Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 868
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 15, 2024 6:58 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 15, 2024 6:46 pm
σοβαρα τωρα οποιος ηθελε αγραβανη στην ομαδα να παει να κοιταχτει :lol: Δεν εχω δει οσα χρονια βλεπω μπασκετ πιο βαρεμενο μπασκετμπολιστα.Ειναι τωρα και καθεται και τσακωνεται μονος του με το σεφ.
Μακάρι να τον πάρετε ! χαχαχα, για μας δώρο θα είναι ! Αλλά ευτυχώς για εσάς ο Κόουτς Μπι δεν είναι κανένας χθεσινός.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μάιος 15, 2024 7:17 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 15, 2024 6:46 pm
σοβαρα τωρα οποιος ηθελε αγραβανη στην ομαδα να παει να κοιταχτει :lol: Δεν εχω δει οσα χρονια βλεπω μπασκετ πιο βαρεμενο μπασκετμπολιστα.Ειναι τωρα και καθεται και τσακωνεται μονος του με το σεφ.
Ο φίλος δεδαλος τον ήθελε :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Μάιος 16, 2024 3:09 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 6:59 pm
melagis έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 6:40 pm
Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη ένα τριάρι....

Ρογκαβοπουλος ή Μαντζουκας είναι ιδανικές περιπτώσεις λόγω ηλικίας και διαβατηρίου.

Ο Ολυμπιακός πλην του Έβανς θα πρέπει να στραφεί με κάθε οικονομικό κόστος στον Ντορσευ ....

Φανταστείτε (λέμε τωρα , τα όνειρα είναι δωρεαν)

Ρογκαβοπουλος , Ντορσευ , επιστροφή τον Ιανουάριο του 2025 του Βεζενκοφ και ....

Κάποια ελληνοποίηση σε έναν εκ του Μιλου -Φαλ (δεν ξέρω ποιος πληρεί τις προϋποθέσεις και αν)

Έχεις κορμό και βάθος για αρκετά χρόνια και ασφαλώς θα μιλάμε για την πληρέστερη ομάδα ever
τι να τους κανεις τοσους ελληνες μετα αν ερθει ο σασα και γινει και ο φαλ η ο μιλου?Μην παμε και στο αλλο ακρο..
ο ντορσει αν ζηταει 2εκ ας κατσει εκει που ειναι η ας παει στον παο..Δεν γινεται να του δωσεις το μεγαλυτερο συμβολαιο του ντορσι μην τρελαθουμε.850 επαιρνε σε μας και απο τοτε εχει καθοδικη πορεια..

Ο ρογκα αν ειναι να παρουμε και τον βεζε δεν ερχεται..και γιατι δεν τον χρειαζομαστε αλλα και γιατι θελει να παιζει το παιδι..Με σασα πιτερς πετρουσεφ μιλου φαλ ραιτ ,ο πιτερς θα παιζει κυριως 3ρι που θα χουμε παπ μακισικ λαρε..

Γουοκαπ μητρουλονγκ λαρε παπ σασα φαλ ειναι υπεραρκετα διαβατηρια και με απιστευτη ποιοτητα..Συν 7 ξενους μετα μιλαμε για τρομερο επιπεδο.
Αν έλθει ο Ρόγκα θα είναι για να μοιράζεται το 3 με τον Παπ. Μιά χαρά χωράει. Μακίσικ και Λάρε παίζουν κατά συνθήκη στο 3.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7268
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 16, 2024 4:17 pm

lefpan έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 6:59 pm
Αν έλθει ο Ρόγκα θα είναι για να μοιράζεται το 3 με τον Παπ. Μιά χαρά χωράει. Μακίσικ και Λάρε παίζουν κατά συνθήκη στο 3.
Και ο πιτερς που θα παιζει με σασα πετρουσεφ?Εγω το πα σε περιπτωση που ερθει ο σασα,ο οποιος βεβαια αν ερθει θα ναι μεσα στην σεζον,αποτι ακουσα και τον κολλητο του τον στεφανου θελει να προσπαθησει και δευτερη χρονια στο ΝΒΑ.

Το οτι γραφεται οτι οι αφοι εχουν ευνοια με τον λιολιο πραγματικα με ξεπερναει..να μου πεις εδω εχω διαβασει οτι ειχαμε και με τον βασιλακοπουλο :roofl: .. Εχει καταντησει κουραστικο παντως να εχουμε καθε μερα την ιδια κουβεντα,την εχουμε εξαντλησει και δεν εχει και νοημα.

0
80sLover
Reactions:

Παρ Μάιος 17, 2024 3:35 am

Εχουμε μια βδομαδα για το Φ4 και αντι να κατσετε να κανετε καμια αναλυση των αντιπαλων, απο εδω γραφετε σεντονια για τις Ελληνοποιησεις και απο την αλλη για το αν οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ειναι μπασκετικοι η πανηγυρτζηδες
:drunk: :drunk: :drunk:
:cool:
:dribble:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5016
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 17, 2024 8:53 am

80sLover έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 3:35 am
Εχουμε μια βδομαδα για το Φ4 και αντι να κατσετε να κανετε καμια αναλυση των αντιπαλων, απο εδω γραφετε σεντονια για τις Ελληνοποιησεις και απο την αλλη για το αν οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ειναι μπασκετικοι η πανηγυρτζηδες
:drunk: :drunk: :drunk:
:cool:
:dribble:
γιατι εμεις θα παμε να παιξουμε?

1
1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 17, 2024 10:16 am

Conan1982 έγραψε:
Τετ Μάιος 15, 2024 8:43 am
Προτείνω να επαναφέρουεμ την συζήτηση στα του Ολυμπιακού, κάπου στην σύγκριση του (τωρινού) Χουάντσο με τον (τωρινό) Πίτερς είχαμε μείνει.
Όποιος θέλει να συζητήσει για το potential του Χουάντσο νομίζω ταιριάζει καλύτερα να το κάνει σε αντίστοιχο τόπικ του Παναθηναϊκού.
Συζητήσεις για το ποια ομάδα ευνοήθηκε ή αδικήθηκε περισσότερο είναι επίσης off topic.
Μήπως να επαναφέρουμε ξανά την συζήτηση στις προτάσεις για μεταγραφές και ροστερ του Ολυμπιακού, όπως έγινε και με τα προηγούμενα μηνύματα που σβήστηκαν;
Μήπως έχει ξεφύγει ξανά η συζήτηση και έχουμε πάλι off topic;
Ήρεμα ρωτάω...

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μάιος 17, 2024 10:37 am

vulkanraven έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 10:16 am
Conan1982 έγραψε:
Τετ Μάιος 15, 2024 8:43 am
Προτείνω να επαναφέρουεμ την συζήτηση στα του Ολυμπιακού, κάπου στην σύγκριση του (τωρινού) Χουάντσο με τον (τωρινό) Πίτερς είχαμε μείνει.
Όποιος θέλει να συζητήσει για το potential του Χουάντσο νομίζω ταιριάζει καλύτερα να το κάνει σε αντίστοιχο τόπικ του Παναθηναϊκού.
Συζητήσεις για το ποια ομάδα ευνοήθηκε ή αδικήθηκε περισσότερο είναι επίσης off topic.
Μήπως να επαναφέρουμε ξανά την συζήτηση στις προτάσεις για μεταγραφές και ροστερ του Ολυμπιακού, όπως έγινε και με τα προηγούμενα μηνύματα που σβήστηκαν;
Μήπως έχει ξεφύγει ξανά η συζήτηση και έχουμε πάλι off topic;
Ήρεμα ρωτάω...
Έχεις δίκιο φυσικά, τα off topic θα μεταφερθούν με την πρώτη ευκαιρία. Συνεχίζουμε On topic.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1469

Παρ Μάιος 17, 2024 6:56 pm

Πως θα σας φαινοταν ο Σαμνερ της Ζαλγκιρις για επιπλεον λυση στο 2-3 εαν εφευγε ο Ιγκνας; Τον ειδα σε 2-3 παιχνιδια( στα δυο ηταν εξωπραγματικος) και μου θυμισε διεισδυση ενος αγουρου μακκισικ. Τι λετε; Ειναι και στην ιδια ηλικια που ηρθε ο Σακ Αποψεις;

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Μάιος 17, 2024 7:03 pm

Christofis έγραψε:
Πως θα σας φαινοταν ο Σαμνερ της Ζαλγκιρις για επιπλεον λυση στο 2-3 εαν εφευγε ο Ιγκνας; Τον ειδα σε 2-3 παιχνιδια( στα δυο ηταν εξωπραγματικος) και μου θυμισε διεισδυση ενος αγουρου μακκισικ. Τι λετε; Ειναι και στην ιδια ηλικια που ηρθε ο Σακ Αποψεις;
Ειναι ενας παιχτης που τα κανει ολα μετρια.....τιποτα σε πολυ καλο επιπεδο......δε νομιζω πως ειναι για το επιπεδο μας..........

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1469

Παρ Μάιος 17, 2024 7:26 pm

assistant77 έγραψε:
Christofis έγραψε:
Ειναι ενας παιχτης που τα κανει ολα μετρια.....τιποτα σε πολυ καλο επιπεδο......δε νομιζω πως ειναι για το επιπεδο μας..........
Η αληθεια στο ενα παιχνιδι απο εκεινα που ειδα ηταν εξωπραγματικος με την αρμανι ή την Εφες δεν θυμαμαι καλα και μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση. Μαλλον ηταν εμφανιση πυροτεχνημα

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Μάιος 17, 2024 7:58 pm

Πόσους θα πάρουμε από Ζαλγκίρις;

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Μάιος 17, 2024 8:03 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Μάιος 17, 2024 7:26 pm
assistant77 έγραψε:

Η αληθεια στο ενα παιχνιδι απο εκεινα που ειδα ηταν εξωπραγματικος με την αρμανι ή την Εφες δεν θυμαμαι καλα και μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση. Μαλλον ηταν εμφανιση πυροτεχνημα
με την Αρμανι παιζει να ειμασταν κι εσυ κι εγω εξωπραγματικοι....... :banana:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Μάιος 18, 2024 10:33 am

shaq7 έγραψε:
lefpan έγραψε:

Και ο πιτερς που θα παιζει με σασα πετρουσεφ?Εγω το πα σε περιπτωση που ερθει ο σασα,ο οποιος βεβαια αν ερθει θα ναι μεσα στην σεζον,αποτι ακουσα και τον κολλητο του τον στεφανου θελει να προσπαθησει και δευτερη χρονια στο ΝΒΑ.

Το οτι γραφεται οτι οι αφοι εχουν ευνοια με τον λιολιο πραγματικα με ξεπερναει..να μου πεις εδω εχω διαβασει οτι ειχαμε και με τον βασιλακοπουλο :roofl: .. Εχει καταντησει κουραστικο παντως να εχουμε καθε μερα την ιδια κουβεντα,την εχουμε εξαντλησει και δεν εχει και νοημα.
Δεν καταλαβαίνω που δυσκολεύεσαι. Αμααααααν έρθει ο Σάσα στα μέσα της σεζόν, ο Πίτερς θα παίζει κανένα 10λεπτο και το καλοκαίρι θα φυγει. Το θέμα είναι να μην παίζει ο Πίτερς όχι να βρεθεί η λύση για να παίζει κι αυτός

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7268
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 18, 2024 6:24 pm

Quincy έγραψε:
Σάβ Μάιος 18, 2024 10:33 am
shaq7 έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω που δυσκολεύεσαι. Αμααααααν έρθει ο Σάσα στα μέσα της σεζόν, ο Πίτερς θα παίζει κανένα 10λεπτο και το καλοκαίρι θα φυγει. Το θέμα είναι να μην παίζει ο Πίτερς όχι να βρεθεί η λύση για να παίζει κι αυτός
Δεν ξερω κατα ποσο θα συμφωνησει ο μπαρτζωκας με αυτο..δεν πουλαει τους παικτες που χουν βοηθησει..Βεβαια τον σασα δεν τον προσπερνας με τιποτα.Μην ξεχναμε οτι εκανε και νεο συμβολαιο ο πιτερς με κανα 1.5εκ..Βεβαια πιθανοτατα να βρει ευκολα νεα ομαδα μιας και στρετς 4ρι δεν βρισκεις..

Κατσε να δουμε αν θα θελει να μεινει και ο πετρουσεφ να κανει τα ρεπα του σασα αν τυχον ερθει..γιατι εγω πιστευω του χρονου ο σερβος θα ειναι σε επιπεδο mvp.Tεσπα εχουμε καιρο μεχρι τοτε,μπορει να κανουν trade τον σασα και να πιασει και να μην γυρισει.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”