Ευχαριστώ φίλε μου.AO DAFNIS έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 5:50 pmΕύχομαι να είναι καλοφάγωτα BillyBillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 5:36 pmΠιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει, αλλά για να είμαι κερδισμένος ό,τι και αν γίνει πόνταρα ένα μικρό ποσό στον γηπεδούχο. Έτσι είμαι σίγουρος πως όποιος και αν κερδίσει —αν βέβαια επαληθευτεί και το 2ο σημείο στο οποίο έχω ποντάρει–, για μένα το αποτέλεσμα θα είναι "win-win".![]()
![]()
Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Athens.
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
XamenaF4_the_return

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτο που λες ειναι πολυ σωστο.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 2:43 pmΓια καποιο λογο ο Ολυμπιακός θεωρείται φαβορι σημερα.
Οταν ο Ολυμπιακός ειναι φαβορι συνηθως χανει...
Αρα το θεωρω παρα πολυ δυσκολο να κερδίσουμε σημερα...
Οι παίκτες του Παναθηναικου για πολλους λογους θα δωσουν και τη ψυχη τους για τη νικη
Αν ο Ολυμπιακος χασει θα ειναι οι λογοι που εγραψες.
Εχουμε ξαναδει τετοια εργα στο παρελθον
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
a year.
A bronx tale
-
XamenaF4_the_return

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
a year.
A bronx tale
a year.
A bronx tale
-
N.I.2022

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε πρόκριτε να ασχοληθεί κάνεις μαζί του αν δεν αρχίσει να κανείς καραγκιοζιλίκια για να προκαλέσει.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 6:17 pmΓια να ειναι ματς ευρωλιγκας ο δπγ πηγε στο σεφ και δεν ηταν ουτε 1 καθυστερημενος να τον βριζει..Στα πολυ θετικα αυτο αλλα θα επρεπε να γινεται και στην Α1.. Ελπιζω να γλιτωσουμε τα παρατραγουδα και κατα την διαρκεια του ματς και να μην φαμε κανα κεκλεισμενων για τους υπολοιπους αγωνες.
Αυτό που δεν ξέρω είναι, αν προκαλέσει οι διαιτητές έχουν δικαίωμα να τον αποβάλουν?
Από τη στιγμή που θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟ λογικά δεν μπορείς να σηκωθείς για διαμαρτυρία.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δηλαδη τον βριζουν ακομα και αν παιζουμε με την μπαγιερν αλλα τωρα που θα ειναι εκει δεν θα ασχοληθει κανεις μαζι του? Λογικα αν κανει τιποτα καραγκιοζιλικια που εκανε παλια στην Α1 θα τον πεταξουν και αυτον εξω,ευρωλιγκα ειναι..Εγω το χω δεδομενο παντως οτι θα μας αποσυντονισει..N.I.2022 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 6:25 pmΟύτε πρόκριτε να ασχοληθεί κάνεις μαζί του αν δεν αρχίσει να κανείς καραγκιοζιλίκια για να προκαλέσει.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 6:17 pmΓια να ειναι ματς ευρωλιγκας ο δπγ πηγε στο σεφ και δεν ηταν ουτε 1 καθυστερημενος να τον βριζει..Στα πολυ θετικα αυτο αλλα θα επρεπε να γινεται και στην Α1.. Ελπιζω να γλιτωσουμε τα παρατραγουδα και κατα την διαρκεια του ματς και να μην φαμε κανα κεκλεισμενων για τους υπολοιπους αγωνες.
Αυτό που δεν ξέρω είναι, αν προκαλέσει οι διαιτητές έχουν δικαίωμα να τον αποβάλουν?
Από τη στιγμή που θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟ λογικά δεν μπορείς να σηκωθείς για διαμαρτυρία.![]()
Λετε ο γουοκαπ να μπηκε αποστολη χωρις να μπορει να προσφερει και πολυ?Κατι ειδα στο τουιτερ που λενε οτι κουτσαινει..
-
N.I.2022

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι θα τον βρίζουν, θα τον βρίζουν, ε και!! Η θέση του στην αποστολή του ΠΑΟ είναι τυπική, δεν είναι ούτε παίχτης, ούτε προπονητής. Όπως τον βρίζουν με την Μπάγερ θα τον βρίζουν και τώρα!! Κακός μεν αλλά …shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 6:36 pmδηλαδη τον βριζουν ακομα και αν παιζουμε με την μπαγιερν αλλα τωρα που θα ειναι εκει δεν θα ασχοληθει κανεις μαζι του? Λογικα αν κανει τιποτα καραγκιοζιλικια που εκανε παλια στην Α1 θα τον πεταξουν και αυτον εξω,ευρωλιγκα ειναι..Εγω το χω δεδομενο παντως οτι θα μας αποσυντονισει..N.I.2022 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 14, 2024 6:25 pm
Ούτε πρόκριτε να ασχοληθεί κάνεις μαζί του αν δεν αρχίσει να κανείς καραγκιοζιλίκια για να προκαλέσει.
Από τη στιγμή που θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟ λογικά δεν μπορείς να σηκωθείς για διαμαρτυρία.![]()
Λετε ο γουοκαπ να μπηκε αποστολη χωρις να μπορει να προσφερει και πολυ?Κατι ειδα στο τουιτερ που λενε οτι κουτσαινει..
Ο Γουοκαπ δεν κούτσαινε ούτε στο παιχνίδι με Λαύριο που μπήκε μέσα στο τέλος για το ζντο με την ομάδα (εκεί ήμουν και μου έκανε εντύπωση το πόσο άνετά περπατούσε), σήμερα τον είδαν να κουτσαίνει …μην τρελαθούμε τώρα ??!!
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλό νέο η παρουσία Γουόκαπ και Γκος στην δωδεκάδα. Από την κατάστασή τους (ειδικά του πρώτου) θα εξαρτηθούν πολλά για τον Ολυμπιακό απόψε. Κλειδί για εμάς η άμυνα στην περιφέρεια και η ευστοχία στο τρίποντο.
Πιστεύω πως το ματς θα είναι αίμα κι άμμος και θα κριθεί στο φινάλε. Όποιος είναι πιο φρέσκος και ψύχραιμος, θα είναι και ο νικητής.
Πιστεύω πως το ματς θα είναι αίμα κι άμμος και θα κριθεί στο φινάλε. Όποιος είναι πιο φρέσκος και ψύχραιμος, θα είναι και ο νικητής.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο