Νομίζω ότι τα ξέρεις ήδη αλλά αν θες να στα επαναλάβω δεν μου. κάνει κανένα κόπο:golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 11:28 amΓια πάμε λίγο στα δεδομένα τώρα. Σε ακούμε, ή μάλλον σε βλέπουμεkein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 11:20 am
Εννοώ αυτό ακριβώς που έγραψα, ότι μόνο ο Παναθηναικός και ο Άρης έχουν Μπασκετικό πυρήνα οπαδών στην Ελλάδα, μπασκετικό κοινό. Αν δεις πόσο κόσμο έχει το γυναικείο σε κάθε αγώνα ή πόσα άτομα πάνε ακόμα και στην αμάδα με αμαξίδια θ' αντιληφθείς τι λέω. Σίγουρα δεν είναι οι 20χιλιαδες που πήγαν στη Μακάμπι ούτε οι 11200 που εξάντλησαν σε 20 ώρες τα διαρκείας της ΕΠΟΜΕΝΗΣ χρόνιας, αλλά είναι ένα σεβαστό κοινό, αναλογικά για τον πληθυσμό της Αθήνας. Τωρα αν δεν θες να το δεχτείς δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, και είναι απόλυτα λογικό να σκεφτείς ότι είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας σε οποιοδήποτε άθλημα, μακράν της δεύτερης - μιλάω με δεδομένα, ιστορία και τίτλους.
-6 ευρωπαίους τίτλους, διπλάσιους απ τον δεύτερο Ολυμπιακό που έχει 3
-39 πρωταθλήματα, σχεδόν τριπλάσια από τον δεύτερο Ολυμπιακο που έχει 14
-20 κύπελλα, σχεδόν διπλάσια από τον Δευτερο ολυμπιακό που έχει 12
Νομίζω αυτά είναι δεδομένα που δεν αμφισβητούνται, ούτε οι προσελεύσεις κοινού, ούτε η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ που αποθεώνεται απο τρίτους, ούτε ότι είχε την πρώτη ομάδα μπάσκετ γυναικών στο μακρινό 1937. Και άλλα πολλά, αν γκουγκλάρεις λίγο για την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ θα δεις πολύ απλά τι διαφορές υπάρχουν και γιατί είναι μακράν ή μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία οτι ελληνικού αθλητισμού, μακράν του δεύτερου.