Euroleague Round 26, Panathinaikos vs Fenerbahce

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 110
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 08, 2024 9:31 pm

Ο Αταμάν είναι ο προπονητής που δεν παίρνει άλλο παίχτη (σέντερ στην προκειμένη περίπτωση) άμα δεν είναι σίγουρος ότι είναι ανώτερος από τους υπάρχοντες. Κοινώς άμα δε βρει ανώτερο του Κώστα, δεν αγοράζει. Δεν λέω για ισάξιο, μιλάω για ανώτερο.
Ναι ξέρω θα ξεκινήσει η επανάσταση, τι λες ρε φίλε, ποιος Αντετοκούνμπο και πράσινα άλογα, σιγά τον Ολάζουον, χαλάρωσε λίγο κτλ. Πρώτον και κύριον, το ότι ένας παίχτης έχει double double σε μικρομεσσαία ελληνική ή ιταλική δεν ξέρω εγώ τι άλλη ομάδα, δεν σημαίνει ότι θα έχει την ίδια απόδοση στον ευρωλιγκάτο Παναθηναϊκό. Δεύτερον να είστε σίγουροι πως άμα ο Κώστας έπεζε σε μικρομεσσαία ομάδα, μια χαρά γεμάτα στατιστικά θα είχε, σερίφης που λέμε. Τρίτον, πολύ επανάσταση για το λαχείο Ράιτ που έφερε ο recruiter Μπαρτζώκας, καθίστε ρε παιδιά, 2 ματσάκια έκανε ο τύπος, ας περιμένουμε λίγο για την τελική αποτίμηση.
Για να το συνοψίσω, άμα ο Αταμάν έβρισκε τον αντίστοιχο σέντερ "Ναν", θα τον έκλεινε από προχτές. Τώρα λογικές του στυλ "φέρε κάποιον και άμα κάτσει έκατσε", μου θυμίζει λογικές από τα πέτρινα χρόνια (Πρίφτης, Ράντονιτς κτλ), δεν είναι αυτό πολιτική ομάδας που θέλει να επιστρέψει στις ψηλές θέσεις. Ο Μπαρτζώκας αναγκάστηκε να φέρει τον Ράιτ όταν του έκατσε το "λαχείο" να του τραυματιστούν και τα 2 πεντάρια του.
Για Σλούκα την έχω ξαναπεί τη γνώμη μου, πιστεύω ήρθε για εμπορικούς λόγους (πέτυχε εδώ), έχω διαφωνήσει επανειλημμένα (ηλικιακά και μόνο για πρωταγωνιστικό ρόλο), εύχομαι ολόψυχα να με διαψεύσει, στο τέλος της ημέρας την ομάδα μας υποστηρίζουμε.
Τέλος όλα τα "μεταγραφές-κράχτης" για να αποδείξουμε σοβαρότητα, τα ακούω απλά βερεσέ, εδώ κάποτε ο ίδιος πρόεδρος επέστρεψε την ομάδα με πούλμαν για τιμωρία, όταν πέφτει το μαρούλι μια χαρά θα έρθουν Hot ονόματα όπως ο Λεσόρ και ο Χουάντσο.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5016
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Φεβ 08, 2024 9:36 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Πέμ Φεβ 08, 2024 9:31 pm
Ο Αταμάν είναι ο προπονητής που δεν παίρνει άλλο παίχτη (σέντερ στην προκειμένη περίπτωση) άμα δεν είναι σίγουρος ότι είναι ανώτερος από τους υπάρχοντες. Κοινώς άμα δε βρει ανώτερο του Κώστα, δεν αγοράζει. Δεν λέω για ισάξιο, μιλάω για ανώτερο.
Ναι ξέρω θα ξεκινήσει η επανάσταση, τι λες ρε φίλε, ποιος Αντετοκούνμπο και πράσινα άλογα, σιγά τον Ολάζουον, χαλάρωσε λίγο κτλ. Πρώτον και κύριον, το ότι ένας παίχτης έχει double double σε μικρομεσσαία ελληνική ή ιταλική δεν ξέρω εγώ τι άλλη ομάδα, δεν σημαίνει ότι θα έχει την ίδια απόδοση στον ευρωλιγκάτο Παναθηναϊκό. Δεύτερον να είστε σίγουροι πως άμα ο Κώστας έπεζε σε μικρομεσσαία ομάδα, μια χαρά γεμάτα στατιστικά θα είχε, σερίφης που λέμε. Τρίτον, πολύ επανάσταση για το λαχείο Ράιτ που έφερε ο recruiter Μπαρτζώκας, καθίστε ρε παιδιά, 2 ματσάκια έκανε ο τύπος, ας περιμένουμε λίγο για την τελική αποτίμηση.
Για να το συνοψίσω, άμα ο Αταμάν έβρισκε τον αντίστοιχο σέντερ "Ναν", θα τον έκλεινε από προχτές. Τώρα λογικές του στυλ "φέρε κάποιον και άμα κάτσει έκατσε", μου θυμίζει λογικές από τα πέτρινα χρόνια (Πρίφτης, Ράντονιτς κτλ), δεν είναι αυτό πολιτική ομάδας που θέλει να επιστρέψει στις ψηλές θέσεις. Ο Μπαρτζώκας αναγκάστηκε να φέρει τον Ράιτ όταν του έκατσε το "λαχείο" να του τραυματιστούν και τα 2 πεντάρια του.
Για Σλούκα την έχω ξαναπεί τη γνώμη μου, πιστεύω ήρθε για εμπορικούς λόγους (πέτυχε εδώ), έχω διαφωνήσει επανειλημμένα (ηλικιακά και μόνο για πρωταγωνιστικό ρόλο), εύχομαι ολόψυχα να με διαψεύσει, στο τέλος της ημέρας την ομάδα μας υποστηρίζουμε.
Τέλος όλα τα "μεταγραφές-κράχτης" για να αποδείξουμε σοβαρότητα, τα ακούω απλά βερεσέ, εδώ κάποτε ο ίδιος πρόεδρος επέστρεψε την ομάδα με πούλμαν για τιμωρία, όταν πέφτει το μαρούλι μια χαρά θα έρθουν Hot ονόματα όπως ο Λεσόρ και ο Χουάντσο.
μονο που το προβλημα ειναι οτι απτα καθεστωτικα εχει διαρευσει το αντιθετο απο αυτο που γραφεις εσυ
οτι οι παιχτες που βρισκουμε ΕΙΝΑΙ καλυτεροι απτον κωστα και δεν τους παιρνουμε για να μην τσαντιστει που θα ξαναγινει 3ος σεντερ και να μην τσαντιστει ο λεσορ που θα του κοψει χρονο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Φεβ 09, 2024 10:29 am

nikkal έγραψε:
Πέμ Φεβ 08, 2024 8:51 pm
Με λίγα λόγια, μια τέτοια μεταγραφή γίνεται και με όρους της Θεωρίας Παιγνίων (για τους fan του είδους το σχόλιο)!
Ένα από τα βασικά assumptions το game theory είναι πως οι συμμετέχοντες είναι rational agents. Κάτι που προφανώς πάει περίπατο με τον ΔΠΓ.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2752
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Παρ Φεβ 09, 2024 10:49 am

nikolas_asteri έγραψε:
nikkal έγραψε:
Πέμ Φεβ 08, 2024 8:51 pm
Με λίγα λόγια, μια τέτοια μεταγραφή γίνεται και με όρους της Θεωρίας Παιγνίων (για τους fan του είδους το σχόλιο)!
Ένα από τα βασικά assumptions το game theory είναι πως οι συμμετέχοντες είναι rational agents. Κάτι που προφανώς πάει περίπατο με τον ΔΠΓ.
Να δω DPG να υπολογίζει το Nash Equilibrium και τι στον κόσμο... :roofl:

2
2 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Φεβ 09, 2024 11:03 am

GK_23 έγραψε:
Παρ Φεβ 09, 2024 10:49 am
nikolas_asteri έγραψε:

Να δω DPG να υπολογίζει το Nash Equilibrium και τι στον κόσμο... :roofl:
Αφού κάνει τρία στορυ στο Ινστα,τα δυο απο το αυτοκίνητο και το ενα στο γυμναστήριο θα του προτείνει τριετές με 2 μυρια το χρόνο …. :roulette:

0
nikkal

euroleague
Reactions: 484
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Παρ Φεβ 09, 2024 11:24 am

Τελικά αποδείχτηκε αρκετά ιντριγκαδόρικο το σχόλιο!
Ψοφάτε για φραμπαλά με ΔΠΓ!

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 09, 2024 3:17 pm

nikkal έγραψε:
Παρ Φεβ 09, 2024 11:24 am
Τελικά αποδείχτηκε αρκετά ιντριγκαδόρικο το σχόλιο!
Ψοφάτε για φραμπαλά με ΔΠΓ!
Εγώ το παραδέχομαι ότι μου αρέσει ως αντίπαλος και ας γκρινιάζω.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Στηβ Κερ

euroleague

Παρ Φεβ 09, 2024 3:49 pm

Οποίος δεν έχει παρακολουθήσει το ινστα του με γιόγκα,γάτες ,εθνικά διαγγέλματα στο αυτοκίνητο,μπινελικια στον Πέρσοναλ τρεινερ κ τα …ειδικα Λουτρά στον παγο δεν ξέρει τι χάνει….

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Φεβ 09, 2024 3:55 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Οποίος δεν έχει παρακολουθήσει το ινστα του με γιόγκα,γάτες ,εθνικά διαγγέλματα στο αυτοκίνητο,μπινελικια στον Πέρσοναλ τρεινερ κ τα …ειδικα Λουτρά στον παγο δεν ξέρει τι χάνει….
+ κατάρες στην Μερσεντές

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague

Παρ Φεβ 09, 2024 4:02 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Φεβ 09, 2024 3:55 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
+ κατάρες στην Μερσεντές
Κλαίω….. goodpost.gif

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 09, 2024 4:46 pm

0
Στηβ Κερ

euroleague

Παρ Φεβ 09, 2024 6:29 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Φεβ 09, 2024 4:46 pm
https://newspao.gr/basket/552021_sanli- ... ename.html
Ευχή και κατάρα αυτές οι δηλώσεις οταν γίνονται και…τόσο συγκεκριμένες…
Τουλαχιςτον φέρνει όλους προ των…ευθυνών τους γιατι ξέρουν οτι αν στραβώσει κατι θα το κάνουν χειρότερο ….για να δούμε…
(Αυτά τα…τσολιαδιστικα είπαν αυτο ….ωωωω…τώρα θα τους δείξουμε δεν τα πιστεύω ,ενταξει νέα παιδιά ειναι οι παίκτες ,δεν το ξεχναμε ,αλλα ειναι κ επαγγελματίες και οι παίκτες κ των δυο ομάδων ξέρουν τη σημασία του παιχνιδιού )Βέβαια μπορει να γίνει κανάς …καλό τσαμπουκας στο γήπεδο πιο εύκολα ….εΤσι κ αλλιώς Ματσαρα θα ειναι….(αλλιώς το γυρίζουμε !!!!)

0
BillyPao

champion
Reactions: 2645

Παρ Φεβ 09, 2024 8:45 pm

Εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι στοιχηματικές δίνουν τη Φενέρμπαχτσε αουτσάιντερ σε τέτοιες τιμές.

0
Lapro13

senior
Reactions: 275
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Φεβ 09, 2024 8:50 pm

BillyPao έγραψε:
Εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι στοιχηματικές δίνουν τη Φενέρμπαχτσε αουτσάιντερ σε τέτοιες τιμές.
Καθολου εντυπωσιακο. Μονο εδω μεσα καταστροφολογια και ισοπεδωση των παντων μετα 2 ηττες μετα απο 10 νικες. Ξεκαθαρα ειμαστε φαβορι σημερα με η’ χωρις Σλουκα.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2645

Παρ Φεβ 09, 2024 8:53 pm

Lapro13 έγραψε:
Παρ Φεβ 09, 2024 8:50 pm
BillyPao έγραψε:
Καθολου εντυπωσιακο. Μονο εδω μεσα καταστροφολογια και ισοπεδωση των παντων μετα 2 ηττες μετα απο 10 νικες. Ξεκαθαρα ειμαστε φαβορι σημερα με η’ χωρις Σλουκα.
Φαβορί σήμερα είναι η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα φαίνεται να περνάει ένα ντεφορμάρισμα, αλλά ήταν φυσιολογικό κάποια στιγμή να συμβεί και αυτό.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Φεβ 09, 2024 9:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”