Πες με ανώμαλο δε μου βγαινει να υποστηρίξω τουρκους...Επισης γενικα οταν παιζουν ελληνικές ομαδες θελω να κερδίζουν... Βασικα ειμαι Ολυμπιακός οχι αντι Παναθηναϊκός...Δε μισώ τον Παναθηναϊκό και θελω να τον κερδίζω εγω δεν τη βρισκω οταν τον κερδίζουν αλλοι...Ξερω οπισθοδρομικός οκ...TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:37 pmΓιατί παίζει Ελλάδα-Τουρκία? Υποστηρίζω Φενέρ γιατί είμαι Ολυμπιακός αλλά και γιατί την προτιμώ σαν αντίπαλο από τον ΠΑΟ.eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 9:35 pmΤο να υποστηρίζουν οι οπαδοί μας τους τουρκους το θεωρω ξεφτίλα...Στην τελικη αν δε τους βγαινει να υποστηρίξουν την ελληνική ομαδα ας κανουν τουμπεκι...
Σημασια εχει να κερδίζεις εσυ τον αντιπαλο οχι αλλοι...
Κατα τα αλλα προφανως η Ρεάλ ριναι το φαβορι...Μούσα,Χαζονια,Γιαμπουζελε δεν ειναι ευκολο να αντιμετωπιστούν
Euroleague Final Four 2024, Real Madrid vs Olympiacos Piraeus (Semi-Final)
Συντονιστής: Captains
- eddiedimitris
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- eddiedimitris
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι μου το λενε κατι φίλοι μου Πόντιοι και Αρμένιοι και ο Αιντιν του Παναθηναικου....nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 10:15 pmHot take: Ελληνοτουρκική αντιπαλότητα σε επίπεδο λαών είναι πολύ πασέ.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade
- Reactions: 532
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa
- Reactions: 1101
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα στο ποδόσφαιρο υποστηρίζω πάντα τις Ελληνικές ομάδες στο εξωτερικό, στο μπάσκετ να είμαι ειλικρινης ποτέ δεν έχω υποστηρίξει τον Παναθηναϊκό και ούτε πρόκειται, δεν θα σκάσω κιόλας αν κερδίσει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να υποστηρίξω αυτή την ομάδα για δεκάδες λόγους που δεν είναι της παρούσης…από εκεί και πέρα ο κάθε ένας όπως νιώθει.
Όπως αναφέρθηκε και πριν δεν παιζουν Εθνικές ομάδες αλλά ιδιωτικοί σύλλογοι. Δεν το βλέπω δηλαδή Εθνιστικα, αν το πάρουμε με αυτή την λογική, ο Παναθηναϊκός έχει Τούρκο προπονητή, και η Φενερ έχει και 3 δικά μας παιδιά Έλληνες….μπλεξιμο….χαχα
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μόνο που δεν έχουμε διαβάσει είναι ότι θα πρέπει να χαρούμε το 7ο του ΠΑΟ επειδή είναι ελληνική ομάδα
Διεθνισμό έχουμε στον επαγγελματικό αθλητισμό . Η Τουρκική Φενέρ έχει Παπαγιάννη Ντόρσεϊ Νικ Καλάθη και ο Παναθηναϊκός Αταμάν προπονητή, τι συζητάμε ;
Εγώ Παναθηναϊκό στο μπάσκετ ειδικά , δεν υποστηρίζω ούτε στην επόμενη ζωή . Αν πάει καλά θα πούμε συγχαρητήρια εδώ στα παιδιά στο τοπικ , θα πούμε καμία κουβέντα μπασκετική και μέχρι εκεί
Εδώ πέρυσι τέτοια εποχή έβγαιναν παιδιά και αποθεωναν Ρεάλ , μάλλον γεννήθηκαν με κασκόλ Hala Madrid !! Μην τρελαθουμε κιόλας

Διεθνισμό έχουμε στον επαγγελματικό αθλητισμό . Η Τουρκική Φενέρ έχει Παπαγιάννη Ντόρσεϊ Νικ Καλάθη και ο Παναθηναϊκός Αταμάν προπονητή, τι συζητάμε ;
Εγώ Παναθηναϊκό στο μπάσκετ ειδικά , δεν υποστηρίζω ούτε στην επόμενη ζωή . Αν πάει καλά θα πούμε συγχαρητήρια εδώ στα παιδιά στο τοπικ , θα πούμε καμία κουβέντα μπασκετική και μέχρι εκεί
Εδώ πέρυσι τέτοια εποχή έβγαιναν παιδιά και αποθεωναν Ρεάλ , μάλλον γεννήθηκαν με κασκόλ Hala Madrid !! Μην τρελαθουμε κιόλας
4
4

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρείται εθνικισμός το να υποστηρίζω τις ομάδες της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Οκ, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία και πάλι και στους δύο.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:19 pmΠροσωπικα στο ποδόσφαιρο υποστηρίζω πάντα τις Ελληνικές ομάδες στο εξωτερικό, στο μπάσκετ να είμαι ειλικρινης ποτέ δεν έχω υποστηρίξει τον Παναθηναϊκό και ούτε πρόκειται, δεν θα σκάσω κιόλας αν κερδίσει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να υποστηρίξω αυτή την ομάδα για δεκάδες λόγους που δεν είναι της παρούσης…από εκεί και πέρα ο κάθε ένας όπως νιώθει.
Όπως αναφέρθηκε και πριν δεν παιζουν Εθνικές ομάδες αλλά ιδιωτικοί σύλλογοι. Δεν το βλέπω δηλαδή Εθνιστικα, αν το πάρουμε με αυτή την λογική, ο Παναθηναϊκός έχει Τούρκο προπονητή, και η Φενερ έχει και 3 δικά μας παιδιά Έλληνες….μπλεξιμο….χαχα
0
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και δεν θεωρείται εθνικισμός. Υπάρχουν όμως και άλλοι που λένε "καλά θα υποστηρίζεις τους Τούρκους;" Λες και αντί για μπάσκετ βλέπουμε τα χαρακώματα του 3ου βαλκανικού πολέμου ξέρω γω. . Δεν είναι κακό να θέλουν οι μεν την ήττα των δε, και μακάρι να μην ήταν τόσο τοξικό το κλίμα στη χώρα ώστε να μπορούσαμε να κάνουμε και χαβαλε για αυτό αντί να κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλα ώρες ώρες , αλλά τέλος πάντων. It is what it isggr έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 23, 2024 8:15 amΘεωρείται εθνικισμός το να υποστηρίζω τις ομάδες της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Οκ, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία και πάλι και στους δύο.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Μάιος 22, 2024 11:19 pm
Προσωπικα στο ποδόσφαιρο υποστηρίζω πάντα τις Ελληνικές ομάδες στο εξωτερικό, στο μπάσκετ να είμαι ειλικρινης ποτέ δεν έχω υποστηρίξει τον Παναθηναϊκό και ούτε πρόκειται, δεν θα σκάσω κιόλας αν κερδίσει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να υποστηρίξω αυτή την ομάδα για δεκάδες λόγους που δεν είναι της παρούσης…από εκεί και πέρα ο κάθε ένας όπως νιώθει.
0
- eddiedimitris
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για να το κλείσω αυτό που έγραψα εδώ γιατί ως συνήθως παραφράζονται κάποια πράγματα...
Είπα πως δε μου βγαίνει να υποστηρίξω Τούρκους για διάφορους λόγους ..δεν είπα ούτε ότι θέλω το κακό τους ούτε τίποτα ..να υποστήριξω όμως δεν...
Επίσης ως Ολυμπιακός ποτέ δε θα γίνω αντί Παναθηναϊκός χαίρομαι μόνο όταν τον κερδίζω εγώ και όχι άλλοι...χαρές από νίκες άλλων ομάδων άλλοι έχουν μάθει να χαίρονται ..
Υ.Γ.Ασχετο πόσο τυχερός ο Παναθηναϊκός που έχει τον Ναν...δε ξέρω τι θα κάνει στο final four αλλά είναι αγώνες για τέτοιους παικταραδες
Είπα πως δε μου βγαίνει να υποστηρίξω Τούρκους για διάφορους λόγους ..δεν είπα ούτε ότι θέλω το κακό τους ούτε τίποτα ..να υποστήριξω όμως δεν...
Επίσης ως Ολυμπιακός ποτέ δε θα γίνω αντί Παναθηναϊκός χαίρομαι μόνο όταν τον κερδίζω εγώ και όχι άλλοι...χαρές από νίκες άλλων ομάδων άλλοι έχουν μάθει να χαίρονται ..
Υ.Γ.Ασχετο πόσο τυχερός ο Παναθηναϊκός που έχει τον Ναν...δε ξέρω τι θα κάνει στο final four αλλά είναι αγώνες για τέτοιους παικταραδες
2
2

- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν απευθυνόταν σε σένα το ποστ μου φίλε. Βασικά σε κανέναν εδώ στο φόρουμ, αλλά σε κάτι που ακούς γενικά στη δουλειά, το καφενείο κλπeddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 23, 2024 8:41 amΓια να το κλείσω αυτό που έγραψα εδώ γιατί ως συνήθως παραφράζονται κάποια πράγματα...
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1714
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
H Ρεαλ,τουλαχιστον στα χαρτια, ειναι το φαβορι,οποια ομαδα και αν αντιμετωπιζε.
Ο Ολυμπιακος αν δεν ειναι η πρωτη,ειναι απο τις ομαδες που μπορει να την ζορισει πολύ.Εκτος απο την εξαιρετικη αμυνα,εχει και τα κορμια στο 5 για να βαλει απεναντι σε Ταβαρες Πουαριε.Εγω βλεπω ενα κλειστο παιχνιδι, το πολυ που θα εδινα στην Ρεαλ ειναι το 60-40, μονο και μονο θεωρητικα, πρακτικα βλεπω ντερμπι, ο Ολυμπιακος του Μπαρτζωκα ειναι τρομερη ομαδα,μπορει να μην εχει την μεγαλη ποιοτητα επιθετικα αλλα ειναι τοσο δουλεμενη ομαδα που το ξεπερναει και εχει την δυνατοτητα να βγαζει σε καθε ματς και αλλο πρωταγωνιστη.
Ο Ολυμπιακος αν δεν ειναι η πρωτη,ειναι απο τις ομαδες που μπορει να την ζορισει πολύ.Εκτος απο την εξαιρετικη αμυνα,εχει και τα κορμια στο 5 για να βαλει απεναντι σε Ταβαρες Πουαριε.Εγω βλεπω ενα κλειστο παιχνιδι, το πολυ που θα εδινα στην Ρεαλ ειναι το 60-40, μονο και μονο θεωρητικα, πρακτικα βλεπω ντερμπι, ο Ολυμπιακος του Μπαρτζωκα ειναι τρομερη ομαδα,μπορει να μην εχει την μεγαλη ποιοτητα επιθετικα αλλα ειναι τοσο δουλεμενη ομαδα που το ξεπερναει και εχει την δυνατοτητα να βγαζει σε καθε ματς και αλλο πρωταγωνιστη.
1
1

- golitog7
- Reactions: 1839
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Την Ρεάλ δεν μπορέσαμε να την κερδίσουμε πέρυσι που είχαμε ομαδάρα και η Ρεάλ ήταν χωρίς Γιαμπουσέλε, Ντεκ, Πουαριέ, Καμπάτσο, θα την κερδίσουμε φέτος??? Είχε Κορνελί και Χανγκα λέει ο φίλος πιο πάνω. Χαχα
Σοβαροί να είμαστε. Λιοντάρια χριστιναοί θα είναι το ματς δυστυχώς. Αν το παλέψουμε και αντέξουμε μέχρι ένα σημείο εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Στο φ4 πας με καλό προπονητή και δουλειά, εκεί όμως θες παικταράδες ή ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ τύχη.
Σοβαροί να είμαστε. Λιοντάρια χριστιναοί θα είναι το ματς δυστυχώς. Αν το παλέψουμε και αντέξουμε μέχρι ένα σημείο εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Στο φ4 πας με καλό προπονητή και δουλειά, εκεί όμως θες παικταράδες ή ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ τύχη.
0
- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίζεις ημιτελικό απέναντι στο απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης. Η Ρεάλ πάει σβηστά όλη τη χρονιά, αλλά το Final 4 είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και προφανώς μπορεί να γίνει η έκπληξη. Βέβαια για να γίνει η έκπληξη τύπου Ταού με CSKA το 2005 πρέπει να είναι υπέρ μας πάρα πολλοί παράγοντες.
Σε κακή μέρα παίκτες-κλειδιά της Ρεάλ, εμείς να σουτάρουμε καλά από τις βολές και από το τρίποντο, να μείνουμε κοντά στο σκορ και κυρίως αν έρθουν τα κρίσιμα να κάνουμε επιθέσεις όπως με Μονακό πέρυσι και όχι Μπαρτσελόνα φέτος. Περισσότερα συστήματα και κίνηση και λιγότερο στατικότητα ιδίως ντάπα ντούπα Walkup και δύσκολα μακρινά σουτ. Μακάρι να κάνουμε την έκπληξη, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Σε κακή μέρα παίκτες-κλειδιά της Ρεάλ, εμείς να σουτάρουμε καλά από τις βολές και από το τρίποντο, να μείνουμε κοντά στο σκορ και κυρίως αν έρθουν τα κρίσιμα να κάνουμε επιθέσεις όπως με Μονακό πέρυσι και όχι Μπαρτσελόνα φέτος. Περισσότερα συστήματα και κίνηση και λιγότερο στατικότητα ιδίως ντάπα ντούπα Walkup και δύσκολα μακρινά σουτ. Μακάρι να κάνουμε την έκπληξη, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.
0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ