Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

panpav

junior
Reactions: 95
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 14, 2024 10:26 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Απρ 14, 2024 4:42 pm
ο σλουκας κανει τα καλυτερα νουμερα της καριερας του απο που προκυπτει? Μπαινω και εγω να δω τα ρεκορ που χει κανει φετος και βλεπω 12π 5.5 ασσιστ σε 26λεπτα..Για ρεγκιουλαρ παιζει να ειναι και κατω απο τα στανταρ του :roofl:

ο ιδιος ο κωστας παντως δεν ενιωθε ηγετης σε μας..ο ιδιος το ελεγε παντου μεχρι και στους δημοσιογραφους..Σε μας παντως μας κασωσε σε 2 σερι φ4 και μαλιστα οι βολες του στα κρισιμα ειναι τραγικες.

Δεν βλεπω σε κανεναν ολυμπιακο να λειπει οπως και ολοι οι παναθηναικοι θελετε να τονισετε τα κατορθωματα του..Ανουσια ολα αυτα θα πω εγω ,ας πουμε οτι ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτους που εχουμε να παμε παρακατω.
1.Αν δεν σας έλειπε δεν θα συζητούσατε για αυτόν.
2.Μπορεί να μη λείπει από εσάς, αλλά λείπει από την ομάδα σας, εξού και η πέμπτη θέση.
3.Τα στατιστικά του θα τα δεις από την ώρα που ανέκαμψε από τον τραυματισμό.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 902
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Απρ 14, 2024 10:56 pm

panpav έγραψε:

2.Μπορεί να μη λείπει από εσάς, αλλά λείπει από την ομάδα σας, εξού και η πέμπτη θέση.
1. Συζήτηση γίνεται όπως σε κάθε περίπτωση μετακίνησης παίκτη μεταξύ των "αιώνιων".
Το ίδιο γινόταν και στην περίπτωση του Παπαπέτρου που μάλιστα είχε φύγει με πολύ πιο ομαλό τρόπο από ότι ο Σλούκας και είναι ξεκάθαρα παίκτης με πολύ μικρότερο αγωνιστικό impact από ότι ο Κώστας.
Λες λοιπόν να μας έλλειψε και ο Ιωάννης;
2. Εδώ σου διαφεύγει το γεγονός ότι πέραν του Σλούκα ο Ολυμπιακός έχασε και τον περσινό MVP της διοργάνωσης , όπως και το ότι η φετινή 5η θέση με την περσινή 1η απέχει μόλις δύο νίκες. Δεν το λες και καταστροφή.
3. Το τι μπορεί να προσφέρει ο Σλούκας σε μια ομάδα , νομίζω ότι είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε μιας και έχει αγωνιστεί σχεδόν 10 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Δεδομένων των περιστάσεων η μετακίνηση του Σλούκα ήταν μια win-win κατάσταση για τους αιώνιους όπως σωστά αναφέρθηκε σε προηγούμενα post. Θεωρούσα και θεωρώ τον Κώστα εξαιρετικό παίκτη με τεράστια εμπειρία που είναι απαραίτητη για κάθε ομάδα, οπότε δεν βρίσκω νόημα σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Προσωπικά άλλα είναι τα γεγονότα που με ενόχλησαν στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά δεν είναι του παρόντος και δεν βρίσκω τον λόγο που πρέπει να ειπωθούν σε ένα forum όπου γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί η συζήτηση σε αμιγώς μπασκετικό επίπεδο.

2
2 Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Απρ 15, 2024 12:03 am

georbap έγραψε:
...
Δεδομένων των περιστάσεων η μετακίνηση του Σλούκα ήταν μια win-win κατάσταση για τους αιώνιους όπως σωστά αναφέρθηκε σε προηγούμενα post. Θεωρούσα και θεωρώ τον Κώστα εξαιρετικό παίκτη με τεράστια εμπειρία που είναι απαραίτητη για κάθε ομάδα, οπότε δεν βρίσκω νόημα σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Προσωπικά άλλα είναι τα γεγονότα που με ενόχλησαν στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά δεν είναι του παρόντος και δεν βρίσκω τον λόγο που πρέπει να ειπωθούν σε ένα forum όπου γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί η συζήτηση σε αμιγώς μπασκετικό επίπεδο.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Επίσης αυτά που φαντάζομαι σε ενόχλησαν δεν είναι και αξία λόγου σε οποιοδήποτε φόρουμ - μόνο για πρωινάδικο είναι.
Δεν απαντούσε ο Σπαν στα τηλέφωνα του Ζελικο και άλλα τέτοια σαπουνοπερικά. Λάθος κάνω;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5692
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 15, 2024 12:18 am

panpav έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κυρ Απρ 14, 2024 4:42 pm
Μου φαινεται πολυ αστοχη απαντηση..Συνηθως ερχεται καποιος παναθηναικος να μας πει για τον σλουκα,εγω τουλαχιστον δεν εχω δει καποιον να λεει αχ να ειχαμε τον σλουκα.

Συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια, πρωτον καναμε 22νικες σε σχεση με τις 24 περσι,εχουμε ακριβως τις ιδιες νικες με τον δευτερο αν δεν κανω λαθος η μια νικη διαφορα ενω ολη την χρονια ο μονος που δεν ηταν τραυματιας ηταν ο μποζικας..Περσι δεν ειχαμε καθολου τραυματισμους.

Δηλαδη τα στατιστικα δουλευουν με το ποτε κανει καλα νουμερα καποιος?Με αυτην την λογικη πρεπει να βγαλουμε και τα προηγουμενα χρονια τις περιοδους που ηταν απο τραυματισμο οποτε παλι δεν θα χει νουμερα καριερας που γραφτηκε..

Ο μπαρτζωκας ειναι τοσο καλος προπονητης που καταφερε να καλυψει την τεραστια απωλεια του MVP αλλα και προφανως πιο σημαντικου μας παικτη περσι (οχι πως δεν ηταν και ο κωστας σημαντικος).Τουλαχιστον οι ολυμπιακοι αποτι εχω δει ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτους που εχουμε,δεν εχω δει να λεει κανεις οτι μας λειπει καποιος και αν ειναι ενας αυτος θα ταν ο σασα και μονο.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 15, 2024 12:25 am

Η πρώτη θέση φέτος ήταν καπαρωμένη από Ρεάλ έτσι κι αλλιώς. Δεν έκανε ήττες αυτή η ομάδα για το μεγαλύτερο διάστημα..
Ο Σλούκας παιχτούρα και λείπει αλλά δεν θα ήταν δεύτερος ο ΠΑΟ χωρίς Ναν. Δεύτερη με πέμπτη θέση είναι μόλις μία νίκη διαφορά! Και καλά να τα είχε με Μπαρτζώκα θα έφευγε ο Σλούκας! Καλύτερα χρήματα και καλύτερος ρόλος!

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 902

Δευ Απρ 15, 2024 12:34 am

old boy έγραψε:
Δευ Απρ 15, 2024 12:03 am
georbap έγραψε:
...
Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Επίσης αυτά που φαντάζομαι σε ενόχλησαν δεν είναι και αξία λόγου σε οποιοδήποτε φόρουμ - μόνο για πρωινάδικο είναι.
Δεν απαντούσε ο Σπαν στα τηλέφωνα του Ζελικο και άλλα τέτοια σαπουνοπερικά. Λάθος κάνω;
Όπως σωστά κατάλαβες, το αν ο Μπαρτζώκας και ο Σλούκας είχαν θέματα μεταξύ τους είναι κάτι που μου περνά αδιάφορο δεδομένου ότι μιλάμε για κάτι απολύτως σύνηθες στον επαγγελματικό αθλητισμό.
Ούτε οι λόγοι που που έφεραν την όποια ρήξη ανάμεσά τους με αφορούν , αν και από μεριάς μου δεν μπορώ παρά να στηρίξω τις αποφάσεις του coach , είτε μιλάμε για τον Σλούκα , είτε για τον οποιονδήποτε.

Από την άλλη θεωρώ ότι ο Σλούκας στην προσπάθει8α του να μειώσει τον αντίκτυπο μιας τέτοιας μετακίνησης , έκανε αρκετά μεγάλα φάουλ σε επικοινωνιακό επίπεδο που έφεραν αντίθετα αποτελέσματα και ίσως αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που "χαλάστηκαν" ακόμα και οι πιο ψύχραιμοι.

Anyway , όπως προείπα αυτές είναι συζητήσεις που καλό είναι να αποφεύγονται και δεν οδηγούν πουθενά αφού είναι δύσκολο να κριθούν αντικειμενικά και αφορούν το παρασκήνιο που δεν έχει χώρο σε ένα μπασκετικό forum.
Ας μείνουμε στο καθαρά αγωνιστικό για το οποίο μόνο η ιστορία θα δείξει αν κάποια από τις δύο πλευρές και σε τι ποσοστό δικαιώθηκε.

0
sardanapalos
Reactions:

Δευ Απρ 15, 2024 8:00 am

Διαβάζοντας όλο το νήμα με λυπεί το ποσό "οπαδικό" είναι. Βλέπω ανθρώπους να παραθέτουν μισές αλήθειες ή λάθος στατιστικά με σκοπό τι; Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ομάδων να παράγουμε κείμενα εσωτερικής κατανάλωσης, 50-100 δεν ξέρω πόσοι είμαστε φίλοι του μπάσκετ είμαστε και η ανάρτηση τέτοιων "απόψεων" μάλλον προσβάλει την νοημοσύνη μας.

Για να απαντήσω σε ένα, οι δύο νίκες λιγότερες του Ολυμπιακού σε σχέση με πέρυσι, μάλλον επιτυχία είναι με το πώς ξεκίνησε και εξελίχθηκε η σεζόν. Σκέφτηκε ότι αγοράστηκαν 4(!) παίκτες στη διάρκεια της σεζόν (μετράω και τον Βίκινγκ), και για να καταλάβουν κάποιοι που δεν βλέπουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού (λογικό είναι αυτό) και κοιτάνε μόνο τα στατς/νίκες, οι δύο μεγαλύτερες μεταγραφές του Ολυμπιακού έχουν παίξει 422 λεπτά (Γκος) και 398 (Μιλού). Για σύγκριση, ο Σλούκας πέρυσι που είχε θέμα με τα λεπτά του (υποτίθεται) είχε παίξει πάνω από 700 λεπτά στη regular.

Η σεζόν ως εδώ θεωρείται και από εμένα και από τους περισσότερους φίλους του Ολυμπιακού ως πολύ επιτυχημένη δεδομένων των συνθηκών. Επίσης για τους φίλους Παναθηναϊκούς που καυχιούνται για τον "ηγέτη" τους Σλούκα, ας μας θυμίσουν που ήταν στο σούπερ καπ και στο κύπελλο Ελλάδος και ας περιμένουμε να δούμε που θα είναι στο f4 φετός εάν περάσει.

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Απρ 15, 2024 9:13 am

Οι κόντρες που προκύπτουν είναι από οπαδικα συναισθήματα και τείνουν να κάνουν μια κατάσταση πολύ πιο περίπλοκη από ότι πραγματικά είναι.

Σλούκας και Μπαρτζώκας είχανε θέμα μεταξύ τους. Τα εγώ και των δύο παίξανε το ρόλο τους.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να στηρίξει τον προπονητή του και καλά έκανε, σύμφωνα με τους φίλους της ομάδας. Μετά από χρήσιμες προσθήκες παραμένει ανταγωνιστικός και σε αυτό το σημείο κανένας Ολυμπιακός δεν λέει, αχ να είχαμε το Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, και προσέθεσε στο ρόστερ του έναν παίκτη που είχε μεγάλη ανάγκη και έχει βοηθήσει σημαντικά στην καλή φετινή πορεία. Κανένας Παναθηναϊκός δε λέει αχ να είχαμε κάποιον άλλο στη θέση του ή να του δίναμε λιγότερα χρήματα.

Ο ίδιος ο Σλούκας, που ούτως ή άλλως θα πήγαινε σε δυνατή ομάδα, δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και ούτε αυτός δείχνει να το μετανιώνει.

Συνεπώς όντως η κατάσταση αποδείχθηκε win-win για όλους. Το να λέμε εμείς ότι θα ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός αν τον κράταγε ή να λένε οι Ολυμπιακοί ότι πιαστηκαμε κορόιδα που του δώσαμε τόσα πολλά είναι τελείως άστοχο και απλά λέγεται για οπαδικους λόγους.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Απρ 15, 2024 10:46 am

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Απρ 14, 2024 8:26 pm
tsoureki έγραψε:
Κυρ Απρ 14, 2024 6:41 pm

Για εμένα αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί να κάτσω να εκθιάσω τον Σλούκα των 3εκ και όχι πχ τον James τον 2εκ? Τι παραπάνω κάνει και αξίζει ένα 50%? Είναι, αφού μιλάμε για ηγέτες, τόσο καλύτερος του James? Όμοια, επειδή ανέφερα τον Βεζενκοφ πριν προφανώς θα τον ήθελα στην ομάδα μου άμα έρθει ευρώπη. Αν όμως ζητήσει εξωφρενικά λεφτά θα το σκεφτώ καλύτερα. Αν πει για παραδείγμα ξέρεις κάτι έρχομαι απο NBA, ημουν MVP ευρωλίγκας μετράω ως Έλληνας στα διαβατήρια οπότε δώστε μου 7 ή 8 εκατομμύρια τον χρόνο ε εκεί θα κολλήσω. Αξίζει κάποιος παίκτης τόσο μεγάλο ποσοστό του μπάτζετ? Τι θα μου προσφέρει για να δικαιολογήσω τέτοιο συμβόλαιο?
ο σλουκας δεν παιρνει 3 παιρνει 2.7 και ο τζειμς δεν παιρνει 2 αλλα 2.5 μπορει και παραπανω

ο σλουκας εχει παει 10 φ4 και εχει παρει 3 κουπες ο τζειμς εχει παρει κατι τζαμαριες του πεδουλακη
παιζει ρολο και το βιογραφικο που κουβαλαει ενας παιχτης

εφοσον φετος ο σλουκας δεν κοβει απτο μπατζετ για αλλες θεσεις οπως εκανε καποτε ο καλαθης δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το ποσα παιρνει
εσυ δηλαδη εχεις προβλημα που ο μιλουτινοφ παιρνει 1.8 για να κανει τα ρεπα του ραιτ?
ετσι δεν εχουμε και εμεις για τον σλουκα
10.000.000 δολλάρια για 3 χρόνια είναι το συμβόλαιο του Σλούκα τσεκαρισμενο από παντού. Δηλαδή 3.100.000 ευρώ το χρόνο.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Απρ 15, 2024 1:00 pm

xomitsious έγραψε:
Οι κόντρες που προκύπτουν είναι από οπαδικα συναισθήματα και τείνουν να κάνουν μια κατάσταση πολύ πιο περίπλοκη από ότι πραγματικά είναι.

Σλούκας και Μπαρτζώκας είχανε θέμα μεταξύ τους. Τα εγώ και των δύο παίξανε το ρόλο τους.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να στηρίξει τον προπονητή του και καλά έκανε, σύμφωνα με τους φίλους της ομάδας. Μετά από χρήσιμες προσθήκες παραμένει ανταγωνιστικός και σε αυτό το σημείο κανένας Ολυμπιακός δεν λέει, αχ να είχαμε το Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, και προσέθεσε στο ρόστερ του έναν παίκτη που είχε μεγάλη ανάγκη και έχει βοηθήσει σημαντικά στην καλή φετινή πορεία. Κανένας Παναθηναϊκός δε λέει αχ να είχαμε κάποιον άλλο στη θέση του ή να του δίναμε λιγότερα χρήματα.

Ο ίδιος ο Σλούκας, που ούτως ή άλλως θα πήγαινε σε δυνατή ομάδα, δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και ούτε αυτός δείχνει να το μετανιώνει.

Συνεπώς όντως η κατάσταση αποδείχθηκε win-win για όλους. Το να λέμε εμείς ότι θα ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός αν τον κράταγε ή να λένε οι Ολυμπιακοί ότι πιαστηκαμε κορόιδα που του δώσαμε τόσα πολλά είναι τελείως άστοχο και απλά λέγεται για οπαδικους λόγους.
Εξαιρετική άποψη και συμφωνώ μέχρι τελείας.

Θεωρώ τον Σλούκα τον καλύτερο Έλληνα γκαρντ αυτήν την στιγμή. Και μπορεί να μεγαλώνει αλλά η αξία του δεν μειώνεται, είναι άδικο να αποδομουμε έναν παίκτη που ωριμάζει μπασκετικά.

Μισθολογικά τα τρία μύρια ίσως να είναι πολύ πιο πάνω από τα τρία μύρια που θα έπαιρνε ένας Αμερικανός με ίδια νούμερα αλλά αν ελληνική ομάδα έχει βλέψεις για κάτι καλό στην Ευρώπη, πρέπει να στηριχθεί σε Έλληνες παίκτες κατά το ήμισυ του ρόστερ. Αυτό αναγκαστικά αλλάζει και την τιμή των παικτών από Ελλάδα ( βλ αξία Μητογλου, Παπαπέτρου, Κώστα)

Πάντως κρατάω μια επιφύλαξη στο ποια ή πόσο μεγάλη ήταν η διαφωνία Μπαρτζώκα Σλούκα. Αν ήταν τόσο μεγάλη όσο εύκολα λέμε τώρα δε θα συζητούσαν τόσες μέρες ή 4 ώρες συνεχόμενα.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι προσπάθησαν να τα βρούνε. Αλλιώς θα είχαμε ένα πιο γρήγορο διαζύγιο μεταξύ ΟΣΦΠ και Σλούκα και σίγουρες διαρροές από ατζέντη του παίκτη προς άλλες ομάδες για κάποια προσφορά.

Η αιτία ότι έφυγε γιατί ήθελε παραπάνω ρόλο ή παραπάνω παιχνίδι για μένα δεν ευσταθεί γιατί ο παίκτης δεν μπορεί να το κάνει αυτό και δεν έχω δει να το κάνει ποτέ συνεχόμενα σε μία χρονιά . Ή περισσότερες από μία χρονιά να παίζει 30+ λεπτά .

Η μοναδικότητα του Σλούκα είναι ότι μπαίνει 20-25 λεπτά και αλλάζει το παιχνίδι της ομάδας που αγωνίζεται.

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Δευ Απρ 15, 2024 1:10 pm

Ο Σλούκας γενικά είναι γκαρντ με πολύ πλήρες επιθετικά πακέτο! Ντράιβ αξιότιμο, σουτάκι από μέση απόσταση καλό και τρίποντο επίσης αλλά και στις βολές σχεδόν άχαστος! Ξέρει να οργανώνει το παιχνίδι και βλέπει πολύ γήπεδο! Από τα καλύτερα γκαρντ που βγάλαμε γενικά ως Έλληνες!

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 15, 2024 1:48 pm

Αρχικα ο Σλούκας ειναι εξαιρετικος παίκτης και μαλιστα με ελληνικό διαβατήριο που αποτελεί μεγαλο πλεονεκτημα.

Ως Ολυμπιακος δε μου λειπει τιποτα περισσοτερο απ το διαβατηριο του.Αυτο γιατι περσι με τη συμπεριφορα του φροντισε να ξενερώσω...πολυ τουπέ και σκυλάκι,δε συμμετείχε στους πανηγυρισμούς κλπ κλπ.Μαλιστα το υπερβολικό οπαδιλικι που πουλαει φετος τον κανει ακομα πιο αντιπαθή ως χαρακτηρα...

Αν ο Γκος δεν ειχε τραυματισμους δε θα μου ελειπε στο ελάχιστο ασε που και ο Σλούκας εχει χασει αρκετα ματς φετος.

Υ.Γ.Πριν κανα 2 χρονια τον πέτυχα σε ενα εστιατόριο με τη γυναικα του και το μωρό και εγω με το γιο μου Επισης και πραγματικα το ολο στυλ δε σου βγαζει να τον πλησιάσεις.Εχει πολυ τουπέ και παρολο που επαιζε στην ομαδα μας κλπ δεν μου εκανε καμμια αισθηση να τον βγάλω φωτο με το μικρο...Το αντιθετο βεβαια Σπανουλης,Πριντεζης,Παπανικολάου που βγαζουν πολυ πιο προσιτό χαρακτηρα .

2
2 Εικόνα
80sLover
Reactions:

Δευ Απρ 15, 2024 1:52 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Απρ 15, 2024 1:48 pm
Αρχικα ο Σλούκας ειναι εξαιρετικος παίκτης και μαλιστα με ελληνικό διαβατήριο που αποτελεί μεγαλο πλεονεκτημα.

Ως Ολυμπιακος δε μου λειπει τιποτα περισσοτερο απ το διαβατηριο του.Αυτο γιατι περσι με τη συμπεριφορα του φροντισε να ξενερώσω...πολυ τουπέ και σκυλάκι,δε συμμετείχε στους πανηγυρισμούς κλπ κλπ.Μαλιστα το υπερβολικό οπαδιλικι που πουλαει φετος τον κανει ακομα πιο αντιπαθή ως χαρακτηρα...

Αν ο Γκος δεν ειχε τραυματισμους δε θα μου ελειπε στο ελάχιστο ασε που και ο Σλούκας εχει χασει αρκετα ματς φετος.

Υ.Γ.Πριν κανα 2 χρονια τον πέτυχα σε ενα εστιατόριο με τη γυναικα του και το μωρό και εγω με το γιο μου Επισης και πραγματικα το ολο στυλ δε σου βγαζει να τον πλησιάσεις.Εχει πολυ τουπέ και παρολο που επαιζε στην ομαδα μας κλπ δεν μου εκανε καμμια αισθηση να τον βγάλω φωτο με το μικρο...Το αντιθετο βεβαια Σπανουλης,Πριντεζης,Παπανικολάου που βγαζουν πολυ πιο προσιτό χαρακτηρα .
Φετος παντως ειναι πρωτος και στους πανηγυρισμους, συνθηματα, παντα παει να βγαλει φωτο με παιδια κλπ χαμογελαστος

WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Απρ 15, 2024 1:56 pm

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Απρ 15, 2024 1:00 pm
xomitsious έγραψε:

Εξαιρετική άποψη και συμφωνώ μέχρι τελείας.

Θεωρώ τον Σλούκα τον καλύτερο Έλληνα γκαρντ αυτήν την στιγμή. Και μπορεί να μεγαλώνει αλλά η αξία του δεν μειώνεται, είναι άδικο να αποδομουμε έναν παίκτη που ωριμάζει μπασκετικά.

Μισθολογικά τα τρία μύρια ίσως να είναι πολύ πιο πάνω από τα τρία μύρια που θα έπαιρνε ένας Αμερικανός με ίδια νούμερα αλλά αν ελληνική ομάδα έχει βλέψεις για κάτι καλό στην Ευρώπη, πρέπει να στηριχθεί σε Έλληνες παίκτες κατά το ήμισυ του ρόστερ. Αυτό αναγκαστικά αλλάζει και την τιμή των παικτών από Ελλάδα ( βλ αξία Μητογλου, Παπαπέτρου, Κώστα)

Πάντως κρατάω μια επιφύλαξη στο ποια ή πόσο μεγάλη ήταν η διαφωνία Μπαρτζώκα Σλούκα. Αν ήταν τόσο μεγάλη όσο εύκολα λέμε τώρα δε θα συζητούσαν τόσες μέρες ή 4 ώρες συνεχόμενα.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι προσπάθησαν να τα βρούνε. Αλλιώς θα είχαμε ένα πιο γρήγορο διαζύγιο μεταξύ ΟΣΦΠ και Σλούκα και σίγουρες διαρροές από ατζέντη του παίκτη προς άλλες ομάδες για κάποια προσφορά.

Η αιτία ότι έφυγε γιατί ήθελε παραπάνω ρόλο ή παραπάνω παιχνίδι για μένα δεν ευσταθεί γιατί ο παίκτης δεν μπορεί να το κάνει αυτό και δεν έχω δει να το κάνει ποτέ συνεχόμενα σε μία χρονιά . Ή περισσότερες από μία χρονιά να παίζει 30+ λεπτά .

Η μοναδικότητα του Σλούκα είναι ότι μπαίνει 20-25 λεπτά και αλλάζει το παιχνίδι της ομάδας που αγωνίζεται.
Δεν συζήτησε με τον Μπαρτζώκα 4 ώρες. Πρωτοβουλία αφών Σλούκα ήταν η συνάντηση για να συζητήσουν και να δουν αν μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα με τον προπονητή. Ο Μπαρτζώκας όταν του είπαν οι Αφοί να πάει στην συνάντηση δεν πήγε. Είπε ότι δεν έχει να πάει κάτι άλλο ως προς το αγωνιστικό και ξέρει ο Σλούκας ακριβώς για ποσά λεπτά και τι ρόλο τον προορίζει. Και το δήλωσε άπειρες φορές ο κοουτς. Ότι δικιά μου δουλειά και του σταφ είναι να έχουμε τους παίχτες φρέσκους καθόλη την διάρκεια της σεζόν και να αποφύγουμε τραυματισμούς. Οι εξετάσεις και οι μετρήσεις του Σλούκα ήταν για να παίζει τόσο για να αποφύγει κούραση και τραυματισμούς.

Ο κοουτς ως προς το αγωνιστικό ήταν ξεκάθαρος και δεν χαλιοταν να μείνει ο Σλούκας χωρίς να γκρινιάζει ως προς το αγωνιστικό. Θα του επέτρεπε να έχει ένα ξένο λιγότερο. Αλλά επειδή δεν καιγόταν κιόλας η πρώτη μεταγραφή που έκλεισε ήταν ο Γκος για να είναι καλυμμένος στο 1.

Η ρεγκουλαρ season ήταν καλύτερη από θέμα αποτελεσμάτων φέτος για τον Ολυμπιακό με τις συνθήκες που υπήρχαν.

Απώλεια είναι κάθε Ελληνικό διαβατήριο παίχτη Ευρωλίγκας που χάνεις. Αλλά αγωνιστικά η μεγάλη απώλειες ήταν ο Σάσα όχι ο Σλούκας.

Αν πχ μου έλεγες αν θέλω τον κάναν η τον Ντόρσεϊ αγωνιστικά τη νέα σεζόν θα σου λεγα κάναν.

Αλλά επειδή ο Τάιλερ έχει διαβατήριο αν μου πεις διάλεξε έναν από τους 2 θα διάλεγα τον Τάιλερ και ας πιστεύω ότι δεν έχει τον χαρακτήρα και το κρύο αίμα του κάναν και ότι στα μάτς που καίνε θα μου δώσει λιγότερα από τον Κάναν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3981

Δευ Απρ 15, 2024 3:04 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Δευ Απρ 15, 2024 10:46 am

10.000.000 δολλάρια για 3 χρόνια είναι το συμβόλαιο του Σλούκα τσεκαρισμενο από παντού. Δηλαδή 3.100.000 ευρώ το χρόνο.
οταν λες τσεκαρισμενο απο παντου εννοεις απο ρεντ δνα ,θρυλο24,και κουτελιερη στο τουιτερ?

γιατι απτην πρωτη μερα ο κομισαριος ειπε το ακριβες ποσο,μαλλον ο παο εδωσε πανω απο 2.7 τον χρονο αλλα ντρεπεται να το πει για να μην τον κακοχαρακτηρησουν

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”