Nα ειναι απο παναθηναικο σε περιπτωση που φυγει ο Ναν?
Να ειναι απο Ολυμπιακο?
Να ειναι μουφα? δεν ξερω.
Εγω θεωρω οτι αυτος θα περιμενει παρα πολυ το ΝΒΑ και δεν ξερω ποιος εχει την υπομονη..
Συντονιστής: Captains
Αυτό το πράγμα το άκουσα και εγώ πριν 2 ημέρες. Μάλιστα υπήρχε συνάντηση με τον Permut της RocNation με Μπαφέ σε μαγαζί της παραλιακής. Οψώμεθα μέχρι της 20/7.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 2:40 amEγω εμαθα τυχαιως σημερα οτι ο Πορτερ θα κυνηγησει να γυρισει NBA και αν δεν γινει εχει προταση απο ελληνικη ομαδα με NBA out. Απο καποιον που δουλευει σε γραφειο μανατζερ το εμαθα που εκπροσωπει και μπασκετμπολιστες και ποδοσφαιριστες αλλα δεν μου ειπε για ποια ομαδα.
Να ειναι απο Ολυμπιακο?
Εγω θεωρω οτι αυτος θα περιμενει παρα πολυ το ΝΒΑ και δεν ξερω ποιος εχει την υπομονη..
Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να έχει αλλάξει από την μεριά του NBA. Οκ έπαιξε 5 - 10 παιχνίδια σε ένα χαμηλό επίπεδο και έγραψε νούμερα. No big deal.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 2:40 amEγω εμαθα τυχαιως σημερα οτι ο Πορτερ θα κυνηγησει να γυρισει NBA και αν δεν γινει εχει προταση απο ελληνικη ομαδα με NBA out. Απο καποιον που δουλευει σε γραφειο μανατζερ το εμαθα που εκπροσωπει και μπασκετμπολιστες και ποδοσφαιριστες αλλα δεν μου ειπε για ποια ομαδα.
Να ειναι απο Ολυμπιακο?
TuTiS έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 12:05 pmΑυτό το πράγμα το άκουσα και εγώ πριν 2 ημέρες. Μάλιστα υπήρχε συνάντηση με τον Permut της RocNation με Μπαφέ σε μαγαζί της παραλιακής. Οψώμεθα μέχρι της 20/7.Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 2:40 amEγω εμαθα τυχαιως σημερα οτι ο Πορτερ θα κυνηγησει να γυρισει NBA και αν δεν γινει εχει προταση απο ελληνικη ομαδα με NBA out. Απο καποιον που δουλευει σε γραφειο μανατζερ το εμαθα που εκπροσωπει και μπασκετμπολιστες και ποδοσφαιριστες αλλα δεν μου ειπε για ποια ομαδα.
Να ειναι απο Ολυμπιακο?
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν έχει και πολλούς παίκτες μπάσκετ σαν γραφείο και είναι ο μόνος που παίζει στην Ευρώπη ο Porter.assistant77 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 1:50 pmη δουλεια του Μπαφε ειναι να κανει συναντησεις και να εχει ανοιχτους διαυλους προς χιλιες κατευθυνσεις..........αν ξερατε με ποσους εχει συναντηθει τον τελευταιο καιρο θα νομιζατε οτι ο Ολυμπιακος ειναι ετοιμος να αλλαξει ολη την 15αδα........δεν ισχυει ομως.
το ραντεβου εγινε φιλε μου,δεν αντιλεγω.....ο παιχτης ειναι στα ΄΄ρανταρ΄΄του Ολυμπιακου οπως ολοι οι καλοι παιχτες αλλα μεχρι εκει.........θα πρεπει να στραβωσει παρα πολυ το πραμα με τους πρωτους στοχους της ομαδας για να ασχοληθει σοβαρα ο Ολυμπιακος.....αυτα τα λιγα ξερω εγω.TuTiS έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 1:59 pmΈχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν έχει και πολλούς παίκτες μπάσκετ σαν γραφείο και είναι ο μόνος που παίζει στην Ευρώπη ο Porter.assistant77 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 1:50 pmη δουλεια του Μπαφε ειναι να κανει συναντησεις και να εχει ανοιχτους διαυλους προς χιλιες κατευθυνσεις..........αν ξερατε με ποσους εχει συναντηθει τον τελευταιο καιρο θα νομιζατε οτι ο Ολυμπιακος ειναι ετοιμος να αλλαξει ολη την 15αδα........δεν ισχυει ομως.
το θεμα ειναι οι πρωτοι στοχοι να ναι και καλυτεροι κατι που δυσκολοassistant77 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 2:25 pmτο ραντεβου εγινε φιλε μου,δεν αντιλεγω.....ο παιχτης ειναι στα ΄΄ρανταρ΄΄του Ολυμπιακου οπως ολοι οι καλοι παιχτες αλλα μεχρι εκει.........θα πρεπει να στραβωσει παρα πολυ το πραμα με τους πρωτους στοχους της ομαδας για να ασχοληθει σοβαρα ο Ολυμπιακος.....αυτα τα λιγα ξερω εγω.
αυτο για τις προπονησεις στον Παοκ δεν μου φαινεται καπως καθως δεν ξερουμε τι ειδους συμφωνια εκανε.περαστικος ηταν για πολυ λιγο.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 3:09 pmΤο NBA πάντως για αρκετές παραβατικές συμπεριφορές τιμωρεί με ban παίχτες για 3-4 χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να επιστρέψει εκεί.
Δεν ήταν μόνο ο ξυλοδαρμός της κοπέλας του. Τον έχουν πιάσει και με όπλα και διάφορα άλλα.
Και από ότι λένε Θεσσαλονίκη δεν πήγαινε στις προπονήσεις της ομάδας. Πήγε μόνο στο 20% των προπονήσεων. Αυτά δεν είναι καλά δείγματα.
Με αυτό το ρόστερ δεν έχεις καμία διαφορά σε σχέση με φέτος. Είπαμε να το αναβαθμίσουμε ποιοτικά με καλύτερους ξένους.fklmta77 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 05, 2024 4:09 pmΚαταρχήν ξεφορτώνεσαι Γκος, Σίκμα, Μπραζντέικις κ (με πόνο καρδιάς αυτόν) Κάνααν. Επίσης, από τους 3 σέντερ ο ένας πρέπει (κ για λόγους μπάτζετ), να χαιρετήσει. Προσωπικά θα κράταγα Ράιτ κ θα θυσίαζα Μιλουτίνοφ. Μετά κυνηγάς παίκτες με ελληνικό διαβατήριο που θα έχουν όμως προοπτική να παίξουν. Παίκτες τύπου Ρογκαβόπουλου είναι για να συμπληρώνουν το ρόστερ. Δεν τους χρειάζεσαι. Ο Ντόρσεϊ, αντιθέτως, είναι μια προφανής επιλογή. Από εκεί κ πέρα, μόνο αυτός δε φτάνει. Ο ομογενής J.Poulakidas, 3ετής στο Yale (NCAA), όπως τον έχω παρακολουθήσει μου φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Ψηλό γκαρντ (1.96), άριστος χειριστής της μπάλας, εξαιρετικός τριποντέρ, πολύ καλός στα pull up, καλός στην άμυνα κ με πνεύμα νικητή είναι ότι χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα κ βασικός μπορεί σε αυτό τον Ολυμπιακό αλλά κ για τον πάγκο μας μια χαρά θα είναι. Μαζί με αυτόν, προσωπικά θα έπαιρνα κ τον Μπαζίνα. Νεαρός, δυνατός, πολύ καλός χειριστής, επίσης, σουτάρει από ψηλά κ καλά, καλός αμυντικός κ δυνατός πνευματικά. Αρχικά για την basket league κ με προοπτική να προωθηθεί από του χρόνου κ στην Euroleague. Εννοείται ότι με αυτούς τους δύο, συν του Ουόκαπ, αν πάρεις κ Ντόρσεϊ, θα χρειάζεσαι μόνο ένα καλό 1-2, το οποίο μπορεί να περιμένει. δηλ ο ΠΑΟ που περίμενε Νοέμβρη για τον Ναν τί έπαθε; Του 'πεσε βαρύ το 7ο;
Προτεινώμενο ρόστερ
1 Ουόκαπ 2 Ντόρσεϊ 3 Παπανικολάου 4 Πίτερς 5 Φαλ
1 Αμερικάνος 2 Πουλακίδας 3 Μακίσικ 4 Πετρούσεβ 5 Ράιτ (Μπαζίνας, Λαρεντζάκης συμπληρώνουν τη 12αδα)