Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 18, 2024 4:55 pm

XamenaF4_the_return έγραψε:
Δευ Μαρ 18, 2024 3:58 pm
Το 43 που αναφερεις αυτη την στιγμη ειναι 13ος 14ος στο Rotation. Η φυγη του δεν επηρεαζει κατι.
Εχει διαβατηριο ναι.

Παλι για αντετοκουμπρος γραφετε ε;
ΔΕΝ υπαρχει σωτηρια σε αυτο το φορουμ.
Ειναι 3-4 που ειναι σε πολυ υψηλο λεβελ, ειτε γραφουν σπανια ειτε δεν μπορω να θυμηθω τα username τους.
Υπαρχει κατι πιο advanced εκει εξω - βαριεμαι να ψαξω. δεν μου φταιει κανεις. τεσπα σπαμε και πλακα - ολα καλα.

Και γιατι οχι μαζι με Κουμπρος να παμε για τολιοπουλα, Παπι(ηταν μεγαλο prospect - εμενε και στο ιδιο δωματιο με vspan).
Χατζιδακ - Κασελ, Καλαθ. Και γιατι ισως-ισως και Αγρα εχει επανελθει απο τους Τραυματισμους.
Και ισως-ισως αλλαγη Μιλου με Παπαγιαν.
Κανε την καρδια σου πετρα ρε χαμενεf4 ......δε βρισκονται καθε μερα μπασκετανθρωποι του δικου σου επιπεδου για να μιλησεις σοβαρα......σε καταλαβαινω και σε νοιωθω αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3051
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

shaq7 έγραψε:
Δευ Μαρ 18, 2024 4:23 pm

Δεν εχω ιδεα τι παιζει με αυτα αλλα αν τυχον και παρουν διαβατηρια φαλ μιλου σακ γλιτωνουμε απο ολα τα λιμα...
Για να ανανεωσαμε φαλ παντως ενω εχουμε και μιλου ραιτ πετρουσεφ η που δεν μας νοιαζει καθολου να πηγαινουμε με 9 ξενους η που καποιοι θα παρουν διαβατηρια.
Να δω τον Φαλ να παίρνει το τεστ με τις πανηλίθιες ερωτήσεις και τι στον κόσμο :D

Ο Μακίσικ δεν νομίζω πως μπορεί να αιτηθεί γιατί η Μπέριλ -πήρε το μάτι μου- είπε ότι η προ-γιαγιά της ήταν Ελληνίδα και άρα δεν έχει δικαίωμα για ιθαγένεια. Για Μιλού τα είχαμε πει, νομίζω πρέπει να είναι 7 συνεχόμενα χρόνια για να αιτηθεί. Δεν μετράει το διάλειμμα που έκανε.

0
Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 621
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 18, 2024 5:03 pm

shaq7 έγραψε:

Δεν εχω ιδεα τι παιζει με αυτα αλλα αν τυχον και παρουν διαβατηρια φαλ μιλου σακ γλιτωνουμε απο ολα τα λιμα...
Για να ανανεωσαμε φαλ παντως ενω εχουμε και μιλου ραιτ πετρουσεφ η που δεν μας νοιαζει καθολου να πηγαινουμε με 9 ξενους η που καποιοι θα παρουν διαβατηρια.
Με λίγα λόγια αν ο Σάκης και η Μπερίλ , που μένουν ηδη τρία χρόνια Ελλάδα, σκαρωσουν στα γρήγορα ένα δεύτερο παιδακι, αυτό αν γεννηθεί Ελλάδα θα έχει και ελληνική ιθαγένεια. Και οι γονείς του θα εχουν αυτόματα πάρει ελληνικό διαβατήριο. Ο Σάκης με ελληνικό διαβατήριο θα παίζει στην ομάδα μέχρι τα 40
Μήπως η διοίκηση να έκανε δώρο στο ζεύγος ένα τριήμερο στην Μύκονο το Πασχα (χωρίς το παιδί!);

0
assistant

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Μαρ 18, 2024 5:13 pm

Dedalos έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Με λίγα λόγια αν ο Σάκης και η Μπερίλ , που μένουν ηδη τρία χρόνια Ελλάδα, σκαρωσουν στα γρήγορα ένα δεύτερο παιδακι, αυτό αν γεννηθεί Ελλάδα θα έχει και ελληνική ιθαγένεια. Και οι γονείς του θα εχουν αυτόματα πάρει ελληνικό διαβατήριο. Ο Σάκης με ελληνικό διαβατήριο θα παίζει στην ομάδα μέχρι τα 40
Μήπως η διοίκηση να έκανε δώρο στο ζεύγος ένα τριήμερο στην Μύκονο το Πασχα (χωρίς το παιδί!);
Στους Αρκιους πρεπει να τους στειλουν να μη βλεπουν ψυχη,και να μην υπαρχει μαγαζι για δειγμα......στη Μυκονο θα τους φαει το ξενυχτι,το πιωμα και το σπερμα θα ναι αδυναμο...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6690
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 18, 2024 5:37 pm

ορκο δεν παιρνω αλλα νομιζω οτι το παιδακι τους που τον λενε και foreign εχει γεννηθει στην ελλαδα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3051
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 18, 2024 6:15 pm

Dedalos έγραψε:
Με λίγα λόγια αν ο Σάκης και η Μπερίλ , που μένουν ηδη τρία χρόνια Ελλάδα, σκαρωσουν στα γρήγορα ένα δεύτερο παιδακι, αυτό αν γεννηθεί Ελλάδα θα έχει και ελληνική ιθαγένεια. Και οι γονείς του θα εχουν αυτόματα πάρει ελληνικό διαβατήριο.
Δεν ισχύουν αυτά. Για να πάρει ιθαγένεια το παιδί πρέπει να έχει φοιτήσει κάποια χρόνια σε ελληνικό σχολείο. Επίσης επειδή έχει ιθαγένεια το παιδί, δεν την παίρνει και ο γονιός.

0
Εικόνα
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis

Δευ Μαρ 18, 2024 6:25 pm

assistant77 έγραψε:
XamenaF4_the_return έγραψε:
Δευ Μαρ 18, 2024 3:58 pm
Το 43 που αναφερεις αυτη την στιγμη ειναι 13ος 14ος στο Rotation. Η φυγη του δεν επηρεαζει κατι.
Εχει διαβατηριο ναι.

Παλι για αντετοκουμπρος γραφετε ε;
ΔΕΝ υπαρχει σωτηρια σε αυτο το φορουμ.
Ειναι 3-4 που ειναι σε πολυ υψηλο λεβελ, ειτε γραφουν σπανια ειτε δεν μπορω να θυμηθω τα username τους.
Υπαρχει κατι πιο advanced εκει εξω - βαριεμαι να ψαξω. δεν μου φταιει κανεις. τεσπα σπαμε και πλακα - ολα καλα.

Και γιατι οχι μαζι με Κουμπρος να παμε για τολιοπουλα, Παπι(ηταν μεγαλο prospect - εμενε και στο ιδιο δωματιο με vspan).
Χατζιδακ - Κασελ, Καλαθ. Και γιατι ισως-ισως και Αγρα εχει επανελθει απο τους Τραυματισμους.
Και ισως-ισως αλλαγη Μιλου με Παπαγιαν.
Κανε την καρδια σου πετρα ρε χαμενεf4 ......δε βρισκονται καθε μερα μπασκετανθρωποι του δικου σου επιπεδου για να μιλησεις σοβαρα......σε καταλαβαινω και σε νοιωθω αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.
χαχαχχχα
Ρε τρελε δεν εννοουσα οτι εγω ειμαι παραπανω παρα το οτι ΔΕΝ υπαρχουν οι παραπανω αλλα το ενα αλλο το αλλο.

1
1 Εικόνα
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C

Δευ Μαρ 18, 2024 7:26 pm

Για τον Έβανς, το πιθανότερο είναι να έρθει στην θέση του Γκος παρά του Κάνααν. Η σκέψη είναι να ξεκινάει ως το βασικό 2αρι αλλά να αναλαμβάνει εκείνος την οργάνωση όταν ο Θωμάς θα κάθεται στον πάγκο.
Για Άλεξ Αντετοκούμπο, δεν τον έχω δει να αγωνίζεται αλλά έχω ακούσει άσχημα λόγια για τον χαρακτήρα του. Τρομερή έπαρση και εγωισμός, μέχρι κι ο Γιάννης τον είχε βουτήξει για να τον βάλει στην θέση του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6690
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μαρ 26, 2024 2:34 am

ο βετακης λεει οτι κλεισαμε τον εβανς.. Περσι πετυχε κατι μεταγραφες αλλα ειναι ρεπορτερ σδνα οποτε μπορει να εχει και αλλη ατζεντα..

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Τρί Μαρ 26, 2024 7:09 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Μαρ 26, 2024 2:34 am
ο βετακης λεει οτι κλεισαμε τον εβανς.. Περσι πετυχε κατι μεταγραφες αλλα ειναι ρεπορτερ σδνα οποτε μπορει να εχει και αλλη ατζεντα..
Έχει φύγει από sdna εδώ και καιρό

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4516
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μαρ 26, 2024 7:56 am

Απόλυτη επιβεβαίωση SDNA και της αποκάλυψης της 9ης Μαρτίου από τη Magic Euroleague: Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Κίναν Έβανς τον οποίο πολιορκεί εδώ και περισσότερο από ένα μήνα.
Οι ερυθρόλευκοι με μια πρόταση που, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί από την εκπομπή, ξεπερνούσε το 1,8 εκατ ευρώ ετησίως πρόλαβαν τη Φενέρ και έκλεισαν τον Αμερικανό γκαρντ που κάνει φέτος εξαιρετική σεζόν με 17,3 πόντους και 3,9 ασίστ.

Την είδηση για το «καπάρο» του Ολυμπιακού στον Έβανς αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η Live Sport καθώς ο 28χρονος και ύψους 1,91 Αμερικανός είπε το ναι στην πρόταση των ερυθρολεύκων.

Ο Μπαρτζώκας είχε κυκλώσει καιρό το όνομά του καθώς ο Έβανς λύνει τα δομικά προβλήματα του Ολυμπιακού: Έχει παιχνίδι 1 vs 1, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σουτ, είναι δυνατός στο drive, έχει σπουδαίο ποσοστό φέτος στο τρίποντο (45%) και ξέρει καλά το ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, όντας πλέον απόλυτα προσαρμοσμένος.

Στα συν του ότι προέρχεται από την σχολή της Ζαλγκίρις που συνηθίζει να ψωνίζει ο Ολυμπιακός (Γουόκαπ, Μπραζντέικις) αλλά και το γεγονός πως μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του με τη ρήξη αχιλλείου επανήλθε έχοντας αποκαταστήσει πλήρως την υγεία του και με νούμερα που το επιβεβαιώνουν.

Η πρόταση των 1,8 εκατ ευρώ ετησίως δεν είναι τυχαία. Ακριβώς στα ίδια νούμερα κυμαίνεται το ετήσιο συμβόλαιο του Μιλουτίνοφ αλλά και πλέον το νέο συμβόλαιο του Φαλ και δείχνει τη διάθεση των αδελφών Αγγελόπουλων να ανεβάσουν θεαματικά το ετήσιο μπάτζετ.

Η άνοδος του Παναθηναϊκού και η διάθεση του ενός να τραβήξει τον άλλον προοιωνίζουν μεγάλες αγωνιστικές κόντρες και υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια.

Το μοναδικό ερώτημα που μένει να απαντηθεί καθώς ο Ολυμπιακός διατηρεί σε μεγάλο ποσοστό τον κορμό της επόμενης περιόδου είναι ποιον από τους ξένους της περιφέρειας θα αντικαταστήσει ο Έβανς την επόμενη σεζόν.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Μαρ 26, 2024 9:53 am

Ωραίο το βοθροσαιτ. Η ΚΑΕ εβγαλε ανακοίνωση διαψευσης την οποία δεν αναφέρουν καν και παρουσιάζουν την μεταγραφή σαν κλεισμένη.
Ε κι άμα τελικά δεν κλείσει, δεν πειραζει μωρέ. Θα το αναφέρουμε σαν μια μεταγραφικκη αποτυχία της ομαδας κιολας.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Τρί Μαρ 26, 2024 9:58 am

Χαίρομαι που κοιτάμε για άσσο πάντως (ειχε γραφτει και για Λορεντζο Μπραουν προσφατα). Όπως έχω ξαναπεί, θεωρώ μέγα ρίσκο να πηγαιναμε με Γουοκαπ, Κανααν και παικτη τύπου Τζέιμς του χρονου. Ελπιζω κιολας να επιστρεψει ο Ντορσευ αντι του Κανααν

0
Delpo1987

junior
Reactions: 291

Τρί Μαρ 26, 2024 10:03 am

Ότι η ΚΑΕ θα έβγαζε ανακοίνωση διάψευσης ήταν αναμενόμενο , η χρονιά ακόμα τρέχει δεν έχουν ανανεώσει τον Καναν και ο Έβανς είναι παίχτης άλλης ομάδας της ευρωλίγκας, δε νομίζω ότι θα ήθελαν να διαταράξουν το κλίμα στην ομάδα , ούτε ισορροπίες ή σχέσεις με άλλες ομάδες.
Μακάρι να είναι αλήθεια και να τον πάρουμε και ας το έβγαζε σαν αποκλειστικό ο ίδιος ο DPG, οχι το SDNA.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Τρί Μαρ 26, 2024 10:17 am

Delpo1987 έγραψε:
Τρί Μαρ 26, 2024 10:03 am
Ότι η ΚΑΕ θα έβγαζε ανακοίνωση διάψευσης ήταν αναμενόμενο , η χρονιά ακόμα τρέχει δεν έχουν ανανεώσει τον Καναν και ο Έβανς είναι παίχτης άλλης ομάδας της ευρωλίγκας, δε νομίζω ότι θα ήθελαν να διαταράξουν το κλίμα στην ομάδα , ούτε ισορροπίες ή σχέσεις με άλλες ομάδες.
Μακάρι να είναι αλήθεια και να τον πάρουμε και ας το έβγαζε σαν αποκλειστικό ο ίδιος ο DPG, οχι το SDNA.
Nαι οκ. Αλλα να μην το αναφερεις καν, ειναι το λιγοτερο περιεργο. Να κραταμε τα προσχηματα.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”