Quincy έγραψε: ↑Πέμ Απρ 25, 2024 1:51 am
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις γιατί δεν είμαι καλά. Τι ρολερκοστερ ήταν αυτό; Ουφ
- Κλασσική νίκη ΟΣΦΠ που πρέπει να μας βγει η ψυχή μέχρι τη λήξη. Δεν έχει γούστο αλλιώς.
- Στεναχωρήθηκα τόσο για τον Πετρούσεφ που δεν είχα όρεξη ούτε να πανηγυρίσω στο τέλος.
- Χρειάζονται τεράστια επίπεδα συγκέντρωσης για να προηγείται κανείς σχεδόν 40 συνεχόμενα λεπτά μέσα στο Παλαου. Κρεντιτς στον Σκακιστή και το σταφ του που το έκαναν και χωρίς τον Παπ.
- Το τρίποντο που βάζει ο ΚΑΝΑΑΝ όταν η Μπαρτσα έχει πλησιάσει στους 2 και το γήπεδο έχει πάρει κατηφορική κλίση 85 μοιρών λίγοι το βάζουν. Ανανεώστε τον!!!
- Ο Πητερς είναι γατάκι.
- Μόλις βγήκε ο Γουοκαπ με 4 φάουλ, ανάθεμα αν έγινε μια σωστή επίθεση κι όχι "πέτα τη μη μας μείνει στα χέρια".
- Ίσως να είμαι προκατειλημμένος, αλλά αυτοί οι θεατρινισμοί των Ισπανών μου κάθονται στο λαιμό ρε φίλε. Και είναι κρίμα γιατί είναι παιχταράδες και δεν χρειάζεται να καταφεύγουν εκεί, κι όμως το κάνουν.
- Ούτε ο ίδιος ο Νικόλας δεν πρέπει να το πίστευε όταν του είπαν "μπαίνεις" στο 35. Παραλίγο να τον βγάλουν απ' το ντουζ.
- Σαδιστικός Μπαρτζώκας. Σικμα βασικός. Αφήνει τον Πετρούσεφ πάγκο μετά το επικό 2ο δεκάλεπτο. Προκλητικό τσαλεντζ για το δεύτερο ντισκαλιφιέ του Βέσελυ. Βάζει Μιλου στο '35. Κάπου ώπα ρε συ.
- Αυτό το αίσθημα που έχω όταν παίζει ο Ραιτ δεν το έχω ξαναζήσει με παίκτη. Περιμένω να πάρει την μπάλα, να κάνει μια πιρουέτα στο άκυρο από το πουθενά και να καρφώσει λες και παίζει στην αυλή του, και ταυτόχρονα να του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια και να κάνει αντιαθλητικό στο καπάκι. Κάτι παρόμοιο κι όταν αμύνεται. Δεν βγάζω άκρη.
- Η Μπαρτσα ήταν φοβερά αγχωμένη στην αρχή, κι όσες φορές το πίστεψε ο ΟΣΦΠ κατάφερνε να απαντήσει. Θεωρώ πως αυτή η ήττα θα κλονίσει αρκετά την αυτοπεποίθησή της στην συνέχεια της σειράς, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να το διαχειριστεί αυτό ο Γκριμάου με μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς ψιλοψάχνεται φέτος. Το ταλέντο πάντως το χει. Έρχονται ματσάρες
- Τρια μπρεικ σε 1ο παιχνίδι δεν ξαναθυμάμαι. Θα κλειστούμε σπίτι μέρες που ναι
Αυτά... μάλλον. Καλό βράδυ