AO DAFNIS έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:04 am
Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 1:17 am
Την ιστορία την γράφει ο νικητής και ο Σλούκας είναι ο νικητής και μπορεί να πει ό,τι γουστάρει πλέον
Μωρέ και να μην ήταν νικητής πάλι ότι θέλει μπορεί να πει. Δικαίωμα του.
Το λάθος με Σλούκα δεν έγινε πέρυσι. Το λάθος ήταν που δεν άκουσαν όταν έπρεπε τον Ντούντα.
Αυτό με το Ντούντα καλό είναι να μη χρησιμοποιείται ως επιχείρημα. Δεν είχε κάποιο εξωαγωνιστικό ζήτημα με τον Σλούκα ο Ίβκοβιτς.
Ο Ντούντα δεν τον είχε αρχικά σε μεγάλη αγωνιστική εκτίμηση και συμφώνησε να πάει δανεικός στον Άρη τη σεζόν 2010-11.
Την επόμενη σεζόν, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, τον είχε πίσω από Μάντζαρη και Κατσίβελη στο rotation αλλά όλα άλλαξαν ένα βράδυ στο Nancy όταν με απόντα τον Σπανούλη, ο Σλούκας άρπαξε την ευκαιρία και βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό να νικήσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Από τότε ο Ντούντα αναθεώρησε την άποψή του και του έδωσε ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Στα δύο τελευταία ματς των προημιτελικών με τη Σιένα έπαιξε περίπου 20 λεπτά και είχε καθοριστική συμβολή στην πρόκριση στο F4.
ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 15, 2024 2:11 am
Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω λίγο (χωρίς οργή, με ψυχραιμία) και να δούμε τι ειδήσεις έβγαλε ο Σλούκας, βλέπωντας τη συνέντευξη και παρατηρώντας τον πως μίλαγε:
- Ουσιαστικά λοιπόν στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ομάδας του που μόλις είχε κατακτησει το πρωτάθλημα, είπε ξεκάθαρα ότι πέρυσι δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά τον έδιωξαν.
- Είπε επίσης την πρώτη φορά ύστερα από ερώτηση, ότι "τώρα έχει ξεκούραση" και στην αμέσως επόμενη ερώτηση τόνισε "ότι με πιθανούς συμπαίκτες μου στην εθνική". Κατά 90% λοιπόν νομίζω πως έθεσε τον εαυτό του εκτός εθνικής.
- Ανέφερε ξεκάθαρα ότι υπάρχει για θέμα "με Έλληνες παίκτες". Είπε ξεκάθαρα ότι "δεν τον ενδιαφέρουν οι ξένοι" με αυτούς θα μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος ότι εννοεί τον Walkup.
Ο Μπαρτζώκας φταίει που έφυγε ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό, ξεκάθαρα. Ο Σλούκας δεν ήθελε να φύγει. Τα περί ρόλου και χρόνου συμμετοχής ήταν "διαρροές" από την πλευρά του Μπαρτζώκα προς τα media για να προετοιμάσει το έδαφος για τη φυγή του παίκτη. Ο Σλούκας δεν άντεχε τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα προς το πρόσωπό του. Κάποιοι άνθρωποι δεν γουστάρουν τις ύβρεις, όταν μάλιστα αυτές είτε αφορούν πράγματα και πρόσωπα που οι ίδιοι θεωρούν ιερά είτε γίνονται επί προσωπικού. Δεν είναι όλοι οι παίκτες σαν τον Μαυροειδή. Υπήρχε και άλλος Έλληνας παίκτης που είχε φτάσει στο "Αμήν" πέρυσι εξαιτίας της συμπεριφοράς του Μπαρτζώκα. Αυτός όμως συμβιβάστηκε τελικά με την κατάσταση, παρέμεινε στην ομάδα και πλέον απολαμβάνει τα οφέλη της προσήλωσής του στον "Μπαρτζωκισμό". Με αυτόν μάλλον τα έχει ο Σλούκας και δεν είναι προφανώς ο Walkup ο παίκτης για τον οποίο μιλάμε.
Όλα τα παραπάνω κυκλοφορούν στην "πιάτσα" εδώ και μήνες. Τους Αφούς δεν ξέρω γιατί τους πήρε η μπάλα απόψε. Προφανώς όταν ένας τοπ παίκτης της ομάδας πάει και τους παραπονιέται για τον τρόπο που του μιλάει ο προπονητής και αυτοί κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι, τότε έχουν και αυτοί ένα μερίδιο ευθύνης για όλη την κατάσταση.
Βέβαια ο Σλούκας κακώς απασφάλισε κατά τη γνώμη μου διότι ως επαγγελματίας αθλητής οφείλει πάντα να κρατάει μια πισινή. Μάλλον έχει κακούς συμβουλάτορες που τον έχουν κάνει να πιστεύει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του. Ακόμα μεγαλύτερο φάουλ τα όσα είπε περί εθνικής, από τη στιγμή που θες να κάνεις τέτοιες δηλώσεις άσε τα μισόλογα και βγες και πες ξεκάθαρα την αλήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
GK_23 την Σάβ Ιουν 15, 2024 2:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.