ιαν 22, 2024 8:30 am

reignman έγραψε:
Πέμ Ιαν 18, 2024 9:47 am
με αξιοπρεπή παρουσία στο ΝΒΑ
o pokusevski μεταχειρίστηκε αρχικα απο τους Thunder σαν triple A project και απετυχε παταγωδως.

Ειναι τρομακτικα αδυναμος ακομα και για το πολυ soft / non physical NBA του σημερα. Σουταρε κατω απο 40% FG και κατω απο 30% 3p + οπως ειπε ο conan εβγαζε και βγαζει διαρκως μυικους τραυματισμους + αστραγαλους + γονατο.

Δεν εχει Ελληνικο διαβατηριο, σαν ξενος επαιζε στην Α2 οπου και εκει στο 39-40% FG επαιζε αν θυμαμαι καλα.

Kακο efficiency, καμια βελτιωση σωματικη αλλα ουτε και στο παιχνιδι του, προβλημα στις αλλαγες και στην ομαδικη αμυνα, σχετικα χαμηλο bbiq, τιμιος μπλοκερ, απο εμενα ειναι οχι.

Ο Κοκλωνης ειναι πιο αργος απο τον θανατο και παιζει σαν "center" (απο το low post σκοραρει mainly) ενω ειναι guard.
Mετριος προς κακος σουτερ τριων ποντων, ψιλοκακος δημιουργος, ΠΟΛΥ αργα ποδια για guard, κακος αμυντικος, μετριοκακος δημιουργος και ολα αυτα παιζοντας σε ενα πολυ αδυναμο κολεγιο(στην 5η του χρονια) στην ισως πιο αδυναμη περιφερεια.
Στην Pac12 ας πουμε περασε και δεν ακουμπησε. Γινεται και 24 σε ενα 4μηνο. Pass εκτος και αν ερθει σαν μανατζεροδουλεια οπως ο Γιωργης ο Papas.
Για τους τραυματισμούς του Ποκουσεφσκι έχεις ένα δίκιο, αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει το ιατρικό Τιμ. Βέβαια, αν μοιράζεται τον χρόνο συμμετοχής με τον Πετρουσεφ όπως μοιράζονται ο Φαλ με τον Μιλουτινοφ, πιστεύω δεν θα έχει τόσο συχνούς τραυματισμούς. Ακόμα κι αν δεν έχει διαβατήριο, από την στιγμή που δεν υπάρχει το καθεστώς Βασιλακοπούλου που εναντιωνόταν σε ότι είχε να κάνει με τον Ολυμπιακό, δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να βγάλει. Από κει και πέρα, αδύνατος( για 4αρι)θεωρείται κι ο Πετρουσεφ γι αυτο και δεν έπιασε στο ΝΒΑ, αλλά μέχρι στιγμής σ' εμάς έχει αρκετά θετική παρουσία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η αθλητικοτητα και η ταχύτητα είναι ικανότητες που δουλεύονται, το μπασκετικό i.q. όχι.
Μέχρι πέρσι, ο Αλεξέι είχε μέσο όρο 8,8 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 2 ασσιστ ανά 21 λεπτά παιχνιδιού και μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα όπου κυριαρχεί η ταχύτητα και η αθλητικοτητα. Ο Σικμα μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει ούτε τα μισά στην Ευρωλίγκα.

Ο Τσοχωνης, αν είναι τόσο κακός όσο λες ίσως θα έπρεπε να έχει σταματήσει το μπάσκετ 😜. Οποιαδήποτε σύγκριση με τον Πάπας θεωρείται άστοχη. Ο Πάπας ήταν ένας μέτριος προς καλός παίκτης που είχε μέτριες εμφανίσεις στο κολλεγιακό πρωτάθλημα. Αυτό για το οποίο τον θυμάται ο κόσμος είναι το περιβόητο κάρφωμα που είχε κάνει στο παιχνίδι που η ομάδα του έχασε με 50(!) πόντους διαφορά. Ο Τσοχωνης έχει ως σημείο αναφοράς το σκοράρισμα με αποκορύφωμα τους 46 πόντους που είχε πετύχει σε έναν αγώνα(δεν θυμάμαι απέναντι σε ποιον). Δεν λέω ότι θα μας βγει Ντόρσεϊ αλλά άνετα θα μπορούσε να αποτελέσει μια έξτρα λύση, ιδιαίτερα για την Basket League. Η ηλικία του δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Όπως είπα παραπάνω, η αθλητικοτητα και η ταχύτητα είναι ικανότητες που μπορούν να δουλευτούν. Όλοι ξέρουν πως το πικ του αθλητή είναι μεταξύ 28 και 32 χρόνων. Τρανό παράδειγμα ο Παπανικολάου που έκανε την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του στα 33(πέρσι).

Εν πάση περιπτώσει, μιλάω απλά για δύο αθλητές project που μπορούν να πάρουν το ελληνικό διαβατήριο και να αποτελέσουν έξτρα λύσεις για την ομάδα. Το μόνο που χρειάζονται είναι λίγη δουλίτσα. 😉

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Ιαν 22, 2024 10:21 am

Ασε το ΝΒΑ στην ακρη (οπου ειναι καργα soft και ακομα και εκει δεν μπορουσε να σκοραρει αποτελεσματικα, 8 ποντοι με 34% field goal εκεινη τη χρονια και 39% καριερας...)
δες τα στατιστικα τους με τις u19 & u18 της Σερβιας. 61 & 66% για Πετρουσεφ και 37 & 30% για Ποκου FG%.
Τωρα για την "καριερα" τους στο ΝΒΑ δεν παιζει καν σχολιασμος, ο ενας πηγε σε 2 ομαδες που δεν θα του εδιναν ποτε χρονο γτ κοιτανε να νικησουν και οχι να κανουν develop τιποτα και ο αλλος ηταν σε ομαδα που του εδωσε απειρες ευκαιριες να παιξει και να εξελιχθει χωρις ιδιαιτερη επιτυχια.

για τον κοκλωνη και τη συγκριση με τον papas δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα οσο μπορει να νομιζεις. Kαι αντε πες με καποιο μαγικο ζωμο και τροπο σταματαει να φοραει παπουτσια απο τσιμεντο, μαθαινει να ντριμπλαρει εξαιρετικα, και να δημιουργει... το depth perception που του λειπει για το σουτ πως θα φτιαχτει? θα αλλαξει και ματια? Γιατι καλα λεμε για μηχανικες κτλ... αλλα το πιο σημαντικο στοιχειο που εχουν οι σουτερ ειναι το depth perception, αυτοι που μπετονουν καργα παρα τις προπονησεις και τα απειρα σουτ που ριχνουν εχουν τεραστιο θεμα σε αυτο το κομματι που για καποιο λογο πολλοι το αγνοουν.

Θεμα χαμηλων ικανοτητων ειναι λοιπον και μετριας(ακομα και για κολλεγιακο επιπεδο) πρωτης υλης ειναι. Για αυτο εφυγε νυχτα απο τα αλλα κολλεγια που ηταν σε ανταγωνιστικες και ΔΥΝΑΤΕΣ περιφερειες και κατεληξε σε κολλεγιο των πολυ αδυναμων περιφερειων. Ξεκινησε δοκιμαζοντας σε κολλεγιο της PAC 12 (ναυαγιο), μετα δοκιμασε σε κολλεγιο της Α-10 (ναυαγιο) και τελικα Big west.

Power - Big 12, Big East, Big 10, Pac 12, SEC, ACC

High Major - American, Mountain West, West Coast, A-10

Mid Major - MVC, Sun Belt, MAC, C-USA, WAC, Ivy

Low Major - ASUN, A-East, Big Sky, Big South, Big West, CAA, Horizon, MAAC, MEAC, NEC, OVC, Patriot, SoCon, Southland, SWAC, Summit

Aπο ολη την περιφερεια της Big west atm αν βγουν καμια 5αρα επαγγελματιες καλαθοσφαιριστες (g-league/champions league/taiwan/china/philippines) παιχτες αναμεσα στους ~150 θα ειναι τρομακτικη επιτυχια.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Ιαν 22, 2024 10:45 am

οκ παμε στο καλυτερο του παιχνιδι περσι εναντια στο san diego. 46 ποντοι, 15/38 σουτ 39.5%, 3/9 τριποντα 33%, 13/17 βολες 76%, 6 ριμπαουντ, 4 ασσιστ, 5 λαθη
Ο παπας που επαιζε σε κολλεγιο αντιστοιχης κατηγοριας ειχε ως καλυτερο του παιχνιδι εναντια στο Lehigh 31 ποντοι, 11/18 σουτ 61%, 7/13 τριποντα 54%, 2/2 βολες 90%, 4 ριμπαουντ, 2 ασσιστ, 2 λαθη

παμε και λιγο στην advanced στατιστικη στις καλυτερες χρονιες τους
Παπας PER 19,5, TS% 56.2%, eFG% 51%, points produced 479, USG% 22.1, OWS 3, DWS 1.9, WS 4.9, OBPM 4, DBPM 1.2, BPM 5.2
Μαρκος PER 19.7, TS% 51%, eFG% 46%, points produced 285, USG% 31, OWS 1.1, DWS 0.5, WS 1.6, OBPM 2.7, DBPM -1.4, BPM 1.3
Mε παρομοιο strength of schedule
Μonmouth SOS -1.68
Long Beach SOS -1.63

vulkanraven

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF, C

Δευ Ιαν 22, 2024 11:10 am

Καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου για τον Τσοχωνη αλλά να σου θυμίσω ότι δεν τον προτείνω ως έτοιμη λύση αλλά ως project, όπως και τον Ποκουσεφσκι. Μην ξεχνάς ότι τα ίδια ακριβώς λέγαμε κάποτε και για Βεζενκοφ - Λαρεντζακη.

Έστω ότι το καλοκαίρι έρχεται ο Μάικ Τζέιμς στη θέση του Γκος. Πόσο άσχημο πιστεύεις ότι θα ήταν το παρακάτω σχήμα;

1. Γουοκαπ, Μήτρου Λονγκ, Λούντζης
2. Τζέιμς, Κάνααν, Λαρεντζάκης, Τσοχωνης
3. Πητερς, Μπραζντεικις, Παπανικολάου
4. Πετρουσεφ, Ποκουσεφσκι, Τανουλης
5. Μιλουτινοφ, Φαλ

Διπλοθεσιτες:
1-2. Μήτρου Λονγκ, Τζέιμς, Τσοχωνης
2-3. Λαρεντζάκης, Μπραζντεικις
3-4. Πητερς, Ποκουσεφσκι, Παπανικολάου
4-5. Πετρουσεφ, Τανουλης

Ξένοι: Τζέιμς, Κάνααν, Μπραζντεικις, Πητερς, Πετρουσεφ, Μιλουτινοφ, Φαλ
Σύνολο 7.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο για την απόκτηση ενός όγδοου αθλητικού ξένου, αν χρειαστεί, για την θέση 4. Σ' αυτή την περίπτωση κάποιος θα μείνει έξω από την Basket League. Υποψήφιος για μένα θα ήταν ένας εκ των Μπραζντεικις-Πητερς δεδομένου ότι ο Ποκουσεφσκι μπορεί να βοηθήσει και σ'αυτή την θέση και δεν θα αργήσει να πάρει το διαβατήριο.

Projects: Πετρουσεφ, Μπραζντεικις, Ποκουσεφσκι(άντε, να αφήσω έξω τον Τσοχωνη με το σκεπτικό ότι έχει ταβάνι).

Από την πιθανότητα να έρθει ένας εκ των Φλιωνη, Τολιοπουλο που πατάνε στα 27, προτιμώ τον 24χρονο Τσοχωνη. Εκτός κι αν με κάποιο μαγικό τρόπο(για να δανειστώ τα λόγια σου), ο Μπαρτζώκας αλλάξει ρότα κι αρχίσει να δουλεύει με ταλέντα όπως ο Οικονομοπουλος, ο Τανουλης, ο Ροζακεας κι ο Αμποσι.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τρί Ιαν 23, 2024 12:35 am

Με αφορμή τον τραυματισμό του Μίλου, λέτε να πάρουμε παίχτη στην frontline η θα πάμε με Πετρούσεφ/Σικμα στο 5 μέχρι να γυρίσει ο Φαλ και Πητερς/ Παπ στο 4;

Εάν Σίκμα/Παπ είναι υποφερτοί (δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξος) ίσως βρουν χώρο και χρόνο να γίνουν υποφερτοί Σακ/Μπραζ/Λαρε (πολλοί ανυπόφοροι μαζεύτηκαν φέτος 😂)

Ενώ το σενάριο είναι δυσοίωνο για κάποιο λόγο έχω ένα καλό προαίσθημα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Ιαν 23, 2024 12:43 am

AO DAFNIS έγραψε:
Με αφορμή τον τραυματισμό του Μίλου, λέτε να πάρουμε παίχτη στην frontline η θα πάμε με Πετρούσεφ/Σικμα στο 5 μέχρι να γυρίσει ο Φαλ και Πητερς/ Παπ στο 4;

Εάν Σίκμα/Παπ είναι υποφερτοί (δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξος) ίσως βρουν χώρο και χρόνο να γίνουν υποφερτοί Σακ/Μπραζ/Λαρε (πολλοί ανυπόφοροι μαζεύτηκαν φέτος 😂)

Δύσκολα έως τραγικά τα πράγματα. Αναγκαστικά θα πέσουμε στην ανάγκη του Σικμα για 5αρι και του Παπανικολάου για 4αρι. Δεν φτάνει που είναι χάλια μαύρα και οι 2 θα παιζουν και σε λάθος θέση…..τι να πω….για μένα θα έπαιρνα άμεσα έναν παίκτη από Γιούροκαπ. Χάσαμε το πλεονεκτημα έδρας σήμερα, θα πάμε στο F8 του κυπέλου με τεράστιο θέμα στις θέσεις 4 και 5 και είναι πιθανό στα επόμενα ματς της Ευρωλίγκας να μείνουμε εκτός στόχων και εκεί. Μας έκαψε από όλες τις πλευρές το σημερινό.

Το ξαναλέω πάντως προσωπικα θα κοίταζα για παίκτη άμεσα, ένας οποιοσδήποτε ψηλός με μια έστω και μέτρια εμπειρία θα είναι καλύτερα στην θέση 5 από τον Σικμα.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Ιαν 23, 2024 1:00 am

Ούτε μια στο εκατομμύριο

Για τραυματισμούς κάτω των 3 μηνών δεν βρίσκω κανένα νόημα να πάρεις παίκτη

Ούτε ο Αταμάν με λευκή επιταγή ουσιαστικά δεν έφερε παίκτες με Παπαπέτρου 3 μήνες και Χουαντσο 2 μήνες εκτός

Μεσολαβουν και 20 μέρες διακοπή , ο Μιλου θα χάσει 4 ματς Ευρωλίγκας όχι τη σεζόν

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Ιαν 23, 2024 1:19 am

AO DAFNIS έγραψε:

Αν ισχύει ότι θα μείνει εκτός ένα μήνα, σημαίνει ότι χάνει όσα ματς χάνει και ο Φαλ ακριβώς αλλά θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή 1η Μαρτίου.

Ρεαλ/Άλμπα/Μπαγερν/Βαλένθια.

Το μόνο που θα είχε ίσως νόημα θα ήταν να αλλάξει τον Σίκμα αν βλέπει ότι δεν θα τραβήξει έτσι και αλλιώς, αλλά πάλι ένα δεκάλεπτο/δεκαπεντάλεπτο που θα του έδινες, θα προλάβει να είναι πιο χρήσιμος ο Χ από το Γιουροκαπ;

Επίσης, ο Παπ χρειάζεται δια-κο-πες και οτιδήποτε πάνω από 20' στα επόμενα ματς θα είναι έγκλημα, το ίδιο και ο Θωμάς. Άρα πρέπει να παίξει ο Μπραζντέικις και ό,τι γίνει.

Υγ: είμαι αισιόδοξος, αρκεί να καταφέρει να φρεσκάρει τα δύο ρομπότ χωρίς να πέσει σε 3 ματς Μαδρίτη και κάτω :)

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τρί Ιαν 23, 2024 1:58 am

καμια ομαδα δεν παει να παρει παιχτη για 1 μηνα
μεχρι να τον βρεις να τα συμφωνησετε να ερθει να κανει καμια προπονηση θα παιξει ενα παιχνιδι και θα φυγει
ποιος σοβαρος παιχτης θα ερθει για μια τετοια αρπαχτη

κανεναν δεν θα παρει ουτε ο οσφπ ουτε ο παο

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τρί Ιαν 23, 2024 3:19 am

Διώχνεις Σικμα και φέρνεις ενα ψηλό Αμερικανό με μούσκουλα. Ας είναι μια μέτριος αρκεί να περνει Rebound και να μαρκάρει τα δυνατά 5αρια.. Παίζει να χαθεί η χρονιά αν μείνουμε χωρίς Center αυτό τον έναν μήνα...

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Ιαν 23, 2024 6:31 am

Kαλό θα ήταν να έπαιρνε μέχρι την Παρασκευή ένα 5άρι με πλούσια αθλητικά προσόντα έτσι ώστε να καλύψει και την ανάγκη που προέκυψε με τους τραυματισμούς και την έλλειψη της αθλητικότητας στην φροντ λαιν που έτσι και αλλιώς έχουμε και έπειτα αν και εφόσον μείνουμε υγιείς να πάρει τη θέση του 5ου ψηλού στο ρόστερ και ο πανεπιστήμονας να πάρει τη θέση που είχε ο Έισι, bbq τις Κυριακές. Χρειάζεται αυτός ο παίκτης δεν είναι απλά μπάλωμα για 1 μήνα.

Δεν μας ενδιαφέρει αν δεν μπει ποτέ στο σύστημα , το πρόβλημα είναι ποσοτικό αυτή την στιγμή , έχουμε μείνει με Πιτερς,Πετρουσεφ,Σικμα.Ο Παπ σέρνεται για να πεις οτι θα του δώσεις αρκετά λεπτά στο 4 και θα το καλύψεις εκ των έσω και βαθμολογικά πονάς, δεν σε παίρνει να χάσεις πλην της Ρεαλ τα παιχνίδια που μένουν μέχρι τη διακοπή.Ας είναι και απο ελληνικό πρωτάθλημα όπως είχαμε κάνει με τον Έλις, αρκεί να παίρνει τα ριμπ και να παίζει ένα κωλοpick.
Αν αποφασίσει ο προπονητής να μην πάρει παίκτη και πάει όπως είμαστε με συνεχόμενα λεπτά γύρω στα 30+ σε Πίτερς-Πετρούσεφ φλερτάρει να χάσει και άλλον και μετά θα ακούμε για ατυχίες,συγκυρίες κτλ.Ας έρθει ένας ΜΑΠ να μας δώσει και 1-2 πράγματα που και πλήρεις να είμαστε μας λείπουν και πάλι καλά έρχεται η διακοπή του ενός μήνα να ανασυνταχτούμε. Διαφορετικά ας βγουν υπεύθυνα να πουν παιδιά αυτό ήταν για φέτος , κάναμε λάθη , μας έτυχαν πράγματα πάμε να το χαρούμε και ο,τι κάτσει και ας παίζει ο Τανούλης 15'.

Μέχρι φέτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”