Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μάιος 27, 2024 12:33 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:12 am

εγώ που δεν είμαι ψύχραιμος θα πω ότι ο Αταμαν , ο Σλουκας και ο ΔΠΓ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 10+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

εβαλαν όλο το my way στον ...κάδο των αχρήστων
'Οχι, φίλε μου. Διέλυσαν αυτό που εσύ είχες μέσα στο κεφάλι σου για τον Ολυμπιακό. Γιατί το my way δεν σημαίνει ο δικός μου τρόπος για να σηκώσω την κούπα. Σημαίνει ο δικός μου τρόπος για να παλέψω για την κούπα. Μπορεί και να την σηκώσω, μπορεί και όχι. Αλλά με τον δικό μου τρόπο, χτίζοντας σιγά-σιγά μιά καλή ομάδα με τα οικονομικά που αντέχω ή θέλω να διαθέσω.
Ο φετινός Παναθηναϊκός έσκασε λεφτά που δεν θέλαμε ή δεν μπορούσαμε εμείς, στην ουσία δεν έχτισε ομάδα, αλλά αγόρασε παίκτες, έπαιξε ένα μπάσκετ βασισμένο μόνο στην αξία των μεμονωμένων παικτών, είχε και σχετική τύχη (π.χ. ο Χεζόνια με μας ξεκίνησε με 5/5 τρίποντα και σήμερα είχε 1/9 και όλα ελεύθερα).

Για αυτό, λοιπόν, μη μου λες ότι ο Αταμάν, ο Σλούκας και ο ΔΠΓ διέλυσαν όλα όσα καυχιούνται στον Ολυμπιακό 10+ χρόνια τώρα.
Να είσαι παντελονάτος και να πεις: Όλα όσα καυχιούνται στον Ολυμπιακό 10 χρόνια τώρα είναι φούμαρα και μακακίες, εγώ γουστάρω κούπες και μόνο κούπες, δεν με νοιάζει η ομάδα μου να παίζει ωραίο μπάσκετ (ο περυσινός Ολυμπιακός ήταν 2 σκαλιά παραπάνω από τον φετινό Παναθηναϊκό, για όσους ξέρουν βέβαια), και σήμερα το χάρηκα γιατί δικαιώθηκα και η φιλοσοφία της ομάδας μου πήγε στον κάδο των αχρήστων.
Αυτά να πεις. Και να πανηγυρίζεις τις κούπες που σηκώνουν τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού, αφού όπως φαίνεται μόνο οι κούπες ενδιαφέρουν.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1711
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 27, 2024 12:34 am

Οι περισσότεροι αφορισμοί που γράφονται και σ' αυτό το τόπικ είναι απλά (οπαδικές) γελοιότητες που δικαιολογούνται λόγω της ημέρας και της χαράς ή της γκρίνιας.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1110
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 27, 2024 12:36 am

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:30 am
Ο Σλούκας δεν εγινε ξαφνικα Σπανουλης σε καμμια περιπτωση....Αν θελουμε να μιλησουμε αναλογικα ο Ναν ειναι ο Σπανουλης και ο Σλούκας ο Λο...

Με λιγα λογια θελω να πω ,πως αν δεν ειχε διπλα του τον Ναν και δευτερεύοντος τον Γκαρντ δε θα ηταν τοσο καλος και Γι αυτο δεν ηταν και περσι και πρόπερσι σε εμας!
Αυτο δε μειώνει οτι ειναι εξαιρετικος παίκτης αλλα εχοντας διπλα σου πολυ καλα γκαρντ σε αφηνει να παίξεις καλυτερα
Συμφωνώ απόλυτα, δεν είναι τυχαία η επιτυχία της Εφες με Λάρκιν και Μισιτς έτσι τώρα και ο ΠΑΟ με Ναν και Σλουκα το πήρε. 2 εξαιρετικοί guards στην επίθεση. Με τους Γουοκαπ και Καλαθη αυτού του κόσμου κανένας δεν πήγε στην κορυφή όσο και να μας πονάει.

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece

Δευ Μάιος 27, 2024 12:38 am

Ωπ επανήλθε ο δαίδαλος και μοιράζει δισλικε... :roofl:

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 12:41 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Οι περισσότεροι αφορισμοί που γράφονται και σ' αυτό το τόπικ είναι απλά (οπαδικές) γελοιότητες που δικαιολογούνται λόγω της ημέρας και της χαράς ή της γκρίνιας.
Ισχύει αλλά να μιλήσω προσωπικα, έχω σκάσει, πιο εφιαλτικό σενάριο δεν θα μπορούσα να φανταστώ, 3 σερί F4 χαμένα. Πέρυσι στον πόντο, διώξαμε τον Σλουκα σχεδόν σαν ακατάλληλο και έρχεται φέτος ο Παναθηναϊκός από τα αζήτητα πέρυσι να πάρει την κούπα με το καλημέρα με ηγέτη τον παίκτη που διώξαμε…δηλαδή πραγματικά ούτε μουντζωμένοι από τον θεό…έχω δουλειά αύριο το πρωί και έχω τέτοια νεύρα, στεναχώρια κλπ. Που δεν μπορώ να κοιμηθώ.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 949
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 27, 2024 12:43 am

karamelitsa έγραψε:
Ισχύει αλλά να μιλήσω προσωπικα, έχω σκάσει, πιο εφιαλτικό σενάριο δεν θα μπορούσα να φανταστώ, 3 σερί F4 χαμένα. Πέρυσι στον πόντο, διώξαμε τον Σλουκα σχεδόν σαν ακατάλληλο και έρχεται φέτος ο Παναθηναϊκός από τα αζήτητα πέρυσι να πάρει την κούπα με το καλημέρα με ηγέτη τον παίκτη που διώξαμε…δηλαδή πραγματικά ούτε μουντζωμένοι από τον θεό…έχω δουλειά αύριο το πρωί και έχω τέτοια νεύρα, στεναχώρια κλπ. Που δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Και εγώ ξυπνάω 6.30 και δεν μπορώ να κοιμηθώ και επειδη μένω και Αμπελόκηπους δεν σταματάνε οι κόρνες απέξω 🤣🤣🤣

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 12:44 am

Ο Σλούκας και όμως είναι το ίδιο καλός με Σπανούλη και Διαμαντίδη. Αυτά που έκανε σε πλέιοφς και τελικό δεν τα βλέπουν ούτε αυτοί. Απλά τα έκανε στα 33 και έγραψε ιστορία. Εμείς κάναμε αρχηγό την ψυχάρα αλλά πολύ χειρότερο παίχτη τον ΠΑΠ. Απέχουν το χάος Σλούκας και Παπ. Δεν είναι αφορισμός αυτό! Μην ξεχνάμε ότι και αυτός είχε φύγει από την ομάδα!

3
3 Εικόνα
lukadoncic
Reactions:

Δευ Μάιος 27, 2024 12:45 am

συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και από μένα..μας έδειξε πώς γίνεται..σε εμάς στοίχισε ο απαράδεκτος σχεδιασμός το καλοκαίρι και η γενικότερη αλαζονεία αφών-μπαρτζώκα..αναμενόμενα και τα μικρόψυχα/άστοχα σχόλια μετά την ήττα από Ρεάλ για μπάτζετ και λοιπά..δυστυχώς μέσα από τα παπαγαλάκια των μέσων η συγκεκριμένη αντίληψη έχει περάσει και σε πολλούς φιλάθλους..προσωπικά είμαι πολύ ξενερωμένος..το μόνο που χάρηκα είναι που είδα τις σκυθρωπές φάτσες των Ισπανών..τέρμα αντιπαθητική ομάδα και πέρσι έκαναν αίσχη με Παρτιζάν που έμειναν ατιμώρητα..

..και ένα σχόλιο για Σλούκα: μεγάλη εμφάνιση σήμερα, έδωσε απαντήσεις και το χάρηκε πολύ(προσωπικά με καθαρά μπασκετικά κριτήρια mvp θα ψήφιζα λεσόρτ..οι μάχες που έδωσε, το πάθος και τα..καρύδια που έδειξε απέναντι στα θηρία νομίζω έκριναν το παιχνίδι..)το παιδί όπου έχει πάει έχει δείξει ηγετικά στοιχεία, έχει δουλέψει και βελτιωθεί πολύ..σε ότι αφορά στην αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό υο περασμένο καλοκαίρι, το πρόβλημα δεν ήταν θεωρώ ποτέ ο χρόνος του..προφανώς διοίκηση σε συνεννόηση με αρδ και προπονητή άφησαν τέτοιες διαρροές, όταν διαφαινόταν το διαζύγιο, επειδή ο Σλούκας ήταν εύκολος στόχος για τη μάζα(τονίζοντας σε όλους τους τόνους πως απώλεια είναι μόνο ο Σάσα λες και το 3π==μισή πρόκριση Φ-4 στη φενέρ δεν το έβαλε ο Σλούκας)έχοντας ήδη φύγει μία φορά για άλλες πολιτείες..όπως έχω ξαναγράψει όταν έχεις αντέξει αποχωρήσεις παιχταράδων(ρίβερς,πάσπαλιε,σπανούλη,
πρίντεζη) και έχεις προχωρήσει, το ζήτημα είναι, το πώς επιλέγεις να καλύψεις το όποιο κενό κάθε φορά..οι δικοί μας το κάλυψαν με γκός, ο οποίος σημειωτέον ήρθε ως έξτρα λύση…………;;;;;;;

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 12:49 am

prime7 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:43 am
karamelitsa έγραψε:

Και εγώ ξυπνάω 6.30 και δεν μπορώ να κοιμηθώ και επειδη μένω και Αμπελόκηπους δεν σταματάνε οι κόρνες απέξω 🤣🤣🤣
Εγώ μένω Γουδί και μια από τα ίδια, γίνεται χαμός έξω και μου έρχεται να πάρω τα βουνά….

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 12:53 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:44 am
Ο Σλούκας και όμως είναι το ίδιο καλός με Σπανούλη και Διαμαντίδη. Αυτά που έκανε σε πλέιοφς και τελικό δεν τα βλέπουν ούτε αυτοί. Απλά τα έκανε στα 33 και έγραψε ιστορία. Εμείς κάναμε αρχηγό την ψυχάρα αλλά πολύ χειρότερο παίχτη τον ΠΑΠ. Απέχουν το χάος Σλούκας και Παπ. Δεν είναι αφορισμός αυτό! Μην ξεχνάμε ότι και αυτός είχε φύγει από την ομάδα!
Ο Παπ προχτές με την Ρεάλ ήταν το λιγότερο άθλιος, τον αγαπάμε, τον συμπαθούμε, αλλά ηγέτης και παικταράς δεν είναι, και στην τελική και αυτός έχει φύγει όπως είπες. Να το πω αλλιώς ε δεν μπορεί για την όλη κατάσταση με τον Σλουκα να φταίει πάντα αυτός….. γιατί με τον Αταμαν δεν έχει θέμα αφού είναι τοσο παράξενος χαρακτήρας;; Και με τους Αφους πήγε στο ραντεβού και έκατσε ωρες, αν είχε σκοπό να φύγει δεν θα το έκανε αυτο…

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece

Δευ Μάιος 27, 2024 12:56 am

karamelitsa έγραψε:
ΟΚ, αντιλαμβάνομαι αυτό που λες.

Όπως έγραψα και προχθές στο τόπικ του ημιτελικού το μπάσκετ είναι διασκέδαση, χαβαλές, καζούρα και αφορμή για χαλαρές συζητήσεις. Δεν χάνουμε ούτε κερδίζουμε κάτι προσωπικά με τις επιτυχίες των ομάδων. Απολαμβάνουμε λιγότερο ή περισσότερο το αθλητικό θέαμα...

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece

karamelitsa έγραψε:

Όπως έγραψα και προχθές στο τόπικ του ημιτελικού το μπάσκετ είναι διασκέδαση, χαβαλές, καζούρα και αφορμή για χαλαρές συζητήσεις. Δεν χάνουμε ούτε κερδίζουμε κάτι προσωπικά με τις επιτυχίες των ομάδων. Απολαμβάνουμε λιγότερο ή περισσότερο το αθλητικό θέαμα...

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βήματα εκτός φάσης την Δευ Μάιος 27, 2024 12:59 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2266
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 27, 2024 12:58 am

karamelitsa έγραψε:
δηλαδή πραγματικά ούτε μουντζωμένοι από τον θεό…
μουντζωμένοι από τον θεό του μπάσκετ είμαστε και δίκαια

και έχουμε τον lefpan να μας κάνει μαθήματα Ολυμπιακοφροσύνης , αντριλικιού ( γιατί λέει για παντελόνια ) και μπάσκετ . Ναι, τουλαχ. χορτάσαμε ωραίο μπάσκετ φέτος

To my way και η ολη φιλοσοφία δεν λειτουργεί. . Ας μετράμε εμείς σερί νικών και σερί συμμετοχών κι ας μετράνε οι ικανοί τις ευρωλίγκες που είπε και ο ΔΠΓ

Ο Ολυμπιακός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος

Πάμε παρακάτω , αρκετή πίκρα φάγαμε

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 12:59 am

karamelitsa έγραψε:

Έχεις δίκιο, προφανώς είναι δικό μου το θέμα και προφανώς πρέπει να το δω αλλιώς, το παλεύω, απλά αυτο που έγινε φέτος είναι σαν η ριμαδα η τύχη να προσπαθεί να μας κάνει πλάκα.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 1:00 am

Εμείς τους φοβηθήκαμε γι αυτό παίξαμε έτσι. Έχουμε κόμπλεξ με την Ρεάλ. Τέσπα να είμαστε ειλικρινής αν ήταν νέοι οι παλιοσειρές λογικά θα το έπαιρναν! Αλλά η ιστορία γράφτηκε. Με μαγκιά. Καμπάτσο,Μούσα,Χεζόνια,Πουαριέ δεν μπορούν ακόμα να σηκώσουν τέτοια ματς. Ο Σλούκας τα έχει φάει με το κουτάλι. Οι Ισπανοί τους γέρασαν.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”