Ναι ξέρω θα ξεκινήσει η επανάσταση, τι λες ρε φίλε, ποιος Αντετοκούνμπο και πράσινα άλογα, σιγά τον Ολάζουον, χαλάρωσε λίγο κτλ. Πρώτον και κύριον, το ότι ένας παίχτης έχει double double σε μικρομεσσαία ελληνική ή ιταλική δεν ξέρω εγώ τι άλλη ομάδα, δεν σημαίνει ότι θα έχει την ίδια απόδοση στον ευρωλιγκάτο Παναθηναϊκό. Δεύτερον να είστε σίγουροι πως άμα ο Κώστας έπεζε σε μικρομεσσαία ομάδα, μια χαρά γεμάτα στατιστικά θα είχε, σερίφης που λέμε. Τρίτον, πολύ επανάσταση για το λαχείο Ράιτ που έφερε ο recruiter Μπαρτζώκας, καθίστε ρε παιδιά, 2 ματσάκια έκανε ο τύπος, ας περιμένουμε λίγο για την τελική αποτίμηση.
Για να το συνοψίσω, άμα ο Αταμάν έβρισκε τον αντίστοιχο σέντερ "Ναν", θα τον έκλεινε από προχτές. Τώρα λογικές του στυλ "φέρε κάποιον και άμα κάτσει έκατσε", μου θυμίζει λογικές από τα πέτρινα χρόνια (Πρίφτης, Ράντονιτς κτλ), δεν είναι αυτό πολιτική ομάδας που θέλει να επιστρέψει στις ψηλές θέσεις. Ο Μπαρτζώκας αναγκάστηκε να φέρει τον Ράιτ όταν του έκατσε το "λαχείο" να του τραυματιστούν και τα 2 πεντάρια του.
Για Σλούκα την έχω ξαναπεί τη γνώμη μου, πιστεύω ήρθε για εμπορικούς λόγους (πέτυχε εδώ), έχω διαφωνήσει επανειλημμένα (ηλικιακά και μόνο για πρωταγωνιστικό ρόλο), εύχομαι ολόψυχα να με διαψεύσει, στο τέλος της ημέρας την ομάδα μας υποστηρίζουμε.
Τέλος όλα τα "μεταγραφές-κράχτης" για να αποδείξουμε σοβαρότητα, τα ακούω απλά βερεσέ, εδώ κάποτε ο ίδιος πρόεδρος επέστρεψε την ομάδα με πούλμαν για τιμωρία, όταν πέφτει το μαρούλι μια χαρά θα έρθουν Hot ονόματα όπως ο Λεσόρ και ο Χουάντσο.