2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 26, 2020 4:02 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 26, 2020 3:56 am
Κατι ερυθρόλευκα σαιτ λενε για επιστροφή Ματζαρη.. το απεύχομαι! Χίλιες φορές να μεινει ο Κονιαρης για τον ρολο αυτο.
O Ζέρβας νομίζω είπε στο ραδιόφωνο ότι δεν ισχύουν τέτοια σενάρια περί επιστροφής. Επίσης ανέφερε ότι ο Λαρεντζάκης είναι σίγουρος και είτε θα παίξει κανονικά είτε θα φύγει δανεικός, γιατί η μεταγραφή του Harrison περιέπλεξε λίγο τα πράγματα στις θέσεις 1-2, άρα μένει να δούμε.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Stavros83

junior
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 26, 2020 11:16 am

THE END!

Εικόνα

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 26, 2020 11:33 am

Stavros83 έγραψε:
Παρ Ιουν 26, 2020 11:16 am
THE END!

Tραγουδάρα! Πριν πολλά-πολλά χρόνια το άκουγα σε σταθερή βάση.
THis is the End, my only friend, the end!!

Άβαταρ μέλους
verycoco

junior
Reactions: 20
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Che

Παρ Ιουν 26, 2020 12:46 pm

Ο Χάρισον πως ακριβώς έμπλεξε τα πράγματα; Εννοώ δεν θα ερχόταν anyway ένας Αμερικανός με ρόλο σκόρερ aka επιθετικές αρετές? Αν καταλαβαίνω σωστά και με τα όσα ξέρω και έχω δει η ομάδα έχει ένα κενό σε ένα γκανρτ που να εχιε καλά handling καο να μπορεί να κατεβάσει μπάλα. Ο Τζενκινς είναι καλός αμυντικός χρήσιμος με σχετικά καλό σουτ αλλα δεν είναι καλός στο να κατεωαζει μπάλα πράγμα που. Μου είναι αδιανόητο για έναν γκαρντ

0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 948
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Ιουν 26, 2020 1:38 pm

nikolas12 έγραψε:
Παρ Ιουν 26, 2020 4:02 am
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 26, 2020 3:56 am
Κατι ερυθρόλευκα σαιτ λενε για επιστροφή Ματζαρη.. το απεύχομαι! Χίλιες φορές να μεινει ο Κονιαρης για τον ρολο αυτο.
O Ζέρβας νομίζω είπε στο ραδιόφωνο ότι δεν ισχύουν τέτοια σενάρια περί επιστροφής. Επίσης ανέφερε ότι ο Λαρεντζάκης είναι σίγουρος και είτε θα παίξει κανονικά είτε θα φύγει δανεικός, γιατί η μεταγραφή του Harrison περιέπλεξε λίγο τα πράγματα στις θέσεις 1-2, άρα μένει να δούμε.
νομιζω ολα θα εξαρτηθουν απο το πως θα υπολογιζεται ο μακ κισικ. Αν παει πιο πολυ στο 2 τοτε σιγουρα δεν χωρα ο λαρεντζακης. Αν υπολογιζεται για το 3 ισως μεινει

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2545
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Ιουν 26, 2020 5:04 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Παρ Ιουν 26, 2020 1:38 pm

νομιζω ολα θα εξαρτηθουν απο το πως θα υπολογιζεται ο μακ κισικ. Αν παει πιο πολυ στο 2 τοτε σιγουρα δεν χωρα ο λαρεντζακης. Αν υπολογιζεται για το 3 ισως μεινει
Ο ΜακΚίσικ κυρίως για το 3 υπολογίζεται. Δεν νομίζω ότι ο ΒΧ θα είναι η πρώτη αλλαγή πίσω από τον Παπανικολάου. Μάλλον θα παλεύει με τον Λαρεντζάκη/Κόνιαρη για την τελευταία θέση στην 12αδα.

Αν δεν γίνει καμία έκπληξη και πάρουμε και 3αρι, πιστεύω οι χρόνοι στην θέση αυτή θα είναι γύρω στα 25 λεπτά ο Παπανικολάου και ένα 15λεπτο ο ΜακΚίσικ, ο οποίος μάλλον θα παίζει και 5-10 λεπτά στο 2 αν χρειαστεί.

1
1 Εικόνα
Xefos

Reactions: 0

Σάβ Ιουν 27, 2020 12:21 am

Καλησπέρα και από μένα. Σας διαβάζω χρόνια, ποτέ δεν έφτιαξα όμως λογαριασμό. Μ' αρέσει πολύ αυτή η έλλειψη οπαδισμού στο φόρουμ και η όμορφη διάθεση για συζήτηση. Ανεξαρτήτως ομάδας. Λοιπόν, εγώ κάνω τη σκέψη, με αφορμή την Α2 και το ψήσιμο νέων παιχτών, γιατί να μην ανέβει η ομάδα στην Α1 ώστε να έχει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα; Φοβάμαι ότι αν ανέβει Α1, όλο αυτό που δοκίμασε πέρσι με την ανεύρεση ταλέντων και την προετοιμασία για την πρώτη ομάδα, θα πάει χαμένο. Ας γίνει η μπάσκετ λιγκ κάτι σαν τη g league του νβα. Ας σταματήσουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας πρασινοκόκκινοι για το πρωτάθλημα. Αν βαδίσουν στα χνάρια που λέω οι Αγγελόπουλοι, πάλι αδιαφορία θα δείξουν για το χάλι της Α1, και κερδισμένοι θα βγουν σε βάθος χρόνου. Φανταστείτε λοιπόν στην Α1 ένα ρόστερ κάπως έτσι:
1. Κόνιαρης
2. Λαρεντζάκης
3. Χαραλαμπόπουλος
4. Βεζένκοφ
5. Χαπ
- Μαντζούκας που ακούστηκε και οι υπόλοιποι μικροί. Ίσως και ο Χασάν για να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα, Βεζένκοφ και Λαρεντζάκης θα βρίσκονται και στην Α ομάδα. Θα παίρνουν όμως χρόνο στην Α1. Ας βγει η ομάδα 5-6η. Θα ψηθούν όμως παίχτες και θα δούμε ποιοι τελικά αξίζουν. ΣΚ παίζει πρωτάθλημα, Πέμπτη - Παρασκευή η γιουρολίγκα; Δευτέρα ή Τρίτη (αν δεν έχει κύπελλο) φιλικό της Α ομάδας με τη θυγατρική, πειραματισμοί στο 80% ώστε και φρέσκοι να είναι οι παίχτες και παιχνίδια να παίρνουν. Εγώ κάπως έτσι το σκεφτομαι, και δε μου φαίνεται κακή ιδέα. Τι λέτε;

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 27, 2020 12:24 am

Xefos έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα. Σας διαβάζω χρόνια, ποτέ δεν έφτιαξα όμως λογαριασμό. Μ' αρέσει πολύ αυτή η έλλειψη οπαδισμού στο φόρουμ και η όμορφη διάθεση για συζήτηση. Ανεξαρτήτως ομάδας. Λοιπόν, εγώ κάνω τη σκέψη, με αφορμή την Α2 και το ψήσιμο νέων παιχτών, γιατί να μην ανέβει η ομάδα στην Α1 ώστε να έχει μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα; Φοβάμαι ότι αν ανέβει Α1, όλο αυτό που δοκίμασε πέρσι με την ανεύρεση ταλέντων και την προετοιμασία για την πρώτη ομάδα, θα πάει χαμένο. Ας γίνει η μπάσκετ λιγκ κάτι σαν τη g league του νβα. Ας σταματήσουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας πρασινοκόκκινοι για το πρωτάθλημα. Αν βαδίσουν στα χνάρια που λέω οι Αγγελόπουλοι, πάλι αδιαφορία θα δείξουν για το χάλι της Α1, και κερδισμένοι θα βγουν σε βάθος χρόνου. Φανταστείτε λοιπόν στην Α1 ένα ρόστερ κάπως έτσι:
1. Κόνιαρης
2. Λαρεντζάκης
3. Χαραλαμπόπουλος
4. Βεζένκοφ
5. Χαπ
- Μαντζούκας που ακούστηκε και οι υπόλοιποι μικροί. Ίσως και ο Χασάν για να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα, Βεζένκοφ και Λαρεντζάκης θα βρίσκονται και στην Α ομάδα. Θα παίρνουν όμως χρόνο στην Α1. Ας βγει η ομάδα 5-6η. Θα ψηθούν όμως παίχτες και θα δούμε ποιοι τελικά αξίζουν. ΣΚ παίζει πρωτάθλημα, Πέμπτη - Παρασκευή η γιουρολίγκα; Δευτέρα ή Τρίτη (αν δεν έχει κύπελλο) φιλικό της Α ομάδας με τη θυγατρική, πειραματισμοί στο 80% ώστε και φρέσκοι να είναι οι παίχτες και παιχνίδια να παίρνουν. Εγώ κάπως έτσι το σκεφτομαι, και δε μου φαίνεται κακή ιδέα. Τι λέτε;
:welcome: ] και καλά ποστ !
Καλά τα λες για το πως πρέπει να βλέπουμε το μπάσκετ. Ωραίες ιδέες έχεις!

Xefos

Σάβ Ιουν 27, 2020 12:39 am

Αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη. Ειδικά τώρα που "φεύγει" κάπως απ' τη μέση ο dpg, και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια μπερδεμένη φάση με μειωμένο μπάτζετ, αναγκαστικά θα επενδύσει και αυτός σε ταλέντα - πειράματα, και μην έχοντας το άγχος μην πάρει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα, ίσως συμμετάσχει και αυτός στην Α1 με τον ίδιο τρόπο. Έτσι και ο οπαδισμός ίσως εκλείψει κάπως, και θα κάνουν καλό στην Εθνική φτιάχνοντας παίχτες, και θα βοηθηθούν στην Ευρώπη αφού πια τα πορτοφόλια μας δε φτάνουν για αγορά έτοιμων παιχτών. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή, χρονικά... Για να δούμε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 27, 2020 12:55 am

Xefos έγραψε:
1. Κόνιαρης
2. Λαρεντζάκης
3. Χαραλαμπόπουλος
4. Βεζένκοφ
5. Χαπ
Δεν ειναι κακη ιδεα αλλα κατι τετοιο ειναι αδυνατο για παο-ολυμπιακο..Στα μεταξυ μας ματς τι θα γινει?Γιατι αν κατεβουμε με τετοια 5δα και οχι βασικους μπορει να φαμε και 40 ποντους,σε τετοια περιπτωση μετα θα γινει η σφαγη του δραμαλη απο τους οργανωμενους..
Αν παλι κατεβουμε να παιξουμε στα ισια με ελληνες διατητες και τον βασιλακο στην εοκ παει να πει οτι τσαμπα εγινε το μεχρι τελους.Οι αφοι αν δεν κανω λαθος ειχαν πει οτι αν δεν φυγει αυτος δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαιξουν..

Ακομα και με αυτην την 5δα εντωμεταξυ αν κατεβαιναμε παλι στους τελικους με τον παο θα φταναμε ετσι οπως ειναι το πρωταθλημα...

Εχω την εντυπωση παντως οτι ο ολυμπιακος ειχε παρει ενα σωρο μπαρουτοκαπνισμενους παικτες α2 και δεν τον ενοιαξε και ιδιαιτερα η ανευρεση ταλεντων..οχι οτι παρακολουθησα ματς αλλα ειχα δει οτι πηραμε κατι 35φευγα σε καποια φαση.

0
Xefos

Σάβ Ιουν 27, 2020 1:04 am

Πήρε κάποιους μπαρουτοκαπνισμένους παίχτες σίγουρα. Οι αντίστοιχοι μπαρουτοκαπνισμένοι θα είναι όσοι προανέφερα συν Μαντζούκα. Είχε αρκετούς μικρούς παίχτες στην Α2, πουκουσεφκσι, Χρηστίδη κ.α. από τους οποίους περιμένει να δει πράγματα φαντάζομαι. Μα αυτό όλο το σύστημα δείχνει ότι οι Αγγελόπουλοι χλευάζουν την Α1 και απλά τη χρησιμοποιούν. Δηλαδή ποια η διαφορά αν πετύχουν τον Παναθηναικό στο κύπελλο; Δε θα φάνε 40 πόντους;

0
Xefos

Σάβ Ιουν 27, 2020 1:16 am

Νικολαϊδης 2002
Αρσενόπουλος 2000
Ποκουσέφσκι 2001
Μωραϊτης 2001
Κολοβερος 2002
Χρηστίδης 1998
Τσάμης 2002
Τσουμάνης 2001

Μια χαρά ηλικίες είναι. Θα βοηθήσει στην Α1 να ψηθούν, όπως και στα εσωτερικά φιλικά κάθε Δευτέρα-Τρίτη δίπλα σε παίχτες όπως Σπανούλης, Σλούκας, Πρίντεζης, Παπανικολάου κτλ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιουν 27, 2020 1:35 am

Xefos έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 1:04 am
Δηλαδή ποια η διαφορά αν πετύχουν τον Παναθηναικό στο κύπελλο; Δε θα φάνε 40 πόντους;
Γιαυτο και περσι εχασε απο τις αρχες στο κυπελλο..και φετος αυτο θα γινει (εχω ακουσει και τον κογκαλιδη να το λεει σε λαιβ) ..Οχι οτι μας τιμαει κατι τετοιο αλλα θελουν να αποφυγουν να πεσουν με τον παο.

Δεν διαφωνω εντωμεταξυ με αυτα που λες αλλα θεωρω οτι μονο σε ενα παραλληλο συμπαν μπορει να γινουν και οχι στην ελλαδα..Να θυμισω ο μπαρτζωκας εφυγε με κλωστιες (στην κυριολεξια) μετα απο ευρωπαικο γιατι εχασε στο κυπελλο απο ''κατι πιτσιρικια '' οπως ακουγεται και στο βιντεο..

Κατσε να δουμε κιολας αν οντως δεν παιξουμε α1 φετος,γιατι πολυ υποπτο οτι θα ειμαστε με 6ξενους μονο του χρονου..

0
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Σάβ Ιουν 27, 2020 12:19 pm

Συμφορουμίτες καλημέρα! Έχω μια πολύ εύλογη απορία. Ο Μπάικς από τη στιγμή που τον έχουμε δει μόνο ένα μήνα ουσιαστικά χωρίς να έχει οπότε πολλές ευκαιρίες, γιατί να μην μείνει ως δεύτερος δημιουργός πίσω από Σλούκα, αφού είναι και φθηνός και ξέρει να πασάρει (θυμηθείτε το ματς με εφές και τις ωραίες συνεργασίες με έλλις); Παίκτη με 50 ματς των 15 λεπτών Μ.Ο. σε ΝΒΑ και με καλά ποσοστά, δεν τον αφήνεις έτσι. Ένα ρόστερ δηλαδή, κάπως έτσι.
PG Sloukas, Buycks
SG Harrison, Spanoulis, Jenkins
SF Pap, McKissic, Β.Χ
PF Printezis, Veze, + (θεωρώ θα αργήσει ακόμα, εκτός κι αν κρατήσουν ρούμπιτ)
C Ellis, Martin

Για πείτε καμιά άποψη

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιουν 27, 2020 12:46 pm

VanDam99 έγραψε:
Σάβ Ιουν 27, 2020 12:19 pm
αφού είναι και φθηνός
Καλημερα! Δεν ειναι φτηνος ο μπαικς ,αποτι λενε οι ρεπορτερ εχει κασε περιπου στα 800χιλ δολλαρια..ακομα και υπερβολες να λενε κατω απο 450 απιθανο να παιρνει..Εντωμεταξυ κακος η κακος :D εχουμε τον λαρι που αν δεν δωθει καπου δανεικος θα πρεπει καπως να χωρεσει..

Εμενα μαρεσει πολυ ο μπαικς για πισω απο σλουκα,πασες δινει,σκοραρει , εχει και καλο σουτακι..Θελει πολυ να μεινει κιολας που ειναι βασικο!Μακαρι να καταφερει να τον χωρεσει καπως ο μπαρτζω η τουλαχιστον να παρουμε ενα παρομοιο γκαρντ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”