Ναι εννοείται ρε συ. Ο σχεδιασμός του ΠΑΟ φέτος ήταν απρόσμενα καλος. Συνυπολογίζοντας ότι αναδομηθηκε πλήρως το ρόστερ. Ελάχιστοι το περιμέναμε.Elvetos έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 09, 2024 12:53 pmΟ σλούκας είναι καλύτερος του Παντέρ. Τον Σενγκέλια τον είχε στο περίμενε επειδή περίμενε Μίροτιτς και τους έκατσε ο ηθοποιός, και φυσικά προτίμησαν τον τελευταίο (μάλλον κακώς). Ο Σενγκέλια θα έπαιρνε πολύ λιγότερα του Χουάντσο. Αντι για τον Μιχαλιουκ ήρθε Ναν, και ο Λεσόρ είναι κλάσεις ανώτερος του σοφτ Βεσελι 2024 edition. Ο χεζόνια προοριζόταν για φέτος έτσι και αλλιώς, συμβόλαια δεν σπάει η Ρεαλ.
Επίσης δεν γίνεται σε ένα καλοκαίρι να πάρεις όλη την αγορά έτσι? Considering τον πρότερο βίο του dpg, και την διαχείρηση της ΚΑΕ τα τελευταία 10 χρόνια, εμένα μου έκανε εντύπωση που ήρθε ο Άταμαν και τόσοι καλοί παίκτες μαζί, και αυτό ξεκάθαρα δείχνει, οτι το μόνο που μετράει είναι το χρώμα του χρήματος. Anyway, και οι άθλητες και οι προπονητές, δεν είναι δα και τίποτα διανοούμενοι. Οι περισσότεροι είμαι σίγουρος οτι συμφωνούν και με την συμπεριφορά του dpg; δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία παιδιά. Δείτε πόσοι αθλητές κτλπ του κάνουν like και τον στηρίζουν στο ινστα.
Για τα μεταγραφικά πάντως δεν γίναν όλα όπως τα λες. Ο Βεσελι προοριζόταν για δεύτερος. Μετά τη φυγή Παπαγιάννη, υποτίθεται ότι θα ερχόταν άλλο ένα τοπ κλας 5αρι. Ο Σενγκελια είχε ήδη μείνει στην Βίρτους, πριν σκάσει το θέμα Χουαντσο. Πρώτη επιλογή ήταν ο Γεωργιανός.
Δε γίνεται να συγκρίνεις ένα σκόρερ όπως ο Παντερ με ένα οργανωτής σαν τον Σλουκα. Απλώς διαφορετικές περιπτωσεις. Ουσιαστικά ο Ναν ήταν ο αντικαταστάτης του Παντερ στο ροστερ που ετοιμαζόταν.