Δεν ξέρω, δηλαδή πχ κι ο ΛΕσόρτ τι Αγγλικά μιλάει; Αν του μιλήσει κανένας ιντελεκτουέλ θα τα καταλάβει; ΜΕ παίκτες μιλάνε οι προπονητές, με συγκεκριμένο λεξιλόγιο, οι δε περισσότεροι παίκτες στον ελεύθερό τους χρόνο μιλάνε για video games, παπούτσια και την κυρία hawk tuah.Elvetos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:48 pmΣε γενικές γραμμές συμφωνώ. Και μάλλον επειδή το μπάσκετ του Ιτούδη είναι πιο complicated, εκεί σίγουρα χρειάζεται το articulation.yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:04 pmΕγώ πάλι που τις προπονητικές ικανότητες του Αταμάν δεν τις έχω και για καρα-τοπ, νομίζω ότι μυστικό της επιτυχίας του ίσως και να είναι ακριβώς ότι ΔΕΝ τον καταλαβάινουν, γι αυτό και κερδίζουν. Πχ επί Πιτίνο ξέρουμε ότι ακριβώς επειδή δεν ηξερε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και η φιλοσοφία του ήταν να ΜΗ γίνεται σκάουτινγκ και να μην προσαρμόζεται η ομάδα στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, οι παίκτες τα κανονίζαν μόνοι τους, έχουμε τουλάχιστον δυο μέλη της ομάδας που έλεγαν ότι μεταξύ τους έλεγαν "πάμε νταμπλ τιμ στο Ντε Κολό" παρά τις αντίθετες οδηγίες (εντάξει, το σωστό είναι "παρά τις ανύπαρκτες οδηγίες").
ΟΚ πλάκα κάνω (όχι για τον Πιτίνο, αυτά είναι γεγονότα), δε νομίζω ότι η επιτυχία του Αταμάν είναι στο ότι δεν τον καταλαβαίνουν, αλλά στο ότι παίζει μπάσκετ ΝΒΑ. Ε δε θέλει και πολλά, ωραία ατμόσφαιρα στην ομάδα, σωστούς ρόλους, επιλογή των κατάλληλων παικτών, σωστές αποστάσεις και χειριστές που να δημιουργούν για τον εαυτό τους. Ειδικά γι αυτού του τύπου το μπάσκετ δε θέλει και λεξιλόγιο για να εξηγήσεις το ιδεολογικό προτσές της επαναστάσης σε εποχές σεχταριστικού φραγμεντισμού. Δηλαδή τι Αγγλικά θες για να τους πεις "ναι στο close out", "switch στο Μίσιτς", "ροκανίστε το χρόνο". Εδώ συνεννοούταν ο Πεδουλάκης με τα "πουτ δε κοτ ντάουν", ο Γκιστ, ο Λάσμε, ο Φορντ, ο Πιτ Μάικλ είπαν ότι ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχαν, δε νομίζω να ήταν και τρελά fluent στα Ελληνικά (ο Αλ σίγουρα δεν ήταν, έτυχε να γνωριζόμαστε). Ο δε Μπαρτζώκας που αναφέρθηκε μιλάει αρκετά καλά, δε θα είναι και όλοι Ιτούδηδες και Τρινκέρηδες. Ναι, κάτι λέει ότι δεν ασχολήθηκε να μιλάει δυο κουβέντες σωστά (κι ούτε ο γιος του τα μιλάει, που είναι κρίμα το παιδί), αλλά όχι για αυτό που μας ενδιαφέρει,δηλαδή την ικανότητά του να κοουτσάρει και να κρατάει ισορροπίες στην ομάδα, που εκ του αποτελέσματος κρίνεται κορυφή. Ακόμη και σε μια συζήτηση για να πείσει έναν παίκτη τι θα του πει; I nedd you play 20 minutes, I play flare screens, free basketball, you mainly 3, maybe PF, focus on defence, you my first bench choice, let's get the cup I put my fists up let;s eat kokoretsi in Greece. Αρκούν.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω, δηλαδή πχ κι ο ΛΕσόρτ τι Αγγλικά μιλάει; Αν του μιλήσει κανένας ιντελεκτουέλ θα τα καταλάβει; ΜΕ παίκτες μιλάνε οι προπονητές, με συγκεκριμένο λεξιλόγιο, οι δε περισσότεροι παίκτες στον ελεύθερό τους χρόνο μιλάνε για video games, παπούτσια και την κυρία hawk tuah.Elvetos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:48 pmΣε γενικές γραμμές συμφωνώ. Και μάλλον επειδή το μπάσκετ του Ιτούδη είναι πιο complicated, εκεί σίγουρα χρειάζεται το articulation.yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:04 pmΕγώ πάλι που τις προπονητικές ικανότητες του Αταμάν δεν τις έχω και για καρα-τοπ, νομίζω ότι μυστικό της επιτυχίας του ίσως και να είναι ακριβώς ότι ΔΕΝ τον καταλαβάινουν, γι αυτό και κερδίζουν. Πχ επί Πιτίνο ξέρουμε ότι ακριβώς επειδή δεν ηξερε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και η φιλοσοφία του ήταν να ΜΗ γίνεται σκάουτινγκ και να μην προσαρμόζεται η ομάδα στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, οι παίκτες τα κανονίζαν μόνοι τους, έχουμε τουλάχιστον δυο μέλη της ομάδας που έλεγαν ότι μεταξύ τους έλεγαν "πάμε νταμπλ τιμ στο Ντε Κολό" παρά τις αντίθετες οδηγίες (εντάξει, το σωστό είναι "παρά τις ανύπαρκτες οδηγίες").
ΟΚ πλάκα κάνω (όχι για τον Πιτίνο, αυτά είναι γεγονότα), δε νομίζω ότι η επιτυχία του Αταμάν είναι στο ότι δεν τον καταλαβαίνουν, αλλά στο ότι παίζει μπάσκετ ΝΒΑ. Ε δε θέλει και πολλά, ωραία ατμόσφαιρα στην ομάδα, σωστούς ρόλους, επιλογή των κατάλληλων παικτών, σωστές αποστάσεις και χειριστές που να δημιουργούν για τον εαυτό τους. Ειδικά γι αυτού του τύπου το μπάσκετ δε θέλει και λεξιλόγιο για να εξηγήσεις το ιδεολογικό προτσές της επαναστάσης σε εποχές σεχταριστικού φραγμεντισμού. Δηλαδή τι Αγγλικά θες για να τους πεις "ναι στο close out", "switch στο Μίσιτς", "ροκανίστε το χρόνο". Εδώ συνεννοούταν ο Πεδουλάκης με τα "πουτ δε κοτ ντάουν", ο Γκιστ, ο Λάσμε, ο Φορντ, ο Πιτ Μάικλ είπαν ότι ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχαν, δε νομίζω να ήταν και τρελά fluent στα Ελληνικά (ο Αλ σίγουρα δεν ήταν, έτυχε να γνωριζόμαστε). Ο δε Μπαρτζώκας που αναφέρθηκε μιλάει αρκετά καλά, δε θα είναι και όλοι Ιτούδηδες και Τρινκέρηδες. Ναι, κάτι λέει ότι δεν ασχολήθηκε να μιλάει δυο κουβέντες σωστά (κι ούτε ο γιος του τα μιλάει, που είναι κρίμα το παιδί), αλλά όχι για αυτό που μας ενδιαφέρει,δηλαδή την ικανότητά του να κοουτσάρει και να κρατάει ισορροπίες στην ομάδα, που εκ του αποτελέσματος κρίνεται κορυφή. Ακόμη και σε μια συζήτηση για να πείσει έναν παίκτη τι θα του πει; I nedd you play 20 minutes, I play flare screens, free basketball, you mainly 3, maybe PF, focus on defence, you my first bench choice, let's get the cup I put my fists up let;s eat kokoretsi in Greece. Αρκούν.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Elvetos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:48 pmΣε γενικές γραμμές συμφωνώ. Και μάλλον επειδή το μπάσκετ του Ιτούδη είναι πιο complicated, εκεί σίγουρα χρειάζεται το articulation. Αλλά αυτό δείχνει οτι ομάδα με σταρς στα γκαρντ που κάνει τα βασικά του παιχνιδιού πολύ καλά, κερδίζει. Και οτι ο Άταμαν δεν είναι προπονητής με τον όρο που τον χρησιμοποιούμε στην Ευρώπη, αλλά manager προσωπικοτήτων slash εμψυχωτής.yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:04 pmΕγώ πάλι που τις προπονητικές ικανότητες του Αταμάν δεν τις έχω και για καρα-τοπ, νομίζω ότι μυστικό της επιτυχίας του ίσως και να είναι ακριβώς ότι ΔΕΝ τον καταλαβάινουν, γι αυτό και κερδίζουν. Πχ επί Πιτίνο ξέρουμε ότι ακριβώς επειδή δεν ηξερε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και η φιλοσοφία του ήταν να ΜΗ γίνεται σκάουτινγκ και να μην προσαρμόζεται η ομάδα στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, οι παίκτες τα κανονίζαν μόνοι τους, έχουμε τουλάχιστον δυο μέλη της ομάδας που έλεγαν ότι μεταξύ τους έλεγαν "πάμε νταμπλ τιμ στο Ντε Κολό" παρά τις αντίθετες οδηγίες (εντάξει, το σωστό είναι "παρά τις ανύπαρκτες οδηγίες").
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ, αλλά όταν σε ρωτάνε κάτι απλό σε μια συνέντευξη (τι έχεις να πεις για αυτούς που σε λοιδώρησαν και δεν πίστεψαν σε σένα κτλπ.), και εσύ απαντάς για το τί ωραία πόλη είναι η Αθήνα, και πως σε αγκάλιασε ο κόσμος του Παναθηναικου, υπάρχει πρόβλημα.yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:51 pmΔεν ξέρω, δηλαδή πχ κι ο ΛΕσόρτ τι Αγγλικά μιλάει; Αν του μιλήσει κανένας ιντελεκτουέλ θα τα καταλάβει; ΜΕ παίκτες μιλάνε οι προπονητές, με συγκεκριμένο λεξιλόγιο, οι δε περισσότεροι παίκτες στον ελεύθερό τους χρόνο μιλάνε για video games, παπούτσια και την κυρία hawk tuah.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρόβλημα στη συνέντευξη υπάρχει, όχι στη δουλειά του. Ας παίρνανε κι αυτοί ένα Τούρκο διερμηνέα, κλέφτες θα γίνουμε οι διερμηνείς;Elvetos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:54 pmΣυμφωνώ, αλλά όταν σε ρωτάνε κάτι απλό σε μια συνέντευξη (τι έχεις να πεις για αυτούς που σε λοιδώρησαν και δεν πίστεψαν σε σένα κτλπ.), και εσύ απαντάς για το τί ωραία πόλη είναι η Αθήνα, και πως σε αγκάλιασε ο κόσμος του Παναθηναικου, υπάρχει πρόβλημα.yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:51 pm
Δεν ξέρω, δηλαδή πχ κι ο ΛΕσόρτ τι Αγγλικά μιλάει; Αν του μιλήσει κανένας ιντελεκτουέλ θα τα καταλάβει; ΜΕ παίκτες μιλάνε οι προπονητές, με συγκεκριμένο λεξιλόγιο, οι δε περισσότεροι παίκτες στον ελεύθερό τους χρόνο μιλάνε για video games, παπούτσια και την κυρία hawk tuah.
1
1

tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- nikolas_asteri
- Reactions: 2744
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να χωθώ στην πολύ άκυρη κουβέντα σας, να πω ότι υπάρχει ένα falloff μετά από κάποιο επίπεδο αγγλικών αν υπάρχει μεγάλη διαφορα στις 2 πλευρές. Το βλέπω με τη γυναίκα μου και τους γονείς μου που όταν πάει ροδάνι το αμερικάνικο, δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Θέλουν 5-10 βασικά χωρίς πολλά φρου-φρου ώστε να υπάρχει η βέλτιστη δυνατή συννενόηση.
1
1

- kite26
- Reactions: 1016
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δώστε μας τη χαριστική βολή και πάρτε τον Βεζενκοφ. Πάρτε και το ΣΕΦ, πάρτε και την παραλιακή. Πάρτε και το Θρυλεων δώρο.Phys87 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 8:07 pmhttps://newspao.gr/basket/581675_o-atam ... y-pic.html
Ωχ ωχ ωχ
Ωχ. Ωχ Ωχ
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν πιστεύω να εννοεί βεζενκοφ. Πιστεύω θα πάμε σε καθαρό 5. Δε νομίζω να πάμε σε χρόνια με αλχημείες στο 5.kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 8:13 pmΔώστε μας τη χαριστική βολή και πάρτε τον Βεζενκοφ. Πάρτε και το ΣΕΦ, πάρτε και την παραλιακή. Πάρτε και το Θρυλεων δώρο.Phys87 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 8:07 pmhttps://newspao.gr/basket/581675_o-atam ... y-pic.html
Ωχ ωχ ωχ
Ωχ. Ωχ Ωχ
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον κλείσατε Μότλει. Ίσως βέβαια να θελει δεινόσαυρο για να ματσαρει τους δικούς μας, οπότε μπορεί να πήγε σε άλλη επιλογή. Ποιος μπορεί να είναι;
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 247
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομιζω ο Μοτλει να ειναι η σημαντικη μεταγραφη..
Για κοψιματα NBA θεωρω, για να δουμε!! Φερτε εναν απο Ταις, Ιμπακα η’ Μπιτατζε και καλο καλοκαιρι! Αντε και ο Κειτα

0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά αν δε σας πειράζει, ο Θρυλέων είναι πρώτος στην λίστα μπας και αντικατασταθεί αυτό το έκτρωμα που έχουμε για μασκότ.kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 8:13 pmΔώστε μας τη χαριστική βολή και πάρτε τον Βεζενκοφ. Πάρτε και το ΣΕΦ, πάρτε και την παραλιακή. Πάρτε και το Θρυλεων δώρο.Phys87 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 8:07 pmhttps://newspao.gr/basket/581675_o-atam ... y-pic.html
Ωχ ωχ ωχ
Ωχ. Ωχ Ωχ
1
1