Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 2)

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 07, 2024 8:34 pm

με συνοδεια κυανοκρανων μπηκε η αποστολη του Παο στο ΣΕΦ.......ας μας ενημερωσει καποιος που μενει κοντα στο γηπεδο αν πετουσαν και rafale απο πανω.........

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1024
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 07, 2024 8:58 pm

Πάμε σε προβλέψεις:
-Τεχνική ποινή σε όλους Μπι εξαιτίας κακού σφυρίγματος
-Μυικός τραυματισμός Λεσορ στο β' δεκάλεπτο, κάτι που θα τον βγάλει εκτός για το παιχνίδι
-Εξαπραγματικός Ναν
-Διαστημικος Πίτερς
-Παικτης-έκπληξη ο Τανούλης με εμφάνιση έκπληξη
-Μικρή αψιμαχία Μπαλτσεροφσκι-Μιλου, μυστικό κόλπο Ωχαμαναμαν για να χαλάσει την ψυχολογία και τη συγκέντρωση του Σερβου
-Προβαδισμα ΠΑΟ σε όλο το παιχνίδι και ανατροπή στο τέλος με καλό σ' δεκάλεπτο Κανααν στο κύκνειο άσμα του.
-Παικτης-δήμιος για τον Ολυμπιακό ο Καλαϊτζάκης αλλά δε θα είναι αρκετός.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Ιουν 07, 2024 9:01 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Ιουν 07, 2024 8:59 pm

Ματς κλειδί! Όποιος το πάρει πάει για κούπα!

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Ιουν 07, 2024 9:01 pm

kite26 έγραψε:
Πάμε σε προβλέψεις:
-Μυικός τραυματισμός Λεσορ στο β' δεκάλεπτο
-Εξαπραγματικός Ναν
-Διαστημικος Πίτερς
-Μικρή αψιμαχία Μπαλτσεροφσκι-Μιλου, μυστικό κόλπο Ωχαμαναμαν για να χαλάσει την ψυχολογία του Σερβου
-Προβαδισμα ΠΑΟ σε όλο το παιχνίδι και ανατροπή στο τέλος με καλό σ' δεκάλεπτο Κανααν στο κύκνειο άσμα του.
Λες να μπει ο Τανουλης φίλε και ο Καλαϊτζάκης να γίνει δημιος? Λογικά χιουμοριστικό το ποστ. :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιουν 07, 2024 9:03 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
kite26 έγραψε:
Πάμε σε προβλέψεις:
-Μυικός τραυματισμός Λεσορ στο β' δεκάλεπτο
-Εξαπραγματικός Ναν
-Διαστημικος Πίτερς
-Μικρή αψιμαχία Μπαλτσεροφσκι-Μιλου, μυστικό κόλπο Ωχαμαναμαν για να χαλάσει την ψυχολογία του Σερβου
Λες να μπει ο Τανουλης φίλε και ο Καλαϊτζάκης να γίνει δημιος? Λογικά χιουμοριστικό το ποστ. :mrgreen:
Δε νομίζω ότι είναι χιουμοριστικό. Έχει χιουμοριστική επικάλυψη, αλλά κρύβει αλήθειες. Ο Καλαϊτζάκης θα επιλεχθεί να βάλει βενζίνη στο άδειο ντεπόζιτο του τριφυλλιού. Ο Τανούλης ως αντιστάθμισμα του Μπαλτσεροφσκι, και μάλιστα θα γουστάρει και θα βγάλει πάθος.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Ιουν 07, 2024 9:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 07, 2024 9:04 pm

kite26 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Δε νομίζω ότι είναι χιουμοριστικό. Έχει χιουμοριστική επικάλυψη, αλλά κρύβει αλήθειες. Ο Καλαϊτζάκης θα επιλεχθεί να βάλει βενζίνη στο άδειο ντεπόζιτο του τριφυλλιού. Ο Τανούλης ως αντιστάθμισμα του Μπαλτσεροφσκι.
Εγώ δε νομίζω ότι θα πέσεις μέσα στα περισσότερα από αυτά που λες, αλλά για να δούμε...

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιουν 07, 2024 9:05 pm

BillyPao έγραψε:
kite26 έγραψε:

Δε νομίζω ότι είναι χιουμοριστικό. Έχει χιουμοριστική επικάλυψη, αλλά κρύβει αλήθειες. Ο Καλαϊτζάκης θα επιλεχθεί να βάλει βενζίνη στο άδειο ντεπόζιτο του τριφυλλιού. Ο Τανούλης ως αντιστάθμισμα του Μπαλτσεροφσκι.
Εγώ δε νομίζω ότι θα πέσεις μέσα στα περισσότερα από αυτά που λες, αλλά για να δούμε...
Γιατί πότε έρχεται ο αγώνας ακριβώς όπως τον περιμένουμε; Επίσης παίζει και του Σίκμα πολύ νομίζω. Όλα για όλα για γρήγορα σκούπα ο Ολυμπιακός. Δεν τον συμφέρει να πάει η σειρά μακριά. Αν νικήσει ο ΠΑΟ γίνεται γκραν φαβορί για το πρωτάθλημα μετά.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιουν 07, 2024 9:07 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 8:59 pm
Ματς κλειδί! Όποιος το πάρει πάει για κούπα!
Ω ναι! Συμφωνώ απόλυτα.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 07, 2024 9:08 pm

kite26 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Γιατί πότε έρχεται ο αγώνας ακριβώς όπως τον περιμένουμε; Επίσης παίζει και του Σίκμα πολύ νομίζω. Όλα για όλα για γρήγορα σκούπα ο Ολυμπιακός. Δεν τον συμφέρει να πάει η σειρά μακριά. Αν νικήσει ο ΠΑΟ γίνεται γκραν φαβορί για το πρωτάθλημα μετά.
Μια εκτίμηση έκανα για τις προβλέψεις σου, δεν είπα κάτι κακό. Και εγώ αν έκανα τέτοιες προβλέψεις, μάλλον έξω θα έπεφτα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Ιουν 07, 2024 9:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 07, 2024 9:13 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 7:23 pm
Elvetos έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 7:12 pm

Μια χαρά λογική είχε χωρίς τα δύο πεντάρια σου. Αν με τα πεντάρια σου το θεωρώ 55-45/60-40 υπέρ του Παναθηναικού, το 70-30 είναι οκ, και για αυτό η αγορά που εξήγησα οτι κάνει converge σχεδόν πάντα κοντά στην αλήθεια λόγω πληροφορίας, ήταν και αυτή κοντά σε αυτό το ποσοστό. Δεν ξέρω γιατί θεωρείς το 70-30 ως απέχουν πολύ δύο ομάδες. Μια απλά καλύτερη ομάδα απο μια άλλη, είναι λογικό να παίρνει 7 μάτς στα 10. Μια πολύ καλύτερη ομάδα θα παίρνει 9, και με μεγάλη δόση τύχης θα χάνει το 1. Σε μεγάλες διαφορές, όπως ομάδες τις Α1 με τους δύο μεγάλους, περιμένεις να νικάς >95% των παιχνιδιών.
Σε αυτά που λές οτι κάνουμε λάθος, δεν νομίζω οτι δεν τα ξέρω, και δεν είπα κάπου οτι ο Ολυμπιακός θα έκανε αυτά που έχει κάνει χωρίς το Μπαρτζώκα τα τελευταία 3 χρόνια. Συμφωνώ με αυτά που λές στην δεύτερη παράγραφο. Και για αυτό πιστεύω κιόλας οτι ο Παναθηναικός είναι όντως καλύτερη ομάδα. Αν βγάλεις σε πληστηριασμό τους παίκτες του Παο, οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα θέλουν να χτυπήσουν ως βασικούς 5-6 απο αυτούς. Για τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, πόσοι θα ήταν? Ένας, άντε δύο παίκτες.
Απλά σου λέω ότι ο Ολυμπιακός λόγω μεγάλου ρόστερ και λόγω του τρόπου παιχνιδιού που παίζει και να λείπουν 1-2 παίκτες κάπως το μαζεύει και παρουσιάζεται πάλι σχετικά καλός, ο Παναθηναϊκός π.χ. αν έλειπε ο βασικος του σέντερ ο Λεσόρ όπως τώρα του Ολυμπιακού ο Φάλ, θα έριχνε λευκή πετσέτα στα ματς.

Επίσης άλλο καλύτεροι παίκτες άλλο καλύτερη ομάδα, απέχει το ένα από το άλλο. Καλυτέρους ατομικά παίκτες έχει προφανώς ο Παναθηναϊκός, σαν σύνολο και έως ομάδα εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλύτερος, τουλάχιστον στα μεταξύ τους παιχνίδια....

Υ.Γ. Τέλοςπάντων έχουμε άλλη άποψη, για μένα το βλέπεις κάπως μονόπαντα.

Υ.Γ. Επίσης η ομάδα του Ολυμπιακού έχει και άλλη φιλοσοφία, δημιουργεί παίκτες, ανεβάζει την αξία τους και τους κάνει να αποδίδουν καλύτερα από ότι αν έπαιζαν σε άλλη ομάδα...αυτό δεν θα το δεις σχεδόν σε καμία άλλη ομάδα της Ευρωπής.
Το ίδιο λέμε ποιοτικά απλά όταν μεταφράζουμε αυτό σε νούμερα είναι διαφορετικό. Μα και εγώ αυτό σου λέω, οτι ο Ολυμπιακός και να λείπουν παίκτεσ απο το ροστερ του παλι παρουσιάζεται καλός λόγω ομοιογένειας. Για αυτό και απο το 60-40 με 2 παίκτεσ μείον το πήγα στο 70-30. Δηλαδή η απουσία φαλ ραιτ έχει ως impact, να χάνετε ένα παραπάνω ματς στα 10. Αυτό που γράφω δεν ξέρω γιατί δεν είναι λογικό, και δεν ξέρω γιατί το μεταφράζεις ως μεγάλο impact. Μεγάλο impact είναι οπως σωστα λες να λείπει ο Λεσόρ απο τον Παο, ναι δεν μπορούμε να παίξουμε. Απο το 60-40 θα μας πήγαινα στο 10-90 να χάσουμε χωρίς τον Λεσόρ.

Τώρα αυτό για την φιλοσοφία, μου ακούγεται τρομερή δικαιολογία που σας έχουν ταίσει οι Αφοί, επειδή δεν θέλουν να βάλουν περισσότερα. Αμα είχε ο Ολυμπιακός περισσότερα έσοδα και μπορούσαν να φέρουν Λεμπρον, ε θα έφαιρναν Λεμπρον, καρι, Γιόκιτς και θα τα σηκώνατε όλα κάθε χρόνο. Μου ακούγεται το ίδιο με τις γραφικές "Ελληνοποιήσεις" του Γιαννακόπουλου παλιότερα.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιουν 07, 2024 9:16 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 07, 2024 9:08 pm
kite26 έγραψε:

Μια εκτίμηση έκανα για τις προβλέψεις σου, δεν είπα κάτι κακό. Και εγώ αν έκανα τέτοιες προβλέψεις, μάλλον έξω θα έπεφτα.
Κουβέντα κάνουμε, σιγά τι να παρεξηγηθω; Καλό μπάσκετ να δούμε χωρίς παρατράγουδα.

1
1 Εικόνα
socrates13

junior
Reactions: 125

Παρ Ιουν 07, 2024 9:29 pm

Μακαρι να παει 5 ματς να χορτασουμε μπασκετ ,γιατι μετα καλο οκτωμβριο παλι μαγκες

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιουν 07, 2024 9:30 pm

Παιζει μίστερ μπιν στην τβ, δεν είναι τυχαίο! Δεν είναι τυχαίο!

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Ιουν 07, 2024 9:30 pm

socrates13 έγραψε:
Μακαρι να παει 5 ματς να χορτασουμε μπασκετ ,γιατι μετα καλο οκτωμβριο παλι μαγκες
Εεεε είναι υπέρ σας το πέμπτο ματς. Έχουμε λειψανδρία....

0
Άβαταρ μέλους
Tuvok

junior
Reactions: 140
Αγαπημένος παίκτης: Tarpley, Massey
Αγαπημένη ομάδα: Aris
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 07, 2024 9:32 pm

socrates13 έγραψε:
Υπαρχει και το προολυμπιακο και οι Ολυμπιακοι.

Στο μεταξυ ο Ιωαννου αρχισε ηδη:

- Τα ετερωνυμα ελκονται, τα ομωνυμα απωθουνται (που κολλαει αυτο?)

- ο Εθνικος μας Υμνος, ο καλυτερος στον κοσμο... :hammer:

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”