Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5641
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 10, 2024 7:31 pm

Εμενα η διαισθηση μου παντως ειναι οτι ενας απο τους 2 ψηλους θα παρει διαβατηριο..Στον φαλ πονταρω εγω που φαινεται να τηρει τις προυποθεσεις αν και ολοι στο τουιτερ εχουν δεδομενο του μιλου.

Το ολο θεμα με τα διαβατηρια και τα γηπεδα ειναι τελειως υποκριτικο..το 99% αυτων που γραφουν για σκανδαλο αν ηταν στην ομαδα τους θα καναν τουμπεκι μην πω θα το θεωρουσαν και σωστο :lol: ο παο κατα καιρους και αυτος εχει παει να κανει ελληνες κατι γκιστ και σαντ ρος κτλ οπως και ο ολυμπιακος αν του χαριζαν το οακα δεν θα ελεγε οχι ειναι αδικο να παρω εγω 20εκ εσοδα παραπανω..

0
Redoctor_33

senior
Reactions: 259
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 10, 2024 7:47 pm

Α γι'αυτό είναι τόσο σκεπτικός ο Μουσταφά. Και πρωταθλητισμο και ταχύρρυθμα ελληνικών-ιστοριας πολλά καρπούζια μαζεμένα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2732
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 10, 2024 7:58 pm

shaq7 έγραψε:
Εμενα η διαισθηση μου παντως ειναι οτι ενας απο τους 2 ψηλους θα παρει διαβατηριο..Στον φαλ πονταρω εγω που φαινεται να τηρει τις προυποθεσεις αν και ολοι στο τουιτερ εχουν δεδομενο του μιλου.

Το ολο θεμα με τα διαβατηρια και τα γηπεδα ειναι τελειως υποκριτικο..το 99% αυτων που γραφουν για σκανδαλο αν ηταν στην ομαδα τους θα καναν τουμπεκι μην πω θα το θεωρουσαν και σωστο :lol: ο παο κατα καιρους και αυτος εχει παει να κανει ελληνες κατι γκιστ και σαντ ρος κτλ οπως και ο ολυμπιακος αν του χαριζαν το οακα δεν θα ελεγε οχι ειναι αδικο να παρω εγω 20εκ εσοδα παραπανω..
Συγγνώμη αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Ο Σαντ Ρος έχει Ελληνίδα γυναίκα (άρα 3 χρόνια, 1.5 αν έχουν παιδί) και ο Γκιστ ήταν 7 χρόνια στον Παναθηναικό (αν και δεν ξέρω πότε προσπάθησαν για την ελληνοποίηση).

Επίσης νομίζω κανείς δεν έχει θέμα με τις ελληνοποιήσεις που γίνονται "κανονικά" btw. O Fall με το καλό να κάνει αίτηση, να περάσει εξετάσεις, να του βάλουμε φουστανέλα. Δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Κι ας μην περιμένει 1-2-3 χρόνια για να γίνει process η αίτηση του :D

Δεν λέω ότι ο Παναθηναικός θα έλεγε "όχι" σε ελληνοποίηση του Ναν με διάταγμα, αλλά νομίζω όσοι λένε για τον Walkup, τα ίδια θα έλεγαν και για τον Ναν.

Φυσικά στο τέλος τέλος θέλω να πω ότι δεν θεωρώ πως έχει κάτι ιδιαίτερο η ελληνική υπηκοότητα. Δεν τα λέω όλα αυτά θέλοντας "να την προστατέψω από του ξένους". Ας τους κάναμε όλους Έλληνες, δεν με απασχολεί. Η όλη κουβέντα εδώ είναι για το "νόμιμο" όχι για το "ηθικό".

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5641
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 10, 2024 8:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Συγγνώμη αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Ο Σαντ Ρος έχει Ελληνίδα γυναίκα (άρα 3 χρόνια, 1.5 αν έχουν παιδί) και ο Γκιστ ήταν 7 χρόνια στον Παναθηναικό (αν και δεν ξέρω πότε προσπάθησαν για την ελληνοποίηση).

Επίσης νομίζω κανείς δεν έχει θέμα με τις ελληνοποιήσεις που γίνονται "κανονικά" btw. O Fall με το καλό να κάνει αίτηση, να περάσει εξετάσεις, να του βάλουμε φουστανέλα. Δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Κι ας μην περιμένει 1-2-3 χρόνια για να γίνει process η αίτηση του :D

Δεν λέω ότι ο Παναθηναικός θα έλεγε "όχι" σε ελληνοποίηση του Ναν με διάταγμα, αλλά νομίζω όσοι λένε για τον Walkup, τα ίδια θα έλεγαν και για τον Ναν.

Φυσικά στο τέλος τέλος θέλω να πω ότι δεν θεωρώ πως έχει κάτι ιδιαίτερο η ελληνική υπηκοότητα. Δεν τα λέω όλα αυτά θέλοντας "να την προστατέψω από του ξένους". Ας τους κάναμε όλους Έλληνες, δεν με απασχολεί. Η όλη κουβέντα εδώ είναι για το "νόμιμο" όχι για το "ηθικό".
νομιμο δεν ηταν και του γουοκαπ?Επισης εχει γινει με λαρκιν μπραουν ,τωρα πανε οι λιθουανοι να κανουν τον εβανς κτλ,οι περισσοτερες εθνικες θα το κανουν..Το ποιντ μου ηταν πως αν αντι του γουοκαπ ηταν ο ναν τωρα οι οπαδοι θα λεγαν τα αντιστροφα..Εντωμεταξυ το κακομοιρη τον γουοκαπ τον βαλαν και επαιζε 40λεπτα σε ολα τα ματς και φετος σερνεται δεν ειναι οτι τον εκαναν ετσι απλα για χατηρι..

Προσωπικα γελαω παντως οταν βλεπω καποιον να θεωρει αθεμιτο ανταγωνισμο ΜΟΝΟ τον γουοκαπ αλλα οχι τα ποσα εκατομμυρια δωρο απο το κρατος που οπως ειχε πει και ο δπγ χωρις γηπεδο να τον ξεχασουνε.. Αν καποιος τα βλεπει οτι και τα 2 ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος τοτε παω πασο,αλλα οσους εχω δει να λενε για τον γουοκαπ οταν ακουνε για το οακα λενε ναι αλλα εσεις ειχατε παρει το καραισκακης το 2004 :lol:

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Μάιος 10, 2024 8:35 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 8:25 pm
nikolas_asteri έγραψε:

νομιμο δεν ηταν και του γουοκαπ?Επισης εχει γινει με λαρκιν μπραουν ,τωρα πανε οι λιθουανοι να κανουν τον εβανς κτλ,οι περισσοτερες εθνικες θα το κανουν..Το ποιντ μου ηταν πως αν αντι του γουοκαπ ηταν ο ναν τωρα οι οπαδοι θα λεγαν τα αντιστροφα..Εντωμεταξυ το κακομοιρη τον γουοκαπ τον βαλαν και επαιζε 40λεπτα σε ολα τα ματς και φετος σερνεται δεν ειναι οτι τον εκαναν ετσι απλα για χατηρι..

Προσωπικα γελαω παντως οταν βλεπω καποιον να θεωρει αθεμιτο ανταγωνισμο ΜΟΝΟ τον γουοκαπ αλλα οχι τα ποσα εκατομμυρια δωρο απο το κρατος που οπως ειχε πει και ο δπγ χωρις γηπεδο να τον ξεχασουνε.. Αν καποιος τα βλεπει οτι και τα 2 ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος τοτε παω πασο,αλλα οσους εχω δει να λενε για τον γουοκαπ οταν ακουνε για το οακα λενε ναι αλλα εσεις ειχατε παρει το καραισκακης το 2004 :lol:
Ναι νόμιμο ήταν αλλά έκανα τον διαχωρισμό στην αρχή με τον λανθασμένο όρο "κανονικά". Διαφωνώ ότι οι οπαδοί θα έλεγαν το ανάποδο. Ίσως κάποιοι; Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολείσαι με το τι γράφει το κάθε πρόβατο που αλλάζει γνώμη με βάση το τι λέει ο εκάστοτε ηγέτης.

Από την άλλη φυσικά και έχει πλεονέκτημα ο Παναθηναικός στο θέμα του γηπέδου. Όποιος δεν το παραδέχεται απλά στρουθοκαμηλίζει. Το γράφουμε εδώ και έχουμε πει πολλάκις ότι οι επιχειρηματίες δεν πρέπει να ρουφάνε το μεδούλι του κράτους. Τώρα εγώ τι να κάνω; Να πάω να επιστρέψω το γήπεδο; Να πάω να το κάψω; Επειδή έγινε το λάθος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει και δεύτερο βέβαια. Ούτε σε ελληνοποιήσεις, ούτε σε παραχωρήσεις. Η στάση μου δεν αλλάζει ανάλογα με το ποια ομάδα ωφελείται.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2925
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μάιος 11, 2024 12:28 am

80sLover έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 2:32 am
reignman έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 2:17 am
το βρισκω λιγο χαζο (για να το πω οσο πιο ομορφα μπορω) να μιλαμε για ελληνοποιησεις που παιρνουν και 2-3 χρονια at least

τη στιγμη που εγιναν ελληνες εν μια νυκτι Ταρλατς, Τομιτς, Νακιτς, Πετσαρσκι, Μισουνοφ, Σοκ, Κουουσμα, Ζουρπενκο, Ζεβροσενκο, Τσακαλιδης-Λεντκοφ, Γκουροβιτς, Γιαριτς, Κορφας, Πρελεβιτς, Στογιακοβιτς, Νεστεροβιτς, Βουκσεβιτς, Γιανκοβιτς, Γελιτς, Στεργακος και ποσοι ακομα που σιγουρα ξεχναω... και οχι απλα δεν ανοιγε ρουθουνι, αλλα ηταν another day in the office.
Ενταξει μωρε ας ριξει και ο Πουτιν 2-3 Πυρηνικα επειδη οι Αμερικανοι εριξαν το 40 σε Χιροσιμα και Ναγκασακι....
Ασ δωσουμε και 300.000 ευρω εφαπαξ στα 50 του στο καθε κοπροσκυλο του Δημοσιου επειδη ετσι γονοταν σε εποχες ΠΑΣΟΚ...δεν εγινε κατι αφου εχουν ξαναγινει...οτι ναναι...τα πιστευετε αυτα που λετε ρε????
whataboutism. τι λες ρε ΤΡΕΛΕ? συγκρινεις ατομικες βομβες και ολικη καταστροφη με αυτο που λεω? κουνα το κεφαλι σου λιγο και ελα στα ισια σου.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2925
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μάιος 11, 2024 12:41 am

nikolas_asteri έγραψε:

7 σεζον ηταν ο Γκιστ οχι 7 χρονια. Σε χρονια αν το παρεις οταν εφυγε ηταν ~6 χρονια και 6 μηνες στην Ελλαδα ^_^ Δεκεμβρη του '12 δεν τον πηρατε με ανταλλαγη για τον Πανκο?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Σάβ Μάιος 11, 2024 12:49 am

reignman έγραψε:
Σάβ Μάιος 11, 2024 12:41 am
nikolas_asteri έγραψε:

7 σεζον ηταν ο Γκιστ οχι 7 χρονια. Σε χρονια αν το παρεις οταν εφυγε ηταν ~6 χρονια και 6 μηνες στην Ελλαδα ^_^ Δεκεμβρη του '12 δεν τον πηρατε με ανταλλαγη για τον Πανκο?
Έχεις δίκιο λογικά αλλά όπως και να έχει ήταν ένα σχετικά ρεαλιστικό σενάριο. Όπως είπα βέβαια δεν ξέρω πότε άρχισαν οι φήμες και τι ίσχυε τότε.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Μάιος 28, 2024 8:54 pm

chainsaw έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 8:40 pm
Elvetos έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 8:36 pm

Νομίζω οτι τα έσοδα απο τα εισητήρια φέτος θα είναι κάπου στα 15-20 εκατομμύρια, για να βάλουμε και ένα εύρος. Μπορείς να υπολογίσεις του Ολυμπιακού? Ναι η μεγαλύτερη διαφορά είναι απο τα εισητήρια.
Το 20 μου φαίνεται λίγο υπερβολικο. Είχα κάνει κάτι υπολογισμούς πρόσφατα για τον Παναθηναϊκο με μεσο όρο εισητηριου 50 ευρω. Όλα μαζι έβγαιναν περιπου 13-14 μύρια. Ξέρεις ότι περίπου το 1/4 είναι φορος, έτσι; Ο Ολυμπιακός έχει 3-4 μύρια λιγότερα έσοδα. Τόσο βγαίνει. Χωρίς κρατήσεις προς το δήμο. Δεν ξέρω τι μπορεί να δίνουν ακόμα στη διοίκηση του ΣΕΦ
μου φαίνεται πολύ λίγο το 50άρι που χρησιμοποίησες. Είναι σίγουρα μεγαλύτερη η τιμή του μέσου εισητηρίου. το 1/4 που είναι φπα μπορεί να συμψηφιστεί με το φπα εξόδων που έχουν οι ομάδες (λειτουργικά έξοδα). Σίγουρα είναι μεγαλύτερο, αλλά εν τέλει σίγουρα δεν είναι 1/4. Ο φόρος που υπάρχει στα συμβόλαια των παικτών, αυτό το 25% που λέμε, είναι εργοδοτικές εισφορές? Είναι κάτι άλλο? Δεν είμαι λογιστής, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι συμψηφισμοί.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 871
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 28, 2024 8:59 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 8:49 pm
Είναι πιο περίπλοκο βρε παιδιά, μην στέκεστε στα εισιτήρια μόνο

Και μην κοιτάτε αυστηρά πόσοι είναι διατεθειμένοι να πηγαίνουν 3 φορές την εβδομάδα ΣΕΦ ( επειδή κάπου αναφέρθηκε ότι είναι πιο πιστός ο λαός του ΠΑΟ ). Τα διαρκείας έχουν ξεπουληθεί είτε έχει 200 άτομα με την ΑΕΚ είτε 12.000

Ο Παναθηναικός μάλλον όντως έχει λίγο μεγαλύτερα έσοδα φέτος ή από φέτος. Έχει και χορηγό στο όνομα , τεράστιο οικονομικό μπουστ με το φτωχό μου το μυαλό

Το ιδιόκτητο πλέον ΟΑΚΑ σαφώς επίσης κάνει διαφορα και δεν είναι μόνο τα εισιτήρια το κέρδος

Για αυτό και χθες έγραψα οτι χίλιες φορές να έχουμε δικό μας ΣΕΦ, να γίνει ανακαίνιση και επέκταση, να γίνει και ανθρώπινο κι ας ξεχάσουμε τον Τζέιμς

Μετά παίζεις αλλιώς μπαλιτσα οικονομικά . Του αλλάζεις και όνομα με έναν χορηγό αξιοπρεπή πχ

Είναι πάντως πολύπλευρο και πιο πολύπλοκο
Ναι ισχύει όντως ότι στα μικρα ματς πάνε ούτως ή άλλως οι κάτοχοι διάρκειας. Πάντως δεν κυκλοφόρησε κάνα τρελο αριθμό διαρκείας ο ΠΑΟ. 11 χιλιάδες ενώ το ΟΑΚΑ χωράει 18. Υπάρχει πολύς χώρος ακόμα. Σε αντιστοιχία δωθηκαν τπερισσοτερα στο ΣΕΦ φέτος. 7 στα 12,5

0
Elvetos

a1greece

Τρί Μάιος 28, 2024 9:04 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 8:30 pm
Elvetos έγραψε:
Τρί Μάιος 28, 2024 8:12 pm
Όπως ο dpg, έτσι και οι Αφοί δεν θέλουν να βάλουν μια απο την τσέπη τους. Για αυτό και έχουν δημιουργήσει αυτό το hype, γύρω απο το myway κτλπ, γιατί θέλουν να το πλασάρουν ως επιλογή επειδή πιστεύουν σε αυτό, ενώ η αλήθεια είναι διαφορετική.
Τα έσοδα του Παναθηναικού, λόγω εισητηρίων (μπορεί να είναι τα ακριβότερα στην Ευρώπη), τηλεοπτικών, χορηγών, γηπέδου, κτλπ κτλπ, είναι πολύ περισσότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα του Ολυμπιακού. Ο μέσος Παναθηναικός είναι επίσης πιο εύπορος σε σχέση με τον μέσο Ολυμπιακό (έφυγαν 10κ διαρκείας με μέση τιμή 1000 ευρώ σε μερικές ώρες, αδιανόητο για Ελληνικά δεδομένα. Τόσο μαύρο παίζει στην Ελλάδα? - επειδή λείπω και 10 χρόνια). Αυτό κάνει τον Παναθηναικό να έχει μεγαλύτερο potential υπο καθεστώς εσόδων-εξόδων, εάν το τμήμα μάρκετινγκ δουλέψει σωστά, και το προιόν λανσαριστεί όπως πρέπει. Μου φαίνεται πολύ εύκολο με σωστή διαχείρηση του προιόντος ο Παναθηναικός να φτάσει τα 40 μύρια έσοδα το χρόνο, και σταδιακά σε βάθος χρόνου να πάει στα 50, με άνοιγμα και στο εξωτερικό. Στα μάτια μου το potential του Ολυμπιακού στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή είναι μικρότερο απο του Παναθηναικού, με βάση την παραπάνω ανάλυση. Ενδέχεται να κάνω λάθος βέβαια, δεν είμαι απόλυτος.
Το οτι ο μεσος παναθηναικος ειναι πιο ευπορος απο που προκυπτει? Ζητανε Ε9 οταν ειναι να διαλεξεις ομαδα? Δεν στεκει απο που και να το πιασεις ειδικα επειδη ολυμπιακοι ειναι τεραστιο ποσοστο σε ολη την ελλαδα..Αυτο που ισχυει ειναι οτι οι ολυμπιακοι πρωτα θα παρουν διαρκειας στο ποδοσφαιρο (εκει να δεις τι τιμες παιζουν ) και μετα σε ολα τα αλλα..Οι παναθηναικοι καλως η κακως αν εχουν λεφτα για ενα διαρκειας θα πανε στο μπασκετ γιατι η ποδοσφαιρικη ομαδα εχει τα χαλια της.
Βεβαια και παλι σολντ αουτ ειχαμε στα διαρκειας στο μπασκετ και ρεκορ με συνεχομενα σολντ αουτ.

40 μυρια εσοδα ειχαν μονο οι ποδοσφαιρικες ομαδες που παιρναν τα 25 του τσουλου.. Το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που ασχολουνται 5 χωρες και μαλιστα οχι σαν πρωτο αθλημα,εδω δεν γινεται να βγουν γενικα με κερδος,οχι να λεμε και ευκολο 40εκ εσοδα..Εδω για κατακτηση ευρωλιγκας αντε να παρετε 1.5εκ,τα ποσα ειναι αστεια.
Το πόσοι είναι Ολυμπιακοί εκτός Αθήνας είναι αδιάφορο, επειδή ο κύριος όγκος των εσόδων έρχεται απο αυτούς που είναι στην Αττική. Και πάλι όμως, ο μέσος κάτοικος Αττικής έχει πολλαπλάσια έσοδα απο τον μέσο κάτοικο οποιασδήποτε άλλης περιοχής της Ελλάδας (υπάρχουν χάρτες με μέσα εισοδήματα ανα κάτοικο, εύκολο να τους βρείς). Αν συμφωνείς οτι ο κύριος όγκος των Παναθηναικών είναι στο κέντρο στα βόρεια προάστια, στα νότια (Άλιμος και ανατολικά) κτλπ, ενώ του Ολυμπιακού σε Πειραιά και Δυτικά, δεν χρειάζεται να μπούμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση. Προφανώς ο μέσος κάτοικος κηφησιάς είναι πιο εύπορος απο τον μέσο κάτοικο Νίκαιας και Κερατσινίου. Είχα δεί ένα χάρτη παλιότερα με το distribution των φιλάθλων των δύο ομάδων στο λεκανοπέδιο, και ήταν πραγματικά σαν να έβλεπες χάρτη χαμηλού vs υψηλού income. Αυτό που λές για το ποδόσφαιρο δεν ισχύει, καθώς ο Παναθηναικός έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα εδιαρκείας στην χώρα στο ΟΑΚΑ. Εάν γίνει ελκυστικό το προιόν του ποδοσφαίρου θα είναι sold out και τα δύο αθλήματα.
Μιλάς για sold out του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, αλλά ποιά είναι η μέση τιμή του διαρκείας του Ολυμπιακού.
Παιδιά μπαίνεις για να δείς εισητήρια με τον Άρη την Παρασκευή, και έχει μια ώρα εκτιμώμενο χρόνο αναμονής.

0
Elvetos

a1greece

Τρί Μάιος 28, 2024 9:07 pm

Και λάθος να κάνω στα απόλυτα νούμερα - που δεν το νομίζω - αν υπάρχει 4-5 εκατομμύρια διαφορά στα 20 μεταξύ των δύο ομάδων, αυτό είναι ένα τεράστιο νούμερο, και σε βάθος χρόνου κάνει διαφορά.

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1410
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Μάιος 28, 2024 9:11 pm

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο αχάριστοι αμπάσκετοι που δεν πηγαίνουν να παρακολουθήσουν μπάσκετ, είναι και φτωχοί... ουουουου Αηδία...

Ρε φίλε τι παλαβομάρες διαβάζουμε! :lol:

6
1 Εικόνα 4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2043
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Μάιος 28, 2024 9:16 pm

Εμένα με εφτιαξε αυτή η ανάλυση πάντως

Πάμε ρε θρυλαρα προλεταριάτο , φάτε την πλουτοκρατία

Come on, baby, eat the rich
Put the bite on the son of a bitch
( Motorhead )

ΥΓ : Αυτή η ανάλυση είναι όλα όσα γαλουχηθηκαμε μικροί για την ιστορία του Ολυμπιακού, δεν έχει καμία αξία τον 21ο αιώνα

Και αν θέλουμε να κοιτάξουμε και τον εαυτό μας κατάματα, το ότι είχε πολλά sold out το ΟΑΚΑ ακόμα και στο πρωτάθλημα ( δεν το ξέρω , επειδή το είπε ο φίλος Elvetos ) , έχει να κάνει με την δίψα και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ και δεν ισχυε πέρυσι πχ

Πανηγυρτζηδες είμαστε κι εμείς κι αυτοί και όλοι. Αν αύριο η ΑΕΚ βρει τις χαμένες λίρες από κανένα σεντουκι θα δείτε πόσο "μπασκετικό " λαό έχει γ Φιλαδέλφεια :wink: ( το παράδειγμα όντας κάτοικος της )

7
1 Εικόνα 4 Εικόνα 2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Τρί Μάιος 28, 2024 9:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Elvetos

a1greece

Τρί Μάιος 28, 2024 9:20 pm

[url]chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.aetofolia.gr/images/kae_pao_2018-2019.pdf[/url]Σελίδα 10. Το 2018 ο καθαρός κύκλος εσόδων (φπα excluded), ήταν 17 εκατομμύρια. Και συζητάμε αν φέτος είναι 25-30? :D Προφανώς.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”