Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 1:52 pm

HackerBaby έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:46 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:41 pm

Θα φανεί με τη Γαλλία σε τι φόρμα είναι. Μιλάμε για παίχτη που έριχνε εικοσάρες στο NBA. Είναι εμφανώς καλύτερος παίχτης από τον Ναν στα καλά του. Κουβάλησε και τη Γαλλία πόσες φορές. Για μένα αν είναι καλά το ρισκάρεις και τον κλείνεις μαζί με τον Πόρτερ που θα σου βγει πιο οικονομικά τώρα κιόλας.
Πολύ καλός παίκτης ο Φουρνιερ αλλά δεν ήταν ποτέ καλύτερος παίκτης του Ναν στα καλύτερα του.
https://en.wikipedia.org/wiki/Evan_Fournier
https://en.wikipedia.org/wiki/Kendrick_Nunn

Νούμερα και εμπειρία.. Υπερτερεί ξεκάθαρα ο Φουρνιέ! Βάλε και τις εθνικές μέσα.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1718
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Μάιος 27, 2024 1:56 pm

εγω δεν πολυψηνομαι για Φουρνιε και γενικα για Γαλλους θα ελεγα.....εχουν αλλη μπασκετικη κουλτουρα απο μας.....θα προτιμουσα εναν υγιη Σιλντς ή τον Κολσον για παραδειγμα....

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 27, 2024 1:58 pm

Συζητάμε στα σοβαρά αν μας κάνει ο Φουρνιέ;
Το ζήτημα δεν είναι αν μας κάνει αλλά ότι είναι απίθανο να έρθει από τα μέρη μας, εκτός και αν έχει κουραστεί στο ΝΒΑ όπως ο Μίροτιτς.

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 2:00 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:56 pm
εγω δεν πολυψηνομαι για Φουρνιε και γενικα για Γαλλους θα ελεγα.....εχουν αλλη μπασκετικη κουλτουρα απο μας.....θα προτιμουσα εναν υγιη Σιλντς ή τον Κολσον για παραδειγμα....
Ο Σιλντς τραυματισμούς δεν βγάζει και αυτός? Φουρνιέ έχει γαλουχηθεί στο υψηλό επίπεδο στο NBA και κυρίως στη Γαλλία στα διεθνή. Δεν ξέρω μόνο αν είναι πρώην παίχτης τώρα, αλλιώς θα τον ήθελα με κλειστά μάτια στην ομάδα. Μεταγραφή αεροδρομίου είναι αν τον βαστάν τα πόδια του ακόμα.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 27, 2024 2:02 pm

σε ομαδα που αν εκανε 30 νικες κανανε τουμπες καλα τα πηγε ο φουρνιε.

σε ομαδα με στοχους playoff run... δεν εβλεπε παρκε ουτε με κυαλια.

δεν συγκρινεται με nunn παικτικα, μονο καλυτερο σουτ εχει στα χαρτια.
Jamesharden13 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:40 pm
παιδια για τον θεο μην γινει παλι το ιδιο λαθος με ναν για τον θεοοο!!!!ο εβανς πρεπει να ερθει οποσδηποτε ειναι ιδανικο φιτ.Η ομαδα πηγε φ4 ναι ειναι αποτυχια η χρονια ετσι οπω,ς εξελιχθηκε αλλα η ομαδα εχει ποιοτητα να τα παει καλα μεχρι τον νοεμβρη-δεκεμβρη χωρις τον εβανς και μετα να επιστρεψει.Δεν πρεπει να χαθει αυτος ο παιχτης.Προσθηκη εβανς,ντορσει αντι κανααν αναγκαστικα για τα διαβατηρια αν και θα τον ηθελα σαν τρελος τον κανααν με εβανς διπλα του και ανταλλαγη μπραζτεικις ρογκαβοπουλου η αν παμε για υπερβαση και παρουμε 3d τριαρη αντι μπραζτεικις και η ομαδα θα ειναι 1 σκαλι πανω με αυτες τις κινησεις.ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΠΗΓΕ Φ4 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΒΑΝΣ...ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΝΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ζησε μαη μου να φας τριφυλλι... εγω σου λεω στο best case scenario γυριζει νοεμβρη... 2-3 μηνες θελει στο νερο μεχρι να βρει ρυθμο τοσο αγωνιστικο οσο και σωματικα... μετα βαλε οτι δεν θα εχει κανει προετοιμασια με την ομαδα και δεν θα μυριζει πως λειτουργει αυτη...
καλο μαρτιο και χαιρετισματα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Δευ Μάιος 27, 2024 2:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 27, 2024 2:03 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:51 pm
karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:16 pm

Γιατί μας πείραξε βρε συ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με 2 παίκτες που θα μπορούσαν να τους έχουμε στο δυναμικό μας φέτος. Μετά το χτεσινό οι περισσότεροι είναι δύσκολο να μείνουμε ψύχραιμοι, όσοι τα καταφέρνουν μπράβο τους και το εννοώ, μακάρι να το μπορούσα και εγώ. Ανοίγω αθλητικές αποιστοσελίδες και μου έρχεται ειλικρινά να ξεράσω, παρακολουθώ τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ από το 1991...το χτεσινό μαζί με το περσυνό με τον Γιούλ είναι ότι χειρότερο έχω νιώσει ποτέ όσον αφοράσ το μπάσκετ...αν πέρυσι που έμεινε ''σοβαρό'' τραύμα μετά την ήττα με την Ρεάλ, βλέποντας τον Σλούκα να κάνει παπάδες εχτές και να σηκώνει την κούπα με αποτελείωσε...θα το ξεπεράσω φυσικά εν καιρό, άλλα δύσκολα θα το ξεχάσω.
αυτο που σε πειραξε φιλε μου(κι οχι μονο εσενα φυσικα)ειναι οτι το σηκωσε ο Παο,οχι η εικονα της ομαδας σου και η αποδοση της.....ΑΝ ο Παο ηταν παλι 16ος θα συζηταγαμε εδω μεσα για τη μεγαλη υπερβαση της ομαδας μας που παροτι εχασε τον καλυτερο παιχτη και MVP της λιγκας(για το Σλουκα ουτε καν θα θυμομασταν φυσικα)και παρα τις τεραστιες αντιξοοτητες μες στη χρονια καταφερε να ειναι παλι με διπλο break στο φαιναλ-4 οπου επεσε στο μεγαθηριο πανω κι αποκλειστηκε.......λεω λαθος;;;;;;;;;
Προσωπικά και πέρυσι και πρόπερσυ με είχε πειράξει πάρα πολύ, ε προφανώς ότι το πήρε ο μεγάλος μας αντίπαλος χειροτερεύει την όλη κατάσταση, άλλα για θυμίσου τι γκρίνια είχε πέσει και πέρυσι μετά την ήττα από την Ρεάλ και τις μεταγραφές που ακολούθησαν...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Δευ Μάιος 27, 2024 2:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Μάιος 27, 2024 2:03 pm

Elvetos έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:31 pm
Παρακαλουθώ το συγκεκριμένο thread εδώ και καιρό - δεν έχω άμεσο ενδιαφέρον βέβαια καθότι δεν με πολυνοιαζουν οι κινήσεις του Ολυμπιακού. Βλέπω αυτή την πίκρα που υπάρχει γύρω απο τον Σλούκα, και το γεγονός οτι άφησε τον Ολυμπιακό μετά απο 8 χρόνια. Βλέπω και τις συνεντεύξεις τύπου του Σλούκα, και ιδιαίτερα την χθεσινή - - και ο τύπος βγάζει ξεκάθαρο μίσος ενάντιον του Ολυμπιακού. Επειδή πραγματικά δεν μου δίνει την εντύπωση οτι έχει τον χαρακτήρα του Σπανούλη, εσείς δεν αναρωτιέστε πως κατάφερε η διοίκηση και ο προπονητής του Ολυμπιακού να κάνουν αυτό τον άνθρωπο να αισθάνεται έτσι και να βγάζει τέτοιο μίσος? Δηλαδή, βλέπω κατηγορείτε τον Σλούκα, αλλά ειλικρινά, αν είχε γίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα μου, εγώ θα κατηγορούσα πρώτα διοίκηση και προπονητή, και μετά τον αθλητή.
Ενα ειναι το σιγουρο, φιλε. Οτι ο Σλουκας νιωθει σαν να τον αποδεσμευσε ο Ολυμπιακος. Οτι επρεπε να προσπαθησουν κι αλλο να τον κρατησουν, να βαλουν νερο στο κρασι τους. Και βαζω μεσα και τους Αγγελοπουλους. Ισως να πιεσουν τον Μπαρτζωκα να αλλαξει ρότα.

Ο,τι και να εγινε, ειναι ακραια η αντιδραση του με τις μπηχτες και τις δηλωσεις. Αγαπηθηκε και στηριχθηκε στον Ολυμπιακο. Οι υπερβολες που λεγονται απο οπαδους ειναι και προιον αγνοιας του αθληματος και προιον στεναχωριας, εγωισμου. Μια χαρα τον αγαπησε και ο κοσμος.

Και ο Μπαρτζωκας ειπε βεβαια καποια πραγματα απο την αλλη. Παντα ερωτωμενος για το θεμα. Οχι με κακια και άχτι θεωρω.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Μάιος 27, 2024 2:06 pm

O Fournier τα τελευταία 2 χρόνια έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής αλλά για Ευρώπη θα ήταν εξαιρετική λύση. Στο ΝΒΑ είχε πολύ υψηλές αποδοχές αλλά για να παίξει στην Ευρώπη σίγουρα θα τις έχει ρίξει αρκετά. Και πάλι όμως έπαιρνε 18 εκατομμύρια απέναντι. Προτάσεις από το ΝΒΑ θα βρει λογικά, έστω και με το minimum συμβόλαιο που δικαιούται, αλλά το θέμα είναι αν προτιμάει να μείνει εκεί για 1-2 χρόνια ακόμα έστω και σαν συμπληρωματικός στο ρόστερ ή να γυρίσει από τώρα Ευρώπη. Ή ακόμα και Ντουμπάι αν του σκάσουν τα εκατομμύρια από εκεί.

Αν πάρουμε όμως Fournier θέλουμε κι άλλο ένα αθλητικό γκαρντ με ικανότητα στο παιχνίδι 1vs1 και να βάζει την μπάλα στο παρκέ.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 2:08 pm

reignman έγραψε:

Jamesharden13 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 12:40 pm
παιδια για τον θεο μην γινει παλι το ιδιο λαθος με ναν για τον θεοοο!!!!ο εβανς πρεπει να ερθει οποσδηποτε ειναι ιδανικο φιτ.Η ομαδα πηγε φ4 ναι ειναι αποτυχια η χρονια ετσι οπω,ς εξελιχθηκε αλλα η ομαδα εχει ποιοτητα να τα παει καλα μεχρι τον νοεμβρη-δεκεμβρη χωρις τον εβανς και μετα να επιστρεψει.Δεν πρεπει να χαθει αυτος ο παιχτης.Προσθηκη εβανς,ντορσει αντι κανααν αναγκαστικα για τα διαβατηρια αν και θα τον ηθελα σαν τρελος τον κανααν με εβανς διπλα του και ανταλλαγη μπραζτεικις ρογκαβοπουλου η αν παμε για υπερβαση και παρουμε 3d τριαρη αντι μπραζτεικις και η ομαδα θα ειναι 1 σκαλι πανω με αυτες τις κινησεις.ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΠΗΓΕ Φ4 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΧΩΡΙΣ ΕΒΑΝΣ...ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΝΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ζησε μαη μου να φας τριφυλλι... εγω σου λεω στο best case scenario γυριζει νοεμβρη... 2-3 μηνες θελει στο νερο μεχρι να βρει ρυθμο τοσο αγωνιστικο οσο και σωματικα... μετα βαλε οτι δεν θα εχει κανει προετοιμασια με την ομαδα και δεν θα μυριζει πως λειτουργει αυτη...
Φίλε μου ο Φουρνιέ έχει 704 ματς στο NBA με μέσο όρο σχεδόν 14 πόντους...o Nan ούτε 200 ματς δεν έχει παίξει με μέσο όρο 12 πόντων....δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ο Φουρνιέ από τον Ναν άλλα χειρότερος δεν είναι σίγουρα...

0
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1240
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

assistant77 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 1:16 pm

Γιατί μας πείραξε βρε συ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με 2 παίκτες που θα μπορούσαν να τους έχουμε στο δυναμικό μας φέτος. Μετά το χτεσινό οι περισσότεροι είναι δύσκολο να μείνουμε ψύχραιμοι, όσοι τα καταφέρνουν μπράβο τους και το εννοώ, μακάρι να το μπορούσα και εγώ. Ανοίγω αθλητικές αποιστοσελίδες και μου έρχεται ειλικρινά να ξεράσω, παρακολουθώ τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ από το 1991...το χτεσινό μαζί με το περσυνό με τον Γιούλ είναι ότι χειρότερο έχω νιώσει ποτέ όσον αφοράσ το μπάσκετ...αν πέρυσι που έμεινε ''σοβαρό'' τραύμα μετά την ήττα με την Ρεάλ, βλέποντας τον Σλούκα να κάνει παπάδες εχτές και να σηκώνει την κούπα με αποτελείωσε...θα το ξεπεράσω φυσικά εν καιρό, άλλα δύσκολα θα το ξεχάσω.
αυτο που σε πειραξε φιλε μου(κι οχι μονο εσενα φυσικα)ειναι οτι το σηκωσε ο Παο,οχι η εικονα της ομαδας σου και η αποδοση της.....ΑΝ ο Παο ηταν παλι 16ος θα συζηταγαμε εδω μεσα για τη μεγαλη υπερβαση της ομαδας μας που παροτι εχασε τον καλυτερο παιχτη και MVP της λιγκας(για το Σλουκα ουτε καν θα θυμομασταν φυσικα)και παρα τις τεραστιες αντιξοοτητες μες στη χρονια καταφερε να ειναι παλι με διπλο break στο φαιναλ-4 οπου επεσε στο μεγαθηριο πανω κι αποκλειστηκε.......λεω λαθος;;;;;;;;;
Αυτο που πειραξε για μενα ηταν:
1. οτι ο μπαρτζωκας εχει παει σερι 3 φαιναλ φορ δεν πηρε τιποτα και φαινεται σαν να μην το εχει καταλαβει και αραδιαζει τα δικα του τα κουλτουριαρικα οταν ο αλλος εχει σηκωσει ευρωλιγκα και εχει κανει το 7 στα 7 σε τελικους.

2. Οτι στο ημιτελικο με την Ρεαλ δεν ειχε προετοιμασει μια ομαδα που ειναι ολοτελα δικη του και την Ρεαλ την ηξερε πολυ καλα και μπηκαν σαν ομαδουλα
ενω ο Τουρκος με ολοτελα καινουργια ομαδα δεν αφησε να ξεφυγει η Ρεαλ στο πρωτο ημιχρονο και μετα η ομαδα του τους πηρε το σκαλπ και δεν τους αφησε να σηκωσουν κεφαλι και τους καθαρισε στεγνα. Ενω εμεις με χειροτερη Ρεαλ περσι τους αφησαμε να το πανε στο ποντο οπου και το χασαμε.

3. οτι πανε περιπατο τα περιφημα ροτεισον και η δικαιη διαχειριση του μπαρτζωκα ενω ο αλλος πηρε ευρωλιγκα με 6 παικτες και με 1 σεντερ. οταν μαλιστα τους λεγαμε ολη την χρονια οτι θα σκασει η ομαδα τους δεν θα αντεξει με 6 παικτες κλπ.

Τελικα θελουμε να βλεπουμε μια ομαδα να κατακτα τιτλους με ωραιο μπασκετ και να διορθωνει τα λαθη και την τακτικη της
ή να λεμε εχουμε την ομαδαρα του προπονητη και παιζουμε το δικο μας μπασκετ και δεν το αλλαζουμε και παμε με χαμηλα μπατζετ και σας κατουραμε και χεστηκαμε για τις κουπες σας?

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Δευ Μάιος 27, 2024 2:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 27, 2024 2:10 pm

karamelitsa έγραψε:
reignman έγραψε:

Φίλε μου ο Φουρνιέ έχει 704 ματς στο NBA με μέσο όρο σχεδόν 14 πόντους...o Nan ούτε 200 ματς δεν έχει παίξει με μέσο όρο 12 πόντων....δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ο Φουρνιέ από τον Ναν άλλα χειρότερος δεν είναι σίγουρα...
ειναι και κατα πολυ.
450 απο αυτα ηταν στο ορλαντο που ηταν η αλμπα της λιγκας. για την χαρα του αθληματος και τανκαρισμα χωρις αυριο. 2 φορες πηγαν κατα τυχη Playoffs με αρνητικο ρεκορ και οπως πηγαν εφυγαν. στα offs ειδικα πατωσε ο φουρνιε που σουταρε με 35% περιπου FG.
η αλλη "καλη" χρονια που εκανε ηταν με τους νικς οταν αυτοι ακομα ηταν ψιλοπεριγελος. απο την επομενη χρονια (30 χρονων , στα "prime" του) τον παρκαρε μεταξυ ακρης παγκου και εξεδρας.

παμε παρακατω.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Δευ Μάιος 27, 2024 2:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar

Δευ Μάιος 27, 2024 2:10 pm

Δεν ξέρω αν θα τον πάρουμε.. Δεν ξέρω αν το γράφουν για να ημερεύσουν λίγο τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αν τον βαστάν τα πόδια του και έχει φιλοδοξία είναι τεράστια μεταγραφή!

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 2:12 pm

Heisenberg έγραψε:
assistant77 έγραψε:

Αυτο που πειραξε για μενα ηταν:
1. οτι ο μπαρτζωκας εχει παει σερι 3 φαιναλ φορ δεν πηρε τιποτα και φαινεται σαν να μην το εχει καταλαβει και αραδιαζει τα δικα του τα κουλτουριαρικα οταν ο αλλος εχει σηκωσει ευρωλιγκα και εχει κανει το 7 στα 7 σε τελικους.

2. Οτι στο ημιτελικο με την Ρεαλ δεν ειχε προετοιμασει μια ομαδα που ειναι ολοτελα δικη του και την Ρεαλ την ηξερε πολυ καλα και μπηκαν σαν ομαδουλα
ενω ο Τουρκος με ολοτελα καινουργια ομαδα δεν αφησε να ξεφυγει η Ρεαλ στο πρωτο ημιχρονο και μετα η ομαδα του τους πηρε το σκαλπ και δεν τους αφησε να σηκωσουν κεφαλι και τους καθαρισε στεγνα. Ενω εμεις με χειροτερη Ρεαλ περσι τους αφησαμε να το πανε στο ποντο οπου και το χασαμε.

3. οτι πανε περιπατο τα περιφημα ροτεισον και η δικαιη διαχειριση του μπαρτζωκα ενω ο αλλος πηρε ευρωλιγκα με 6 παικτες και με 1 σεντερ. οταν μαλιστα τους λεγαμε ολη την χρονια οτι θα σκασει η ομαδα τους δεν θα αντεξει με 6 παικτες κλπ.

Τελικα θελουμε να βλεπουμε μια ομαδα να κατακτα τιτλους με ωραιο μπασκετ και να κανει διορθωνει τα λαθη και την τακτικη της
ή να λεμε εχουμε την ομαδαρα του προπονητη και παιζουμε το δικο μας μπασκετ με χαμηλα μπατζετ και σας κατουραμε χεστηκαμε για τις κουπες σας?
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο....στην τελική ας μας πουνε παιδιά δεν μας ενδιαφέρει η Ευρωλίγκα, δεν πρόκειται να την πάρουμε, πάμε F4 για την χαρά της συμμετοχής, να μην έχω τώρα φίλο που με παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας από την Γερμανία με αυτά που έζησε και είχε πάει και στην Σερβία, τον σακάταψε όλο αυτό που έγινε και δεν του αξίζει, όπως δεν αξίζει και σε κανέναν μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2260
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 27, 2024 2:13 pm

Επίσης κάπου εδώ να υπενθυμίσω και να τονίσω ότι για έγκυρο μπασκετικό ρεπορτάζ ακούμε μόνο Ζέρβα ( κάτι για Μητογλου θυμάμαι πιο αμυδρά )Διαμαντόπουλο ( ο Μιροτιτς ουσιαστικά είναι κλεισμένος Κάιλ Γκάι καψούρα κλπ ) και για αναλύσεις Καβαλιεράτο ( Σικμα = Τζιοβάνι του μπάσκετ Κάιλ Γκάι είναι φονιάς κλπ )

Δεν ξεχνώ

6
1 Εικόνα 2 Εικόνα 3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1240
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Δευ Μάιος 27, 2024 2:14 pm

Ξαναλεω ο μονος που υπερισχυει αυτη τη στιγμη του Ναν και μπορει ας πουμε να αποκτηθει ειναι ο Κεβιν πορτερ. Γι αυτο και ειχε 80 μυρια συμβολαιο στο ΝΒΑ. και με πολυ πιο φρεσκα ποδια.

2
2 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”