Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Τις τελευταίες ώρες ακούγεται ο Σενγκελια. Αντικειμενικά να παίζει με Μητογλου ταυτόχρονα και ο Χουαντσο με Λεσορτ δεν το λες άσχημο. Ο Γεωργιανος έχει μια σκληράδα. Μπορεί να να βάλει την μπάλα στο παρκέ να δημιουργήσει για τον εαυτό του. Δεν θα πετούσα την σκούφια μου αλλά δεν θα ξενέρωνα κιόλας. Θα ήμουν οκ.
0
Για Σεγκελια:
Το σχημα Σεγκελια Μητογλου απο κατω δεν θα το ηθελα. Πολυ αργα ποδια, δσκολια απεναντι σε καθαροαιμα σεντερ, δυσκολια να κυνηγησουν, δεν κολλανε μαζι.
Επισης, Σεγκελια μαζι με Λεσορ μπαζει στην αμυνα απο παντου.
Ακομη, αν παει σε Σεγκελια, ο 3ος σεντερ θα ειναι Ελληνας...
Πολλα τα αρνητικα, παραξενο μου φαινεται.
Το σχημα Σεγκελια Μητογλου απο κατω δεν θα το ηθελα. Πολυ αργα ποδια, δσκολια απεναντι σε καθαροαιμα σεντερ, δυσκολια να κυνηγησουν, δεν κολλανε μαζι.
Επισης, Σεγκελια μαζι με Λεσορ μπαζει στην αμυνα απο παντου.
Ακομη, αν παει σε Σεγκελια, ο 3ος σεντερ θα ειναι Ελληνας...
Πολλα τα αρνητικα, παραξενο μου φαινεται.
2
2

Με έκαψες με αυτό .. "Αναγκάστηκα" να το ψάξω, δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό .. και έκαψα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα κατά την διάρκεια της έρευνας.yorgos έγραψε: ↑Δευ Ιουν 24, 2024 4:51 pm
Δεν ξέρω, δηλαδή πχ κι ο ΛΕσόρτ τι Αγγλικά μιλάει; Αν του μιλήσει κανένας ιντελεκτουέλ θα τα καταλάβει; ΜΕ παίκτες μιλάνε οι προπονητές, με συγκεκριμένο λεξιλόγιο, οι δε περισσότεροι παίκτες στον ελεύθερό τους χρόνο μιλάνε για video games, παπούτσια και την κυρία hawk tuah.

1
1

- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αν ειναι να σκασει κοντα σιγουρα δεν ειναι απο ΝΒΑ φαση ταις..αυτοι θα αργησουν..ο ταις εντωμεταξυ το χω ξαναπει ειναι για καραβασικουρα και καλυτερος του λεσορ.
ο γουιλι ειναι παικταρας και αυτος απλα δεν το εδειξε τοσο φετος..με μας στα πλειο οφ ηταν εξαιρετικος παντως..και αυτος δυσκολα για πισω απο λεσσορ ομως..
ο σινγκελια εμενα δεν μου κολλαει για παο..
αμα ειναι ο παπατζον και εχουν ανεβασει προσδοκιες οι παναθηναικοι βλεπω μεγαλυτερη ξενερα
ειπε σιγουρα οτι ειναι ψηλος?μπας κ φερει κανα 3ρι μπομπα στυλ κορκμαζ..αν και αυτος παλι ειναι νωρις για να κλεισει.
ο γουιλι ειναι παικταρας και αυτος απλα δεν το εδειξε τοσο φετος..με μας στα πλειο οφ ηταν εξαιρετικος παντως..και αυτος δυσκολα για πισω απο λεσσορ ομως..
αμα ειναι ο παπατζον και εχουν ανεβασει προσδοκιες οι παναθηναικοι βλεπω μεγαλυτερη ξενερα

ειπε σιγουρα οτι ειναι ψηλος?μπας κ φερει κανα 3ρι μπομπα στυλ κορκμαζ..αν και αυτος παλι ειναι νωρις για να κλεισει.
0
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πολυ δυσκολο να παμε για 3αριshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 12:50 amαν ειναι να σκασει κοντα σιγουρα δεν ειναι απο ΝΒΑ φαση ταις..αυτοι θα αργησουν..ο ταις εντωμεταξυ το χω ξαναπει ειναι για καραβασικουρα και καλυτερος του λεσορ.
αμα ειναι ο παπατζον και εχουν ανεβασει προσδοκιες οι παναθηναικοι βλεπω μεγαλυτερη ξενερα![]()
η 4αρι και παει μητογλου στο 5
η καθαρο πενταρι
γενικα το νβα ολοι θελουν ολοι να το αποφυγουν αν γινεται
θα περιμενεις μηνες και τελικα το πιο πιθανο να μην ερθει αυτος που θες
0
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
- τουλουμπα
- Reactions: 3926
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
πρεπει να τον αφησει πρωτα ελευθερο η μπαρτσελονα γιατι να τους πληρωσουμε δεν παιζειRebedierdos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 1:07 amΌταν μιλάει για μεγάλη μεταγραφή ο Αταμάν δεν νομίζω ότι εννοεί ούτε γουαιλι ούτε μοτλει ούτε σενγκελια ούτε παπατζον. Εγώ νομίζω πως οι Ισπανοί θα τριτωσουν φέτος.
0
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα ρευστού πλέον ο δπγ.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 1:11 amπρεπει να τον αφησει πρωτα ελευθερο η μπαρτσελονα γιατι να τους πληρωσουμε δεν παιζειRebedierdos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 1:07 amΌταν μιλάει για μεγάλη μεταγραφή ο Αταμάν δεν νομίζω ότι εννοεί ούτε γουαιλι ούτε μοτλει ούτε σενγκελια ούτε παπατζον. Εγώ νομίζω πως οι Ισπανοί θα τριτωσουν φέτος.
1
1

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα.