2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 01, 2020 1:31 pm

tanasen01 έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2020 1:17 pm
Όσο για τη θέση του πλάγιου, φαντάζομαι τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε είναι καλή περιφερειακή άμυνα και σουτ. Ε αυτά τα δύο ο Paul πιστεύω τα κάνει σε πολύ καλό βαθμό για τα δεδομένα μας και αν ισχύει ότι το κασέ του πέφτει τόσο πιστεύω αξίζει να κινηθούμε.
μωρέ καλά τα κάνει, σε στιγμές είναι ο ορισμός του πορωτικού παίκτη, απλά θα ζήσετε κι εσείς το μαρτύριο των 18 πόντων σε ένα αγώνα και 0 στους δυο επόμενους. δε ξέρω αν σας παίρνει να έχετε κάτι τέτοιο, νομίζω χρειάζεστε έναν πιο "βαρετό" και safe παίκτη για τη θέση.

σε σχέση με τον Ουέσλι Τζόνσον είναι αναβάθμιση ξεκάθαρα πάντως.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιούλ 01, 2020 1:38 pm

austerity_blues έγραψε:
tanasen01 έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2020 1:17 pm
Όσο για τη θέση του πλάγιου, φαντάζομαι τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε είναι καλή περιφερειακή άμυνα και σουτ. Ε αυτά τα δύο ο Paul πιστεύω τα κάνει σε πολύ καλό βαθμό για τα δεδομένα μας και αν ισχύει ότι το κασέ του πέφτει τόσο πιστεύω αξίζει να κινηθούμε.
μωρέ καλά τα κάνει, σε στιγμές είναι ο ορισμός του πορωτικού παίκτη, απλά θα ζήσετε κι εσείς το μαρτύριο των 18 πόντων σε ένα αγώνα και 0 στους δυο επόμενους. δε ξέρω αν σας παίρνει να έχετε κάτι τέτοιο, νομίζω χρειάζεστε έναν πιο "βαρετό" και safe παίκτη για τη θέση.

μα για αυτην την θεση ειτε θα βρουμε εναν παικτη στυλ χιλ που εχει τα προσοντα να γινει καλος παικτης αλλα εχει και μεγαλες πιθανοτητες να βγει και χειροτερος απο τον μπραουν, ειτε θα παρουμε εναν σαν τον πολ ή τον ριβερς.

ο ριβερς ειναι πιο σταθερος και πιο ποιοτικος, αλλα σιγουρα εχει χασει αθλητικοτητα και σιγουρα στην αμυνα ειναι κοντος για 3αρι και αργος πλεον για το 2. δεν ξερω και κατα ποσο μπορει να βγαινει απο τα σκριν αποτελεσματικα πλεον

ο πολ ειναι πιο ασταθης αλλα καλυτερος αθλητικα, αμυντικα και στα ριμπαουντ και στην καλη του μερα σε εχει σκοτωσει! με 400 λογικα που ζηταει ειναι πολυ καλα!

οποιον και να παρουμε ομως εμενα δεν με χαλαει. ο πολ ειναι ο καλυτερος και λογικα θα ζητησει και τα περισσοτερα, ο ριβερς ο αγαπημενος και ο χιλ ο ανερχομενος.

λογικα χιλ ή ριβερς με 300 ερχονται. ευχαριστημενος οποιος και να ερθει γιατι ταιριαζει στην ομαδα και το ροστερ!

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τετ Ιούλ 01, 2020 1:45 pm

omg +3 lol

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Ιούλ 01, 2020 1:46 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2020 1:38 pm
austerity_blues έγραψε:

μα για αυτην την θεση ειτε θα βρουμε εναν παικτη στυλ χιλ που εχει τα προσοντα να γινει καλος παικτης αλλα εχει και μεγαλες πιθανοτητες να βγει και χειροτερος απο τον μπραουν, ειτε θα παρουμε εναν σαν τον πολ ή τον ριβερς.

ο ριβερς ειναι πιο σταθερος και πιο ποιοτικος, αλλα σιγουρα εχει χασει αθλητικοτητα και σιγουρα στην αμυνα ειναι κοντος για 3αρι και αργος πλεον για το 2. δεν ξερω και κατα ποσο μπορει να βγαινει απο τα σκριν αποτελεσματικα πλεον

ο πολ ειναι πιο ασταθης αλλα καλυτερος αθλητικα, αμυντικα και στα ριμπαουντ και στην καλη του μερα σε εχει σκοτωσει! με 400 λογικα που ζηταει ειναι πολυ καλα!

οποιον και να παρουμε ομως εμενα δεν με χαλαει. ο πολ ειναι ο καλυτερος και λογικα θα ζητησει και τα περισσοτερα, ο ριβερς ο αγαπημενος και ο χιλ ο ανερχομενος.

λογικα χιλ ή ριβερς με 300 ερχονται. ευχαριστημενος οποιος και να ερθει γιατι ταιριαζει στην ομαδα και το ροστερ!
δίκιο έχεις σε όλα, ο Πολ υπήρξε τεράστια λατρεία μου στο ξεκίνημα της σαιζόν και μετά απογοητεύτηκα πλήρως, οπότε δεν είμαι αντικειμενικός. σαν να πρέπει να μιλήσω για πρώην που με παράτησε :mrgreen:

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 01, 2020 1:51 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/spai ... nerifi-pic

Το κασε του θα εχει πεσει αισθητα. Αλλα, να τον κανεις τι στη φαση που ειναι;

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιούλ 01, 2020 1:52 pm

Αυτό με τον Πολ δεν είναι κάτι αξιόπιστο νομίζω.
Δεν έχει βγει από κάποιον γνωστό εκτός αν κάτι έχω δει και γενικά ως τώρα δεν προκύπτει ότι κοιτάμε παίκτη για το 2-3 ή τουλάχιστον ότι είναι στις προτεραιότητες μας για να είναι από τους πρώτους που θα κλείσουμε.

Πρόβλεψη μου ότι μέχρι να αποδεσμευθεί ο Φριντέτ δύσκολα θα δούμε άλλη κίνηση πέραν ίσως από το 4.
Είναι διαφορετικό να βρει καλό συμβόλαιο κάπου που τον ικανοποιεί και να φύγει μόνος του χωρίς αποζημίωση όπως ο Τόμας και διαφορετικό να αναγκαστείς να του πληρώσεις αποζημίωση.
Ακόμα και μόνο το 25% του συμβολαίου να πάρει σαν αποζημίωση είναι 425 χιλιάδες, άλλο ένα καλό για τα τωρινά δεδομένα μας συμβόλαιο...

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τετ Ιούλ 01, 2020 2:06 pm

Για τη σύγκριση Πολ με Ριβερς να πω καταρχας οτι ο Πολ ειναι 4 χρόνια νεοτερος (28 δηλαδή ο ένας και 32 ο αλλος) . Από εκεί και πέρα ο Πολ είναι πολυ πιο αθλητικος και παιζει στο 2 πολυ πιο ευκολα αποτι ο Ριβερς . Νομίζω πως για 500χιλ δεν θα πρεπε να χαλάει κανεναν μας. Ο Ριβερς περαν του οτι πλέον δυσκολα μαρκάρει τα αντίπαλα 2αρια δεν ξερουμε αν θα μεινει υγιής και να θα σουταρει οπως σουταρε με τη ζαλγκρις ή όπως ένα χρόνο πριν σε αυτή την ισπανική που επαιζε...

Επίσης παιδια εγω εχω αλλάξει λίγο σκεπτικο και για τον Ογκαστ (μην βαρατε) , κσταρχας ειναι η μονη λύση αν δεν θέλουμε να πάμε σε 6 ξενους , ειναι αλλος παιχτης απο αυτον που θυμόμαστε 3 χρονια πριν , πολυ πιο ώριμος θα βοηθησει πολυ επιθετικα οπως και στα ριμπάουντ. Δεν θα με χαλαγε σε μια λογική τιμή... ειδικα αν το υπόλοιπο ροστερ γύρω του ειναι αμυντικογενες (που αυτή ειναι άλλωστε η κατεύθυνση)..

ΥΓ. Μιας και πιάσαμε πρώην παιχτες ολυμπιακου για Γουιλι Ριντ τι θα λέγατε?

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Τετ Ιούλ 01, 2020 2:12 pm

JohnnyPao έγραψε:
Για τη σύγκριση Πολ με Ριβερς να πω καταρχας οτι ο Πολ ειναι 4 χρόνια νεοτερος (28 δηλαδή ο ένας και 32 ο αλλος) . Από εκεί και πέρα ο Πολ είναι πολυ πιο αθλητικος και παιζει στο 2 πολυ πιο ευκολα αποτι ο Ριβερς . Νομίζω πως για 500χιλ δεν θα πρεπε να χαλάει κανεναν μας. Ο Ριβερς περαν του οτι πλέον δυσκολα μαρκάρει τα αντίπαλα 2αρια δεν ξερουμε αν θα μεινει υγιής και να θα σουταρει οπως σουταρε με τη ζαλγκρις ή όπως ένα χρόνο πριν σε αυτή την ισπανική που επαιζε...

Επίσης παιδια εγω εχω αλλάξει λίγο σκεπτικο και για τον Ογκαστ (μην βαρατε) , κσταρχας ειναι η μονη λύση αν δεν θέλουμε να πάμε σε 6 ξενους , ειναι αλλος παιχτης απο αυτον που θυμόμαστε 3 χρονια πριν , πολυ πιο ώριμος θα βοηθησει πολυ επιθετικα οπως και στα ριμπάουντ. Δεν θα με χαλαγε σε μια λογική τιμή... ειδικα αν το υπόλοιπο ροστερ γύρω του ειναι αμυντικογενες (που αυτή ειναι άλλωστε η κατεύθυνση)..

έγχρωμος Βουγιούκας

0
Tracy Mac

allstar

Τετ Ιούλ 01, 2020 2:16 pm

JohnnyPao έγραψε:

ογκαστ ποτε! κακιστος αμυντικος και σοφτ! και θα ζηταει σιγουρα κανα 650-700 ακομα και να ριξει το κασε του, πουλωντας οτι ειναι ελληνας!

με τοσα λεφτα φερνεις ευκολα χαμιλτον ή ακομα και τζεκιρι αν περασει λιγο καιρος και δεν εχει προτασεις!

ο πολ δεν νομιζω να φτασει τα 500, αν λενε οτι προταθηκε με λιγο πανω απο τα μισα του οσφπ. 400 μαλλον.

0
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Ιούλ 01, 2020 3:30 pm

Ουολκαπ, Χάμιλτον,Καλαϊτζάκης
Νεντοβιτς, Φόστερ, Μποχωριδης
Παπαπέτρου,Κασελακης
Μήτογλου, Γουιτινγκτον, Μπεντιλ
Τζεκιρι, Παπαγιάννης
Ξύλο, ταλέντο και δίψα..

1
1 Εικόνα
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Tracy Mac

allstar

Τετ Ιούλ 01, 2020 3:36 pm

No Center-No Party έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2020 3:30 pm
Ουολκαπ, Χάμιλτον,Καλαϊτζάκης
Νεντοβιτς, Φόστερ, Μποχωριδης
Παπαπέτρου,Κασελακης
Μήτογλου, Γουιτινγκτον, Μπεντιλ
Τζεκιρι, Παπαγιάννης
Ξύλο, ταλέντο και δίψα..
ωραια ομαδα ειναι. ενα προβληματακι στο 3 ομως το εχει. ακομα και ο σαλουστρος καλυτερος ειναι απο τον κασελακη. βεβαια να πω την αληθεια, ενας περπερογλου δεν θα με χαλαγε καθολου για 2ο 3αρι. 10 λεπτα τα εχει που χρειαζομαστε.

επισης και λιγο στην δημιουργια θα εχει προβληματα. αν και με περπε θα εχουμε εναν ακομα πολο δημιουργιας.

βγαινει λιγο ακριβο το μπατζετ, αλλα αν στη θεση ουοκαπ παρουμε π.χ χερμανσον βγαινει κανα 400αρι λιγοτερο(λογο και μπαι ουτ ζαλγκιρις)

1
1 Εικόνα
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Τετ Ιούλ 01, 2020 3:53 pm

titsokk έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2020 1:51 pm
https://www.gazzetta.gr/basketball/spai ... nerifi-pic

Το κασε του θα εχει πεσει αισθητα. Αλλα, να τον κανεις τι στη φαση που ειναι;
Μπορει να τον τσιμπησει ο Σαρας αν μεινει Ζαλγκιρις

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Τετ Ιούλ 01, 2020 3:58 pm

Εγω παντως στο 2-3 θα ήθελα εναν φονια απο το τριποντο με αξιοπιστη αμυνα τίποτα παραπανω τιποτα παρακατω. Θεωρω με ενα 300αρι τον βρισκεις, δεν θα αναφερθω σε ονόματα γιατι θα γινω γραφικος :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τετ Ιούλ 01, 2020 6:52 pm

Κριστον που εμεινε ελευθερος τελικα απο Μπασκονια ,ας δουμε μηπως μας κανει για 2ος pg !
εφοσον θα ειναι οικονομικος.
(αν θυμαμαι καλα τον ειχε προτεινει καποια στιγμη πριν λιγες μερες εδω ο φιλτατος basket72)

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τετ Ιούλ 01, 2020 8:45 pm

Πολυ κοντά στην Ζενιτ ο Πανγκος, τον ξεχνάμε απ ότι φαίνεται

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post