'Οχι, φίλε μου. Διέλυσαν αυτό που εσύ είχες μέσα στο κεφάλι σου για τον Ολυμπιακό. Γιατί το my way δεν σημαίνει ο δικός μου τρόπος για να σηκώσω την κούπα. Σημαίνει ο δικός μου τρόπος για να παλέψω για την κούπα. Μπορεί και να την σηκώσω, μπορεί και όχι. Αλλά με τον δικό μου τρόπο, χτίζοντας σιγά-σιγά μιά καλή ομάδα με τα οικονομικά που αντέχω ή θέλω να διαθέσω.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:12 am
εγώ που δεν είμαι ψύχραιμος θα πω ότι ο Αταμαν , ο Σλουκας και ο ΔΠΓ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 10+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
εβαλαν όλο το my way στον ...κάδο των αχρήστων
Ο φετινός Παναθηναϊκός έσκασε λεφτά που δεν θέλαμε ή δεν μπορούσαμε εμείς, στην ουσία δεν έχτισε ομάδα, αλλά αγόρασε παίκτες, έπαιξε ένα μπάσκετ βασισμένο μόνο στην αξία των μεμονωμένων παικτών, είχε και σχετική τύχη (π.χ. ο Χεζόνια με μας ξεκίνησε με 5/5 τρίποντα και σήμερα είχε 1/9 και όλα ελεύθερα).
Για αυτό, λοιπόν, μη μου λες ότι ο Αταμάν, ο Σλούκας και ο ΔΠΓ διέλυσαν όλα όσα καυχιούνται στον Ολυμπιακό 10+ χρόνια τώρα.
Να είσαι παντελονάτος και να πεις: Όλα όσα καυχιούνται στον Ολυμπιακό 10 χρόνια τώρα είναι φούμαρα και μακακίες, εγώ γουστάρω κούπες και μόνο κούπες, δεν με νοιάζει η ομάδα μου να παίζει ωραίο μπάσκετ (ο περυσινός Ολυμπιακός ήταν 2 σκαλιά παραπάνω από τον φετινό Παναθηναϊκό, για όσους ξέρουν βέβαια), και σήμερα το χάρηκα γιατί δικαιώθηκα και η φιλοσοφία της ομάδας μου πήγε στον κάδο των αχρήστων.
Αυτά να πεις. Και να πανηγυρίζεις τις κούπες που σηκώνουν τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού, αφού όπως φαίνεται μόνο οι κούπες ενδιαφέρουν.