BillyPao έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 4:42 pm
-Να δεις πώς λένε έναν άσχετο προπονητή που είχε πέρυσι τον Λεσόρ στην ομάδα του έκανε χρονιά καριέρας... -Α, θυμήθηκα, Ομπράντοβιτς τον λένε.
Είναι τουλάχιστον υπερβολικά αυτά που γράφεις, σε σχέση με Βέσελι, Γουίλι, Πουαριέ και Μότλεϊ δε νομίζω ότι υστερεί. Ο Ταβάρες είναι μια κατηγορία μόνος του, μόνο με αυτόν θα αντάλλαζα τον Λεσόρ.
θα το γραψω ακομα μια φορα απτις χιλιαδες το το εχω γραψει
δεν με απασχολει καθολου τι εκανε ενας παιχτη η τι θα κανει οταν φυγει απτον παο
το μονο που κοιταω ειναι τι προσφερει σε εμας το τι εκανε πριν ειναι απλα ενα κριτηριο για το ποιον παιχτη θα εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να βγει οταν τον παρουμε τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα
ο βιλντοζα επαιζε καλα στις ομαδες που ηταν πριν και μπορει οταν φυγει απο εμας να παρει 3 σερι ευρωλιγκες
σε εμας παιζει?οχι,γιατι πρεπει να με απασχολει τι θα κανει η τι εκανε πριν
οποιος δεν παιζει φευγει ετσι πανε μπροστα οι ομαδες ετσι πηγαιναμε και εμεις πριν την σκοτεινη 10ετια που θεοποιησαμε παπαδες γκισταδες και παπαγιαννιδες
στο παο την εποχη που ηταν προπονητης ο ζελικο ο λεσορ δεν θα παιρναγε καν απεξω
στην παρτιζαν πρωτον δεν τον θυμαμαι να ειναι τοσο τρυπα στην αμυνα και επισης η παρτιζαν δεν εχει τους στοχους του παο
για ομαδα που εχει στοχο απλα να ειναι στην 8αδα μια χαρα ειναι ο λεσορ
για ομαδα που θελει φ4 και να παρει κουπα ε δεν κανει για βασικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
τουλουμπα την Παρ Μαρ 15, 2024 5:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.