Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αν έλθει ο Ρόγκα θα είναι για να μοιράζεται το 3 με τον Παπ. Μιά χαρά χωράει. Μακίσικ και Λάρε παίζουν κατά συνθήκη στο 3.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 10, 2024 6:59 pmτι να τους κανεις τοσους ελληνες μετα αν ερθει ο σασα και γινει και ο φαλ η ο μιλου?Μην παμε και στο αλλο ακρο..melagis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 10, 2024 6:40 pmΟ Ολυμπιακός έχει ανάγκη ένα τριάρι....
Ρογκαβοπουλος ή Μαντζουκας είναι ιδανικές περιπτώσεις λόγω ηλικίας και διαβατηρίου.
Ο Ολυμπιακός πλην του Έβανς θα πρέπει να στραφεί με κάθε οικονομικό κόστος στον Ντορσευ ....
Φανταστείτε (λέμε τωρα , τα όνειρα είναι δωρεαν)
Ρογκαβοπουλος , Ντορσευ , επιστροφή τον Ιανουάριο του 2025 του Βεζενκοφ και ....
Κάποια ελληνοποίηση σε έναν εκ του Μιλου -Φαλ (δεν ξέρω ποιος πληρεί τις προϋποθέσεις και αν)
Έχεις κορμό και βάθος για αρκετά χρόνια και ασφαλώς θα μιλάμε για την πληρέστερη ομάδα ever
ο ντορσει αν ζηταει 2εκ ας κατσει εκει που ειναι η ας παει στον παο..Δεν γινεται να του δωσεις το μεγαλυτερο συμβολαιο του ντορσι μην τρελαθουμε.850 επαιρνε σε μας και απο τοτε εχει καθοδικη πορεια..
Ο ρογκα αν ειναι να παρουμε και τον βεζε δεν ερχεται..και γιατι δεν τον χρειαζομαστε αλλα και γιατι θελει να παιζει το παιδι..Με σασα πιτερς πετρουσεφ μιλου φαλ ραιτ ,ο πιτερς θα παιζει κυριως 3ρι που θα χουμε παπ μακισικ λαρε..
Γουοκαπ μητρουλονγκ λαρε παπ σασα φαλ ειναι υπεραρκετα διαβατηρια και με απιστευτη ποιοτητα..Συν 7 ξενους μετα μιλαμε για τρομερο επιπεδο.
0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
- shaq7
- Reactions: 7265
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και ο πιτερς που θα παιζει με σασα πετρουσεφ?Εγω το πα σε περιπτωση που ερθει ο σασα,ο οποιος βεβαια αν ερθει θα ναι μεσα στην σεζον,αποτι ακουσα και τον κολλητο του τον στεφανου θελει να προσπαθησει και δευτερη χρονια στο ΝΒΑ.
Το οτι γραφεται οτι οι αφοι εχουν ευνοια με τον λιολιο πραγματικα με ξεπερναει..να μου πεις εδω εχω διαβασει οτι ειχαμε και με τον βασιλακοπουλο

0
-
- Reactions: 450
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μήπως να επαναφέρουμε ξανά την συζήτηση στις προτάσεις για μεταγραφές και ροστερ του Ολυμπιακού, όπως έγινε και με τα προηγούμενα μηνύματα που σβήστηκαν;Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 15, 2024 8:43 amΠροτείνω να επαναφέρουεμ την συζήτηση στα του Ολυμπιακού, κάπου στην σύγκριση του (τωρινού) Χουάντσο με τον (τωρινό) Πίτερς είχαμε μείνει.
Όποιος θέλει να συζητήσει για το potential του Χουάντσο νομίζω ταιριάζει καλύτερα να το κάνει σε αντίστοιχο τόπικ του Παναθηναϊκού.
Συζητήσεις για το ποια ομάδα ευνοήθηκε ή αδικήθηκε περισσότερο είναι επίσης off topic.
Μήπως έχει ξεφύγει ξανά η συζήτηση και έχουμε πάλι off topic;
Ήρεμα ρωτάω...
0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκιο φυσικά, τα off topic θα μεταφερθούν με την πρώτη ευκαιρία. Συνεχίζουμε On topic.vulkanraven έγραψε: ↑Παρ Μάιος 17, 2024 10:16 amΜήπως να επαναφέρουμε ξανά την συζήτηση στις προτάσεις για μεταγραφές και ροστερ του Ολυμπιακού, όπως έγινε και με τα προηγούμενα μηνύματα που σβήστηκαν;Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 15, 2024 8:43 amΠροτείνω να επαναφέρουεμ την συζήτηση στα του Ολυμπιακού, κάπου στην σύγκριση του (τωρινού) Χουάντσο με τον (τωρινό) Πίτερς είχαμε μείνει.
Όποιος θέλει να συζητήσει για το potential του Χουάντσο νομίζω ταιριάζει καλύτερα να το κάνει σε αντίστοιχο τόπικ του Παναθηναϊκού.
Συζητήσεις για το ποια ομάδα ευνοήθηκε ή αδικήθηκε περισσότερο είναι επίσης off topic.
Μήπως έχει ξεφύγει ξανά η συζήτηση και έχουμε πάλι off topic;
Ήρεμα ρωτάω...
0
-
- Reactions: 1468
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ειναι ενας παιχτης που τα κανει ολα μετρια.....τιποτα σε πολυ καλο επιπεδο......δε νομιζω πως ειναι για το επιπεδο μας..........Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 17, 2024 6:56 pmΠως θα σας φαινοταν ο Σαμνερ της Ζαλγκιρις για επιπλεον λυση στο 2-3 εαν εφευγε ο Ιγκνας; Τον ειδα σε 2-3 παιχνιδια( στα δυο ηταν εξωπραγματικος) και μου θυμισε διεισδυση ενος αγουρου μακκισικ. Τι λετε; Ειναι και στην ιδια ηλικια που ηρθε ο Σακ Αποψεις;
1
1

-
- Reactions: 1468
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αληθεια στο ενα παιχνιδι απο εκεινα που ειδα ηταν εξωπραγματικος με την αρμανι ή την Εφες δεν θυμαμαι καλα και μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση. Μαλλον ηταν εμφανιση πυροτεχνημαassistant77 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 17, 2024 7:03 pmΕιναι ενας παιχτης που τα κανει ολα μετρια.....τιποτα σε πολυ καλο επιπεδο......δε νομιζω πως ειναι για το επιπεδο μας..........Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 17, 2024 6:56 pmΠως θα σας φαινοταν ο Σαμνερ της Ζαλγκιρις για επιπλεον λυση στο 2-3 εαν εφευγε ο Ιγκνας; Τον ειδα σε 2-3 παιχνιδια( στα δυο ηταν εξωπραγματικος) και μου θυμισε διεισδυση ενος αγουρου μακκισικ. Τι λετε; Ειναι και στην ιδια ηλικια που ηρθε ο Σακ Αποψεις;
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
με την Αρμανι παιζει να ειμασταν κι εσυ κι εγω εξωπραγματικοι.......Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 17, 2024 7:26 pmΗ αληθεια στο ενα παιχνιδι απο εκεινα που ειδα ηταν εξωπραγματικος με την αρμανι ή την Εφες δεν θυμαμαι καλα και μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση. Μαλλον ηταν εμφανιση πυροτεχνημαassistant77 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 17, 2024 7:03 pm
Ειναι ενας παιχτης που τα κανει ολα μετρια.....τιποτα σε πολυ καλο επιπεδο......δε νομιζω πως ειναι για το επιπεδο μας..........

1
1

- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαίνω που δυσκολεύεσαι. Αμααααααν έρθει ο Σάσα στα μέσα της σεζόν, ο Πίτερς θα παίζει κανένα 10λεπτο και το καλοκαίρι θα φυγει. Το θέμα είναι να μην παίζει ο Πίτερς όχι να βρεθεί η λύση για να παίζει κι αυτόςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 4:17 pmΚαι ο πιτερς που θα παιζει με σασα πετρουσεφ?Εγω το πα σε περιπτωση που ερθει ο σασα,ο οποιος βεβαια αν ερθει θα ναι μεσα στην σεζον,αποτι ακουσα και τον κολλητο του τον στεφανου θελει να προσπαθησει και δευτερη χρονια στο ΝΒΑ.
Το οτι γραφεται οτι οι αφοι εχουν ευνοια με τον λιολιο πραγματικα με ξεπερναει..να μου πεις εδω εχω διαβασει οτι ειχαμε και με τον βασιλακοπουλο.. Εχει καταντησει κουραστικο παντως να εχουμε καθε μερα την ιδια κουβεντα,την εχουμε εξαντλησει και δεν εχει και νοημα.
3
3

- shaq7
- Reactions: 7265
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξερω κατα ποσο θα συμφωνησει ο μπαρτζωκας με αυτο..δεν πουλαει τους παικτες που χουν βοηθησει..Βεβαια τον σασα δεν τον προσπερνας με τιποτα.Μην ξεχναμε οτι εκανε και νεο συμβολαιο ο πιτερς με κανα 1.5εκ..Βεβαια πιθανοτατα να βρει ευκολα νεα ομαδα μιας και στρετς 4ρι δεν βρισκεις..Quincy έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 18, 2024 10:33 amΔεν καταλαβαίνω που δυσκολεύεσαι. Αμααααααν έρθει ο Σάσα στα μέσα της σεζόν, ο Πίτερς θα παίζει κανένα 10λεπτο και το καλοκαίρι θα φυγει. Το θέμα είναι να μην παίζει ο Πίτερς όχι να βρεθεί η λύση για να παίζει κι αυτόςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 4:17 pm
Και ο πιτερς που θα παιζει με σασα πετρουσεφ?Εγω το πα σε περιπτωση που ερθει ο σασα,ο οποιος βεβαια αν ερθει θα ναι μεσα στην σεζον,αποτι ακουσα και τον κολλητο του τον στεφανου θελει να προσπαθησει και δευτερη χρονια στο ΝΒΑ.
Το οτι γραφεται οτι οι αφοι εχουν ευνοια με τον λιολιο πραγματικα με ξεπερναει..να μου πεις εδω εχω διαβασει οτι ειχαμε και με τον βασιλακοπουλο.. Εχει καταντησει κουραστικο παντως να εχουμε καθε μερα την ιδια κουβεντα,την εχουμε εξαντλησει και δεν εχει και νοημα.
Κατσε να δουμε αν θα θελει να μεινει και ο πετρουσεφ να κανει τα ρεπα του σασα αν τυχον ερθει..γιατι εγω πιστευω του χρονου ο σερβος θα ειναι σε επιπεδο mvp.Tεσπα εχουμε καιρο μεχρι τοτε,μπορει να κανουν trade τον σασα και να πιασει και να μην γυρισει.
0