Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 5)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:28 am

HackerBaby έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:26 am
plo koon έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:25 am

Αυτό έχει παρεξηγηθεί. Ο Γουόκαπ πάει ξεκάθαρα εκεί για πυρόσβεση όχι για να κοροιδέψει το Σλούκα.

Δε νομίζω ότι εννοούσε αυτό. Νομίζω αυτό που είπε ήταν : "θα πήγαινα Φενέρ, αλλά το γεγονός ότι μου φέρθηκαν έτσι οι Αγγελό και ο αρχισατανιστής τους μου έδωσε το ηθικό έρεισμα να πάω στον ΠΑΟ που με ζητάει 10 χρόνια τώρα"
Ποια πυρόσβεση ρε σύ, ειρωνικά γελάει,σαν να συμφωνεί με τον Καναν, εντάξει δεν είμαστε τυφλοί.
Τι να σου πω εγώ το βλέπω "Μα τώρα είστε σοβαροί ανθρωποι να κάνετε τέτοιες μαλακίες?" Μπορεί να έχω και άδικο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι στο mentality του Walkup μια τέτοια κίνηση.

Having said that, στον Αταμάν έκανε τη χειρονομία "βγες έξω". Τι να σου πω.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:29 am

Καταπληκτικοί τελικοί ανάμεσα σε 2 ισάξιες ομάδες με τον τίτλο να κρίνεται σε ανθυπολεπτομέρειες.
Η αποδόμηση του Οσφπ απ τους φίλους του εδώ μέσα γίνεται εν βρασμώ και είναι άδικη πιστεύω.
Όπως είδαμε όλοι, για ένα άστοχο σουτ ή ένα λάθος δεν ήρθε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ο Παο φέτος έκανε μυθική χρονιά με ευρολιγκα και πρωτάθλημα με reverse sweep αλλά στους αγώνες φάνηκε ότι η διαφορά με Οσφπ ήταν αν όχι ανύπαρκτη, ελάχιστη - κι αυτή λόγω του σούπερ σκόρερ Ναν. Λουζερ είναι η ομάδα που χάνει από μια πολύ κατώτερη όχι από ισοδύναμη.

Αν δεν υπήρχε και η ασύδοτη καφρίλα εκατέρωθεν θα ήταν μια ονειρική χρονιά για τους μπασκετικους Παναθηναικους. Οι πραγματικοί φίλαθλοι όμως είναι είδος υπό εξαφάνιση. Οπαδικό μίσος παντού. Στο γήπεδο (δεν έχει σημασία σε ποιο) έπιασε η κάμερα ένα πιτσιρικά, 12-13 πρέπει να 'ταν, να' χει τα δύο χέρια ψηλά και να κάνει κωλοδαχτυλα σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας που 'χε πλησιάσει για να κάνει επαναφορά.' Νταξει, τέρμα εμετικό.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3966
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:33 am

σλουκας και χουαντσο επαθαν θλαση

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:35 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:33 am
σλουκας και χουαντσο επαθαν θλαση
Kατα τ'αλλα κακώς διαχειρίζονταν τον χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό. 3η-4η θλάση για φέτος.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Σάβ Ιουν 15, 2024 2:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:35 am

HackerBaby έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:26 am
plo koon έγραψε:

Αυτό έχει παρεξηγηθεί. Ο Γουόκαπ πάει ξεκάθαρα εκεί για πυρόσβεση όχι για να κοροιδέψει το Σλούκα.

Δε νομίζω ότι εννοούσε αυτό. Νομίζω αυτό που είπε ήταν : "θα πήγαινα Φενέρ, αλλά το γεγονός ότι μου φέρθηκαν έτσι οι Αγγελό και ο αρχισατανιστής τους μου έδωσε το ηθικό έρεισμα να πάω στον ΠΑΟ που με ζητάει 10 χρόνια τώρα"
Ποια πυρόσβεση ρε σύ, ειρωνικά γελάει,σαν να συμφωνεί με τον Καναν, εντάξει δεν είμαστε τυφλοί.
ειρωνικο ηταν ο σλουκας τσαντιστηκε και τους επαιρνε τηλ ο σπανουλης να τα βρουνε
το ειπαν οι καθεστωτικοι σημερα

1
1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:38 am

Άσχετο αλλά θέλει λίγο προσοχή η διαχείριση του Ναν και του Σλούκα. Φοβερός ο Σλούκας δεν λέω αλλά χωρίς Ναν τίποτα δεν θα είχε γίνει.

Και τελευταία τον έχουν λίγο στην απέξω τον Ναν , δε θέλει και πολύ να νιώσει ότι δεν αναγνωρίζεται όσο πρέπει η προσφορά του και ακούγεται μόνο ο Κώστας, θέλουν λεπτούς χειρισμούς αυτά

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:41 am

HackerBaby έγραψε:
Άσχετο αλλά θέλει λίγο προσοχή η διαχείριση του Ναν και του Σλούκα. Φοβερός ο Σλούκας δεν λέω αλλά χωρίς Ναν τίποτα δεν θα είχε γίνει.

Και τελευταία τον έχουν λίγο στην απέξω τον Ναν , δε θέλει και πολύ να νιώσει ότι δεν αναγνωρίζεται όσο πρέπει η προσφορά του και ακούγεται μόνο ο Κώστας, θέλουν λεπτούς χειρισμούς αυτά
Που το είδες αυτό ρε φίλε; Το προηγούμενο ματς το πήρε μόνος του ο Ναν μαζί με τον Γκραντ, ενώ ο Σλούκας καθοταν στον πάγκο.

Σήμερα ο Σλούκας οργίασε στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε 25 πόντους και στις τελευταίες φάσεις πάλι ο Ναν πήρε την μπάλα.

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:42 am

chainsaw έγραψε:
HackerBaby έγραψε:

Που το είδες αυτό ρε φίλε; Το προηγούμενο ματς το πήρε μόνος του ο Ναν μαζί με τον Γκραντ, ενώ ο Σλούκας καθοταν στον πάγκο.

Σήμερα ο Σλούκας οργίασε στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε 25 πόντους και στις τελευταίες φάσεις πάλι ο Ναν πήρε την μπάλα.
Εξωαγωνιστικά μιλάω

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:45 am

:o

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:45 am

HackerBaby έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:42 am
chainsaw έγραψε:

Εξωαγωνιστικά μιλάω
Ο Γιαννακόπουλος ποσταρε στο ινστα ότι θα είναι ο MVP της Ευρωλίγκας για τα επόμενα 5 χρονια. Λες να τον νοιάζει αν τα ελληνικά μίντια διαφημίζουν λίγο παραπάνω τον Σλουκα επειδή είναι Έλληνας και πουλάει η ιστορία με τον Ολυμπιακό; Κατά πάσα πιθανότητα δεν το ξέρει καν λόγω γλώσσα. Μέσα στην ομάδα τον έχουν σαν θεό και λογικό είναι.

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2583
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:46 am

AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:04 am
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 1:17 am
Την ιστορία την γράφει ο νικητής και ο Σλούκας είναι ο νικητής και μπορεί να πει ό,τι γουστάρει πλέον
Μωρέ και να μην ήταν νικητής πάλι ότι θέλει μπορεί να πει. Δικαίωμα του.

Το λάθος με Σλούκα δεν έγινε πέρυσι. Το λάθος ήταν που δεν άκουσαν όταν έπρεπε τον Ντούντα.
Αυτό με το Ντούντα καλό είναι να μη χρησιμοποιείται ως επιχείρημα. Δεν είχε κάποιο εξωαγωνιστικό ζήτημα με τον Σλούκα ο Ίβκοβιτς.

Ο Ντούντα δεν τον είχε αρχικά σε μεγάλη αγωνιστική εκτίμηση και συμφώνησε να πάει δανεικός στον Άρη τη σεζόν 2010-11.

Την επόμενη σεζόν, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, τον είχε πίσω από Μάντζαρη και Κατσίβελη στο rotation αλλά όλα άλλαξαν ένα βράδυ στο Nancy όταν με απόντα τον Σπανούλη, ο Σλούκας άρπαξε την ευκαιρία και βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό να νικήσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Από τότε ο Ντούντα αναθεώρησε την άποψή του και του έδωσε ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Στα δύο τελευταία ματς των προημιτελικών με τη Σιένα έπαιξε περίπου 20 λεπτά και είχε καθοριστική συμβολή στην πρόκριση στο F4.
ssoulliss έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:11 am
Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω λίγο (χωρίς οργή, με ψυχραιμία) και να δούμε τι ειδήσεις έβγαλε ο Σλούκας, βλέπωντας τη συνέντευξη και παρατηρώντας τον πως μίλαγε:

- Ουσιαστικά λοιπόν στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ομάδας του που μόλις είχε κατακτησει το πρωτάθλημα, είπε ξεκάθαρα ότι πέρυσι δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά τον έδιωξαν.

- Είπε επίσης την πρώτη φορά ύστερα από ερώτηση, ότι "τώρα έχει ξεκούραση" και στην αμέσως επόμενη ερώτηση τόνισε "ότι με πιθανούς συμπαίκτες μου στην εθνική". Κατά 90% λοιπόν νομίζω πως έθεσε τον εαυτό του εκτός εθνικής.

- Ανέφερε ξεκάθαρα ότι υπάρχει για θέμα "με Έλληνες παίκτες". Είπε ξεκάθαρα ότι "δεν τον ενδιαφέρουν οι ξένοι" με αυτούς θα μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος ότι εννοεί τον Walkup. :peace:
Ο Μπαρτζώκας φταίει που έφυγε ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό, ξεκάθαρα. Ο Σλούκας δεν ήθελε να φύγει. Τα περί ρόλου και χρόνου συμμετοχής ήταν "διαρροές" από την πλευρά του Μπαρτζώκα προς τα media για να προετοιμάσει το έδαφος για τη φυγή του παίκτη. Ο Σλούκας δεν άντεχε τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα προς το πρόσωπό του. Κάποιοι άνθρωποι δεν γουστάρουν τις ύβρεις, όταν μάλιστα αυτές είτε αφορούν πράγματα και πρόσωπα που οι ίδιοι θεωρούν ιερά είτε γίνονται επί προσωπικού. Δεν είναι όλοι οι παίκτες σαν τον Μαυροειδή. Υπήρχε και άλλος Έλληνας παίκτης που είχε φτάσει στο "Αμήν" πέρυσι εξαιτίας της συμπεριφοράς του Μπαρτζώκα. Αυτός όμως συμβιβάστηκε τελικά με την κατάσταση, παρέμεινε στην ομάδα και πλέον απολαμβάνει τα οφέλη της προσήλωσής του στον "Μπαρτζωκισμό". Με αυτόν μάλλον τα έχει ο Σλούκας και δεν είναι προφανώς ο Walkup ο παίκτης για τον οποίο μιλάμε.

Όλα τα παραπάνω κυκλοφορούν στην "πιάτσα" εδώ και μήνες. Τους Αφούς δεν ξέρω γιατί τους πήρε η μπάλα απόψε. Προφανώς όταν ένας τοπ παίκτης της ομάδας πάει και τους παραπονιέται για τον τρόπο που του μιλάει ο προπονητής και αυτοί κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι, τότε έχουν και αυτοί ένα μερίδιο ευθύνης για όλη την κατάσταση.

Βέβαια ο Σλούκας κακώς απασφάλισε κατά τη γνώμη μου διότι ως επαγγελματίας αθλητής οφείλει πάντα να κρατάει μια πισινή. Μάλλον έχει κακούς συμβουλάτορες που τον έχουν κάνει να πιστεύει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του. Ακόμα μεγαλύτερο φάουλ τα όσα είπε περί εθνικής, από τη στιγμή που θες να κάνεις τέτοιες δηλώσεις άσε τα μισόλογα και βγες και πες ξεκάθαρα την αλήθεια.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Σάβ Ιουν 15, 2024 2:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:48 am

chainsaw έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:43 am
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:40 am

ειπαν οτι ειναι η ιδια που τον ενοχλει απτα παιχνιδια με την μακαμπι

γιατι εφυγε ο σλουκας τα εχουμε γραψει 1 εκατ φορες,δεν ηταν για τον χρονο συμμετοχης και για το αν παρει το τελευταιο σουτ
δεν γουσταροντε με τον μπαρτζωκα,δεν θελει ο ενας να βλεπει τον αλλον γιαυτο εφυγε
αν τον πηγαινατε με το καλο θα πηγαινε στην φενερ,τον πηγατε με το κακο οποτε για πεισμα ευτυχως ηρθε σε εμας
Ναι οκ. Ισχύει αυτό. Αλλά παραπονιόταν και για τον χρόνο συμμετοχής μεταξύ άλλων.

Το ότι τον πήγαν με το κακο, πως το εννοείς; Για εξήγησε μας. Θα ξέρεις κάτι παραπάνω μάλλον
δεν του καναμε ολοι μασαζ στις πατουσες και δεν φυσουσαμε αερα για να δροσιζεται και νευριασε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2787
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:50 am

GK_23 έγραψε:
Όλα τα παραπάνω κυκλοφορούν στην "πιάτσα" εδώ και μήνες.
ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ είναι αυτή η πιάτσα να πάω να πιάσω στασίδι... δεν ξέρω τίποτα πλέον :argument:

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2556
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:51 am

ssoulliss έγραψε:
kojito έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:17 am

Ε οι μόνοι άλλοι Έλληνες του Ολυμπιακού στην Εθνική είναι ο Λαρεντζάκης και ο Παπανικολάου. Εντάξει, τον Λάρι δεν τον λες και το καλύτερο παιδί και με τον Παπανικολάου ίσως είχαν κάποια μίνι κόντρα, αλλά από το μίνι κόντρα μέχρι το "υπάρχει θέμα" είναι τεράστιος δρόμος. Νομίζω πιο πολύ ίσως ο ίδιος θέλει να γιγαντώσει το θέμα, παρά το ότι υπάρχει θέμα. Κόντρες πάντα υπήρχαν σίγουρα μεταξύ των Ελλήνων, αλλά στο τέλος όλοι έβαζαν το εγώ τους κάτω από την Εθνική Ομάδα και νερό στο κρασί τους.

Εδώ κάποτε παραμονές Ευρωμπάσκετ έπαιζαν χοντρές μπουνιές ο Μπουρούσης με τον Παππά. Δεν είδα κάποιον από τους δυό τους να θέτει θέμα συμμετοχής του μετά, ή να βγαίνει και να μιλάει δημόσια για τον άλλον.
Ας περιμένουμε 2 ημέρες που θα μαζευτεί η εθνική. Αν δώσει το παρών εκεί θα πρέπει να ερωτηθεί, αν δε δώσει το παρών θα πρέπει να ερωτηθεί ο Σπανούλης. Επειδή όμως οι δημοσιογράφοι είναι αρκετές φορές συνυπεύθυνοι για το κλίμα πολύ φοβάμαι ότι θα πέσει γραμμή και θα μπει εμπρός το σύστημα "τσιμμουδιά".

Για το δεύτερο που αναφέρεις, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι είχε γίνει στη Φινλανδία κατά τη διάρκεια του τουρνουά, μπροστά σε ξένες αποστολές.
Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει λίγο πριν το Ευρωμπάσκετ, κατά την διάρκεια του Ακρόπολις, όταν η Εθνική ήταν μαζεμένη στο ξενοδοχείο για γεύμα/βιντεοανάλυση.

Για να επιστρέψουμε στα...αμιγώς αγωνιστικά, νομίζω το κομβικό σημείο ήταν οι αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου. Ο Ολυμπιακός μπήκε σε αυτό το σημείο έχοντας γυρίσει από το -11 και έχοντας μάλιστα προσπεράσει για λίγο, και φαινόταν να έχει το μομέντουμ. Κόλλησε πολύ επιθετικά όμως τότε αφού χωρίς τον Μιλουτίνοφ μέσα αναγκάστηκε να επιτίθεται μόνο από την περιφέρεια, στην οποία είχε όλα του τα γκαρντ σε μέτρια προς κακή μέρα εκτελεστικά. Αν θυμάμαι καλά μέχρι το 35:30 που πήρε ταιμ άουτ ο Μπαρτζώκας, είχε βάλει μόλις ένα δίποντο με τον Πίτερς σε αυτό το δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάτι σούπερ στην επίθεση κι εκείνος, αλλά τουλάχιστον μια φορά κάθε 2-3 κατοχές κατάφερνε να σκοράρει οπότε έφτιαξε πάλι μια διαφορά 7-8 πόντων.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:51 am

GK_23 έγραψε:
AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:04 am

Μωρέ και να μην ήταν νικητής πάλι ότι θέλει μπορεί να πει. Δικαίωμα του.

Το λάθος με Σλούκα δεν έγινε πέρυσι. Το λάθος ήταν που δεν άκουσαν όταν έπρεπε τον Ντούντα.
Αυτό με το Ντούντα καλό είναι να μη χρησιμοποιείται ως επιχείρημα. Δεν είχε κάποιο εξωαγωνιστικό ζήτημα με τον Σλούκα ο Ίβκοβιτς.

Ο Ντούντα δεν τον είχε αρχικά σε μεγάλη αγωνιστική εκτίμηση και συμφώνησε να πάει δανεικός στον Άρη τη σεζόν 2010-11.

Την επόμενη σεζόν, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, τον είχε πίσω από Μάντζαρη και Κατσίβελη στο rotation αλλά όλα άλλαξαν ένα βράδυ στο Nancy όταν με απόντα τον Σπανούλη, ο Σλούκας άρπαξε την ευκαιρία και βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό να νικήσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Από τότε ο Ντούντα αναθεώρησε την άποψή του και του έδωσε ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Στα δύο τελευταία ματς των προημιτελικών με τη Σιένα έπαιξε περίπου 20 λεπτά και είχε καθοριστική συμβολή στην πρόκριση στο F4.
ssoulliss έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:11 am
Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω λίγο (χωρίς οργή, με ψυχραιμία) και να δούμε τι ειδήσεις έβγαλε ο Σλούκας, βλέπωντας τη συνέντευξη και παρατηρώντας τον πως μίλαγε:

- Ουσιαστικά λοιπόν στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ομάδας του που μόλις είχε κατακτησει το πρωτάθλημα, είπε ξεκάθαρα ότι πέρυσι δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά τον έδιωξαν.

- Είπε επίσης την πρώτη φορά ύστερα από ερώτηση, ότι "τώρα έχει ξεκούραση" και στην αμέσως επόμενη ερώτηση τόνισε "ότι με πιθανούς συμπαίκτες μου στην εθνική". Κατά 90% λοιπόν νομίζω πως έθεσε τον εαυτό του εκτός εθνικής.

- Ανέφερε ξεκάθαρα ότι υπάρχει για θέμα "με Έλληνες παίκτες". Είπε ξεκάθαρα ότι "δεν τον ενδιαφέρουν οι ξένοι" με αυτούς θα μιλήσω. Δεν είμαι σίγουρος ότι εννοεί τον Walkup. :peace:
Ο Μπαρτζώκας φταίει που έφυγε ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό, ξεκάθαρα. Ο Σλούκας δεν ήθελε να φύγει. Τα περί ρόλου και χρόνου συμμετοχής ήταν "διαρροές" από την πλευρά του Μπαρτζώκα προς τα media για να προετοιμάσει το έδαφος για τη φυγή του παίκτη. Ο Σλούκας δεν άντεχε τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα προς το πρόσωπό του. Κάποιοι άνθρωποι δεν γουστάρουν τις ύβρεις, όταν μάλιστα αυτές είτε αφορούν πράγματα και πρόσωπα που οι ίδιοι θεωρούν ιερά είτε γίνονται επί προσωπικού. Δεν είναι όλοι οι παίκτες σαν τον Μαυροειδή. Υπήρχε και άλλος Έλληνας παίκτης που είχε φτάσει στο "Αμήν" πέρυσι εξαιτίας της συμπεριφοράς του Μπαρτζώκα. Αυτός όμως συμβιβάστηκε τελικά με την κατάσταση, παρέμεινε στην ομάδα και πλέον απολαμβάνει τα οφέλη της προσήλωσής του στον "Μπαρτζωκισμό". Με αυτόν μάλλον τα έχει ο Σλούκας και δεν είναι προφανώς ο Walkup ο παίκτης για τον οποίο μιλάμε.

Όλα τα παραπάνω κυκλοφορούν στην "πιάτσα" εδώ και μήνες. Τους Αφούς δεν ξέρω γιατί τους πήρε η μπάλα απόψε. Προφανώς όταν ένας τοπ παίκτης της ομάδας πάει και τους παραπονιέται για τον τρόπο που του μιλάει ο προπονητής και αυτοί κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι, τότε έχουν και αυτοί ένα μερίδιο ευθύνης για όλη την κατάσταση.

Βέβαια ο Σλούκας κακώς απασφάλισε κατά τη γνώμη μου διότι ως επαγγελματίας αθλητής οφείλει πάντα να κρατάει μια πισινή. Μάλλον έχει κακούς συμβουλάτορες που τον έχουν κάνει να πιστεύει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του. Ακόμα μεγαλύτερο φάουλ τα όσα είπε περί εθνικής, από τη στιγμή που θες να κάνεις τέτοιες δηλώσεις άσε τα μισόλογα και βγες και πες ξεκάθαρα την αλήθεια.
Διαρροες απο την πλευρα του Μπαρτζώκα αρα ψεμματα αλλα τα υπολοιπα που κυκλοφορουν στην πιατσα ειναι εγκυρα.
ποια πιατσα? την πορτοκαλι την αντικειμενικη? πηγη παρακαλω?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”