austerity_blues έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2020 1:31 pm
tanasen01 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 01, 2020 1:17 pm
Όσο για τη θέση του πλάγιου, φαντάζομαι τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε είναι καλή περιφερειακή άμυνα και σουτ. Ε αυτά τα δύο ο Paul πιστεύω τα κάνει σε πολύ καλό βαθμό για τα δεδομένα μας και αν ισχύει ότι το κασέ του πέφτει τόσο πιστεύω αξίζει να κινηθούμε.
μωρέ καλά τα κάνει, σε στιγμές είναι ο ορισμός του πορωτικού παίκτη, απλά θα ζήσετε κι εσείς το μαρτύριο των 18 πόντων σε ένα αγώνα και 0 στους δυο επόμενους. δε ξέρω αν σας παίρνει να έχετε κάτι τέτοιο, νομίζω χρειάζεστε έναν πιο "βαρετό" και safe παίκτη για τη θέση.
σε σχέση με τον Ουέσλι Τζόνσον είναι αναβάθμιση ξεκάθαρα πάντως.
μα για αυτην την θεση ειτε θα βρουμε εναν παικτη στυλ χιλ που εχει τα προσοντα να γινει καλος παικτης αλλα εχει και μεγαλες πιθανοτητες να βγει και χειροτερος απο τον μπραουν, ειτε θα παρουμε εναν σαν τον πολ ή τον ριβερς.
ο ριβερς ειναι πιο σταθερος και πιο ποιοτικος, αλλα σιγουρα εχει χασει αθλητικοτητα και σιγουρα στην αμυνα ειναι κοντος για 3αρι και αργος πλεον για το 2. δεν ξερω και κατα ποσο μπορει να βγαινει απο τα σκριν αποτελεσματικα πλεον
ο πολ ειναι πιο ασταθης αλλα καλυτερος αθλητικα, αμυντικα και στα ριμπαουντ και στην καλη του μερα σε εχει σκοτωσει! με 400 λογικα που ζηταει ειναι πολυ καλα!
οποιον και να παρουμε ομως εμενα δεν με χαλαει. ο πολ ειναι ο καλυτερος και λογικα θα ζητησει και τα περισσοτερα, ο ριβερς ο αγαπημενος και ο χιλ ο ανερχομενος.
λογικα χιλ ή ριβερς με 300 ερχονται. ευχαριστημενος οποιος και να ερθει γιατι ταιριαζει στην ομαδα και το ροστερ!