Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 14, 2024 7:17 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 7:09 pm
nikolakias έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 7:05 pm
Το thread όταν η αγορά έχει ξεμείνει από ονόματα:
Εικόνα
Η αγορά έχει ξεμείνει από ονόματα ή εμείς δεν διαθέτουμε τα χρήματα που πρέπει για να έρθουν οι κατάλληλοι παίκτες;
Το δεύτερο, αλλά τώρα είναι αργά για δάκρυα. Οι νοικοκυρεμένες ομάδες (βλέπε Μπάρτσα) κάνουν από νωρίς διάγνωση του προβλήματος και κινούνται (όπως θα έλεγαν και στο χωριό μου) proactively. Αυτό δείχνει επαγγελματισμό, πρόθεση για πρωταθλητισμό, ύπαρξη δοκιμασμένου μηχανισμού, έτοιμου να δράσει διορθωτικά ακόμα και στο χειρότερο στραπάτσο. Εμείς, κλασσικά, τα ζώα μου αργά. Άντε να τελειώσει το F-4, άντε να τελειώσουν οι ελληνικοί τελικοί, άντε, άντε, άντε -- κι όλη αυτή η ολιγωρία μου βρωμάει ότι είναι για να υπάρχει μια δικαιολογία πρόχειρη για το ότι δεν μπήκε το χέρι βαθιά στην τσέπη: «παιδιά η αγορά ήταν λειψή». Της κοντής **λής της φταιν οι τρίχες. Ερασιτεχνισμό δείχνει όταν κατ' επανάληψη δεν μπορείς να διεκδικείς πρώτα ονόματα πέρα από «τα δικά σου παιδιά».

ΥΓ: Η Μονακό μπορεί να μην είναι μπασκετομάνα αλλά μια φορά τον Τζέημς ξέρει να τον κλείνει. Καλά κάνει και μας κάνει καζούρα, μας αξίζει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolakias την Παρ Ιουν 14, 2024 7:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιουν 14, 2024 7:18 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 7:03 pm

Τολιόπουλος-ανανέωσε
Πάρις Λι-δεν κάνει για τοπ επίπεδο
Για Λούντζη συμφωνώ.
Μάλλον σου διέφυγε το νόημα του ποστ του...
Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν ο Ολυμπιακος ήθελε τον Τολιόπουλο δεν θα ήταν πρόβλημα η ανανέωση του με τον Άρη.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 14, 2024 7:20 pm

Sluka Magic έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 7:12 pm
Επίσης, ένα λίγο διαφορετικό σενάριο.. θα μπορούσατε να περιμένετε να αποδεσμευτεί ο ΒΙΛΝΤΟΖΑ και να τον χτυπήσετε
Δεν εχει κλεισει Αστερα?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Ιουν 14, 2024 7:22 pm

Sluka Magic έγραψε:
Επίσης, ένα λίγο διαφορετικό σενάριο.. θα μπορούσατε να περιμένετε να αποδεσμευτεί ο ΒΙΛΝΤΟΖΑ και να τον χτυπήσετε
κονομησαν αν παρουν βιλντοζα
μακαρι δηλαδη αλλα που τετοια τυχη

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

karamelitsa έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 6:36 pm
prime7 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 6:33 pm
Και ο Punter πάει Barca με Χεζονια. Θέλω να γράψω πολλά άλλα ας τελειώσει το ματς σήμερα και βλέπουμε.
Είδες η Μπαρτσα, αν θες παίκτες τους παίρνεις δεν κάθεσαι και τρως όλο καλοκαίρι περιμένωντας την θεία φώτιση....
Αυτό λέγεται πρωταθλητισμός. Εμείς πάμε για την συμμετοχή.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιουν 14, 2024 7:23 pm

nikolakias έγραψε:
kite26 έγραψε:

Η αγορά έχει ξεμείνει από ονόματα ή εμείς δεν διαθέτουμε τα χρήματα που πρέπει για να έρθουν οι κατάλληλοι παίκτες;
Το δεύτερο, αλλά τώρα είναι αργά για δάκρυα. Οι νοικοκυρεμένες ομάδες (βλέπε Μπάρτσα) κάνουν από νωρίς διάγνωση του προβλήματος και κινούνται (όπως θα έλεγαν και στο χωριό μου) proactively. Αυτό δείχνει επαγγελματισμό, πρόθεση για πρωταθλητισμό, ύπαρξη δοκιμασμένου μηχανισμού, έτοιμου να δράσει διορθωτικά ακόμα και στο χειρότερο στραπάτσο. Εμείς, κλασσικά, τα ζώα μου αργά. Άντε να τελειώσει το F-4, άντε να τελειώσουν οι ελληνικοί τελικοί, άντε, άντε, άντε -- κι όλη αυτή η ολιγωρία μου βρωμάει ότι είναι για να υπάρχει μια δικαιολογία πρόχειρη για το ότι δεν μπήκε το χέρι βαθιά στην τσέπη: «παιδιά η αγορά ήταν λειψή». Της κοντής **λής της φταιν οι τρίχες. Ερασιτεχνισμό δείχνει όταν κατ' επανάληψη δεν μπορείς να διεκδικείς πρώτα ονόματα πέρα από «τα δικά σου παιδιά».
Αυτό που θίγεις είναι ο ορισμός του "to the point". Λέξη δε θα άλλαζα. Αυτό ακριβώς, μετά να μην αναρωτιόμαστε γιατί δεν βρίσκουμε παίκτες. Βέβαια, για κάτι Σίκμα κινούμαστε γρήγορα. Αστεία πράγματα.

Πες ξέρω γω ότι η Ντακότα Τζόνσον αύριο χωρίζει, πόσο καιρό θα είναι ελεύθερη; Για να έχεις ελπίδες πας χθες. Αλλιώς, θα βρεις έξω από το σπίτι της μια ουρά λεγάμενων. Έτσι και στις μεταγραφές. Ένας τοπ παίκτης θα είναι ο πρώτος στόχος για τις πιο πολλές ομάδες. Θα είναι όμως και ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, ειδικά στα χέρια ενός ικανού προπονητή.
Τι να κάνουμε, οι εποχές των λαχείων έχουν περάσει και η διοίκηση, αλλά και ο κοουτς δε λένε να το καταλάβουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Ιουν 14, 2024 7:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιουν 14, 2024 7:25 pm

τουλουμπα έγραψε:
Sluka Magic έγραψε:
κονομησαν αν παρουν βιλντοζα
μακαρι δηλαδη αλλα που τετοια τυχη
Ακόμα πιο απίθανο σενάριο, δεν τον αποδεσμεύετε αλλά του πληρώνετε το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του και έρχεται σ' εμάς με συμβολικό ποσό. συναντιόμαστε στον τελικό της Ευρωλίγκα και το παίρνουμε με τον Vildoza ΜVP.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιουν 14, 2024 7:27 pm

αν θελουν οι αφοι πραγματικο #myway #ourway υπογραφουν Caitlin Clark για το χειμωνα και γινεται χαμος ναουμ

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Ιουν 14, 2024 7:28 pm

Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα, πιο πολύ καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό να πάρει το πρωτάθλημα παρά καλό. Χρειάζεται τελικά να μην πάρουμε ΤΙΠΟΤΑ μπας και αντιληφθούν εκεί στον Πειραιά τι στο καλό συμβαίνει. Αλλιώς να μας το πουν ότι δεν μπορούν να ξέρουμε και να μας πουλάνε φούμαρα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Ιουν 14, 2024 7:28 pm

reignman έγραψε:
αν θελουν οι αφοι πραγματικο #myway #ourway υπογραφουν Caitlin Clark για το χειμωνα και γινεται χαμος ναουμ
με κυπριακο διαβατηριο η χωρις? :welcome:

Άβαταρ μέλους
Sluka Magic

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Charlotte-Hornets
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 14, 2024 7:31 pm

Μου ήρθε μια ακόμη μεταγραφική επιλογή με μεγάλο Potential

Yamar Madar
Γιακουμπαιτις

Soupamantar ο Μέγας
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:

Παρ Ιουν 14, 2024 7:36 pm

Sluka Magic έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 7:31 pm
Μου ήρθε μια ακόμη μεταγραφική επιλογή με μεγάλο Potential

Yamar Madar
Γιακουμπαιτις
Σε τι θα προσφερει ο συγκεκριμενος?Παιδια θελουμε εναν να την ΒΑΖΕΙ στο πλεχτο

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

nikolakias έγραψε:
kite26 έγραψε:

ΥΓ: Η Μονακό μπορεί να μην είναι μπασκετομάνα αλλά μια φορά τον Τζέημς ξέρει να τον κλείνει. Καλά κάνει και μας κάνει καζούρα, μας αξίζει.
Ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Keenan Evans με 1.6 εκατομμύρια το χρόνο. Ας είμαστε δίκαιοι και ας αναγνωρίσουμε ότι το πρόβλημα είχε διαγνωστεί. Επομένως μια χαρά proactively είχε κινηθεί ο Ολυμπιακός. Δεν θα ασχολιόμασταν καν με τον James εδώ μέσα τώρα, αν ο Evans δεν είχε τραυματιστεί.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:

Παρ Ιουν 14, 2024 7:40 pm

GK_23 έγραψε:
nikolakias έγραψε:

Ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Keenan Evans με 1.6 εκατομμύρια το χρόνο. Ας είμαστε δίκαιοι και ας αναγνωρίσουμε ότι το πρόβλημα είχε διαγνωστεί. Επομένως μια χαρά proactively είχε κινηθεί ο Ολυμπιακός. Δεν θα ασχολιόμασταν καν με τον James εδώ μέσα τώρα, αν ο Evans δεν είχε τραυματιστεί.
Το θεμα ειναι τωρα τι κανεις ομως

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Παρ Ιουν 14, 2024 7:40 pm

reignman έγραψε:
Αυτό το ποστ, δεν έχει λάβει την αναγνώριση που του αναλογεί.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”