Euroleague 2023-2024 Playoffs (2) Panathinaikos vs (7) Maccabi Tel Aviv

Συντονιστής: Captains

Πρόβλεψη σκορ σειράς

Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 0
5
6%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 1
27
35%
Panathinaikos Athens 3 - Maccabi Tel Aviv 2
21
27%
Panathinaikos Athens 0 - Maccabi Tel Aviv 3
3
4%
Panathinaikos Athens 1 - Maccabi Tel Aviv 3
16
21%
Panathinaikos Athens 2 - Maccabi Tel Aviv 3
6
8%

Σύνολο ψήφων: 78
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1877
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 24, 2024 6:04 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 4:30 pm
Χτες παρόλο τα εξωφρενικά ποσοστά ευστοχίας που είχε ο ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά και να πάρει το παιχνίδι.
Έχοντας έως δεδομένο ότι η Μακαμπι θα ξανά πάρει τα επιθετικά (γιατί αυτό είναι το παιχνίδι της).

Με μια δόση χιούμορ θέλω να σας πω … καλά θα κάνει ο πρόεδρος να κλείσει από τώρα το πούλμαν για επιστροφή από το Βελιγράδι να μην ψάχνετε τη Μ. Τρίτη βραδιάτικα. :roofl: (κακια)
συμπληρώσει τα 5 φάουλ οπότε μικρό το κακό.

ΥΓ Αν και είμαι συνδρομής στη NOVA έκανα και εγγραφή στη Ευρωλίγκα TV για να μπορέσω να παρακολουθήσω τα ματς (και του Ολυμπιακοί φυσικά) χωρις να υπομείνω το μαρτύριο της μετάδοσης με παρωπίδες. :Amen:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κια εγώ έχω νόβα αλλά τα παρακολουθώ στο Magenta Telekom. Δλδ τον Κουβόπουλο και τον Τσουκαλά να έβαζες δε θα τα περιέγραφαν έτσι. Έλεος ρε παιδιά λίγη σοβαρότητα. Ε πως να μη νιώθει ο μέσος φίλαθος μετά από κάθε ματς σφαγμένος από τη διαιτησία? Έρχονται και οι ανακοινώσεις κόλαφος από τα κεντρικά της κομινφόρμ και δένει το γλυκό.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2470
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Απρ 24, 2024 6:11 pm

golitog7 έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 4:30 pm
Χτες παρόλο τα εξωφρενικά ποσοστά ευστοχίας που είχε ο ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά και να πάρει το παιχνίδι.
Έχοντας έως δεδομένο ότι η Μακαμπι θα ξανά πάρει τα επιθετικά (γιατί αυτό είναι το παιχνίδι της).

Με μια δόση χιούμορ θέλω να σας πω … καλά θα κάνει ο πρόεδρος να κλείσει από τώρα το πούλμαν για επιστροφή από το Βελιγράδι να μην ψάχνετε τη Μ. Τρίτη βραδιάτικα. :roofl: (κακια)

ΥΓ Αν και είμαι συνδρομής στη NOVA έκανα και εγγραφή στη Ευρωλίγκα TV για να μπορέσω να παρακολουθήσω τα ματς (και του Ολυμπιακοί φυσικά) χωρις να υπομείνω το μαρτύριο της μετάδοσης με παρωπίδες. :Amen:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κια εγώ έχω νόβα αλλά τα παρακολουθώ στο Magenta Telekom. Δλδ τον Κουβόπουλο και τον Τσουκαλά να έβαζες δε θα τα περιέγραφαν έτσι. Έλεος ρε παιδιά λίγη σοβαρότητα. Ε πως να μη νιώθει ο μέσος φίλαθος μετά από κάθε ματς σφαγμένος από τη διαιτησία? Έρχονται και οι ανακοινώσεις κόλαφος από τα κεντρικά της κομινφόρμ και δένει το γλυκό.
Βέβαια δεν είναι καθόλου παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι η Ευρωλίγκα προωθεί για πολιτικούς λόγους τη Μακάμπι στο Final 4. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ο αθλητισμός για πολιτικούς λόγους και σκοπιμότητες.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 572
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 24, 2024 6:18 pm

https://sportday.gr/basket/251390_kae-p ... krati.html

Θα προτεινα να μεταφερθουν, αφου ετσι επιβαλλεται, τα οποια ποστ περι διαιτησιας στο αντιστοιχο ορθο τοπικ, το οποιο προσωπικα αδυνατω να βρω.

Το λεω γιατι υπαρχει ζουμι στη σειρα, ειδικα μετα την ανακοινωση απο πλευρας ΠΑΟ. Ακομη, σαφως και υπαρχουν κανονες, αλλα ας μη μενουμε τοσο αυστηρα σε αυτους οταν η ουσια δλδ να μη φευγουμε απο το θεμα, δεν επηρεαζεται.

Επειδη βεβαια θα υπαρξουν και αντιθετες αποψεις, κυριως οπαδικα ερχομενες, το παρον να μεταφερθει στο ορθο τοπικ με αντιστοιχη παραθεση λινκ.

Ειναι κριμα να μη μπορει να γινει συζητηση περι του θεματος, ηδη χαθηκε μια μερα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τετ Απρ 24, 2024 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1104
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Απρ 24, 2024 6:20 pm

qspock έγραψε:
Το δε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ με τη NOVA ειναι εκεινες οι διαφημισεις οπου ξαφνικα σου μικραινει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πλαισιο μεταδωσης πανω σε σημαντικη φαση πχ σε ενα καρφωμα, γινεται μικρο παραθυρακι για να δεις την καθε παπαρια διπλα...

Κατι που σε συνδρομιτικη τηλεοραση σηκωνει ΑΝΕΤΑ μυνηση για μη τηρηση των προβλεπωμενων αφου πληρωνεται απο σενα για να σου παρεχει ΑΤΟΦΙΟ το περιεχομενο για το οποιο πληρωνεις.
Η σμικρυνση εικονας συνιστα σαφη αλλοιωση του προιοντος εις βαρος του συνδρομητη με σκοπο την εξτρα κερδοφορια.
Έχει καταντήσει καρκίνωμα αυτό με τις στοιχηματικές και τις διαφημίσεις. Και σαν να διαγωνίζονται για το ποιος θα κάνει την πιο ενοχλητική. Επαναλαμβανόμενα, απλά motto που σκοπό έχουν να κάνουν το μυαλό σου κιμά. Σε κάθε time out πατάω το mute γιατί πολύ απλά δεν αντέχεται…

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 24, 2024 6:21 pm

BillyPao έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Βέβαια δεν είναι καθόλου παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι η Ευρωλίγκα προωθεί για πολιτικούς λόγους τη Μακάμπι στο Final 4. Δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ο αθλητισμός για πολιτικούς λόγους και σκοπιμότητες.
Για κανένα λόγο η ευρωλίγκα δεν θα προωθούσε την Μακαμπι για το φαιναλ φορ τώρα.
Έχεις σκεφτεί τα μέτρα ασφαλείας και την ευθύνη της οργανωτικής αρχής με την παρουσία ομάδας από το Ισραήλ σε ένα ολιγοήμερο τουρνουά με την κατάσταση που επικρατει τώρα!!

Αν περάσει η Μακαμπι θα είναι απόδειξη για εμένα ότι η Ευρωλίγκα προσπαθεί να μην επηρεάζετε από γεωπολιτικές συγκύριες.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 572

Τετ Απρ 24, 2024 6:23 pm

Τα 2 τελευταια ποστ ειναι η αποδειξη αυτων που ειπα παραπανω, εις το επακρον!

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3126
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Απρ 24, 2024 6:29 pm

BillyPao έγραψε:
Βέβαια δεν είναι καθόλου παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι η Ευρωλίγκα προωθεί για πολιτικούς λόγους τη Μακάμπι στο Final 4.
Κι όμως είναι πολύ παράλογο.

4
4 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3603
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Απρ 24, 2024 6:32 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 5:54 pm
εγω ο μονος λογος που δεν εχω βαλει euroleague tv ειναι οτι εχω lg τηλεοραση και δεν εχει εφαρμογη..απο το να καθομαι να συνδεω λαπτοπ και τετοια υπομενω τον καρυδα..Εντωμεταξυ εκει στην νοβα 1-2 καλους που εχουν δεν τους βαζουν στα ματς των αιωνιων για να ακουμε τον καρυδα που βαριεται που ζει αλλα δεν βλεπει και μπροστα του..Αμα πετυχει παικτη ειναι θαυμα.
Μπορείς κα με Chromecast αν είναι πρόβλημα η σύνδεση αυτή καθ' αυτή.

0
assistant

nba
Reactions: 1740
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Απρ 24, 2024 6:51 pm

shaq7 έγραψε:
εγω ο μονος λογος που δεν εχω βαλει euroleague tv ειναι οτι εχω lg τηλεοραση και δεν εχει εφαρμογη..απο το να καθομαι να συνδεω λαπτοπ και τετοια υπομενω τον καρυδα..Εντωμεταξυ εκει στην νοβα 1-2 καλους που εχουν δεν τους βαζουν στα ματς των αιωνιων για να ακουμε τον καρυδα που βαριεται που ζει αλλα δεν βλεπει και μπροστα του..Αμα πετυχει παικτη ειναι θαυμα.
Λαπτοπ--ακουστικα--βεραντα--τσιγαρο--τσιπουρο--μεζες......δε χρειαζεται να το συνδεσεις στην tv υποχρεωτικα.

1
1 Εικόνα
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τετ Απρ 24, 2024 6:53 pm

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τετ Απρ 24, 2024 7:02 pm

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ή με οποιοδηποτε android tv box.

0
BillyPao

champion
Reactions: 2470
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Απρ 24, 2024 7:26 pm

nikolas_asteri έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Βέβαια δεν είναι καθόλου παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι η Ευρωλίγκα προωθεί για πολιτικούς λόγους τη Μακάμπι στο Final 4.
Μπα, δε νομίζω. Σκέψου η Ευρωλίγκα να θέλει τη Μακάμπι στο Final 4 για να "παρηγορήσει" το Ισραήλ για όσα περνάει. Μόνο παράλογο δεν ακούγεται αυτό.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3126
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Απρ 24, 2024 7:30 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 7:26 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Μπα, δε νομίζω. Σκέψου η Ευρωλίγκα να θέλει τη Μακάμπι στο Final 4 για να "παρηγορήσει" το Ισραήλ για όσα περνάει. Μόνο παράλογο δεν ακούγεται αυτό.
Αφού το έγραψες κιόλας και πάτησες submit χωρίς να σου κάνει σε καμία στιγμή εντύπωση αυτό που λες, δεν νομίζω πως θα σε πείσουν αντεπειχηρήματα

5
2 Εικόνα 3 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6779
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Απρ 24, 2024 7:33 pm

nikkal έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 7:02 pm
Conan1982 έγραψε:

Ή με οποιοδηποτε android tv box.
αυτο της νοβα τβ μποξ δεν ειναι ? :lol: θα δοκιμασω αν γινεται να φανει και καπου χρησιμο!

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 402
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τετ Απρ 24, 2024 7:33 pm

nikkal έγραψε:
Τετ Απρ 24, 2024 6:53 pm
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... nangkometh

Όλα καλά...