Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 05, 2024 4:24 pm

δεν ξερω ποσο θα εξελιχθει ο συγκεκριμενος που λες (Πουλακιδας) αλλα και μονο μετα τα οσα εγιναν φετος και το upgrade που φωναζουμε οτι θελουμε αν παρουμε παικτη απο το ΝCAA που τον λενε και Πουλακιδα θα μας γλεντανε στην καζουρα αιωνιως. Και με το δικιο τους.

0
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Ιουν 05, 2024 4:29 pm

Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 3:21 pm
WeRuleThisLand έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 3:09 pm
Το NBA πάντως για αρκετές παραβατικές συμπεριφορές τιμωρεί με ban παίχτες για 3-4 χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να επιστρέψει εκεί.

Δεν ήταν μόνο ο ξυλοδαρμός της κοπέλας του. Τον έχουν πιάσει και με όπλα και διάφορα άλλα.

Και από ότι λένε Θεσσαλονίκη δεν πήγαινε στις προπονήσεις της ομάδας. Πήγε μόνο στο 20% των προπονήσεων. Αυτά δεν είναι καλά δείγματα.
αυτο για τις προπονησεις στον Παοκ δεν μου φαινεται καπως καθως δεν ξερουμε τι ειδους συμφωνια εκανε.περαστικος ηταν για πολυ λιγο.
τον ειχαν πιασει για μαριχουανα και για κατοχη οπλου μετα απο τροχαιο. αποδεχθηκε την μαριχουανα αρνηθηκε οτι το οπλο ηταν δικο του.
Η κοπελα του στην καταθεση της τα αλλαξε και ειπε οτι ουδεποτε την γρονθοκοπησε.

Αν ολα ειναι αληθεια Ο Bacon μπροστα του μοιαζει παιδι του κατηχητικου.
Και πάλι προσκοπάκι είναι μπροστά στον woods. Πάντως για το θέμα των προπονήσεων ήταν στην συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της ομάδας εξού και ότι κόστισε μόνο 10 χιλιάρικα. Κάπου διάβασα (νομίζω στο subreddit του nba) ότι μέχρι της 20/7 θα έχει τελειώσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι για το μέλλον του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με πιθανότερο σενάριο να μείνει 3 χρόνια εκτός και αυτό αφού κάνει συνεδρίες πρώτα με σύμβουλο σχέσεων για 1 χρόνο.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 05, 2024 4:35 pm

Για αρχή ας κοιτάξουν εκεί στην ΚΑΕ να κόψουν την κλαψα για το μπάτζετ. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο είναι το μπάτζετ σας , κάντε την προσπάθεια σας με όσα χρήματα διαθέτετε, κάντε σωστές κινήσεις και μπείτε στο παρκέ να παίξετε μπάσκετ. Δεν ζητάμε 30Μ μπάτζετ ούτως ή άλλως

Κάντε λοιπόν το καλύτερο που μπορείτε με τα δεδομένα που εσείς επιλέγετε να έχετε και αφήστε την μιρλα

Όταν σταματήσει αυτή η λουζερια και η ηττοπάθεια με το μπάτζετ, θα έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή

Επόμενο βήμα είναι να ασχοληθείτε με το ΣΕΦ και γενικότερα το γηπεδικο

Οι μεταγραφές έπονται. Θα φανούν οι προθέσεις της ομάδας από τις πρώτες 1-2 κινήσεις. Εξάλλου δεν πιστεύω να κάνουμε πάνω από 3

Έτσι τα έχω ιεραρχισει εγώ στο μυαλό μου από θέμα σημαντικότητας

Υπομονή ένα μήνα ακόμα

3
3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Ιουν 05, 2024 4:46 pm

Heisenberg έγραψε:
δεν ξερω ποσο θα εξελιχθει ο συγκεκριμενος που λες (Πουλακιδας) αλλα και μονο μετα τα οσα εγιναν φετος και το upgrade που φωναζουμε οτι θελουμε αν παρουμε παικτη απο το ΝCAA που τον λενε και Πουλακιδα θα μας γλεντανε στην καζουρα αιωνιως. Και με το δικιο τους.
Τον έχω δει 3 φορές. Είναι σχεδόν 2 μέτρα (1,98) και δεν μπορεί να κάνει drive να καρφώσει όπως και φαινομενικά εύκολα lay up δεν τα κάνει που ίσως ευθύνεται ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αθλητικός. Βέβαια έχει τρομερό floater και σουτ μετά από τρίμπλα καθώς και είναι μανούλα σε πάσα χέρι με χέρι που του αρέσει του Μπαρτζόκα. Το παλικάρι θέλει ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για να μπει στο nba ακόμα και για το υψηλότερο επίπεδο της EuroLeague. Όσο αφορά το θέμα σε πιτσιρίκια με ελληνικό διαβατήριο θα έκανα το ανθρωπίνως δυνατό να κλείσω τον Σερμπέζη από την Bayern και να τον άφηνα εκεί 2 χρόνια να συνεχίζει να δουλεύει με τον Λάσο όπως κάνει ήδη. Το παλικαράκι θυμίζει σε εκνευριστικό βαθμό τον Luka Doncic και ίσως να οφείλεται ότι έχουν τους ίδιους προπονητές.

2
2 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Ιουν 05, 2024 5:02 pm

TuTiS έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 4:46 pm
Heisenberg έγραψε:
Τον έχω δει 3 φορές. Είναι σχεδόν 2 μέτρα (1,98) και δεν μπορεί να κάνει drive να καρφώσει όπως και φαινομενικά εύκολα lay up δεν τα κάνει που ίσως ευθύνεται ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου αθλητικός. Βέβαια έχει τρομερό floater και σουτ μετά από τρίμπλα καθώς και είναι μανούλα σε πάσα χέρι με χέρι που του αρέσει του Μπαρτζόκα. Το παλικάρι θέλει ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για να μπει στο nba ακόμα και για το υψηλότερο επίπεδο της EuroLeague. Όσο αφορά το θέμα σε πιτσιρίκια με ελληνικό διαβατήριο θα έκανα το ανθρωπίνως δυνατό να κλείσω τον Σερμπέζη από την Bayern και να τον άφηνα εκεί 2 χρόνια να συνεχίζει να δουλεύει με τον Λάσο όπως κάνει ήδη. Το παλικαράκι θυμίζει σε εκνευριστικό βαθμό τον Luka Doncic και ίσως να οφείλεται ότι έχουν τους ίδιους προπονητές.
Συμφωνω απολυτα για Σερμπέζη. Αλλα εχει γεννηθει και εχει μεγαλωσει στην Γερμανια και ανηκει στην Μπαγερν. Δυσκολα θα τον αφησουν. και ειδικα ο Λασο αν εχει δει οτι εχει πολυ ταλεντο.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 05, 2024 5:09 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 3:02 pm
assistant77 έγραψε:
Τετ Ιουν 05, 2024 2:25 pm

το ραντεβου εγινε φιλε μου,δεν αντιλεγω.....ο παιχτης ειναι στα ΄΄ρανταρ΄΄του Ολυμπιακου οπως ολοι οι καλοι παιχτες αλλα μεχρι εκει.........θα πρεπει να στραβωσει παρα πολυ το πραμα με τους πρωτους στοχους της ομαδας για να ασχοληθει σοβαρα ο Ολυμπιακος.....αυτα τα λιγα ξερω εγω.
το θεμα ειναι οι πρωτοι στοχοι να ναι και καλυτεροι κατι που δυσκολο :lol: Για να εχουν φτασει σε σημειο να βγαινουν ραντεβου τουλαχιστον δεν τον απορριπτουν,εμενα μου αρκει..

παικτικα παντως βρισκει για πλακα συμβολαιο στο ΝΒΑ..Αν οντως τον κοιτανε ομαδες απο εκει δεν εχουμε ελπιδα.,
οι πρωτοι στοχοι να ειναι καλυτεροι απ τον Πορτερ στα ματια ποιου;;;;;στα δικα σου;;;;;;;στα δικα μου ματια ο Κααναν για παραδειγμα θα επρεπε να μεινει και με πολυ καλυτερο ρολο.....αλλα φευγει χωρις να του γινει καν προταση(γιατι σε πολλα μεσα λενε οτι δεν τα βρισκουν--λαλακιες)......στον Ολυμπιακο καλως ή κακως(καλως για μενα) καλα --καλα ουτε παιχτη επενδυση 16 χρονων δεν παιρνουν αν δεν συμφωνει ο Μπαρτζωκας.......εχει το 100% των επιλογων μεσα στο καθορισμενο μπατζετ φυσικα....

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 529

Τετ Ιουν 05, 2024 5:45 pm

Ο Πουλακιδας απο τη μια θυμιζει ...Σβεντ απο την αλλη ομως κινδυνευει να βγει ο νεος Παπας. Σουτ εχουν και οι 2, δεν αρκει.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τετ Ιουν 05, 2024 9:55 pm

Δεν τελείωσε το έργο του στη Μονακό, λέει ο Τζέημς. Με λαβωμένο Έβανς και χωρίς Τζέημς ξεκινάει το PTSD της του περασμένου καλοκαιριού για μένα...

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 05, 2024 10:09 pm

nikolakias έγραψε:
Δεν τελείωσε το έργο του στη Μονακό, λέει ο Τζέημς. Με λαβωμένο Έβανς και χωρίς Τζέημς ξεκινάει το PTSD της του περασμένου καλοκαιριού για μένα...
δειξε λιγη υπομονη......

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Ιουν 05, 2024 10:35 pm

υπομονη ρε!!!! καντε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Τετ Ιουν 05, 2024 11:50 pm

Τον Μιλουτινοφ να τον κρατήσουμε η όχι;

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τετ Ιουν 05, 2024 11:55 pm

tarp7 έγραψε:
Προκαταβολικά σου λέω αν πάρουμε την σειρά με τον Πάο τον κρατάμε και δεν κάνουμε κάν αλλαγές στο ρόστερ. Αν από την άλλη χάσουμε τον στέλνουμε στην ευχή του Θεού με μίνιμουμ 5-6 συμπαίκτες του. Στα σοβαρά τώρα νομίζω έχει συμβόλαιο για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη και δεν νομίζω να είμαστε τόσο πυροβολημένοι ώστε να διώξουμε και ένα πολύ καλό ψηλό και να του πληρώσουμε και το συμβόλαιο.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τετ Ιουν 05, 2024 11:58 pm

nikolakias έγραψε:
Λες να τον δούμε και αυτόν τον Ιούλιο να καθαρίζει φασολάκια με τη γιαγιά του Μίροτιτς?

5
5 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:00 am

tsoureki έγραψε:
tarp7 έγραψε:
Προκαταβολικά σου λέω αν πάρουμε την σειρά με τον Πάο τον κρατάμε και δεν κάνουμε κάν αλλαγές στο ρόστερ. Αν από την άλλη χάσουμε τον στέλνουμε στην ευχή του Θεού με μίνιμουμ 5-6 συμπαίκτες του. Στα σοβαρά τώρα νομίζω έχει συμβόλαιο για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη και δεν νομίζω να είμαστε τόσο πυροβολημένοι ώστε να διώξουμε και ένα πολύ καλό ψηλό και να του πληρώσουμε και το συμβόλαιο.
Το λέω γιατί γράψανε αρκετοί στα σοσιαλ να τον αφήσουμε ελεύθερο η ότι περισσεύει στην ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Πέμ Ιουν 06, 2024 12:04 am

tarp7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 06, 2024 12:00 am
tsoureki έγραψε:

Το λέω γιατί γράψανε αρκετοί στα σοσιαλ να τον αφήσουμε ελεύθερο η ότι περισσεύει στην ομάδα.
Το κατάλαβα γι΄αυτο απάντησα έτσι. :D

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”