assistant77 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:51 pm
karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 1:16 pm
Γιατί μας πείραξε βρε συ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με 2 παίκτες που θα μπορούσαν να τους έχουμε στο δυναμικό μας φέτος. Μετά το χτεσινό οι περισσότεροι είναι δύσκολο να μείνουμε ψύχραιμοι, όσοι τα καταφέρνουν μπράβο τους και το εννοώ, μακάρι να το μπορούσα και εγώ. Ανοίγω αθλητικές αποιστοσελίδες και μου έρχεται ειλικρινά να ξεράσω, παρακολουθώ τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ από το 1991...το χτεσινό μαζί με το περσυνό με τον Γιούλ είναι ότι χειρότερο έχω νιώσει ποτέ όσον αφοράσ το μπάσκετ...αν πέρυσι που έμεινε ''σοβαρό'' τραύμα μετά την ήττα με την Ρεάλ, βλέποντας τον Σλούκα να κάνει παπάδες εχτές και να σηκώνει την κούπα με αποτελείωσε...θα το ξεπεράσω φυσικά εν καιρό, άλλα δύσκολα θα το ξεχάσω.
αυτο που σε πειραξε φιλε μου(κι οχι μονο εσενα φυσικα)ειναι οτι το σηκωσε ο Παο,οχι η εικονα της ομαδας σου και η αποδοση της.....ΑΝ ο Παο ηταν παλι 16ος θα συζηταγαμε εδω μεσα για τη μεγαλη υπερβαση της ομαδας μας που παροτι εχασε τον καλυτερο παιχτη και MVP της λιγκας(για το Σλουκα ουτε καν θα θυμομασταν φυσικα)και παρα τις τεραστιες αντιξοοτητες μες στη χρονια καταφερε να ειναι παλι με διπλο break στο φαιναλ-4 οπου επεσε στο μεγαθηριο πανω κι αποκλειστηκε.......λεω λαθος;;;;;;;;;
Αυτο που πειραξε για μενα ηταν:
1. οτι ο μπαρτζωκας εχει παει σερι 3 φαιναλ φορ δεν πηρε τιποτα και φαινεται σαν να μην το εχει καταλαβει και αραδιαζει τα δικα του τα κουλτουριαρικα οταν ο αλλος εχει σηκωσει ευρωλιγκα και εχει κανει το 7 στα 7 σε τελικους.
2. Οτι στο ημιτελικο με την Ρεαλ δεν ειχε προετοιμασει μια ομαδα που ειναι ολοτελα δικη του και την Ρεαλ την ηξερε πολυ καλα και μπηκαν σαν ομαδουλα
ενω ο Τουρκος με ολοτελα καινουργια ομαδα δεν αφησε να ξεφυγει η Ρεαλ στο πρωτο ημιχρονο και μετα η ομαδα του τους πηρε το σκαλπ και δεν τους αφησε να σηκωσουν κεφαλι και τους καθαρισε στεγνα. Ενω εμεις με χειροτερη Ρεαλ περσι τους αφησαμε να το πανε στο ποντο οπου και το χασαμε.
3. οτι πανε περιπατο τα περιφημα ροτεισον και η δικαιη διαχειριση του μπαρτζωκα ενω ο αλλος πηρε ευρωλιγκα με 6 παικτες και με 1 σεντερ. οταν μαλιστα τους λεγαμε ολη την χρονια οτι θα σκασει η ομαδα τους δεν θα αντεξει με 6 παικτες κλπ.
Τελικα θελουμε να βλεπουμε μια ομαδα να κατακτα τιτλους με ωραιο μπασκετ και να διορθωνει τα λαθη και την τακτικη της
ή να λεμε εχουμε την ομαδαρα του προπονητη και παιζουμε το δικο μας μπασκετ και δεν το αλλαζουμε και παμε με χαμηλα μπατζετ και σας κατουραμε και χεστηκαμε για τις κουπες σας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Heisenberg την Δευ Μάιος 27, 2024 2:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.