Για μενα MVP ειναι ο Μπαρτζωκας..και δεν το λεω ειρωνικα η για να πικαρω καποιον. Ειναι ο ανθρωπος που εδιωξε τον MVP και μας τον εδωσε, ειναι ο ανθρωπος που βρηκε τον ΝΑΝ και ριναι ο ανθρωπος που με την υπεροπτικη και προκλητικη συμπεριφορα του επειδη ξεφτιλιζε Μποχωριδη και Παπαγιαννη , ξυπνησε και νευριασε τον DPG σε πολλες περιπτωσεις και αποτελει κυριο λογο που τον εκανε να επενδυσει τοσα πολλα και με.τοσο μενος. Αρα για μενα ειναι ο MVP.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:20 pmΈχεις κάνει από εχθές 3-4 ίσως και 5 σχόλια για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό ενώ πήρες ένα τεράστιο ευρωπαϊκό80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 11:58 amΤο MVP του Φ4 πρεπει να το μοιραστει ο Σλουκας με τον Coatch B η αλλιως Σκακιστης.
Ειναι απιστευτο και εντυπωσιακο πως αυτος ο ανθρωπος εστειλε σε συσκευασια δωρου τον MVP του Φ4 στον αμεσο αντιπαλο- εχθρο του και δουλευε ολο το καλοκαιρι να φερει τον 2ο MVP τον Ναν στον ΟΣΦΠ και τελικα μαζι με Αφους Καλα Παιδια τον εστειλαν και αυτον με κορδελα στον ΠΑΟ και πηρανε Μπραζντεικις!!!!!
Τετοιες αυτοκτονικες τασεις δεν εχει ξαναματαδει το Ευρωπαικο Μπασκετ.![]()
Έχουμε αποδείξει σε αυτό το φόρουμ ότι όσο οπαδοί κι αν είμαστε , όσο κι αν μας πείραξε που το πήρατε , θα πούμε συγχαρητήρια θα πούμε δυο κουβέντες για το μπάσκετ, θα κάνουμε και πλακιτσα γιατί δεν βγαίνει αλλιώς και μετά θα πάμε στην κατηφεια μας στα δικά μας τοπικ χωρίς να σας ενοχλούμε
Ή έστω μιλάω για τον εαυτό μου
Νομίζω φτάνει, δε νομίζεις ; Μην ξεκινήσω τις ερωτήσεις για το που πήγαν οι οπαδοί της Ρεάλ του φόρουμ χθες πχ ονόματα μη λέμε( πάλι θα κάνω χιούμορ γιατί δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεννοηθούμε )
Euroleague Final Four 2024, Panathinaikos AKTOR Athens vs Real Madrid (Final)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Φιλε υπαρχει μια τεραστια διαφορα με Σπανουλη...τον Σπανουλη τον θελανε στον ΠΑΟ και του ειχανε κανει προταση ιδια με του Διαμαντιδη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:31 pmΟ ΠΑΟ γενικά έχει και δεύτερο μεγάλο στόχο. Θα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει και τον Ολυμπιακό σε σειρά αγώνων. Ο Σλούκας στάνταρ θέλει να αποδείξει πράγματα. Το κίνητρο τους είναι μεγάλο. Βλέπε Σπανούλης-γλώσσα φάση.
Ο Σπανουλης ειχε υποσχεθει στον ΖΟΤΣ οτι θα υπογραψει και ο ΖΟΤΣ ειχε κανει τον σχεδιασμο με Σπανουλη στην ομαδα. Ξαφνικα χωρις να πει τιποτα σε κανεναν πηγε και υπεγραψε στον ΟΣΦΠ...δηλαδη επαιξε π... σε ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ και ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ...ποιος ανθρωπος το κανει αυτο??? Ενω ο Σλουκας ηθελε να παραμεινει στον ΟΣΦΠ, ειχε αρνηθει να μιλησει με ΠΑΟ, πηγε εκατσε 4 ωρες με Αφους...Αλλα ο Σκακιστης δεν καταδεχτηκε ουτε να βγει στο τηλεφωνο.
Γιαυυο λεω οτι αυτος ο τυπος ειναι MVP του ΠΑΟ.
Επισης ξεκινησε μια απιστευτη αποδομηση του Σλουκα ως παικτη και ως ανθρωπου απο ολο τον οργανισμο του ΟΣΦΠ και τα μεσα που ελεγχει...απο τον Σκακιστη να αναφερεται σε ψυχολογικα που εχει ο Σλουκας απο την παιδικη του ηλικια...μεχρι οτι ο Σλουκας ειναι παππους, μας τρωει τα λεφτα, δεν ειναι ηγετης....ο ΣΑΣΑ ηταν απωλεια και οχι ο Σλουκας...Δεν μπορει ο Σλουκας στα Φ4....
Ενταξει πηραν ΟΛΟΙ νομιζω την πιο εκκωφαντικη απαντηση που θα ηταν ανθρωπινως δυνατο να παρουνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 80sLover την Δευ Μάιος 27, 2024 12:47 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ξέρω τόσο καλά το παρασκήνιο με Σλούκα και Μπαρτζώκα! Αν έγιναν όντως έτσι τα πράγματα τότε ο Μπαρτζώκας έχει μεγάλη εμπάθεια και κόμπλεξ. Θα τιμωρηθεί με τις υψωμένες γροθιές του Σλούκα όπως δείχνουν τα πράγματα.. Για Σπανούλη και Ομπράντοβιτς το ξέρω.. Γι αυτό υπάρχει και αυτή η κόντρα μεταξύ τους!80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:37 pmΦιλε υπαρχει μια τεραστια διαφορα με Σπανουλη...τον Σπανουλη τον θελανε στον ΠΑΟ και του ειχανε κανει προταση ιδια με του Διαμαντιδη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:31 pmΟ ΠΑΟ γενικά έχει και δεύτερο μεγάλο στόχο. Θα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει και τον Ολυμπιακό σε σειρά αγώνων. Ο Σλούκας στάνταρ θέλει να αποδείξει πράγματα. Το κίνητρο τους είναι μεγάλο. Βλέπε Σπανούλης-γλώσσα φάση.
Ο Σπανουλης ειχε υποσχεθει στον ΖΟΤΣ οτι θα υπογραψει και ο ΖΟΤΣ ειχε κανει τον σχεδιασμο με Σπανουλη στην ομαδα. Ξαφνικα χωρις να πει τιποτα σε κανεναν πηγε και υπεγραψε στον ΟΣΦΠ...δηλαδη επαιξε π... σε ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ και ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ...ποιος ανθρωπος το κανει αυτο??? Ενω ο Σλουκας ηθελε να παραμεινει στον ΟΣΦΠ, ειχε αρνηθει να μιλησει με ΠΑΟ, πηγε εκατσε 4 ωρες με Αφους...Αλλα ο Σκακιστης δεν καταδεχτηκε ουτε να βγει στο τηλεφωνο.
1
1

Οι τυποι τα αρπαξαν χοντρα και αλλαξαν ομαδα. Ξαναλεμε ειναι πολλα τα λεφτα , και ακομα και ο Τσουκαλας με 3 εχτρα μυρια στη τσεπη στην τριετια θα αλλαζε ομαδα.. Δε μιλαμε για 100000 και 200000 χιλιαδες διαφορα.
Και σιγουρα οταν τον καλεσε ο Γιαννακοπουλος το καλοκαιρι στη συμφωνια ηταν θα εισαι και αρχηγος και θα τους ανεβαζεις ολους γιατι ειναι καινουργιοι. Δε θα σου δωσω 3 μυρια μονο για να παιζεις pick and roll (και να παθαινεις τραβηγματα καθε 2 μηνες). θελω να βγεις μπροστα και εκτος παρκε. .. Αυτο φαινεται σαν οπαδιλικι και μικρη σημασια εχει κατ εμε.
Και σιγουρα οταν τον καλεσε ο Γιαννακοπουλος το καλοκαιρι στη συμφωνια ηταν θα εισαι και αρχηγος και θα τους ανεβαζεις ολους γιατι ειναι καινουργιοι. Δε θα σου δωσω 3 μυρια μονο για να παιζεις pick and roll (και να παθαινεις τραβηγματα καθε 2 μηνες). θελω να βγεις μπροστα και εκτος παρκε. .. Αυτο φαινεται σαν οπαδιλικι και μικρη σημασια εχει κατ εμε.
1
1

Σορρυ, αλλα δνε υπαρχει κανενα δολωμα. Μερικοι απο μας ειπαμε τον πονο μας σαν Ολυμπιακοι. Τελος. Καποιοι δικοι σας νιωθουν την αναγκη απο το καλοκαιρι να την πουν στους Ολυμπιακους, να υπερασπιστουν τον Σλουκα λες και ειναι ξαδερφος του κλπ.
Σητην τελικη απο μας εφυγε. Εσεις πηρατε ενα παικταρα, τον βαλατε διπλα στους αλλους και πηρατε ευρωπαϊκο. Ποιος ο λογος να ασχολειστε σε ποια ομαδα επαιζε και τι εκανε πριν; Αρχηγο τον χρισατε αλλωστε απο την πρωτη μερα. Και ποιος ο λογος να ασχολειστε πως το διαχειριστηκε ο Ολυμπιακος και οι φιλοι τους;
0
Μικραινεις φουλ την ομαδα σου τωρα. Αν δεν το καταλαβαινεις οκ. Δηλαδη περιμενες δωρα απο τον Ολυμπιακο για να βγεις απο το τελμα και να γινεις ομαδα.80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:37 pmΦιλε υπαρχει μια τεραστια διαφορα με Σπανουλη...τον Σπανουλη τον θελανε στον ΠΑΟ και του ειχανε κανει προταση ιδια με του Διαμαντιδη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:31 pmΟ ΠΑΟ γενικά έχει και δεύτερο μεγάλο στόχο. Θα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει και τον Ολυμπιακό σε σειρά αγώνων. Ο Σλούκας στάνταρ θέλει να αποδείξει πράγματα. Το κίνητρο τους είναι μεγάλο. Βλέπε Σπανούλης-γλώσσα φάση.
Επισης ξεκινησε μια απιστευτη αποδομηση του Σλουκα ως παικτη και ως ανθρωπου απο ολο τον οργανισμο του ΟΣΦΠ και τα μεσα που ελεγχει...απο τον Σκακιστη να αναφερεται σε ψυχολογικα που εχει ο Σλουκας απο την παιδικη του ηλικια...μεχρι οτι ο Σλουκας ειναι παππους, μας τρωει τα λεφτα, δεν ειναι ηγετης....ο ΣΑΣΑ ηταν απωλεια και οχι ο Σλουκας...Δεν μπορει ο Σλουκας στα Φ4....
Ενταξει πηραν ΟΛΟΙ νομιζω την πιο εκκωφαντικη απαντηση που θα ηταν ανθρωπινως δυνατο να παρουνε.
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα, η αλήθεια είναι οτι πέρυσι παίζαμε με βασικό τον Μποχωρίδη. Considering την κατάσταση που είμασταν τα τελευταία 2 χρόνια, και considering οτι οι elite Έλληνες παίκτες είναι μετρημέρνοι στα δάκτυλα, ναι, χωρίς αυτήν την λάθος κίνηση του Ολυμπιακού δεν θα είχαμε τον Ελληνικό κορμό που χρειαζόμαστε για να χτυπήσουμε φ4 και Ευρωπαικό.chainsaw έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:20 pmΜικραινεις φουλ την ομαδα σου τωρα. Αν δεν το καταλαβαινεις οκ. Δηλαδη περιμενες δωρα απο τον Ολυμπιακο για να βγεις απο το τελμα και να γινεις ομαδα.80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:37 pm
Φιλε υπαρχει μια τεραστια διαφορα με Σπανουλη...τον Σπανουλη τον θελανε στον ΠΑΟ και του ειχανε κανει προταση ιδια με του Διαμαντιδη.
2
2

Ολη σου η ιστορια τα τελευταια 15 χρονια και 2/3 Ευρωπαικπι τιτλοι σου ειναι ενας παικτης που πηρες απο ΠΑΟ δηλαδη ο Σπανουλης...εκτος και αν θεωρεις οτι χωρις Σπανουλη θα εκανες το μπακ 2 μπακ...οποτε παω πασοchainsaw έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:20 pmΜικραινεις φουλ την ομαδα σου τωρα. Αν δεν το καταλαβαινεις οκ. Δηλαδη περιμενες δωρα απο τον Ολυμπιακο για να βγεις απο το τελμα και να γινεις ομαδα.80sLover έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 12:37 pm
Φιλε υπαρχει μια τεραστια διαφορα με Σπανουλη...τον Σπανουλη τον θελανε στον ΠΑΟ και του ειχανε κανει προταση ιδια με του Διαμαντιδη.
Πιθανοτατα οχι. Το τι εκανε με την προηγουμενη ομαδα του, ηταν δικη του δουλεια... Ο Σπανουλης αντιμετωπιστηκε απλως σαν ενας μεγαλος παικτης στην αρχη. Με τη δουλεια του και με τα γεγονοτα, εγινε θρυλος στη συνειδηση του κοσμου. Το απωτερο σχεδιο των Αγγελοπουλων ηταν τελικα να γινει αυτος ο απολυτος ηγετης, αλλα μεχρι ενος σημειου δε φαινοταν αυτο. Η ομαδα την προηγουμενη σεζον ειχε παει στον τελικο του φ4, ειχε ηδη μεγαλα ονοματα. Θυμιζω οτι την πρωτη σεζον δεν ηταν καν πρωτο βιολι και ψαχναμε τροπο να χωρεσει μαζι με Παπαλουκα και Τεοντοσιτς.
Σε τελικη αναλυση οι ομαδες ειναι πανω απο παικτες. Περιμενε κανεις οτι ο Βεζενκοφ θα γινει MVP της ευρωλιγκας με τον Ολυμπιακο και θα παει στο nba; Κανεις. Δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη. Οσο υπαρχουν ισχυρες διοικησεις που προσπαθουν, θα υπαρχουν και τροποι να επιτυχουν. Ειτε λιγοτερο, ειτε περισσοτερο.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3945
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ολυμπιακοι βριζουν εναν παιχτη που οι ΙΔΙΟΙ αφησαν ελευθερο
εγω προσωπικα ποτε δεν εβρισα τον σπανουλη οταν εφυγε γιατι το διλημμα που ειχε θεσει ειναι η εγω η ο διαμαντιδης και στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον η απαντηση ηταν ξεκαθαρη
τα εχουμε πει ενα εκατ φορες δεν ειναι απαραιτητο 2 ανθρωποι να ταιριαζουν για να μπορουν να συνεργαστουν
ετσι και ο σλουκας με τον μπαρτζωκα η ομαδα επελεξε τον δευτερο και κατα την γνωμη μου καλα εκανε,αφησε ελευθερο τον σλουκα ο παο του εδωσε 500κ παραπανω απτην φενερ ο αταμαν τον εψησε και τελικα ηρθε
τωρα τι ζορια τραβανε μερικοι ενα χρονο μετα δεν καταλαβαινω
εγω προσωπικα ποτε δεν εβρισα τον σπανουλη οταν εφυγε γιατι το διλημμα που ειχε θεσει ειναι η εγω η ο διαμαντιδης και στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον η απαντηση ηταν ξεκαθαρη
τα εχουμε πει ενα εκατ φορες δεν ειναι απαραιτητο 2 ανθρωποι να ταιριαζουν για να μπορουν να συνεργαστουν
ετσι και ο σλουκας με τον μπαρτζωκα η ομαδα επελεξε τον δευτερο και κατα την γνωμη μου καλα εκανε,αφησε ελευθερο τον σλουκα ο παο του εδωσε 500κ παραπανω απτην φενερ ο αταμαν τον εψησε και τελικα ηρθε
2
1
1

ΠΟΙΟΣΣ ΠΟΙΟΣΣΣΣΣτουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 2:41 pmεγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ολυμπιακοι βριζουν εναν παιχτη που οι ΙΔΙΟΙ αφησαν ελευθερο

-
- Reactions: 26
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο αλλο πλανητη κατεβηκες φιλε μου; Λες και το βλεπεις πρωτη φορα να γινεται.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 2:41 pmεγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι ολυμπιακοι βριζουν εναν παιχτη που οι ΙΔΙΟΙ αφησαν ελευθερο
Επισης αυτο που λες ειναι λιγο σχετικο. Οτι τον αφησαν ελευθερο.
0