Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 05, 2024 2:40 am

Eγω εμαθα τυχαιως σημερα οτι ο Πορτερ θα κυνηγησει να γυρισει NBA και αν δεν γινει εχει προταση απο ελληνικη ομαδα με NBA out. Απο καποιον που δουλευει σε γραφειο μανατζερ το εμαθα που εκπροσωπει και μπασκετμπολιστες και ποδοσφαιριστες αλλα δεν μου ειπε για ποια ομαδα.
Nα ειναι απο παναθηναικο σε περιπτωση που φυγει ο Ναν?
Να ειναι απο Ολυμπιακο?
Να ειναι μουφα? δεν ξερω.
Εγω θεωρω οτι αυτος θα περιμενει παρα πολυ το ΝΒΑ και δεν ξερω ποιος εχει την υπομονη..

1
1 Εικόνα
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Ιουν 05, 2024 12:05 pm

Heisenberg έγραψε:
Eγω εμαθα τυχαιως σημερα οτι ο Πορτερ θα κυνηγησει να γυρισει NBA και αν δεν γινει εχει προταση απο ελληνικη ομαδα με NBA out. Απο καποιον που δουλευει σε γραφειο μανατζερ το εμαθα που εκπροσωπει και μπασκετμπολιστες και ποδοσφαιριστες αλλα δεν μου ειπε για ποια ομαδα.
Να ειναι απο Ολυμπιακο?
Εγω θεωρω οτι αυτος θα περιμενει παρα πολυ το ΝΒΑ και δεν ξερω ποιος εχει την υπομονη..
Αυτό το πράγμα το άκουσα και εγώ πριν 2 ημέρες. Μάλιστα υπήρχε συνάντηση με τον Permut της RocNation με Μπαφέ σε μαγαζί της παραλιακής. Οψώμεθα μέχρι της 20/7.

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 05, 2024 12:06 pm

Heisenberg έγραψε:
Να ειναι απο Ολυμπιακο?
Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να έχει αλλάξει από την μεριά του NBA. Οκ έπαιξε 5 - 10 παιχνίδια σε ένα χαμηλό επίπεδο και έγραψε νούμερα. No big deal.

Οι μετοχές του σίγουρα θα ανέβαιναν με μια καλή χρονιά σε επίπεδο EL.

Δεν θα κριθεί το ταλέντο του από αυτό προφανώς. Αλλά θα δείξει ότι όντως έχει επιστρέψει και το μυαλό του είναι στο μπάσκετ.

0
Heisenberg

a1greece

Τετ Ιουν 05, 2024 1:27 pm

TuTiS έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 12:05 pm
Heisenberg έγραψε:
Να ειναι απο Ολυμπιακο?
Αυτό το πράγμα το άκουσα και εγώ πριν 2 ημέρες. Μάλιστα υπήρχε συνάντηση με τον Permut της RocNation με Μπαφέ σε μαγαζί της παραλιακής. Οψώμεθα μέχρι της 20/7.

Αποκαλυψες το γραφειο Μανατζερ. Ειναι το roc nation ναι.
Aρα αν ισχυει οτι ο ατζεντης του Πορτερ ο Permut συναντησε τον Μπαφε τοτε λογικα η προταση ειναι απο τον Ολυμπιακο. εκτος αν αφορουσε κατι αλλο.

1
1 Εικόνα
Harouhiko

Reactions: 24

Τετ Ιουν 05, 2024 1:47 pm

Με το θέμα του γηπέδου υπάρχει καμιά εξέλιξη;
Πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης/επέκτασης σύντομα;
Καλές οι μεταγραφές κλπ, αλλά νομίζω αυτό είναι που θα δώσει νέα πνοή και δυναμική στην ομάδα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 05, 2024 1:50 pm

η δουλεια του Μπαφε ειναι να κανει συναντησεις και να εχει ανοιχτους διαυλους προς χιλιες κατευθυνσεις..........αν ξερατε με ποσους εχει συναντηθει τον τελευταιο καιρο θα νομιζατε οτι ο Ολυμπιακος ειναι ετοιμος να αλλαξει ολη την 15αδα........δεν ισχυει ομως.

0
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Ιουν 05, 2024 1:59 pm

assistant77 έγραψε:
η δουλεια του Μπαφε ειναι να κανει συναντησεις και να εχει ανοιχτους διαυλους προς χιλιες κατευθυνσεις..........αν ξερατε με ποσους εχει συναντηθει τον τελευταιο καιρο θα νομιζατε οτι ο Ολυμπιακος ειναι ετοιμος να αλλαξει ολη την 15αδα........δεν ισχυει ομως.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν έχει και πολλούς παίκτες μπάσκετ σαν γραφείο και είναι ο μόνος που παίζει στην Ευρώπη ο Porter.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Ιουν 05, 2024 2:25 pm

TuTiS έγραψε:
assistant77 έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν έχει και πολλούς παίκτες μπάσκετ σαν γραφείο και είναι ο μόνος που παίζει στην Ευρώπη ο Porter.
το ραντεβου εγινε φιλε μου,δεν αντιλεγω.....ο παιχτης ειναι στα ΄΄ρανταρ΄΄του Ολυμπιακου οπως ολοι οι καλοι παιχτες αλλα μεχρι εκει.........θα πρεπει να στραβωσει παρα πολυ το πραμα με τους πρωτους στοχους της ομαδας για να ασχοληθει σοβαρα ο Ολυμπιακος.....αυτα τα λιγα ξερω εγω.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5651
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 05, 2024 3:02 pm

assistant77 έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 2:25 pm
TuTiS έγραψε:

το ραντεβου εγινε φιλε μου,δεν αντιλεγω.....ο παιχτης ειναι στα ΄΄ρανταρ΄΄του Ολυμπιακου οπως ολοι οι καλοι παιχτες αλλα μεχρι εκει.........θα πρεπει να στραβωσει παρα πολυ το πραμα με τους πρωτους στοχους της ομαδας για να ασχοληθει σοβαρα ο Ολυμπιακος.....αυτα τα λιγα ξερω εγω.
το θεμα ειναι οι πρωτοι στοχοι να ναι και καλυτεροι κατι που δυσκολο :lol: Για να εχουν φτασει σε σημειο να βγαινουν ραντεβου τουλαχιστον δεν τον απορριπτουν,εμενα μου αρκει..

παικτικα παντως βρισκει για πλακα συμβολαιο στο ΝΒΑ..Αν οντως τον κοιτανε ομαδες απο εκει δεν εχουμε ελπιδα.,

1
1 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιουν 05, 2024 3:09 pm

Το NBA πάντως για αρκετές παραβατικές συμπεριφορές τιμωρεί με ban παίχτες για 3-4 χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να επιστρέψει εκεί.

Δεν ήταν μόνο ο ξυλοδαρμός της κοπέλας του. Τον έχουν πιάσει και με όπλα και διάφορα άλλα.

Και από ότι λένε Θεσσαλονίκη δεν πήγαινε στις προπονήσεις της ομάδας. Πήγε μόνο στο 20% των προπονήσεων. Αυτά δεν είναι καλά δείγματα.

0
Heisenberg

a1greece

Τετ Ιουν 05, 2024 3:21 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Το NBA πάντως για αρκετές παραβατικές συμπεριφορές τιμωρεί με ban παίχτες για 3-4 χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να επιστρέψει εκεί.

Δεν ήταν μόνο ο ξυλοδαρμός της κοπέλας του. Τον έχουν πιάσει και με όπλα και διάφορα άλλα.

Και από ότι λένε Θεσσαλονίκη δεν πήγαινε στις προπονήσεις της ομάδας. Πήγε μόνο στο 20% των προπονήσεων. Αυτά δεν είναι καλά δείγματα.
αυτο για τις προπονησεις στον Παοκ δεν μου φαινεται καπως καθως δεν ξερουμε τι ειδους συμφωνια εκανε.περαστικος ηταν για πολυ λιγο.
τον ειχαν πιασει για μαριχουανα και για κατοχη οπλου μετα απο τροχαιο. αποδεχθηκε την μαριχουανα αρνηθηκε οτι το οπλο ηταν δικο του.
Η κοπελα του στην καταθεση της τα αλλαξε και ειπε οτι ουδεποτε την γρονθοκοπησε.

Αν ολα ειναι αληθεια Ο Bacon μπροστα του μοιαζει παιδι του κατηχητικου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5651
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 05, 2024 3:25 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Τον έχουν πιάσει και με όπλα και διάφορα άλλα.
το περιεργο θα ταν να μην εχουνε στην κατοχη τους οπλα και μαριχουανα στην αμερικη :lol:

1
1 Εικόνα
fklmta77

Reactions: 24
Αγαπημένος παίκτης: KAWHI

Τετ Ιουν 05, 2024 4:09 pm

Καταρχήν ξεφορτώνεσαι Γκος, Σίκμα, Μπραζντέικις κ (με πόνο καρδιάς αυτόν) Κάνααν. Επίσης, από τους 3 σέντερ ο ένας πρέπει (κ για λόγους μπάτζετ), να χαιρετήσει. Προσωπικά θα κράταγα Ράιτ κ θα θυσίαζα Μιλουτίνοφ. Μετά κυνηγάς παίκτες με ελληνικό διαβατήριο που θα έχουν όμως προοπτική να παίξουν. Παίκτες τύπου Ρογκαβόπουλου είναι για να συμπληρώνουν το ρόστερ. Δεν τους χρειάζεσαι. Ο Ντόρσεϊ, αντιθέτως, είναι μια προφανής επιλογή. Από εκεί κ πέρα, μόνο αυτός δε φτάνει. Ο ομογενής J.Poulakidas, 3ετής στο Yale (NCAA), όπως τον έχω παρακολουθήσει μου φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Ψηλό γκαρντ (1.96), άριστος χειριστής της μπάλας, εξαιρετικός τριποντέρ, πολύ καλός στα pull up, καλός στην άμυνα κ με πνεύμα νικητή είναι ότι χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα κ βασικός μπορεί σε αυτό τον Ολυμπιακό αλλά κ για τον πάγκο μας μια χαρά θα είναι. Μαζί με αυτόν, προσωπικά θα έπαιρνα κ τον Μπαζίνα. Νεαρός, δυνατός, πολύ καλός χειριστής, επίσης, σουτάρει από ψηλά κ καλά, καλός αμυντικός κ δυνατός πνευματικά. Αρχικά για την basket league κ με προοπτική να προωθηθεί από του χρόνου κ στην Euroleague. Εννοείται ότι με αυτούς τους δύο, συν του Ουόκαπ, αν πάρεις κ Ντόρσεϊ, θα χρειάζεσαι μόνο ένα καλό 1-2, το οποίο μπορεί να περιμένει. δηλ ο ΠΑΟ που περίμενε Νοέμβρη για τον Ναν τί έπαθε; Του 'πεσε βαρύ το 7ο;
Προτεινώμενο ρόστερ
1 Ουόκαπ 2 Ντόρσεϊ 3 Παπανικολάου 4 Πίτερς 5 Φαλ
1 Αμερικάνος 2 Πουλακίδας 3 Μακίσικ 4 Πετρούσεβ 5 Ράιτ (Μπαζίνας, Λαρεντζάκης συμπληρώνουν τη 12αδα)

1
1 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιουν 05, 2024 4:13 pm

fklmta77 έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 4:09 pm
Καταρχήν ξεφορτώνεσαι Γκος, Σίκμα, Μπραζντέικις κ (με πόνο καρδιάς αυτόν) Κάνααν. Επίσης, από τους 3 σέντερ ο ένας πρέπει (κ για λόγους μπάτζετ), να χαιρετήσει. Προσωπικά θα κράταγα Ράιτ κ θα θυσίαζα Μιλουτίνοφ. Μετά κυνηγάς παίκτες με ελληνικό διαβατήριο που θα έχουν όμως προοπτική να παίξουν. Παίκτες τύπου Ρογκαβόπουλου είναι για να συμπληρώνουν το ρόστερ. Δεν τους χρειάζεσαι. Ο Ντόρσεϊ, αντιθέτως, είναι μια προφανής επιλογή. Από εκεί κ πέρα, μόνο αυτός δε φτάνει. Ο ομογενής J.Poulakidas, 3ετής στο Yale (NCAA), όπως τον έχω παρακολουθήσει μου φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Ψηλό γκαρντ (1.96), άριστος χειριστής της μπάλας, εξαιρετικός τριποντέρ, πολύ καλός στα pull up, καλός στην άμυνα κ με πνεύμα νικητή είναι ότι χρειάζεται μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα κ βασικός μπορεί σε αυτό τον Ολυμπιακό αλλά κ για τον πάγκο μας μια χαρά θα είναι. Μαζί με αυτόν, προσωπικά θα έπαιρνα κ τον Μπαζίνα. Νεαρός, δυνατός, πολύ καλός χειριστής, επίσης, σουτάρει από ψηλά κ καλά, καλός αμυντικός κ δυνατός πνευματικά. Αρχικά για την basket league κ με προοπτική να προωθηθεί από του χρόνου κ στην Euroleague. Εννοείται ότι με αυτούς τους δύο, συν του Ουόκαπ, αν πάρεις κ Ντόρσεϊ, θα χρειάζεσαι μόνο ένα καλό 1-2, το οποίο μπορεί να περιμένει. δηλ ο ΠΑΟ που περίμενε Νοέμβρη για τον Ναν τί έπαθε; Του 'πεσε βαρύ το 7ο;
Προτεινώμενο ρόστερ
1 Ουόκαπ 2 Ντόρσεϊ 3 Παπανικολάου 4 Πίτερς 5 Φαλ
1 Αμερικάνος 2 Πουλακίδας 3 Μακίσικ 4 Πετρούσεβ 5 Ράιτ (Μπαζίνας, Λαρεντζάκης συμπληρώνουν τη 12αδα)
Με αυτό το ρόστερ δεν έχεις καμία διαφορά σε σχέση με φέτος. Είπαμε να το αναβαθμίσουμε ποιοτικά με καλύτερους ξένους.

Παπ οδεύει στα 35 οπότε χρειαζόμαστε 3αρι βασικουρα με σουτ και να βάζει την μπάλα στο παρκέ. Η 2αρο3αρι όπως ο Σάκ αλλά πολύ καλύτερο παίχτη με φαρμακερό σουτ.

Και ο Αμερικανός που θα έρθει πρέπει να είναι επιπέδου Τζέιμς συν να μένει και ο Γκος.

4
4 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τετ Ιουν 05, 2024 4:24 pm

Έλληνας από Αμερικανικό κολέγιο ας μείνει πρώτα εκεί να παίξει και να βγει παίχτης και μετά ας ψαχτεί Ευρώπη αν δεν φτάνει για NBA..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”