Και εννοείται ότι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ σε αυτές τις χώρες, είναι εντελώς αμερικανακια και βλεπουν σχέδον αποκλειστικά NBA.
Ποδόσφαιρο-Ολυμπιακός: Κατάκτηση Conference League.
Συντονιστής: Captains
Ναι ρε παιδια. Το μπασκετ είναι δεύτερο άθλημα σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Τουρκία. Στις υπόλοιπες είναι ένα άθλημα όπως όλα τα υπόλοιπα. Στη Γερμανία το χάντμπολ και τα Winter Sports ειναι εξίσου αν όχι περισσότερο διάσημα. Στη Γαλλία το βολλευ. Στην Αγγλία το ράγκμπι.
Και εννοείται ότι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ σε αυτές τις χώρες, είναι εντελώς αμερικανακια και βλεπουν σχέδον αποκλειστικά NBA.
0
-
- Reactions: 35
- Αγαπημένος παίκτης: Hakeem
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδή εσύ υπάρχεις στον ευρωπαϊκό χάρτη ποδοσφαίρου επειδή δημιουργήθηκε μια διοργάνωση προπερσι και την κατέκτησες.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:46 pmΝαι. Γιατί οι τίτλοι μετράνε. Με μηδέν τίτλους δεν μπορείς να λες ότι υπάρχεις στον ευρωπαϊκό χάρτηTwo way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:24 pm
Δηλαδή αν ο Ολυμπιακός είχε 13 Final Four και μηδέν κατακτήσεις αλλά η ΑΕΚ ένα κυπελλούχων και ένα BCL θα ήταν μεγαλύτερη ευρωπαϊκά μπασκετική δύναμη η Ένωση.
Σίγουρα.
Ρε παιδιά ημαρτον και οι μεν και οι δε με τους αδιανοητους αυτούς ισχυρισμούς.
1
1

Η Ευρωλίγκα έχει ένα pool 8 εκατομμυρίων να διαθέσει ΣΥΝΟΛΟ σε όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός μόνο πήρε 17 εκατομμύρια φέτος. Η σύγκριση που κάνεις είναι πονηρή, γιατί απλά η Ευρωλίγκα επιλέγει να διαθέσει το 25% ρόλων συνολικών της χρημάτων στον νικητή, ενώ η UEFA τα μοιράζει πιο ίσα.Two way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:48 pmshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:36 pmΕντωμεταξυ και ο ολυμπιακος εχει παει στους 8 του τσαμπιονς λινγκ το 99..Με γεματο ελληνες ροστερ κιολας και αποκλειστηκε απο τον αερα με τον κοντε. Προφανως και η κατακτηση τροπαιου ειναι πολυ πιο σημαντικη.
Δεν θα πρεπε να γινεται συγκριση μπασκετ με ποδοσφαιρο..Πιο μικρη διαφορα εχει το βολευ με το μπασκετ παρα το μπασκετ με το ποδοσφαιρο.. Το καταλαβαινεις απο το οτι ο ολυμπιακος θα παρει 20εκ απο το κονφερανς που κοστιζει παραπανω απολο το μπατζετ του παο στο μπασκετ που θα παρει 1,5εκ για κατακτηση. Στην ευρωπη με το μπασκετ ασχολειται το 10% και με την μπαλα το 90%.. Αγγλια γερμανια ιταλια γαλλια κτλ το χουν γραμμενο..Και οι ισπανοι τουρκοι απλα ξεπλενουν το ποδοσφαρικο χρημα.Ευρωπαικη διοργανωση εκτος απο γερμανικες ισπανικες αγγλικες και ιταλικες δεν εχει παρει καμια τα τελευταια χρονια.Μονο απο αυτο καταλαβαινεις ποσο σημαντικη ειναι η κατακτηση.
Η κατάκτηση του Conference αποφέρει 5.000.000 και της Euroleague 1.750.000.
Που αναλογιζόμενος τη διαφορά στο μέγεθος της αγοράς κάθε αθλήματος σημαίνει ότι το Conference προσφέρει ψίχουλα.
Αν θες να το δεις αλλιώς, η νίκη του Ολυμπιακού επί της μπατσκα τοπολα στα γκρουπ, ένα τυχαίο παιχνίδι δηλαδή με ένα χωριό, του απέφερε 1 εκατομμύριο, πάνω από τα μισά που πήρε ο Παναθηναϊκός για κατάκτηση του final four.
Μπες στο /r/soccer και δες ποιοι ξέρουν τον ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟ ή την ΑΕΚ. Εδώ και ο ΟΣΦΠ που έκανε κάποιες τίμιες πορείες μέχρι και επί Μαρτίνς, τον ξέρουν ελάχιστοι σαν σύλλογο. Τώρα σίγουρα τον μάθανε παραπάνω, σε σημείο ο ποδοσφαιριστής που ψάχνουν περισσότεροι χρήστες στο transfermarkt αυτή τη στιγμή είναι ο Kaabi, με 2ο τον Messi! Αν ο Ολυμπιακός πχ σε 2 χρόνια ξαναπάρει Κόνφερενς, θα τον γνωρίζουν οι περισσότεροι που ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο.Two way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:50 pmΔηλαδή εσύ υπάρχεις στον ευρωπαϊκό χάρτη ποδοσφαίρου επειδή δημιουργήθηκε μια διοργάνωση προπερσι και την κατέκτησες.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:46 pm
Ναι. Γιατί οι τίτλοι μετράνε. Με μηδέν τίτλους δεν μπορείς να λες ότι υπάρχεις στον ευρωπαϊκό χάρτη
Σου φαίνεται περίεργο, αλλά για πες μου όλες τις ομάδες που κάνανε τίμιες πορείες το 1970 στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να πεις ούτε το 1/4. Για να μπεις στον χάρτη θέλει κούπες.
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Τώρα μετράνε οι τίτλοι , πριν μια βδομάδα μετρούσαν οι συνεχείς παρουσίες στα φ4 κλπ κλπ.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:46 pmΝαι. Γιατί οι τίτλοι μετράνε. Με μηδέν τίτλους δεν μπορείς να λες ότι υπάρχεις στον ευρωπαϊκό χάρτηTwo way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:24 pm
Δηλαδή αν ο Ολυμπιακός είχε 13 Final Four και μηδέν κατακτήσεις αλλά η ΑΕΚ ένα κυπελλούχων και ένα BCL θα ήταν μεγαλύτερη ευρωπαϊκά μπασκετική δύναμη η Ένωση.
Σίγουρα.
Εγώ μαζί σου θα συμφωνήσω όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου αλλά μην μας τρελάινετε κιόλας.
0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

-
- Reactions: 35
- Αγαπημένος παίκτης: Hakeem
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θες να το εξετάσουμε σε βάθος μπορούμε να δούμε αν το Cοnference αυτή τη στιγμή τα λεφτά τα μοιράζει λόγω κερδών της συγκεκριμένης διοργάνωσης ή επειδή της αποφέρει αδιανόητα κέρδη το CL.sardanapalos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:54 pmΗ Ευρωλίγκα έχει ένα pool 8 εκατομμυρίων να διαθέσει ΣΥΝΟΛΟ σε όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός μόνο πήρε 17 εκατομμύρια φέτος. Η σύγκριση που κάνεις είναι πονηρή, γιατί απλά η Ευρωλίγκα επιλέγει να διαθέσει το 25% ρόλων συνολικών της χρημάτων στον νικητή, ενώ η UEFA τα μοιράζει πιο ίσα.Two way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:48 pm
Η κατάκτηση του Conference αποφέρει 5.000.000 και της Euroleague 1.750.000.
Που αναλογιζόμενος τη διαφορά στο μέγεθος της αγοράς κάθε αθλήματος σημαίνει ότι το Conference προσφέρει ψίχουλα.
Αν θες να το δεις αλλιώς, η νίκη του Ολυμπιακού επί της μπατσκα τοπολα στα γκρουπ, ένα τυχαίο παιχνίδι δηλαδή με ένα χωριό, του απέφερε 1 εκατομμύριο, πάνω από τα μισά που πήρε ο Παναθηναϊκός για κατάκτηση του final four.
Επειδή αν δεν κάνω λάθος το Europa και το Conference μαζί, δεν φέρνουν broadcasting revenue ούτε το 1/10 της αξίας του CL.
Τεσπά, δεν εχει νόημα να συζηταμε, εγώ μπάσκετ βλέπω από τα παιδικά μου χρόνια λόγω Γκάλη, κι ακούω μέταλ.
Το να μου λέτε για δημοφιλία και χρήματα δεν μου λέει κάτι, θα άκουγα Τέιλορ Σουίφτ και Εντ Σιραν αν με απασχολούσε.
Το να μου λέτε για επίπεδο διοργάνωσης, όσο κι αν έχει πέσει η Ευρωλίγκα, ο Σλούκας είναι πιο κοντά στον Στεφ Κάρι, απ' όσο είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης ποδοσφαίρου στον Μέσι.
Ξαναλέω, είναι μια επιτυχία μεγάλη και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άλλο που δεν συμφωνώ στο ότι είναι σπουδαιότερο από το να παίξεις τελικό με Άγιαξ και ημιτελικό με Λίβερπουλ στο πρωταθλητριών. Άποψη μου.
1
1

Έχω τρελαθεί να γράφω, θα απαντήσω όμως και αυτό με τις σκέψεις μου.Rebedierdos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 6:06 pmΤώρα μετράνε οι τίτλοι , πριν μια βδομάδα μετρούσαν οι συνεχείς παρουσίες στα φ4 κλπ κλπ.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:46 pm
Ναι. Γιατί οι τίτλοι μετράνε. Με μηδέν τίτλους δεν μπορείς να λες ότι υπάρχεις στον ευρωπαϊκό χάρτη
Εγώ μαζί σου θα συμφωνήσω όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου αλλά μην μας τρελάινετε κιόλας.
Εξαρτάται στον άνθρωπο, το λες σαν όλοι οι ολυμπιακοί ή παναθηναϊκοί να συμφωνούν, δεν είναι όμως έτσι. Εγώ αν με ρωτήσεις αν θέλω να είμαι 3 φορές φάιναλ φορ, ή να πάρω 1 Ευρωλίγκα, θα σου πω το δεύτερο. Δεν είναι αναγκαστικά σωστό ή λάθος, απλά έτσι σκέφτομαι.
Επίσης με πλήρης ειλικρίνεια σου λέω, ότι αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε Ευρωλίγκα ή Κόνφερενς, θα διάλεγα το δεύτερο, στο οποίο συμφωνούν όλοι όσοι ξέρω προσωπικά και μάλιστα πριν το πάρει ο ΟΣΦΠ ήταν πολύ κοινή γνώμη. Επίσης εγώ προσωπικά θα διάλεγα το Κόνφερενς από τοπ4 ChL, παρόλο που το δεύτερο θα απέφερε 30 εκατομμύρια περίπου. Αλλά αυτό είναι πιο κοντροβέρσιαλ.
Έτσι, καθαρά και ειλικρινά, χωρίς να προσπαθώ να το παίξω θεός και ο τάδε είπε και ο άλλος έκανε. Αυτό είναι το νόημα, αλλά νομίζω το πάμε γύρω γύρω 10 σελίδες τώρα.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εγώ που έφαγα φάουλ για παράβαση κανόνα που δεν υπάρχει στους κανόνες του φόρουμ τι πρέπει να πω. Ακόμα περιμένω απάντηση γιατί έφαγα το φάουλ από αυτόν που μου το έδωσε.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 3:17 pmΣυγκινητική η προσπάθεια σου να διώξεις με φάουλ τους υπόλοιπους, όπως έκαναν διάφοροι και για άλλους χρήστες( βλ billypao) με 4 φάουλ.
Η πρώτη ποινή που εφαρμόστηκε σε εσένα αλλά και στους υπόλοιπους ήταν η διαγραφή επίμαχων post.
Η δεύτερη ποινή από τη στιγμή που όλοι σταμάτησαν ήταν το φάουλ σε εσένα που συνεχίζεις τα οπαδικα ποστ.
Η τρίτη ποινή που θα εφαρμοστεί είναι ο προσωρινός αποκλεισμός σου για 1 εβδομάδα μέχρι να διαβάσεις τους κανονισμούς συμμετοχής μιας και δεν συμμορφώνεσαι σε αυτούς έπειτα από μερικές δεκάδες παρατηρήσεις και συνεχίζεις να κάνεις το "show".
Καλό το αφήγημα ότι φιμώνεται η παναθηναική φωνή από έναν ολυμπιακό moderator αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο. Δεν εκπροσωπείς φίλαθλο του ΠΑΟ αλλά μια οπαδική κουλτούρα ανεξαρτήτως χρωμάτων που δεν σέβεται την διαφορετικότητα. Υπάρχουν δεκάδες υγιείς φίλαθλοι του ΠΑΟ που έχουν εξαιρετικές απόψεις για την επιτυχία του "αιωνίου" που για αυτόν τον λόγο υπάρχει αυτό το φόρουμ.
Υπάρχουν δεκάδες άλλες πλατφόρμες να βγάλετε τοξικότητα και οπαδισμό. Όχι εδώ.
Ας μάθουμε από ένα παιδί βασικά...ότι και να γράψω εγώ δεν έχει σημασία.
0

Δεν μπορεί να συγκριθεί το BCL με το conference του ποδοσφαίρου. Η Ευρωλίγκα είναι η μόνη σοβαρή συλλογική διοργάνωση του μπάσκετ στην Ευρώπη.. Οι υπόλοιπες ούτε ενδιαφέρον έχουν, ελάχιστοι τις παρακολουθούν, ούτε βιώσιμες είναι. Στο Γιουρόπα και το Κόνφερενς τα γήπεδα είναι γεμάτα και με περισσότερα έσοδα για τις ομάδες, ακόμη κι από την Ευρωλίγκα . Αυτά είναι στοιχεία αντικειμενικά και κανένας δεν μπορεί να τ αμφισβήτηση. Κι εμένα μ αρέσει περισσότερο το μπάσκετ αλλά το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ σ όλο το κόσμο. Άλλο τι μας αρέσει κι άλλο η πραγματικότητα. Και οι πορείες είναι σημαντικές αλλά τα τρόπαια μένουν στην ιστορία. Η εθνική μπάσκετ έχει πάει τόσες φορές στην 4αδα διεθνών διοργανώσεων. Πόσοι το θυμούνται, μόνο όσοι ειμαστε φανατικοί μπασκετικοί, απ' τους υπόλοιπους ελάχιστοι το θυμούνται.
0
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Προφανώς και υπάρχω. Έχω ευρωπαϊκό τρόπαιο. Επίσημο τρόπαιο σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. Παλιότερα υπήρχε το πρωταθλητριών, το κυπέλουχων και το ΟΥΕΦΑ. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και τώρα. Όσοι είχαν πάρει κυπέλουχων δεν διαγράφηκαν οι τίτλοι ούτε επειδή καταργήθηκε το κυπέλουχων . Ούτε διαγράφουν αν μετά από κάποια χρόνια αλλάξει το Europa league η το conference και βγεί κάτι καινούριο.Two way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:50 pmΔηλαδή εσύ υπάρχεις στον ευρωπαϊκό χάρτη ποδοσφαίρου επειδή δημιουργήθηκε μια διοργάνωση προπερσι και την κατέκτησες.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:46 pm
Ως κάτοχος ευρωπαϊκού τίτλου μπορείς να μιλάς και υπάρχεις στον ευρωπαϊκό ποδόσφαιρικο χάρτη.
0
Αμάν αυτή η μανία με το Σλούκα, ενώ έχεις για Έλληνα τον Γιάννη, b2b MVP του NBA. Κάποιος θα σε έλεγε εμμονικό.Two way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 6:13 pmΑν θες να το εξετάσουμε σε βάθος μπορούμε να δούμε αν το Cοnference αυτή τη στιγμή τα λεφτά τα μοιράζει λόγω κερδών της συγκεκριμένης διοργάνωσης ή επειδή της αποφέρει αδιανόητα κέρδη το CL.sardanapalos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 5:54 pm
Η Ευρωλίγκα έχει ένα pool 8 εκατομμυρίων να διαθέσει ΣΥΝΟΛΟ σε όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός μόνο πήρε 17 εκατομμύρια φέτος. Η σύγκριση που κάνεις είναι πονηρή, γιατί απλά η Ευρωλίγκα επιλέγει να διαθέσει το 25% ρόλων συνολικών της χρημάτων στον νικητή, ενώ η UEFA τα μοιράζει πιο ίσα.
Επειδή αν δεν κάνω λάθος το Europa και το Conference μαζί, δεν φέρνουν broadcasting revenue ούτε το 1/10 της αξίας του CL.
Τεσπά, δεν εχει νόημα να συζηταμε, εγώ μπάσκετ βλέπω από τα παιδικά μου χρόνια λόγω Γκάλη, κι ακούω μέταλ.
Το να μου λέτε για δημοφιλία και χρήματα δεν μου λέει κάτι, θα άκουγα Τέιλορ Σουίφτ και Εντ Σιραν αν με απασχολούσε.
Το να μου λέτε για επίπεδο διοργάνωσης, όσο κι αν έχει πέσει η Ευρωλίγκα, ο Σλούκας είναι πιο κοντά στον Στεφ Κάρι, απ' όσο είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης ποδοσφαίρου στον Μέσι.
Ξαναλέω, είναι μια επιτυχία μεγάλη και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άλλο που δεν συμφωνώ στο ότι είναι σπουδαιότερο από το να παίξεις τελικό με Άγιαξ και ημιτελικό με Λίβερπουλ στο πρωταθλητριών. Άποψη μου.
-
- Reactions: 1400
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν κατάλαβες τι εννοεί ο φίλος.sardanapalos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 6:59 pmΑμάν αυτή η μανία με το Σλούκα, ενώ έχεις για Έλληνα τον Γιάννη, b2b MVP του NBA. Κάποιος θα σε έλεγε εμμονικό.Two way player έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 6:13 pm
Αν θες να το εξετάσουμε σε βάθος μπορούμε να δούμε αν το Cοnference αυτή τη στιγμή τα λεφτά τα μοιράζει λόγω κερδών της συγκεκριμένης διοργάνωσης ή επειδή της αποφέρει αδιανόητα κέρδη το CL.
Διάβασε και σκέψου καλυτερα
1
1

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που γίνεται σε αυτό το τόπικ είναι τελείως παράλογο. Προσπαθείτε να συγκρίνετε τι είναι πιο σημαντικό, ενώ εν τέλει αυτό είναι κάτι προσωπικό. Δεν έχω δει σχεδόν ποτέ στην ζωή μου μπάλα, δεν έχω πάει καν σε ποδοσφαιρικό αγώνα και είμαι 35. Ούτε τον Παναθηναικό ακολουθώ, ούτε το Ευρο του 2004 δεν παρακολούθησα. Είναι δυνατόν ποτέ να με πείσετε για το πόσο πιο σημαντικό είναι το κονφερενς σε σχέση με την Ευρωλίγκα? Για μένα δεν θα είναι ποτέ, γιατί πολύ απλά μου περνάει τελείως αδιάφορο. Το οτι τα οικονομικά μεγέθη τα οποία είναι involved στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερα - αυτό είναι αλήθεια - δεν το κάνει πιο σημαντικό. Το μόνο που δείχνει είναι οτι 20/100 (τυχαίο νούμερο) μπορεί να προτιμούν ποδόσφαιρο, ενώ 2/100 μπάσκετ. Και αυτό όμως μου περνάει αδιάφορο, για μένα πιο σημαντικό είναι το μπάσκετ, γιατί αυτό μου προκαλεί συναισθήματα. Αν έχανα τον τίτλο στο βερολίνο, και το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα στεναχωριόμουν. Έμαθα για το κονφερενσ, απο το τοπικ εδώ μέσα. Στην χώρα που ζώ, ο κόσμος παρακολουθεί σκι, και άλλα χειμερινά αθληματα, αδιάφορη τους περνάει η μπάλα.
Πρέπει να καταλάβετε οτι αυτό που κάνετε εδώ μέσα είναι παράλογο, και δη, σε ένα μπασκετικό φόρουμ. Εγώ κάνω 35-40 μέρες το χρόνο σκι, και τρελένομαι να παρακολουθώ freeriders να κάνουν drop απο γκρεμούς, και πάω στο Verbier κάθε χρόνο να παρακολουθήσω live to freeride world ski tour. Όσο και να μου πείτε οτι σας περνάει τελείως αδιάφορο -έχει μικρό popularity παγκοσμίως πραγματικα - δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το υποβαθμίσετε στο μυαλό μου, επειδή εγώ αυτό αγαπάω, και αυτό με κάνει ευτυχισμένο.
Πρέπει να καταλάβετε οτι αυτό που κάνετε εδώ μέσα είναι παράλογο, και δη, σε ένα μπασκετικό φόρουμ. Εγώ κάνω 35-40 μέρες το χρόνο σκι, και τρελένομαι να παρακολουθώ freeriders να κάνουν drop απο γκρεμούς, και πάω στο Verbier κάθε χρόνο να παρακολουθήσω live to freeride world ski tour. Όσο και να μου πείτε οτι σας περνάει τελείως αδιάφορο -έχει μικρό popularity παγκοσμίως πραγματικα - δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το υποβαθμίσετε στο μυαλό μου, επειδή εγώ αυτό αγαπάω, και αυτό με κάνει ευτυχισμένο.
1
1

Συμφωνώ .Το τι αρέσει στον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό και τι θεωρεί σημαντικό. Το άθλημα που έχει μεγαλύτερη δημοφιλία και απήχηση είναι το σωστότερο.Elvetos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 7:12 pmΑυτό που γίνεται σε αυτό το τόπικ είναι τελείως παράλογο. Προσπαθείτε να συγκρίνετε τι είναι πιο σημαντικό, ενώ εν τέλει αυτό είναι κάτι προσωπικό. Δεν έχω δει σχεδόν ποτέ στην ζωή μου μπάλα, δεν έχω πάει καν σε ποδοσφαιρικό αγώνα και είμαι 35. Ούτε τον Παναθηναικό ακολουθώ, ούτε το Ευρο του 2004 δεν παρακολούθησα. Είναι δυνατόν ποτέ να με πείσετε για το πόσο πιο σημαντικό είναι το κονφερενς σε σχέση με την Ευρωλίγκα? Για μένα δεν θα είναι ποτέ, γιατί πολύ απλά μου περνάει τελείως αδιάφορο. Το οτι τα οικονομικά μεγέθη τα οποία είναι involved στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερα - αυτό είναι αλήθεια - δεν το κάνει πιο σημαντικό. Το μόνο που δείχνει είναι οτι 20/100 (τυχαίο νούμερο) μπορεί να προτιμούν ποδόσφαιρο, ενώ 2/100 μπάσκετ. Και αυτό όμως μου περνάει αδιάφορο, για μένα πιο σημαντικό είναι το μπάσκετ, γιατί αυτό μου προκαλεί συναισθήματα. Αν έχανα τον τίτλο στο βερολίνο, και το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα στεναχωριόμουν. Έμαθα για το κονφερενσ, απο το τοπικ εδώ μέσα. Στην χώρα που ζώ, ο κόσμος παρακολουθεί σκι, και άλλα χειμερινά αθληματα, αδιάφορη τους περνάει η μπάλα.
0