Euroleague 2023-2024 Playoffs (4) Barcelona FC vs (5) Olympiacos PIraeus

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Πρόκριση Ολυμπιακού 3-0
5
8%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-1
26
40%
Πρόκριση Ολυμπιακού 3-2
10
15%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-2
15
23%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-1
5
8%
Πρόκριση Μπαρτσελόνας 3-0
4
6%

Σύνολο ψήφων: 65
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2549
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 25, 2024 2:09 am

Ο Σικμα μου θυμίζει εκείνο το παιδί που δεν σκαμπαζει πολλά από μπάσκετ αλλά φέρνει κάποιος από την παρέα για να συμπληρώσουμε πεντάδα. Στην επίθεση δεν ζητάει μπάλες κι αν την πάρει καταλάθος ψάχνει να βρει τους συμπαίκτες του αμέσως. Τουλάχιστον δεν είναι ραθυμος ή αδιάφορος αλλά το προσπαθεί όσο μπορεί.

Masterclass από Μπαρτζώκα απόψε όπως γράφτηκε. Στα playoffs μετράει πολύ η εμπειρία και σε αυτό τον τομέα η διαφορά με τον Grimau είναι τεράστια. Τελικά είχε λαγούς να βγάλει από το καπέλο για να καλύψει την απουσία του Παπανικολάου και χωρίς να αναγκαστεί να παίξει με σφιχτό rotation. Νομίζω ούτε η Μπαρτσελόνα ήταν προετοιμασμένη να δει αρκετή ώρα τον Peters στο 3, τον Sikma στο 4 και τον McKissic να παίζει όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Πετύχαμε τον στόχο μας για αυτή την δυάδα αγώνων ήδη από το πρώτο ματς οπότε το άγχος και η πίεση μεθαύριο θα είναι στην άλλη πλευρά. Η Μπαρτσελόνα θα είναι πιο διαβασμενη αλλά παρ όλα αυτά μπορούμε να κάνουμε το 0-2 αν εμφανιστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, ειδικά αν είμαστε πιο εύστοχοι από το τρίποντο και στα τελευταία λεπτά παίρνουμε λίγο καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 948
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 25, 2024 9:11 am

Quincy έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 1:51 am
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις γιατί δεν είμαι καλά. Τι ρολερκοστερ ήταν αυτό; Ουφ

- Κλασσική νίκη ΟΣΦΠ που πρέπει να μας βγει η ψυχή μέχρι τη λήξη. Δεν έχει γούστο αλλιώς.

- Στεναχωρήθηκα τόσο για τον Πετρούσεφ που δεν είχα όρεξη ούτε να πανηγυρίσω στο τέλος.

- Χρειάζονται τεράστια επίπεδα συγκέντρωσης για να προηγείται κανείς σχεδόν 40 συνεχόμενα λεπτά μέσα στο Παλαου. Κρεντιτς στον Σκακιστή και το σταφ του που το έκαναν και χωρίς τον Παπ.

- Το τρίποντο που βάζει ο ΚΑΝΑΑΝ όταν η Μπαρτσα έχει πλησιάσει στους 2 και το γήπεδο έχει πάρει κατηφορική κλίση 85 μοιρών λίγοι το βάζουν. Ανανεώστε τον!!!

- Ο Πητερς είναι γατάκι.

- Μόλις βγήκε ο Γουοκαπ με 4 φάουλ, ανάθεμα αν έγινε μια σωστή επίθεση κι όχι "πέτα τη μη μας μείνει στα χέρια".

- Ίσως να είμαι προκατειλημμένος, αλλά αυτοί οι θεατρινισμοί των Ισπανών μου κάθονται στο λαιμό ρε φίλε. Και είναι κρίμα γιατί είναι παιχταράδες και δεν χρειάζεται να καταφεύγουν εκεί, κι όμως το κάνουν.

- Ούτε ο ίδιος ο Νικόλας δεν πρέπει να το πίστευε όταν του είπαν "μπαίνεις" στο 35. Παραλίγο να τον βγάλουν απ' το ντουζ.

- Σαδιστικός Μπαρτζώκας. Σικμα βασικός. Αφήνει τον Πετρούσεφ πάγκο μετά το επικό 2ο δεκάλεπτο. Προκλητικό τσαλεντζ για το δεύτερο ντισκαλιφιέ του Βέσελυ. Βάζει Μιλου στο '35. Κάπου ώπα ρε συ.

- Αυτό το αίσθημα που έχω όταν παίζει ο Ραιτ δεν το έχω ξαναζήσει με παίκτη. Περιμένω να πάρει την μπάλα, να κάνει μια πιρουέτα στο άκυρο από το πουθενά και να καρφώσει λες και παίζει στην αυλή του, και ταυτόχρονα να του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια και να κάνει αντιαθλητικό στο καπάκι. Κάτι παρόμοιο κι όταν αμύνεται. Δεν βγάζω άκρη.

- Η Μπαρτσα ήταν φοβερά αγχωμένη στην αρχή, κι όσες φορές το πίστεψε ο ΟΣΦΠ κατάφερνε να απαντήσει. Θεωρώ πως αυτή η ήττα θα κλονίσει αρκετά την αυτοπεποίθησή της στην συνέχεια της σειράς, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να το διαχειριστεί αυτό ο Γκριμάου με μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς ψιλοψάχνεται φέτος. Το ταλέντο πάντως το χει. Έρχονται ματσάρες :shot:

- Τρια μπρεικ σε 1ο παιχνίδι δεν ξαναθυμάμαι. Θα κλειστούμε σπίτι μέρες που ναι :bball:

Αυτά... μάλλον. Καλό βράδυ
γελαγα με τον αδερφο του μπο κρουζ που καθε φορα που επαιρνε μπαλα χορευε κι ενα καλαματιανο μεχρι να αποφασισει (χωρις να σφυριζονται βηματα ) και ενω η ομαδα του ηταν πισω 12 ποντους πανηγυρισε μια αμυνα στο φαλ λες κι εβαλε το νινητηριο καλαθι στους ολυμπιακους αγωνες , γενικα οι ισπανοι ενω ομολογουμενως ειναι παικταραδες τα καραγκιοζζηλικια τους τους κανουν αντιπαθεις...και μου κοπηκε το γελιο αποτομα με τη φαση του πετρουσεφ που ασχημο χτυπημα . τον ματιασαμε μου φαινεται μετα το coast to coast που εκανε ., η φαση με μιλου στο 35 με εκανε να χαμογελασω επισης λιγο , αφησε το τετρις που επαιζε στο κινητο μπηκε μεσα , με το καλημερα ανοιξε ενα διαδρομο για ευκολο λευ απ συμπαικτη πηρε μια πασα απο τον πητερς κατω απο το καλαθι ,εβαλε και τη βολη μαζεψε και 2-3 ριμπαουν λες και δεν ειχε παικτη η μπαρτσα στη ρακετα εκανε και δυο φαουλακια και ξαναγυρισε στο τετρις. ο ραιτ μου δινει την εντυπωση οτι στα καλα του κανει χαβαλε με οποιον ψηλο βρει απεναντι του αν καταφερει να μενει συγκεντρωμενος και στην αμυνα και να μην χανει μπαλες μεσα απο τα χερια του σε μια διετια θα μιλαμε πιστευω για ντομιναντ παικτη . ο υγιης γκος ειναι τρομερο οπλο και ο κανααν πρεπει αν μην τον αφησουνε να βγει απο το ντοιυς αν δεν ανανεωσει (πολλα κοχονες το ανθρωπακι της michelen) . τα υπολοιπα σε λιγο !

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Απρ 25, 2024 9:13 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 12:32 am
Τέταρτο φάουλ ο Φαλ και ο Μπαρτζώκας γυρνά στον πάγκο να δει τι επιλογές έχει για τη θέση 5... και εγένετο Μιλουτίνοφ! :wave:
Η φρόντλαιν των ερυθρολεύκων πρέπει να είναι η πιο γεμάτη και ταλαντούχα στην Ευρώπη και αυτό φάνηκε στο παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα.
οι ματιες των ισπανων οταν χρεωθηκε με 4 φαουλ ο κροκοδειλας και μπηκε ο μιλου φρεσκος στο 35 ολα τα λεφτα

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Απρ 25, 2024 9:14 am

XamenaF4_the_return έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 12:15 am
Λοιπον Λοιπον
Η Σειρα αυτη ειναι για Σκουπα 3-0. Καθε αλλο αποτελεσμα θα ειναι απο λαθος και μονο απο λαθος του Ολυμπιακου
Η διαφορα επιπεδου των δυο προπονητων ειναι Premier League vs Sky Bet League 2
Η διαφορα Ψυχης των δυο ομαδων ειναι Χαοτικη
Η διαφορα στους Forward ειναι απιστευτη επισης.
Απλως για να υπαρχει λιγη αγωνια εβαλε μεσα το 43 για να μην τους διασυρει.
Στο χερι του Ολυμπιακου η εκβαση καθε ματς και με Λουτζη βασικο θα μπορουσε να τους κερδισει.
Οχι αλλους τραυματισμους

Εγω παντως δεν μπορω να βλεπω το 43 να παιζει. Ειναι κριμα θα παρει στο τελος καμια Ευρωλιγκα και εγω ΔΕΝ θα βλεπω το ματς γιατι μπαινει μεσα το 43
βρε ας σηκωσουμε την κουπα κι ας βαλει και το νικητηριο καλαθι με τριποντο απο τα 8 μετρα με ταμπλο ο 43 καθολου δεν με νοιαζει ...

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Απρ 25, 2024 9:15 am

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 12:07 am
Το πατάει το πόδι όποτε μάλλον γλιτώσαμε τα χειρότερα αλλά θα δείξει, αν τραυματίστηκε πάλι καήκαμε!!!!
καλα και ο πατρικ γιανμγκ το παταγε οσο ηταν ζεστο ... το μετα το ξερουμε ολοι ας ελπισουμε να ειναι καλα το παιδι...

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 25, 2024 10:22 am

Ωραια μερα ξημερωσε.....καναμε το μπρεικ τωρα επιβαλλεται να τελειωσουμε τη δουλεια,γιατι αυτοι θα εχουν ολο το βαρος στις πλατες τους.

Αν καποιος εβλεπε μονο το τελικο σκορ θα νομιζε οτι εγινε κανενα φοβερο και τρομερο ντερμπι.....επι της ουσιας ελεγχαμε το παιχνιδι σε ολη τη διαρκεια και δεν κινδυνεψαμε παρα ελαχιστα....

Ο Πετρουσεφ αυριο δεν υπαρχει περιπτωση να μπει ακομα κι αν ειναι εντελως καλα.....και εκδορα στο μπουτι να ειχε δε θα τον εβαζε ο Μπαρτζωκας....

Ουτε φυσικα υπαρχει περιπτωση να ταξιδεψει ο αρχηγος....

Το Σεφ θα τους καταπιει αυτους την αλλη βδομαδα οποτε πρεπει να ναι ολοι ετοιμοπολεμοι....

Εχουμε φτιαξει μια ομαδα λερναια υδρα.....αυριο θα μπει δωδεκαδα ο Λονγκ,που μπορει να τον ξεκινησει κιολας ο Μπαρτζωκας.....ετσι για την αλητεια.

Ελεγα στις τελευταιες αγωνιστικες της κανονικης περιοδου οτι θελω την Μπαρτσα αντιπαλο για 2 κυριως λογους α)γιατι ο Μπαρτζωκας τον Γκριμαου προς το παρον τουλαχιστον δεν τον βλεπει και β)γιατι ομαδα με βασικο κουμανταδορο τον Σατορανσκι δεν παει μακρια........+οτι πισω απ το Βεσελι δεν εχουν παιχτη + οτι πισω απ τον Παρκερ δεν εχουν παιχτη....

Εμεις μπορει να πεταμε στα συννεφα αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο Μπαρτζωκας κραταει τους παιχτες του στη γη........παμε να τελειωνουμε την μπουγαδα αυριο.....μεγαλη ευκαιρια....

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 467

Πέμ Απρ 25, 2024 10:42 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 9:11 am
Quincy έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 1:51 am
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις γιατί δεν είμαι καλά. Τι ρολερκοστερ ήταν αυτό; Ουφ

- Κλασσική νίκη ΟΣΦΠ που πρέπει να μας βγει η ψυχή μέχρι τη λήξη. Δεν έχει γούστο αλλιώς.

- Στεναχωρήθηκα τόσο για τον Πετρούσεφ που δεν είχα όρεξη ούτε να πανηγυρίσω στο τέλος.

- Χρειάζονται τεράστια επίπεδα συγκέντρωσης για να προηγείται κανείς σχεδόν 40 συνεχόμενα λεπτά μέσα στο Παλαου. Κρεντιτς στον Σκακιστή και το σταφ του που το έκαναν και χωρίς τον Παπ.

- Το τρίποντο που βάζει ο ΚΑΝΑΑΝ όταν η Μπαρτσα έχει πλησιάσει στους 2 και το γήπεδο έχει πάρει κατηφορική κλίση 85 μοιρών λίγοι το βάζουν. Ανανεώστε τον!!!

- Ο Πητερς είναι γατάκι.

- Μόλις βγήκε ο Γουοκαπ με 4 φάουλ, ανάθεμα αν έγινε μια σωστή επίθεση κι όχι "πέτα τη μη μας μείνει στα χέρια".

- Ίσως να είμαι προκατειλημμένος, αλλά αυτοί οι θεατρινισμοί των Ισπανών μου κάθονται στο λαιμό ρε φίλε. Και είναι κρίμα γιατί είναι παιχταράδες και δεν χρειάζεται να καταφεύγουν εκεί, κι όμως το κάνουν.

- Ούτε ο ίδιος ο Νικόλας δεν πρέπει να το πίστευε όταν του είπαν "μπαίνεις" στο 35. Παραλίγο να τον βγάλουν απ' το ντουζ.

- Σαδιστικός Μπαρτζώκας. Σικμα βασικός. Αφήνει τον Πετρούσεφ πάγκο μετά το επικό 2ο δεκάλεπτο. Προκλητικό τσαλεντζ για το δεύτερο ντισκαλιφιέ του Βέσελυ. Βάζει Μιλου στο '35. Κάπου ώπα ρε συ.

- Αυτό το αίσθημα που έχω όταν παίζει ο Ραιτ δεν το έχω ξαναζήσει με παίκτη. Περιμένω να πάρει την μπάλα, να κάνει μια πιρουέτα στο άκυρο από το πουθενά και να καρφώσει λες και παίζει στην αυλή του, και ταυτόχρονα να του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια και να κάνει αντιαθλητικό στο καπάκι. Κάτι παρόμοιο κι όταν αμύνεται. Δεν βγάζω άκρη.

- Η Μπαρτσα ήταν φοβερά αγχωμένη στην αρχή, κι όσες φορές το πίστεψε ο ΟΣΦΠ κατάφερνε να απαντήσει. Θεωρώ πως αυτή η ήττα θα κλονίσει αρκετά την αυτοπεποίθησή της στην συνέχεια της σειράς, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να το διαχειριστεί αυτό ο Γκριμάου με μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς ψιλοψάχνεται φέτος. Το ταλέντο πάντως το χει. Έρχονται ματσάρες :shot:

- Τρια μπρεικ σε 1ο παιχνίδι δεν ξαναθυμάμαι. Θα κλειστούμε σπίτι μέρες που ναι :bball:

Αυτά... μάλλον. Καλό βράδυ
γελαγα με τον αδερφο του μπο κρουζ που καθε φορα που επαιρνε μπαλα χορευε κι ενα καλαματιανο μεχρι να αποφασισει (χωρις να σφυριζονται βηματα ) και ενω η ομαδα του ηταν πισω 12 ποντους πανηγυρισε μια αμυνα στο φαλ λες κι εβαλε το νινητηριο καλαθι στους ολυμπιακους αγωνες , γενικα οι ισπανοι ενω ομολογουμενως ειναι παικταραδες τα καραγκιοζζηλικια τους τους κανουν αντιπαθεις...και μου κοπηκε το γελιο αποτομα με τη φαση του πετρουσεφ που ασχημο χτυπημα . τον ματιασαμε μου φαινεται μετα το coast to coast που εκανε ., η φαση με μιλου στο 35 με εκανε να χαμογελασω επισης λιγο , αφησε το τετρις που επαιζε στο κινητο μπηκε μεσα , με το καλημερα ανοιξε ενα διαδρομο για ευκολο λευ απ συμπαικτη πηρε μια πασα απο τον πητερς κατω απο το καλαθι ,εβαλε και τη βολη μαζεψε και 2-3 ριμπαουν λες και δεν ειχε παικτη η μπαρτσα στη ρακετα εκανε και δυο φαουλακια και ξαναγυρισε στο τετρις. ο ραιτ μου δινει την εντυπωση οτι στα καλα του κανει χαβαλε με οποιον ψηλο βρει απεναντι του αν καταφερει να μενει συγκεντρωμενος και στην αμυνα και να μην χανει μπαλες μεσα απο τα χερια του σε μια διετια θα μιλαμε πιστευω για ντομιναντ παικτη . ο υγιης γκος ειναι τρομερο οπλο και ο κανααν πρεπει αν μην τον αφησουνε να βγει απο το ντοιυς αν δεν ανανεωσει (πολλα κοχονες το ανθρωπακι της michelen) . τα υπολοιπα σε λιγο !
Δεν θα πω ψέματα, μου θύμησε Αγραβάνη σε εκείνον τον πανηγυρισμό

0
Rice

senior
Reactions: 302

Πέμ Απρ 25, 2024 12:19 pm

Μεγάλη νίκη χθες,να δούμε τώρα τι θα γίνει με τον Πετρουσεφ.

Σε πολύ κακό φεγγάρι ο Πίτερς,θυμίζει δυστυχώς τον περσινό Πίτερς.

Ο Λαρε κρύο αίμα,έβαλε τις κρίσιμες βολές.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο,θα τα παίξουν όλα για όλα οι Καταλανοί.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Πέμ Απρ 25, 2024 12:27 pm

Για χθες για ένα μεγάλο διάστημα υπήρχε κάποια ατολμία στην εκτέλεση με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσουμε και να τους δώσουμε ευκαιρία να γυρίσουν το ματς. Πάλι καλά δεν έχουν ηγέτη και αυτοί γιατί μπορεί να γινόταν κάνα κουλό αν είχαν κάποιον μπομπέρ. Γενικά είναι ομάδα στα μέτρα μας και λογικά θα περάσουμε με 1-3. Το 0-3 λίγο ζόρικο αλλά για να δούμε.
Ο Πετρουσέφ ελπίζω να παίξει στο ΣΕΦ. Σημαντικό το παιχνίδι της Παρασκευής. Αν το πάρουμε ουσιαστικά αποκλείεται μετά αυτή η Μπάρτσα να μας κάνει "σκούπα" με δύο διπλά στο ΣΕΦ. χαχα

0
tarp7

allstar
Reactions: 1992

Πέμ Απρ 25, 2024 2:15 pm

καλά δεν χρειάζεται να παίξει αύριο
και οι υπόλοιποι χαλαρή προπόνηση θα κάνουν σήμερα

2
2 Εικόνα
assistant

nba

Πέμ Απρ 25, 2024 2:17 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -symmetohi

καθαρη η μαγνητικη....αρα στο ΣΕΦ θα ειναι παρων

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1736
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Πέμ Απρ 25, 2024 2:17 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Απρ 25, 2024 2:15 pm

καλά δεν χρειάζεται να παίξει αύριο
Ουφ. Μεγάλη ανακούφιση, θα ήταν κρίμα τέτοια παιχταρα

2
2 Εικόνα
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis

Πέμ Απρ 25, 2024 2:50 pm

Κοιτα παιχνιδι που ετυχε να ληψει ο Παπανικολαου. Δεν λενε και ποτε επιστρεφει. Ενα θαυμα στο game 2.
ουτε θα μαθουμε και ποσες ενεσεις εχει πατησει παλι ο Walkup για να μενει ορθιος

Οχι αλλους Τραυματισμους.

0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Απρ 25, 2024 3:10 pm

Το περασμένο καλοκαίρι, οι "αισιόδοξοι" λέγαμε ότι και φέτος η ομάδα θα πάει καλά και χωρίς απουσίες των Γουόκαπ/Παπ/Φαλ που είναι πυλώνες χτυπάμε τους πάντες στα ίσα.

Χτες μπήκαμε στο παλαου χωρίς Παπ, με ανέτοιμο Θωμά που έπαιξε άσχημα και καλό Φαλ. Από τους δύο σκόρερ, ο Πίτερς ήταν επίσης σε κακό βράδυ. Παράλληλα, Μιλου/Πετρούσεφ ήταν από απουσία και ανέτοιμοι.

Το ότι ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ και είχε τον έλεγχο του αγώνα για 40', μου δείχνει ότι η ομάδα είναι σε τρομακτική κατάσταση. Όντως δεν έπαιξε κανένα φοβερό μπάσκετ. Ήταν όμως από πάνω και πήγαινε το ματς όπου ήθελε κάθε φορά. Ανέβαζε και κατέβαζε τον ρυθμό με μαεστρία και η Μπαρτσα δε μπορούσε να κάνει τπτ για αυτό. Ο κόουτς έχτισε το παιχνίδι από την αρχή και φάση φάση παρέμενε πάντα δυο βήματα μπροστά από τον Γκριμαου. Η προσωπικότητα του Ρούμπιο μόνο κατάφερε μερικές νίκες, αλλά δεν είναι (ακόμα τουλάχιστον) σε φάση να πάρει την Μπαρτσα από το χέρι, ούτε αρκεί.

Ζεσταίνεται ακόμα η μηχανή, δεν είναι φουλ. Θα χτυπήσουμε και αύριο το ματς στα ίσα και την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε ακόμα καλύτερα. Στον ημιτελικό με την Ρεαλ θα παίζουμε μπασκεταρα. Έφτιαξε όντως ΟΜΑΔΑ, παρόλο που έχει παραπάνω παίχτες από όσους θα ήθελε.

5
5 Εικόνα
assistant

nba

Παρ Απρ 26, 2024 11:18 am

Μεγαλη ευκαιρεια σημερα να κανουμε το 0-2 και να τελειωσουμε την προκριση απο τωρα.....η μπαλα για τους Ισπανους θα ζυγιζει τονους,δεν ειναι και τα πιο σκληρα αγορια που κυκλοφορουν εκει εξω.......εμεις ηρεμοι και συγκεντρωμενοι στο πλανο μας μπορουμε να τους κανουμε δευτερο πατιρντι και να ετοιμαζομαστε για Ρεαλ....

Θα ταν μεγαλη μου ντροπη να πω οτι ζηλεψα την πρασινη εδρα εχθες;;;;;;;;καμινι πραγματικο......εμας σιγουρα δε βοηθαει και το γηπεδο αλλα και γενικα δεν ειμαστε στο ΣΕΦ τοσο ενθερμοι και συγχρονισμενοι.....παρ ολα αυτα ακομα κι αν δεν τα καταφερουμε σημερα δεν περνανε οι Ισπανοι απ το ΣΕΦ......τελευταια ευκαιρια για τους παιχτες μας να απολαυσουν τη Βαρκελωνη σημερα γιατι του χρονου παλι θα τη δουν.......

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”