Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4434
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 17, 2024 5:20 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Απρ 17, 2024 5:17 pm

Τι είναι αυτά που λες ρε άνθρωπε για κάποιον που δεν ξέρεις?
γιατι πρεπει να τον ξερω προσωπικα?
οσοι εγραφαν τα αντιστοιχα τοτε για τον δγ τον ηξεραν?ειχαν πιει καφε μαζι του?
κρινω οτι βλεπω την συγκεκριμενη στιγμη που το βλεπω

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1707
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 17, 2024 5:27 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Απρ 17, 2024 4:58 pm
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Απρ 17, 2024 4:10 pm
Έχω τεράστια εκτίμηση,που ώρες ώρες, αγγίζει και τα όρια του θαυμασμού,για τον κόουτς Μπαρτζώκα και το έργο του στον Ολυμπιακό.Η αναγνώριση μου στο πρόσωπο του υπάρχει απο την αρχή της πρώτης παρουσίας του στον Ολυμπιακό,και όταν έφυγε μετά την ήττα απο τον Παναθηναικό στο κύπελλο και όσα ακολούθησαν στο παρκινγκ του ΣΕΦ, μίλαγα με φίλους Ολυμπιακούς για το πόσο λάθος θεωρούσα την απομάκρυνση του. Είναι στην ελίτ των προπονητών της Ευρώπης, ξεκάθαρα.
Η συμπεριφορά του ωστόσο κάποιες φορές δεν συνάδει με το επίπεδο του σαν προπονητής. Δηλαδή τώρα να κάθεσαι να απαντάς την ώρα που κάνεις δηλώσεις on camera,σε 2 παίκτες αντίπαλης ομάδας που πανηγυρίζουν μια νίκη, με το "αυτός", τέτοια αντίδραση απο προπονητη παιζει να μην την δείς ούτε στη Γ ΕΣΚΑ.Δεν θέλω να επεκταθώ και σε άλλα πράγματα που πιστεύω,γιατι και δεν θα είμαι κόσμιος και θα ακουστώ προκλητικός και δεν υπάρχει λόγος, απλά θα πω οτι η εικόνα του στο τελευταίο ματς,δεν συνάδει με εικόνα προπονητή του επιπέδου του.
Αχ αυτό το αλλά. Η τοποθέτηση σου μου θύμησε όλους του "ξεπλένηδες" όλων των θεμάτων. Πάρτο από τα πολιτικά μέχρι τα αθρωπιστικά, αθλητικά, τους γκέι και ότι άλλο θες. Δεν μας έπεισες καθόλου (τουλάχιστον εμένα) για το πόσο εκτιμάς τον Μπαρτζώκα. Αν όντως τον εκτιμούσες θα πήγαινες λίγο τη σκέψη σου παραπέρα και θα έκανες στον εαυτό σου τις εξής ερωτήσεις-σκέψεις.

α. Ο Μπαρτζώκας είναι 15 χρόνια στο κουρμπέτι. Πάντα έβριζε παίκτες και οπαδούς που τον κορόιδευαν? Γιατί το κάνει τώρα ξαφνικά? Τι στο καλό συνέβει και άλλαξε έτσι ο ανθρωπάκος? Πολλώ δε μάλλον σε ένα ματς που πραγματικά δεν είχε ιδιαίτερη αξία.

β. Στην εποχή μας (την εποχή της εικόνας δλδ) βλέπεις ένα στιγμιότυπο, μια αντίδραση και αυτομάτως βγάζεις ένα γρήγορο συμπέρασμα. Είμαστε μαθημένοι να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα πλέον. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν βλλέπεις τον Μπαρζτώκα να βρίζει ξαφνικά έναν οπαδό βλέπεις μόνο αυτό. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι αυτός, αν είναι βαλτός από κάποιον (γκουχ γκουχ), τι του έλεγε όλη την ώρα, αν του απειλούσε τη γυναίκα ή την κόρη, αν τον έφτυσε, αν αν αν.

γ. Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του. Είσαι ο Μπαρτζώκας, ένας ντόμπρος και ευθύς τύπος (ρίξε μια ματιά σε διάφορα άρθρα στο ιντερνετ να δεις ποια είναι η γνώμη όσων συνεργάστηκαν με τον Μπαρτζώκα, δλδ ανθρώπων που περνάγανε ώρες ατελείωτες δίπλα του). Κάνεις απλά τη δουλειά σου, πας το μπάσκετ με τις ωράιες ιδέες σου ένα βήμα πιο μπροστά (γνώμη προπονητών, παικτών και έγκριτων δημοδιογράφων του αθλήματος) και βλέπεις να σου γίνεται ξαφνικά πόλεμος από το πρωί ως το βράδυ από συγκεκριμένα μέσα (γλειφτρόνια, αναξιοπρεπή έμμισθα τρολλ). Και αυτό για πολύ καιρό. Και βλέπεις ότι αυτή η προπαγάνδα περνάει και στον κόσμο. Πως αντιδράς?

Φίλτατοι το να λέτε όλη την ώρα ναι ο κόουτς δέχεται επίθεση αλλά και αυτός προκαλεί κτλ κτλ είναι ακόμα χειρότερο κατά την γνώμη μου διότι κοροιδεύετε τον εαυτό σας. Κατά βάθος διαλέξατε μεριά, είναι η μεριά των Κουβόπουλων, των Μπουκουρων και των λοιπών έμμισθων αμόρφωτων τρολλ. Απλώς βρείετ το θάρος να το παραδεχτείτε
Αγαπητέ, μου ειναι παντελως αδιαφορο αν σε επεισα εσενα,η οποιονδηποτε, το ποστ μου αφορά την άποψη μου για τον κόουτς, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν,την αποψη μου παρεθεσα απλα.
Έχω τεράστια εκτίμηση στον καταπληκτικό κόουτς Μπαρτζωκα,και η αποψη μου εχει να κανει μονο με την ιδιοτητα του σαν κοουτς,γιατι υπο αυτο το πρισμα τον παρακολουθω. Σαν άνθρωπο δεν τον ξέρω οπότε δεν μπορω να σχολιασω το ποιον του χαρακτηρα του.Ισα ισα που πριν καιρο ετυχε να γνωρισω εναν παλιο του βοηθο,και μου ειχε πεί πολύ καλά λόγια.
Εγω σχολιάζω αυτο που βλέπω στην τηλεόραση ή στο γήπεδο παλαιότερα. Και όταν βλέπω έναν άνθρωπο σε κάθε ματς να χτυπιέται βρίζοντας οτιδήποτε υπάρχει μέσα στην θρησκεία μας,είτε παίζει με τον Παναθηναικο , την Ρεαλ , την Μπαρτσελονα, ειτε παιζει με το Λαυριο,ε δεν ειναι και το πιο ωραιο θεαμα,για να το θεσω κομψα. Και δεν ειναι μονο το προχθεσινο ματς που ο κοουτς Μπαρτζωκας ηταν προκλητικος. Οποτε δεν νομιζω οτι η συμπεριφορα του ηταν θεμα προκλησης στο συγκεκριμενο ματς. Και αλλοι προπονητες του Ολυμπιακου τα ακουγαν απο την κερκιδα, καποτε τα "ακουγε" ακομα και ο τεραστιος Γιαννακης, αλλα δεν θυμαμαι να ανοιξε ποτε διαλογο με κανεναν,ουτε να ψαχνει μελος του αντιπαλου παγκου για να κανει τσαμπουκα. Αυτα που ειδαμε την Δευτερα απο τον κοουτς, ηταν συμπεριφορα-πατος κατ εμε. Οταν εισαι προπονητης ή αθλητής, και ας είσαι άνθρωπος,δεν πρέπει να ρίχνεις λάδι στην φωτιά.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1837
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 17, 2024 5:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Τετ Απρ 17, 2024 5:17 pm

Τι είναι αυτά που λες ρε άνθρωπε για κάποιον που δεν ξέρεις?
Για να πεις κάτι για την προσωπική του ζωή πρέπει να τον ξέρεις προσωπικά, αλλιώς είσαι ψεύτης. Δεν είδα πολλούς να σχολιάζουν την προσωπική ζωή του δγπ αλλά το δημόσιο βίο του και τα εμμετικά, ρατσιστικά, μισογυνικά ΔΗΜΟΣΙΑ ποσταρίσματα του. Επίσης βασικό στοιχείο ενός διαλόγου είναι να επικεντρονόμαστε στο θέμα που συζητάμε. Οι απαντήσεις του τύπου γιατί εκείνος το ένα ενώ εκείνος το άλλο αποπροσανατολίζοντας την κουβέντα είναι επιπέδου δηματικού. Ας κάνουμε παραλληλους μονολόγους τότε να τελειώνουμε

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4434

Τετ Απρ 17, 2024 5:58 pm

golitog7 έγραψε:

Για να πεις κάτι για την προσωπική του ζωή πρέπει να τον ξέρεις προσωπικά, αλλιώς είσαι ψεύτης. Δεν είδα πολλούς να σχολιάζουν την προσωπική ζωή του δγπ αλλά το δημόσιο βίο του και τα εμμετικά, ρατσιστικά, μισογυνικά ΔΗΜΟΣΙΑ ποσταρίσματα του. Επίσης βασικό στοιχείο ενός διαλόγου είναι να επικεντρονόμαστε στο θέμα που συζητάμε. Οι απαντήσεις του τύπου γιατί εκείνος το ένα ενώ εκείνος το άλλο αποπροσανατολίζοντας την κουβέντα είναι επιπέδου δηματικού. Ας κάνουμε παραλληλους μονολόγους τότε να τελειώνουμε
συμπεριφορα δημοτικου ειναι το να λες οτι για να κρινεις ενα δημοσιο προσωπο πρεπει να τον ξερεις προσωπικα
οπως καποιος που μου γραφει σε προηγουμενη σελιδα αν εχω αποδειξεις οτι ο μπαρτζωκας βριζει

επισης δεν μιλησα τι κανει στην προσωπικη του ζωη εκτος γηπεδου αλλα τι κανει οταν μπαινει στο γηπεδο,εκει τον βλεπω να βριζει τους παντες και τα παντα

0
Peris123

sophomore
Reactions: 31
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ginobili
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Απρ 17, 2024 6:00 pm

golitog7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Αλίμονο αν έπρεπε κάτι να το βιώναμε προσωπικά για να έχουμε άποψη. Δηλαδή μπορώ να κάνω μια βάσιμη υπόθεση για κάτι ΧΩΡΙΣ να έχω ντε και καλά βιωματική εμπειρία αυτού. Άσε που στη συγκεκριμένη περίπτωση του Μπαρτζώκα έχουμε κιόλας γιατί τον βλέπουμε.
Τα ίδια για τον ΔΠΓ μπορώ να έχω γνώμη από τις αναρτήσεις του δεν χρειάζεται να πιω καφέ για να κόψω κίνηση.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2989
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Απρ 17, 2024 7:11 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Απρ 17, 2024 6:27 pm
Έχει βγε
Εκτός κι αν ζώ κάποιο deja vu, αυτό το ποστ σου δεν σβήστηκε κάποια στιγμή;

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1699
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 17, 2024 7:18 pm

Βλέπω ότι το νήμα του Μπαρτζώκα ξεκίνησε τον Ιανουάριο του '20 με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό σε μια πολύ δύσκολη φάση για τους ερυθρόλευκους. Χωρίς καμία διάθεση να παραστήσω τον μετά Χριστόν προφήτη (απεχθάνομαι του μ.Χ. προφήτες) βλέπω το παρακάτω ποστ
GK_23 έγραψε:
Κυρ Ιαν 12, 2020 3:33 am
Θεωρώ τον Μπαρτζώκα...
και αναρωτιέμαι τελικά πόσο έξω μπορεί να πέσει κανείς στις εκτιμήσεις του... :cool:

Πάντως, στην τελευταία παράγραφο συμφωνώ κι εγώ ότι το καλύτερο μπάσκετ της προ 2020 εποχής αφών (και Μπαρτζώκα) το έπαιξε ο Ολυμπιακός τέλη χειμώνα και άνοιξη του 2012 που καθάρισε κατά σειρά τις δύο τούρκικες, τη Σιένα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς και του διπλάσιου μπάτζετ. Κι ας έχει μείνει στη μνήμη αρκετών η σπουδαία παράσταση που έδωσαν οι Πειραιώτες στο Λονδίνο σε ημιτελικό και τελικό.

Γενικά, όμως, στην ιστορία του Ολυμπιακού η περσινή βερσιόν είναι ακαταμάχητη. Ο συνδυασμός μπασκετικής ομορφιάς και αγωνιστικής αποτελεσματικότητας σε συνάρτηση με τα σφιχτά οικονομικά δεδομένα είναι κάτι το εκπληκτικό για την πραγματικότητα του σύγχρονου μπάσκετ. Αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα και από οποιονδήποτε. Και αποτελούν την ευτυχή εξέλιξη μιας πολύ δύσκολης διαδικασίας που ξεκίνησε μέσα στην απόλυτη παρακμή του Ιανουαρίου του 2020.

Μιλάμε για ένα κατόρθωμα που υπερβαίνει (κατά τη γνώμη μου) και τις δύο άλλες περιπτώσεις που επιχειρήθηκε να ξεκινήσει κάτι ανάλογο και κατέληξε σε αξιοσημείωτα αποτελέσματα- την αναγέννηση της ομάδας το '91 από το μηδέν αλλά σε συνθήκες οικονομικής ακμής και ευρωστίας που έκαναν δυνατή την άφιξη του σπουδαίου Ζάρκο Πάσπαλι στην Ελλάδα ή τη φαινομενική υποχώρηση το καλοκαίρι του 2011 που σηματοδότησε και την έναρξη της εποχής Σπανούλη. Ιωαννίδης και Ίβκοβιτς είναι ασφαλώς δύο άνθρωποι που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, κι όμως με αυτά που έχει καταφέρει ο Μπαρτζώκας είναι ένα κλικ από το να τους ξεπεράσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, στη συνείδηση του κόσμου.

Το πρόβλημα του Γιαννακόπουλου και των συν αυτώ είναι ότι ο Μπαρτζώκας γράφει ιστορία με τις νίκες που πετυχαίνει (όχι και λίγες) εις βάρος τους. Κατανοητή η δυσαρέσκειά τους, σε κανέναν δεν αρέσει να έχει τον ρόλο του κομπάρσου, ηθικά απαράδεκτη η τακτική τους να τον αποδομήσουν με τον χυδαίο τρόπο που αποτελεί η δολοφονία χαρακτήρα με κατευθυνόμενα άρθρα μηδενικής αξιοπιστίας. Ακόμη χειρότερη η δημιουργία μιας γενιάς αναγνωστών-οπαδών-κρετίνων που έχουν γαλουχηθεί με αυτή τη συμπεριφορά και θεωρούν χρήσιμο να την αναπαράγουν άκριτα στα μπασκετικά στέκια του ίντερνετ από δω κι από κει.

7
1 Εικόνα 6 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1333

Τετ Απρ 17, 2024 7:46 pm

Όσοι προσπαθείτε να εξισωσετε την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του Γιαννακόπουλου με τον Μπαρτζώκα προφανώς το κάνετε για κάποιο λόγο, δεν γίνεται να είστε τόσο αφελείς.

Ο dpg είναι πολλά πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν εδώ μέσα γιατί στην καλύτερη θα πέσει αποκλεισμός.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3553
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Απρ 17, 2024 8:04 pm

Παιδιά θέλετε να αρχίσουμε αποκλεισμούς κλπ; Γιατί επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια; Το νήμα κλειδώνει αυτήν την φορά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία.

1
1 Εικόνα
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 19, 2024 3:57 pm

Να γινει Poll να μας πουν
α. Τι προβλημα εχουν με τον Μπαρτζωκα
β. Αν το προβλημα ειναι τετοιας μορηφς που τιθεται θεμα παρεμβασης γιατι ειδα κατι τρολαρισματα τυπου να παρεμβει η πολιτεια

Τα πραγματα ειναι απλα.
Ο Μπαρτζωκας γινεται στοχος γιατι αποτελει αμεση και δυνατη "απειλη" για τον Αντιπαλο.
Το οτι γινεται στοχος. Ορθως γινεται. Ειναι ενας τροπος να χτυπησεις τον αντιπαλο σου.
Μεχρι εδω καλα.

Το μονο που μενει ειναι να το παραδεχτειτε/αποδεχτειτε και να μην ψαχνετε λογικη.
ΔΙΟΤΙ δεν υπαρχει.
Γινεται Στοχος Ορθως επειδη Πρεπει να χτυπηθει ΑΛΛΑ για ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ λογους που ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ. Ειναι σωστη κινηση ασχετως με το ηθικο της υποθεσης.

Δεν θα μας τρελανετε ομως να θελετε να βρειτε και λογικη πισω απο ολη αυτην την παρανοια-εμμονη.
Η οποιαδηποτε επιθεση στον Μπαρτζωκα ειναι Παραλογη αν θελετε να μας πεισετε οτι ειναι λογικη.
Και ειναι λογικη μονο αν αποδεχεστε οτι ο λογος υπαρξης της ειναι επειδη ο ιδιος αποτελει ΑΠΕΙΛΗ λογω των ικανοτητων του.
ΓΚΕΚΕ;

Η Διοικηση να σκεφτει τροπους να τον προστατεψει.
πχ αποκλεισμο ολων αυτων που ειναι στα Court Seats. Αποκλεισμο καποιων "γνωστων οπαδων"
ή να ορισει κανονα στις 2-3 φορες που τον βριζουν να γινεται Διακοπη και Ληξη του αγωνα υπερ του φιλοξενουμενου.
ή να βγουν τελειως τα Court Seats. Αν βριζει καποιος απο την αποστολη να γινεται διακοπη και ληξη υπερ του φιλοξενουμενου.
Δεν ξερω αυτοι να σκεφτουν λυσεις. Στον Προπονητη τους κανουν επιθεση. Δικο τους προβλημα ας το λυσουν.
Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τον στηριζουμε. Αν και αν κρινει κανεις απο τους ρυθμους τους θα τους παρει δυο τρια χρονια να αντιδρασουν

Επισης Ασχετο το Μπουρλοτο σε αυτο το thread μαλλον το ριξα εγω με την αναφορα στον Σ ω κ ρ α τ η γιατι μπηκα μετα το βραδυ και και δεν εχει μεινει κολυμπηθρόξυλο.
Ενας εγραψε "οι λιμανισιοι ετσι και γιουβετσι" και εφαγε ενα μηνα μπαν.
Σιγα τα αυγα. Επεσε λιγο κραξιμο και μπαναρανε το μισο φορουμ.
Ετσι ειναι τα φορουμ παιρνει φωτια ενα thread κραταει μια-δυο μερες σβηνει ηρεμει μονο του.
Βγειτε απο την Ναφθαλινη ειναι πολυ κουραστικο ολο αυτο με τα Μπαν.

1
1 Εικόνα
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3275
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Απρ 19, 2024 4:30 pm

Εικόνα

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 756
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Παρ Απρ 19, 2024 4:33 pm

Μα ρε μπαγάσιδες, έχετε κάνει scriptaki να σας έρχεται ειδοποίηση πότε ξεκλειδώνει το τοπικ?

4
4 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 756
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Κυρ Απρ 21, 2024 9:42 pm

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Απρ 22, 2024 11:19 am

plo koon έγραψε:
3 φορές COTY, τόσα μόνο άλλος ένας έχει, μαντεψτε ποιος. Με 2-3 έυρωλθγκες στο βιογραφικό του θα μπει στο πάνθεον της λίγκας όταν τελειώσει η καριέρα του

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2378
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Απρ 22, 2024 11:48 am

Quincy έγραψε:
Δευ Απρ 22, 2024 11:19 am
plo koon έγραψε:
3 φορές COTY, τόσα μόνο άλλος ένας έχει, μαντεψτε ποιος. Με 2-3 έυρωλθγκες στο βιογραφικό του θα μπει στο πάνθεον της λίγκας όταν τελειώσει η καριέρα του
Για μένα αυτή ή διάκριση θα έπρεπε να πηγαίνει στον προπονητή της ομάδας που κατακτάει την Ευρωλίγκα, να βραβεύεται ο 2ος και όχι ο 1ος δε βγάζει νόημα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”