Ακριβως ενας Γουοκαπ μας ελειψε στο Ευρωμπασκετ οπου τα γκαρντ μας ηταν ο Καλαθης με το Σλουκα, τους περνουσαν σα σταματημενους και ολες οι καταστασεις δημιουργουβταν απο αυτο. Ναι, δεν ελληνοποιησαμε τον καλυτερο παικτη, αλλα αυτο που μας ελειπε. Μας λειπει και σουτ, αλλα αν τρωμε 108π δεν παμε πουθενα ουτε μπορει ο Γιαννης να κανει τον τιραμολα και στην αμυνα. Σωστη η επιλογη για μενα.slok έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:06 pmΓενικα ειναι υπερ των νατουραλιζε .. το δεχομαι, αποφασιζει να κανει ομως καποιον ελληνοποιηση. ΟΚ αποφασιστηκεTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:04 pm
Στην εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι παίχτες! Δεν κρίνεις από τα φιλικά ποιος θα μπει γιατί η ποιότητα φαίνεται στα δύσκολα. Ο Γουόκαπ είναι καλός παίχτης. Αν δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό ή γενικά καλή ελληνική ομάδα δεν θα τον διάλεγαν με τίποτα για νατουραλιζέ. Η Ελλάδα γενικά είναι κατά των νατουραλιζέ. Αν βέβαια έφερνες ένα καλό σούτινκγ γκαρντ που βάζει εικοσάρες στο NBA(θα θέλαμε πολλά λεφτά και κονέ από ομοσπονδία για να το πετύχουμε) να παίζει μαζί με Αντετοκούνμπο τότε θα ήταν κλέψιμο βασικά..
Ε δε πας για το γουοκαπ . Δε μας λειπει αυτο..Ειναι καλος παιχτης αλλα δε προσφερει εκει που χρονια πονναει η εθνικη. Ακομα θυμαμαι εκεινο το τουρνουα με κατσικαρη που ομαδα με ομοιογενεια, σκληρη αμυνα δεν εβρισκε δικτακι με τιποτα
Δεν εχει καμια σχεση με οπαδικα η τοποθετηση μου
Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Οι Αντετοκουμπο πολυ απλα γιατι οταν αντιληφθηκαν οι ιθυνοντες οτι παιζει να χαθει ο παιχτης απο Νιγηρια , ετρεξαν ολα με διαδικασιες εχπρες. δε θα γινοταν αυτο αλλιως. Ειναι αυτο που λεμε αν εχεις το μεσο... Ειναι ιδιαιτερη περιπτωση που ευτυχως την αντιληφθηκαμε εγκαιρως .TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:16 pmΕγώ δεν ξέρω γιατί ο Ντόρσι αγωνίζεται ως νατουραλιζέ ενώ έχει ελληνικές ρίζες. Αλήθεια γιατί ο Ντόρσι αγωνίζεται ως νατουραλιζέ και οι Αντέτο ως Έλληνες? Δεν το λέω αυτό φασιστικά(τα μισώ αυτά), αλλά δεν ξέρω την αιτία..slok έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:06 pm
Γενικα ειναι υπερ των νατουραλιζε .. το δεχομαι, αποφασιζει να κανει ομως καποιον ελληνοποιηση. ΟΚ αποφασιστηκε
Ε δε πας για το γουοκαπ . Δε μας λειπει αυτο..Ειναι καλος παιχτης αλλα δε προσφερει εκει που χρονια πονναει η εθνικη. Ακομα θυμαμαι εκεινο το τουρνουα με κατσικαρη που ομαδα με ομοιογενεια, σκληρη αμυνα δεν εβρισκε δικτακι με τιποτα
Δεν εχει καμια σχεση με οπαδικα η τοποθετηση μου
Ο ντορσει δεν εχω ιδεα να σου απαντησω
0
- GK_23
- Reactions: 2520
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο point, έχει εδώ και δεκαετίες καλλιεργηθεί μια νοοτροπία "επισημενοαγαπημενητισμού" στο ελληνικό μπάσκετ. Όλοι θέλουμε να πηγαίνει καλά η εθνική αλλά όταν χάνει δεν γίνεται να φταίει πάντα ο ανάδρομος Ερμής, η FIBA, o Stankovic, οι Γιούγκοι, οι Ισπανοί, οι "αιώνιοι", οι Bucks κλπ. Φυσικά και είναι ένα τουρνουά, στο οποίος εκτός από εμάς παίζουν μπάσκετ και άλλες ομάδες.slok έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 2:59 pmΘα πω και εγω την αποψη μου και ας μην ειναι αρεστη
1) Ωραιο το εθνικη πανω απο ολα. Αλλα δεν ειναι και πολεμος , ενα τουρνουα μπασκετ ειναι
2) Δε συμφωνω καθολου με την εκφραση στην εθνικη παιζουν μονο αυτοι που θελουν , αυτοι που σκιζονται, αυτοι που την πονανε.
Δε με νοιαζει σε ποια ομαδα παιζει ο καθε παιχτης η αν τα δινει ολα. ΠΡΕΠΕΙ και να εχει το απαραιτητο μπασκετικο ταλεντο. Δε μπορω να βλεπω αλλο ξυλο και μπετατζιδες να παιζουν στην εθνικη. Κακο αποκρουστικο μπασκετ. Ας προσπαθησουμε να το αλλαξουμε αυτο.
Δε γινεται να καλουνται τοσα χρονια στην εθνικη παιχτες οπως ο Θανασης, ο Αγραβανης κλπ. Προτιμω να βλεπω μικρους ταλεντακια παρα εμπειρους ξυλοκοπους. Και ας εχουμε 2-3 χρονια αποτυχιες , ας προσπαθησουμε να αλλαξουμε τη φιλοσοφια του μπασκετ μας.
Δε γινεται να αποφασιζει η ομοσπονδια να κανει Ελληνα το Γουοκαπ . Δηλαδη παμε να κανουμε μια ελληνοποιηση σε μια ομαδα που χρονια στερειται επιθετικου ταλεντου και διαλεγουμε το γουοκαπ..? απορω
Για το δεύτερο που έγραψες, θα ήθελα να σχολιάσω ότι η δεξαμενή παικτών που έχουμε έχει μικρύνει πάρα πολύ και θα φτωχύνει ακόμα περισσότερο, μιας και φέτος, άντε το αργότερο του χρόνου το καλοκαίρι, οι Σλούκας, Καλάθης και Παπανικολάου θα αποσυρθούν. Ο Θανάσης και ο Αγραβάνης καλούνταν στην εθνική επειδή πολύ απλά δεν έχουμε άλλους, καλύτερους. Για να αλλάξουμε φιλοσοφία και να βγουν παίκτες-πρωταγωνιστές, χρειάζεται μακρόχρονος προγραμματισμός. Τα επόμενα 4-5 χρόνια προβλέπονται μάλλον πολύ δύσκολα.
Υπάρχει ένα ξεχωριστό topic σχετικά με τα eligibility rules της FIBA και τους "νατουραλιζέ" στο οποίο έχουν αναλυθεί πάρα πολλά σχετικά με το θέμα.slok έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:25 pmΟι Αντετοκουμπο πολυ απλα γιατι οταν αντιληφθηκαν οι ιθυνοντες οτι παιζει να χαθει ο παιχτης απο Νιγηρια , ετρεξαν ολα με διαδικασιες εχπρες. δε θα γινοταν αυτο αλλιως. Ειναι αυτο που λεμε αν εχεις το μεσο... Ειναι ιδιαιτερη περιπτωση που ευτυχως την αντιληφθηκαμε εγκαιρως .TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:16 pm
Εγώ δεν ξέρω γιατί ο Ντόρσι αγωνίζεται ως νατουραλιζέ ενώ έχει ελληνικές ρίζες. Αλήθεια γιατί ο Ντόρσι αγωνίζεται ως νατουραλιζέ και οι Αντέτο ως Έλληνες? Δεν το λέω αυτό φασιστικά(τα μισώ αυτά), αλλά δεν ξέρω την αιτία..
Ο ντορσει δεν εχω ιδεα να σου απαντησω
https://www.basketforum.gr/viewtopic.php?f=151&t=1610
1
1

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
xaxa οι τύποι είναι λίγο χύμα στο κύμα. Ψιλοτρελό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:22 pmΟ κανονισμός της Φιμπα έχει να κάνει με το ποτε πήρε κάποιος την υπηκοότητα. Το όριο είναι τα 16 χρόνια. Αφού ο Ντορσι την πήρε μετά τα 16 τότε αγωνίζεται σαν νατουραλιζε. Ο Αντετο επειδή ήταν χωρίς ιθαγένεια πριν (εννοώ δεν είχε καμία), δεν έχει σημασία που την πήρε αργότερα. Δηλαδή η όλη φάση έχει να κάνει με τους κανονισμούς της Φιμπα, άσχετα με το τι κανόνες έχει η κάθε χώρα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:16 pm
Εγώ δεν ξέρω γιατί ο Ντόρσι αγωνίζεται ως νατουραλιζέ ενώ έχει ελληνικές ρίζες. Αλήθεια γιατί ο Ντόρσι αγωνίζεται ως νατουραλιζέ και οι Αντέτο ως Έλληνες? Δεν το λέω αυτό φασιστικά(τα μισώ αυτά), αλλά δεν ξέρω την αιτία..
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3281
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειχε αργησει η παλαιότερη ελληνικη ομοσπονδία να διεκδικήσει τον χαρακτήρα "γηγενή" και οταν πρωτοέπαιξε ο Ντόρσει διάλεξαν να τον εντάξουν ως νατουραλιζέ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:37 pmxaxa οι τύποι είναι λίγο χύμα στο κύμα. Ψιλοτρελό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:22 pm
Ο κανονισμός της Φιμπα έχει να κάνει με το ποτε πήρε κάποιος την υπηκοότητα. Το όριο είναι τα 16 χρόνια. Αφού ο Ντορσι την πήρε μετά τα 16 τότε αγωνίζεται σαν νατουραλιζε. Ο Αντετο επειδή ήταν χωρίς ιθαγένεια πριν (εννοώ δεν είχε καμία), δεν έχει σημασία που την πήρε αργότερα. Δηλαδή η όλη φάση έχει να κάνει με τους κανονισμούς της Φιμπα, άσχετα με το τι κανόνες έχει η κάθε χώρα.

Η νεότερη το διεκδίκησε αλλά και πάλι τζίφος.
Απορία: Αν ο Γιάννης διεκδικούσε τον Βουκσεβιτς για να παίξει Εθνική θα αποδεχόταν ότι ο Κώστας θα έχανε την θέση του μιας και τα πεντάρια μας θα ήταν οι Βουκσε-Παπαγιάννης;
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

GK_23 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:34 pmΣυμφωνώ απόλυτα με το πρώτο point, έχει εδώ και δεκαετίες καλλιεργηθεί μια νοοτροπία "επισημενοαγαπημενητισμού" στο ελληνικό μπάσκετ. Όλοι θέλουμε να πηγαίνει καλά η εθνική αλλά όταν χάνει δεν γίνεται να φταίει πάντα ο ανάδρομος Ερμής, η FIBA, o Stankovic, οι Γιούγκοι, οι Ισπανοί, οι "αιώνιοι", οι Bucks κλπ. Φυσικά και είναι ένα τουρνουά, στο οποίος εκτός από εμάς παίζουν μπάσκετ και άλλες ομάδες.slok έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 2:59 pmΘα πω και εγω την αποψη μου και ας μην ειναι αρεστη
1) Ωραιο το εθνικη πανω απο ολα. Αλλα δεν ειναι και πολεμος , ενα τουρνουα μπασκετ ειναι
2) Δε συμφωνω καθολου με την εκφραση στην εθνικη παιζουν μονο αυτοι που θελουν , αυτοι που σκιζονται, αυτοι που την πονανε.
Δε με νοιαζει σε ποια ομαδα παιζει ο καθε παιχτης η αν τα δινει ολα. ΠΡΕΠΕΙ και να εχει το απαραιτητο μπασκετικο ταλεντο. Δε μπορω να βλεπω αλλο ξυλο και μπετατζιδες να παιζουν στην εθνικη. Κακο αποκρουστικο μπασκετ. Ας προσπαθησουμε να το αλλαξουμε αυτο.
Δε γινεται να καλουνται τοσα χρονια στην εθνικη παιχτες οπως ο Θανασης, ο Αγραβανης κλπ. Προτιμω να βλεπω μικρους ταλεντακια παρα εμπειρους ξυλοκοπους. Και ας εχουμε 2-3 χρονια αποτυχιες , ας προσπαθησουμε να αλλαξουμε τη φιλοσοφια του μπασκετ μας.
Δε γινεται να αποφασιζει η ομοσπονδια να κανει Ελληνα το Γουοκαπ . Δηλαδη παμε να κανουμε μια ελληνοποιηση σε μια ομαδα που χρονια στερειται επιθετικου ταλεντου και διαλεγουμε το γουοκαπ..? απορω
Για το δεύτερο που έγραψες, θα ήθελα να σχολιάσω ότι η δεξαμενή παικτών που έχουμε έχει μικρύνει πάρα πολύ και θα φτωχύνει ακόμα περισσότερο, μιας και φέτος, άντε το αργότερο του χρόνου το καλοκαίρι, οι Σλούκας, Καλάθης και Παπανικολάου θα αποσυρθούν. Ο Θανάσης και ο Αγραβάνης καλούνταν στην εθνική επειδή πολύ απλά δεν έχουμε άλλους, καλύτερους. Για να αλλάξουμε φιλοσοφία και να βγουν παίκτες-πρωταγωνιστές, χρειάζεται μακρόχρονος προγραμματισμός. Τα επόμενα 4-5 χρόνια προβλέπονται μάλλον πολύ δύσκολα.
Δεκτα αυτα που λες. Ειναι αληθεια. Αυτο που αντιπαρατασω εγω ειναι πως προτιμω να βαλουμε μεσα στην εθνικη ταλεντα ως 9-10-11-12 οι παιχτες (μωραιτιδες, σαμοντουροφ, τανουλιδες,.. στην τυχη λεω ονοματα) παρα να καλουνται παιχτες καλυτεροι μεν αυτη τη στιγμη αλλα μπετατζιδες
Ναι θα βγουμε ισως 2-3 χρονιες σε κακες θεσεις αλλα ετσι θα χτιστει ισως κατι καλυτερο.
0
- ssoulliss
- Reactions: 674
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς η όλη ατμόσφαιρα θυμίζει τη διετία 2007-08 όταν και σε εκείνα τα καλοκαίρια η εθνική διαλύθηκε, παρότι πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θυμίζω ότι το 2007 είχαμε κόντρα παικτών-ομοσπονδίας και το 2008 μετά την έλευση του Γιαννάκη στον Ολυμπιακό κόντρα που γιγαντώθηκε "ακόυσον-άκουσον" για τον δωδέκατο παίκτη της αποστολής (Πελεκάνος ή Περπέρογλου
) με αποτέλεσμα μετά από αυτή τη διοργάνωση να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στην εθνική 4 παίκτες (ουσιαστικά 5 με τον Διαμαντίδη, που επέστρεψε για να φύγει το 2010).
Με ενοχλεί πως οι ίδιοι που δημιουργούσαν και τότε προβλήματα, είναι και τώρα στον περίγυρο της εθνικής. Με προβληματισμό παρατηρώ τις δηλώσεις του Σπανούλη - τις θεωρώ άστοχες από τη στιγμή που δεν γίνεται συγκεκριμμένος - και τέλος ευελπιστώ να μην ξεβρακωθούμε αγωνιστικά γιατί δυστυχώς πολλοί λησμονούν ότι το δικό μας τουρνουά είναι το δυσκολότερο με τους αντιπάλους μας να είναι πιο έμπειροι.
Εγώ αχνοβλέπω (μακάρι να κάνω λάθος) ότι όσο και να μην το παραδέχονται, υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των παικτών, κάτι που θα είναι καταστροφικό αν δεν το βάλουν στην άκρη.
* Είμαστε η μοναδική εθνική (υπάρχει και η Δομινικανή Δημοκρατία αλλά εκεί υπάρχει το θέμα με τον Towns που εκκρεμεί) η οποία δεν έχει ανακοινώση προεπιλογή τη στιγμή που το αστέρι μας έχει δηλώσει διαθεσιμότητα.

Με ενοχλεί πως οι ίδιοι που δημιουργούσαν και τότε προβλήματα, είναι και τώρα στον περίγυρο της εθνικής. Με προβληματισμό παρατηρώ τις δηλώσεις του Σπανούλη - τις θεωρώ άστοχες από τη στιγμή που δεν γίνεται συγκεκριμμένος - και τέλος ευελπιστώ να μην ξεβρακωθούμε αγωνιστικά γιατί δυστυχώς πολλοί λησμονούν ότι το δικό μας τουρνουά είναι το δυσκολότερο με τους αντιπάλους μας να είναι πιο έμπειροι.
Εγώ αχνοβλέπω (μακάρι να κάνω λάθος) ότι όσο και να μην το παραδέχονται, υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των παικτών, κάτι που θα είναι καταστροφικό αν δεν το βάλουν στην άκρη.
* Είμαστε η μοναδική εθνική (υπάρχει και η Δομινικανή Δημοκρατία αλλά εκεί υπάρχει το θέμα με τον Towns που εκκρεμεί) η οποία δεν έχει ανακοινώση προεπιλογή τη στιγμή που το αστέρι μας έχει δηλώσει διαθεσιμότητα.
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ssoulliss την Σάβ Ιουν 08, 2024 3:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Reactions: 4447
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αυτο ειναι δεδομενο και υπαρχει χρονια γιαυτο και η εθνικη ειναι τελειως αποτυχημενη στις τελευταιες διοργανωσεις
γιαυτο γραφω συνεχεια οτι στην εθνικη πρεπει να πηγαινουν οσοι θελουν και να πιεζεται κανεις παιχτης να παει και για κανενα λογο
καλυτερα να ειναι μαγαζακι που κανει κουμαντο ενας δυο και οι υπολοιποι το δεχονται παρα να υπαρχουν μουρμουρες και στραβομουτσουνιασματα
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Mα δε σου ειπα οτι φταιει ο σπανουλης. Απλα καποιοι θεωρουν οτι ανηκει σε μια υποτιθεμενη παραγκα.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:58 pmΓενικα γράφεις στοχευμένα αλλά το συγκεκριμένο είναι άστοχο σχόλιο.
Ο Σπανούλης δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι παντελώς αδιάφορος.
Μια που σαν προπονητης ανοιγει τα ποδια σε συγκεκριμενες ομαδες κλπ κλπ. ασχετως αν εγω πιστευω δεν ειναι αληθεια
Αυτο συμβαλει στην τοξικοτητα
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Σάβ Ιουν 08, 2024 4:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Μπα , μια χαρά σχέσεις έχει ο Σπανούλης με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και είμαι και σίγουρος ότι έχουν μιλήσει και χίλια συγχαρητήρια τους έχει δώσει. Αλλού είναι το πρόβλημαslok έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:59 pmMα δε σου ειπα οτι φταιει ο σπανουλης. Απλα καποιοι θεωρουν οτι ανηκει σε μια υποτιθεμενη παραγκαHackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 08, 2024 3:58 pm
Γενικα γράφεις στοχευμένα αλλά το συγκεκριμένο είναι άστοχο σχόλιο.
Ο Σπανούλης δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι παντελώς αδιάφορος.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί σε όλες τις άλλες χώρες σκίζονται να παίξουν με την εθνική ομάδα ( Γερμανία Ισπανία Σλοβενία κ.α. ) και εμείς από τότε που πήραμε ευρωπαϊκό και μετά τη σαιταμα δεν έχουμε ΙΧΝΟΣ συσπείρωσης
Οπαδούς και ομάδες ας το καταλάβω . Και οι Αγγελόπουλοι είχαν πει τέτοια βλακεία με το " κανείς παίκτης του Ολυμπιακού στην εθνική" που ευτυχώς δεν το τήρησαν γιατί θυμάμαι και Πρίντεζη και Μάντζαρη και Παπανικολάου και Σλούκα ( που ενδεχομένως να μη δέχτηκαν κιόλας τελεσίγραφο αλλά θεωρώ ότι και οι Αφοί δεν το τράβηξαν )
Οι παίκτες δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλουν . Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αν θέλει ο παίκτης θα πάει . Έχουμε να κάνουμε με αθλητές ευρωπαϊκού επιπέδου. Σου κάνει τέτοια μπινια ο ΧΨ πρόεδρος; Πας εξωτερικό και δεν γυρνάς πλην εθνικής και διακοπών ποτέ στη ζωή σου
Αν θες πας
Το γιατί δεν ψήνονται δεν μπορώ να καταλάβω
Τι να πω, ίσως το βλέπω πιο ρομαντικά γιατί μεγαλώσαμε με το 2005 και το 2006 και αγαπούσαμε την εθνική ομάδα όπως αντίστοιχα κάποιο μεγάλωσαν με το '87
Οπαδούς και ομάδες ας το καταλάβω . Και οι Αγγελόπουλοι είχαν πει τέτοια βλακεία με το " κανείς παίκτης του Ολυμπιακού στην εθνική" που ευτυχώς δεν το τήρησαν γιατί θυμάμαι και Πρίντεζη και Μάντζαρη και Παπανικολάου και Σλούκα ( που ενδεχομένως να μη δέχτηκαν κιόλας τελεσίγραφο αλλά θεωρώ ότι και οι Αφοί δεν το τράβηξαν )
Οι παίκτες δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλουν . Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αν θέλει ο παίκτης θα πάει . Έχουμε να κάνουμε με αθλητές ευρωπαϊκού επιπέδου. Σου κάνει τέτοια μπινια ο ΧΨ πρόεδρος; Πας εξωτερικό και δεν γυρνάς πλην εθνικής και διακοπών ποτέ στη ζωή σου
Αν θες πας
Το γιατί δεν ψήνονται δεν μπορώ να καταλάβω
Τι να πω, ίσως το βλέπω πιο ρομαντικά γιατί μεγαλώσαμε με το 2005 και το 2006 και αγαπούσαμε την εθνική ομάδα όπως αντίστοιχα κάποιο μεγάλωσαν με το '87
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"