Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2702
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Lefpan και λοιποί δεν υπάρχει ανάγκη να γίνει αυτή η κουβέντα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να συγχαίρει τον ΠΑΟ για την επιτυχία του, αλλά και να μην χαίρεται. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιτίθεται σε άλλα μέλη του φόρουμ επειδή έχουν αντίθετη άποψη. Ας λήξει εδώ το θέμα αυτό χωρίς περαιτέρω, προκειμένου να μην χρειαστεί να κλειδώσουμε το τόπικ και να ρίξουμε φάουλ.
0
Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Λόγω πικρίας (δικαιολογημένης) κάποιοι θα βγάλουμε τα νεύρα μας στις αποφάσεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια και κάποιοι θα την δικαιολογούν. Στην ζωή,στον αθλητισμό αλλά και παντού το νόημα είναι πάντα ένα. Το μυαλό και η συνέχεια. Όταν ήρθε ο Μπαρτζω την 1η χρόνια και έφερε Eurocup παίκτες και φύγαμε ακλαυτοι,κατάλαβε ότι πρέπει να φέρει παίκτες Euroleague και το έκανε. Αποτελέσμα; Final 4. Τώρα πρέπει να καταλάβει και αυτός και ειδικά οι Αφοί πως θες παιχτρονια κοντούς για το παραπάνω. Το έχω γράψει πολλές φορές στα τελευταίαου post. Το πιο ΚΟΜΒΙΚΟ καλοκαίρι το φετινό.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:58 amμουντζωμένοι από τον θεό του μπάσκετ είμαστε και δίκαια
και έχουμε τον lefpan να μας κάνει μαθήματα Ολυμπιακοφροσύνης , αντριλικιού ( γιατί λέει για παντελόνια ) και μπάσκετ . Ναι, τουλαχ. χορτάσαμε ωραίο μπάσκετ φέτος
To my way και η ολη φιλοσοφία δεν λειτουργεί. . Ας μετράμε εμείς σερί νικών και σερί συμμετοχών κι ας μετράνε οι ικανοί τις ευρωλίγκες που είπε και ο ΔΠΓ
Ο Ολυμπιακός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος
Πάμε παρακάτω , αρκετή πίκρα φάγαμε
0
- brandon_roy
- Reactions: 571
- Προειδοποιήσεις:
1
Προπονητής με 6 Ευρωπαϊκές κούπες, απο αυτές οι 3 είναι Ευρωλίγκες, στα 4 τελευταία χρόνια και θα μπορούσε να είχε και 4 στα 5 αν δε ακυρωνόταν η σεζόν του Κόβιντ. Αλλά μπάσκετ Αταμάν δεν υπάρχει απλά τη δίνει στις πριμαντόνες και κάνουν ό,τι θέλουν. Μιλάμε για βαθία μπασκετική ανάλυση όχι αστείαlefpan έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:11 am1. Ο ηγέτης Σλούκας, όμως, πέρυσι και πρόπερσι δεν το απέδειξε. Α, ξέχασα... Φταίει ο Μπαρτζώκας!
2. Το μπάσκετ Αταμάν δεν μπορεί να νίκησε το μπάσκετ Μπαρτζώκα, γιατί δεν υφίσταται μπάσκετ Αταμάν. Ό,τι κάνουν οι πριμαντόνες. Προπονητική παρέμβαση μηδέν. Από την Εφές αυτό.
3. Ο Παναθηναϊκός έχει 7 κι εμείς 3. Fact. Και η Μπανταλόνα έχει 1. Fact. Δεν με απασχολεί ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Εγώ είμαι Ολυμπιακός και θα μπορούσα να ήμουνα και ΑΟ Κερατσινίου.

2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Δευ Μάιος 27, 2024 1:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για μένα θέλει βαρβάτο σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ! Με τρίποντο, διείσδυση, σούτ μέσης απόστασης και ύψος. Γουόκαπ είναι καλός για βασικός άσος. Λογικά Μιχάιλιουκ και έναν Αμερικάνο και θα κάνουμε ομάδα.prime7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:04 amΔεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Λόγω πικρίας (δικαιολογημένης) κάποιοι θα βγάλουμε τα νεύρα μας στις αποφάσεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια και κάποιοι θα την δικαιολογούν. Στην ζωή,στον αθλητισμό αλλά και παντού το νόημα είναι πάντα ένα. Το μυαλό και η συνέχεια. Όταν ήρθε ο Μπαρτζω την 1η χρόνια και έφερε Eurocup παίκτες και φύγαμε ακλαυτοι,κατάλαβε ότι πρέπει να φέρει παίκτες Euroleague και το έκανε. Αποτελέσμα; Final 4. Τώρα πρέπει να καταλάβει και αυτός και ειδικά οι Αφοί πως θες παιχτρονια κοντούς για το παραπάνω. Το έχω γράψει πολλές φορές στα τελευταίαου post. Το πιο ΚΟΜΒΙΚΟ καλοκαίρι το φετινό.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:58 am
μουντζωμένοι από τον θεό του μπάσκετ είμαστε και δίκαια
και έχουμε τον lefpan να μας κάνει μαθήματα Ολυμπιακοφροσύνης , αντριλικιού ( γιατί λέει για παντελόνια ) και μπάσκετ . Ναι, τουλαχ. χορτάσαμε ωραίο μπάσκετ φέτος
To my way και η ολη φιλοσοφία δεν λειτουργεί. . Ας μετράμε εμείς σερί νικών και σερί συμμετοχών κι ας μετράνε οι ικανοί τις ευρωλίγκες που είπε και ο ΔΠΓ
Ο Ολυμπιακός είναι ένας ενιαίος και αδιαίρετος
Πάμε παρακάτω , αρκετή πίκρα φάγαμε
1
1

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1707
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Φέτος σου κάνει πλάκα, του χρόνου μπορεί να σε φτιάξει. Δες και τι έγινε στα 90ς: To '94 και το '95 ο Ολυμπιακός νίκησε δύο φορές τον Παναθηναϊκό στους ημιτελικούς και στη συνέχεια απέτυχε. Το '96 ο Παναθηναϊκός πήρε την κούπα στο Παρίσι και την επόμενη ο Ολυμπιακός έκανε το τριπλ κράουν! Η ζωή συνεχίζεται...karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:59 amΈχεις δίκιο, προφανώς είναι δικό μου το θέμα και προφανώς πρέπει να το δω αλλιώς, το παλεύω, απλά αυτο που έγινε φέτος είναι σαν η ριμαδα η τύχη να προσπαθεί να μας κάνει πλάκα.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:56 am
ΟΚ, αντιλαμβάνομαι αυτό που λες.
Όπως έγραψα και προχθές στο τόπικ του ημιτελικού το μπάσκετ είναι διασκέδαση, χαβαλές, καζούρα και αφορμή για χαλαρές συζητήσεις. Δεν χάνουμε ούτε κερδίζουμε κάτι προσωπικά με τις επιτυχίες των ομάδων. Απολαμβάνουμε λιγότερο ή περισσότερο το αθλητικό θέαμα...

5
2
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Αταμάν είναι πολύ ανώτερος του Μπαρτζώκα. Το λένε τα αποτελέσματα. Δίνει έμφαση στο επιθετικό ταλέντο και την ελευθερία σε παίχτες με επιθετικές αρετές και η άμυνα που παίζουν οι ομάδες του είναι επίσης καλή! Γενικά παίζει σε υψηλό επίπεδο και θα το είχε πάρει και 4 φορές αν δεν τον έκοβαν με κόβιντ. Οι παίχτες του αποδίδουν το μέγιστο. Με την Εφές έχασε επειδή κορέστηκε η ομάδα την τέταρτη σεζόν. Θα πάρει κιάλλες κούπες σίγουρα αυτός ο προπονητής. Και να μην μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟ θα τον χτυπήσουν και άλλοι αιώνιοι διεκδικητές τύπου cska(σίγουρα θα επιστρέψει),Ρεάλ,Μπάρτσα .brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:05 amΠροπονητής με 6 Ευρωπαϊκές κούπες, απο αυτές οι 3 είναι Ευρωλίγκες, στα 4 τελευταία χρόνια και θα μπορούσε να είχε και 4 στα 5 αν δε ακυρωνόταν οι σεζόν του Κόβιντ. Αλλά μπάσκετ Αταμάν δεν υπάρχει απλά τη δίνει στις πριμαντόνες και κάνουν ό,τι θέλουν. Μιλάμε για βαθία μπασκετική ανάλυση όχι αστείαlefpan έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:11 am
1. Ο ηγέτης Σλούκας, όμως, πέρυσι και πρόπερσι δεν το απέδειξε. Α, ξέχασα... Φταίει ο Μπαρτζώκας!
2. Το μπάσκετ Αταμάν δεν μπορεί να νίκησε το μπάσκετ Μπαρτζώκα, γιατί δεν υφίσταται μπάσκετ Αταμάν. Ό,τι κάνουν οι πριμαντόνες. Προπονητική παρέμβαση μηδέν. Από την Εφές αυτό.
3. Ο Παναθηναϊκός έχει 7 κι εμείς 3. Fact. Και η Μπανταλόνα έχει 1. Fact. Δεν με απασχολεί ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Εγώ είμαι Ολυμπιακός και θα μπορούσα να ήμουνα και ΑΟ Κερατσινίου.![]()
1
1

Εδώ ο lefpan έχει απόλυτο δίκιο. Ωραίος.lefpan έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:33 am'Οχι, φίλε μου. Διέλυσαν αυτό που εσύ είχες μέσα στο κεφάλι σου για τον Ολυμπιακό. Γιατί το my way δεν σημαίνει ο δικός μου τρόπος για να σηκώσω την κούπα. Σημαίνει ο δικός μου τρόπος για να παλέψω για την κούπα. Μπορεί και να την σηκώσω, μπορεί και όχι. Αλλά με τον δικό μου τρόπο, χτίζοντας σιγά-σιγά μιά καλή ομάδα με τα οικονομικά που αντέχω ή θέλω να διαθέσω.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:12 am
εγώ που δεν είμαι ψύχραιμος θα πω ότι ο Αταμαν , ο Σλουκας και ο ΔΠΓ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 10+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
εβαλαν όλο το my way στον ...κάδο των αχρήστων
Ο φετινός Παναθηναϊκός έσκασε λεφτά που δεν θέλαμε ή δεν μπορούσαμε εμείς, στην ουσία δεν έχτισε ομάδα, αλλά αγόρασε παίκτες, έπαιξε ένα μπάσκετ βασισμένο μόνο στην αξία των μεμονωμένων παικτών, είχε και σχετική τύχη (π.χ. ο Χεζόνια με μας ξεκίνησε με 5/5 τρίποντα και σήμερα είχε 1/9 και όλα ελεύθερα).
Για αυτό, λοιπόν, μη μου λες ότι ο Αταμάν, ο Σλούκας και ο ΔΠΓ διέλυσαν όλα όσα καυχιούνται στον Ολυμπιακό 10+ χρόνια τώρα.
Να είσαι παντελονάτος και να πεις: Όλα όσα καυχιούνται στον Ολυμπιακό 10 χρόνια τώρα είναι φούμαρα και μακακίες, εγώ γουστάρω κούπες και μόνο κούπες, δεν με νοιάζει η ομάδα μου να παίζει ωραίο μπάσκετ (ο περυσινός Ολυμπιακός ήταν 2 σκαλιά παραπάνω από τον φετινό Παναθηναϊκό, για όσους ξέρουν βέβαια), και σήμερα το χάρηκα γιατί δικαιώθηκα και η φιλοσοφία της ομάδας μου πήγε στον κάδο των αχρήστων.
Αυτά να πεις. Και να πανηγυρίζεις τις κούπες που σηκώνουν τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού, αφού όπως φαίνεται μόνο οι κούπες ενδιαφέρουν.
Αλλα ρε φίλε, η τροφή κάθε μεγάλης ομάδας είναι οι κούπες. Πως να το κάνουμε; Δεν είμαστε ανώνυμη εταιρεία, να λέμε ότι πάμε καλά, είμαστε σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζουμε.
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικα θα προσθέσω ένα πράγμα, ένα άθλημα π.χ. Τώρα το Μπάσκετ το βλέπουμε για το θέαμα που μας προσφέρει η ομάδα μας και φυσικά για την μεγάλη κούπα της Ευρώπης….εμεις τι από τα 2 κάναμε φέτος;;; Ναι δεν πήραμε την κούπα, αλλά ούτε ωραίο μπάσκετ παίξαμε, και όχι δεν μου αρκεί να πάω στο F4. Πήγα με ξεβράκωσε η Ρεάλ και πάει ο Παναθηναϊκός και της κάνει πλάκα…ε όχι δεν το δέχομαι, με θυμώνει, με εκνευρίζει, με στεναχωρεί και θέλω να πάρω τα βουνά και να μην ξανακούσω για μπάσκετ για κανένα 3μηνο.chainsaw έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:14 amΕδώ ο lefpan έχει απόλυτο δίκιο. Ωραίος.lefpan έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:33 am
'Οχι, φίλε μου. Διέλυσαν αυτό που εσύ είχες μέσα στο κεφάλι σου για τον Ολυμπιακό. Γιατί το my way δεν σημαίνει ο δικός μου τρόπος για να σηκώσω την κούπα. Σημαίνει ο δικός μου τρόπος για να παλέψω για την κούπα. Μπορεί και να την σηκώσω, μπορεί και όχι. Αλλά με τον δικό μου τρόπο, χτίζοντας σιγά-σιγά μιά καλή ομάδα με τα οικονομικά που αντέχω ή θέλω να διαθέσω.
Ο φετινός Παναθηναϊκός έσκασε λεφτά που δεν θέλαμε ή δεν μπορούσαμε εμείς, στην ουσία δεν έχτισε ομάδα, αλλά αγόρασε παίκτες, έπαιξε ένα μπάσκετ βασισμένο μόνο στην αξία των μεμονωμένων παικτών, είχε και σχετική τύχη (π.χ. ο Χεζόνια με μας ξεκίνησε με 5/5 τρίποντα και σήμερα είχε 1/9 και όλα ελεύθερα).
Για αυτό, λοιπόν, μη μου λες ότι ο Αταμάν, ο Σλούκας και ο ΔΠΓ διέλυσαν όλα όσα καυχιούνται στον Ολυμπιακό 10+ χρόνια τώρα.
Να είσαι παντελονάτος και να πεις: Όλα όσα καυχιούνται στον Ολυμπιακό 10 χρόνια τώρα είναι φούμαρα και μακακίες, εγώ γουστάρω κούπες και μόνο κούπες, δεν με νοιάζει η ομάδα μου να παίζει ωραίο μπάσκετ (ο περυσινός Ολυμπιακός ήταν 2 σκαλιά παραπάνω από τον φετινό Παναθηναϊκό, για όσους ξέρουν βέβαια), και σήμερα το χάρηκα γιατί δικαιώθηκα και η φιλοσοφία της ομάδας μου πήγε στον κάδο των αχρήστων.
Αυτά να πεις. Και να πανηγυρίζεις τις κούπες που σηκώνουν τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού, αφού όπως φαίνεται μόνο οι κούπες ενδιαφέρουν.
Αλλα ρε φίλε, η τροφή κάθε μεγάλης ομάδας είναι οι κούπες. Πως να το κάνουμε; Δεν είμαστε ανώνυμη εταιρεία, να λέμε ότι πάμε καλά, είμαστε σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζουμε.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν διέλυσαν το my way. Έκανε ο ΔΓ την κίνηση του Ολυμπιακού με Σπανούλη και επίσης τον πλαισίωσαν με παίχτες ανώτερους από ότι είχε ο τότε Ολυμπιακός ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο αυτή την κίνηση που ουσιαστικά τους έφερε την κούπα.. Ο Ναν είναι καλύτερος του Λο. Ο Λεσόρτ του Χάινς. Και στη Φενέρ ηγέτης θα ήταν ο Σλούκας αν δεν έπαιζε η παιχτούρα ο Μπογκντάνοβιτς!
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2265
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy
- Reactions: 571
- Προειδοποιήσεις:
1
Γενικά θα συμφωνήσω αλλά την πρώτη του σεζόν ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό είχε all-star game supporting cast. Μόνο περιφέρεια είχε δίπλα του Τεόντοσιτς, Παπαλουκά, Χαλπερίν. Στα φόργουορντ είχε Childress, Kleiza, μιλάμε για πυραυλοκίνητο ρόστερ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:22 amΔεν διέλυσαν το my way. Έκανε ο ΔΓ την κίνηση του Ολυμπιακού με Σπανούλη και επίσης τον πλαισίωσαν με παίχτες ανώτερους από ότι είχε ο τότε Ολυμπιακός ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο αυτή την κίνηση που ουσιαστικά τους έφερε την κούπα.. Ο Ναν είναι καλύτερος του Λο. Ο Λεσόρτ του Χάινς. Και στη Φενέρ ηγέτης θα ήταν ο Σλούκας αν δεν έπαιζε η παιχτούρα ο Μπογκντάνοβιτς!
1
1

Εντωμεταξυ μέσα σε όλα τραυματίστηκε και ο Έβανς 

Μιλάμε τρομερό 3ημερο να είσαι Ολυμπιακός. Χάσαμε και την κούπα στο Χάντμπολ.
Αν έχανε ο Παναθηναϊκός σήμερα θα είχαμε πολλές πιθανότητες για πρωτάθλημα. Τώρα με την ψυχολογία που έχουν και με αυτή που εμείς δεν έχουμε,δύσκολα τα πράγματα έως ακατόρθωτα.
Αν έχανε ο Παναθηναϊκός σήμερα θα είχαμε πολλές πιθανότητες για πρωτάθλημα. Τώρα με την ψυχολογία που έχουν και με αυτή που εμείς δεν έχουμε,δύσκολα τα πράγματα έως ακατόρθωτα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Στην αρχή δεν του έδωσαν τα κλειδιά. Μετά κατάλαβαν ότι αυτός είναι το μέλλον.brandon_roy έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:28 amΓενικά θα συμφωνήσω αλλά την πρώτη του σεζόν ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό είχε all-star game supporting cast. Μόνο περιφέρεια είχε δίπλα του Τεόντοσιτς, Παπαλουκά, Χαλπερίν. Στα φόργουορντ είχε Childress, Kleiza, μιλάμε για πυραυλοκίνητο ρόστερ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:22 amΔεν διέλυσαν το my way. Έκανε ο ΔΓ την κίνηση του Ολυμπιακού με Σπανούλη και επίσης τον πλαισίωσαν με παίχτες ανώτερους από ότι είχε ο τότε Ολυμπιακός ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο αυτή την κίνηση που ουσιαστικά τους έφερε την κούπα.. Ο Ναν είναι καλύτερος του Λο. Ο Λεσόρτ του Χάινς. Και στη Φενέρ ηγέτης θα ήταν ο Σλούκας αν δεν έπαιζε η παιχτούρα ο Μπογκντάνοβιτς!
0
- karamelitsa
- Reactions: 1102
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που έκανε ο αίωνιος είναι άθλος φέτος!
Τι έκανε;Μέσα σε 10 μήνες αλλάζοντας το 75% του ρόστερ καταφερε κι έγινε ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και πρωταγωνιστές!Κατέκτησε αμέσως την ευρωλίγκα, οχι του χρόνου ή του παραχρόνου.
Εγω λοιπόν που είμαι Ολυμπιακός αλλά δε φοράω κόκκινα γυαλιά δε θα συνεχίσω να μετράω f4 πια, έχουμε πάει πόσες φορές απ το 2013 και μετά, τα χουμε δει και γυρνάμε με άδεια χέρια όντας μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ που πάντα κάτι της λείπει....Φέτος δεν είχαμε πρωταγωνιστές επιθετικά!Εναν Πίτερς είχαμε μόνο κι απο κει και πέρα λίγο ο ενας λίγο ο άλλος είχαμε διαφορετικούς παίκτες στο σκοράρισμα....
Ο Μπαρτζώκας δε γουστάρει τις ντίβες στην ομάδα δε νοιώθει άνετα με παίκτες στυλ Σλούκα, Ναν ούτε με Σπανούλη δεν ένοιωθε άνετος!
Ο Σλούκας δυστυχώς πάντως τον διέψευσε στα κρίσιμα τελευταία!
Θες να πας f4 και να σηκώσεις τη κούπα;;;;Απλά τα πράγματα: Πάρε 1 κοντό να τα μπουμπουνάει και να μη μασάει τπτ όταν κολλάει η ομάδα, πάρε κι ενα back up του απ το πάνω ράφι επίσης και προχώρα!
Η φιλοσοφία γεμίζω με ρολίστες την ομάδα και σε κάθε ματς θα χω κάποιον διαφορετικό να με ξεκολλάει επειδή έχουν φιλότιμο και τσούκου τσούκου θα κάνω πρωταθλητισμό πεθαίνει σιγά σιγά....
Έχεις παίκτες πρωταγωνιστές να βαράνε επιθετικά με winner mentality;Θα πάρεις τίτλους!Δεν έχεις;Μέτρα συμμετοχές και μίλα για υπερβάσεις....
Τι έκανε;Μέσα σε 10 μήνες αλλάζοντας το 75% του ρόστερ καταφερε κι έγινε ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και πρωταγωνιστές!Κατέκτησε αμέσως την ευρωλίγκα, οχι του χρόνου ή του παραχρόνου.
Εγω λοιπόν που είμαι Ολυμπιακός αλλά δε φοράω κόκκινα γυαλιά δε θα συνεχίσω να μετράω f4 πια, έχουμε πάει πόσες φορές απ το 2013 και μετά, τα χουμε δει και γυρνάμε με άδεια χέρια όντας μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ που πάντα κάτι της λείπει....Φέτος δεν είχαμε πρωταγωνιστές επιθετικά!Εναν Πίτερς είχαμε μόνο κι απο κει και πέρα λίγο ο ενας λίγο ο άλλος είχαμε διαφορετικούς παίκτες στο σκοράρισμα....
Ο Μπαρτζώκας δε γουστάρει τις ντίβες στην ομάδα δε νοιώθει άνετα με παίκτες στυλ Σλούκα, Ναν ούτε με Σπανούλη δεν ένοιωθε άνετος!
Ο Σλούκας δυστυχώς πάντως τον διέψευσε στα κρίσιμα τελευταία!
Θες να πας f4 και να σηκώσεις τη κούπα;;;;Απλά τα πράγματα: Πάρε 1 κοντό να τα μπουμπουνάει και να μη μασάει τπτ όταν κολλάει η ομάδα, πάρε κι ενα back up του απ το πάνω ράφι επίσης και προχώρα!
Η φιλοσοφία γεμίζω με ρολίστες την ομάδα και σε κάθε ματς θα χω κάποιον διαφορετικό να με ξεκολλάει επειδή έχουν φιλότιμο και τσούκου τσούκου θα κάνω πρωταθλητισμό πεθαίνει σιγά σιγά....
Έχεις παίκτες πρωταγωνιστές να βαράνε επιθετικά με winner mentality;Θα πάρεις τίτλους!Δεν έχεις;Μέτρα συμμετοχές και μίλα για υπερβάσεις....
4
4