Sad but truevulkanraven έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:29 pmΚαλοκαιρινές ευχές οπαδών:
Παναθηναϊκοί:
1) Να πάρουν τον Βεζενκοφ
2) Να διώξουμε τον Ράιτ
Ολυμπιακοί:
Να πάρει την ΚΑΕ ο Μιλτιάδης
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Εξαρταται, προσωπικά (έχω και ένα καλό μισθό για τα Ελληνικά δεδομένα) είχα προταση να φύγω για 280 ευρω καθαρά έχτρα τον μήνα και αποφάσισα να μην το κάνω επειδή η εταιρία που είμαι με στήριξε, μου αρέσει το περιβάλλον, συνμπαθώ πολύ τους συναδέλφοθς μου, τα ωράρια κλπ. και αυτα τα εκτιμώ παραπάνω από τα 280 ευρώ έχτρα...Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:10 pmHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:04 pmεπαναλαμβανω δεν ξερουμε τα ποσα.
Αν ισχυει οτι ο ολυμπιακος του προσφερε 10 για 3 χρονια βγαινει 3,3 το χρονο. σουπερ προσφορα.
Ας υποθεσουμε οτι ο ΔΠΓ του εχει προσφερει 4. οταν αποφασισει οτι θα φυγει απο το ΝΒΑ θα ξαναμιλησει με τους ΑΦους. αυτο ειναι σιγουρο.
εκει θα τα βρουν πανω κατω ξεροντας οτι η προταση που εχει απο Παο ειναι 4 για 4ετες.
Δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι... οι παίχτες καλώς ή κακώς είναι επαγγελματίες...Αν σου έδιναν εσένα +300 ευρώ από μία άλλη δουλειά τον μήνα για 4 χρόνια (δηλαδή 4*12 μήνες * 300 ευρώ = 14400 σε βάθος 4ετίας), ας έλεγες πχ όχι παιδιά δεν τα θέλω γιατί αγαπώ παθολογικά τον προηγούμενο εργοδότη μου...
Οι παίχτες βρίσκουν καλές συνθήκες και στις 2 ομάδες, έχουν φίλους και στις 2 ομάδες και το σκέφτονται πιο επαγγελματικά σε σχέση με τον Μήτσο, τον Τάκη, τον Λάκη, τον Niko13 και τον Σπύρο7. Και καλά κάνουν....
Επίσης να σου πω ένα απλό παράδειγμα, τον Σλούκα τώρα τον βρίζουν όλοι σχεδόν οι Ολυμπιακοί, ξέρω από γνωστό μου που δουλεύει σε εστιατόριο ότι έχει πάει ο Σλούκας και μια παρέα κάφρων τον έβριζαν συνεχώς και αναγκάστηκε να φύγει από το μαγαζί άμεσα...προφανώς θα έχει ζήσει κάμποσα τέτοια σκηνικά, αξίζει?? Για μένα όχι, ειδικά αν είμαι και εκκατομυριούχος, λίγα παραπάνω δεν μου αλλάξουν την ζωή...φυσικά δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη...
0
-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αμφισβητεις τις σχεσεις του Σασα με Αφους και Μπαρτζωκα? Αμφισβητεις οτι τον πιστεψαν και τον εβγαλαν απο την αφανεια και τον ανδρωσαν μπασκετικα ωστε να καταφερει να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα να παει στο ΝΒΑ? γιατι αυτα ειναι γεγονοτα οχι εικασιες οπως αυτο που λες.tsoureki έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:39 pmΝαι, η διαφορά όμως είναι 1μύριο τον χρόνο δεν είναι ψίχουλα. Δεν θα πάει στον Πάο να καθιερωθεί ή να γράψει τα καλύτερα νούμερα της ζωής του. Θα πάει να βγάλει τα λεφτά της ζωής του αφού δοκίμασε και το νβα. Στην τελική και να μην αποδόσει δεν θα απογοητευθεί όταν θα παίρνει τα 4plus κάθε χρονιά. Τα άλλα για καλύτερο κλίμα και το δέσιμο είναι να τα λένε οι αφοί και ο Μπαρτζώκας σε εμάς για να δικαιολογούν γιατί δεν μπορούν να πάρουν τους παίκτες που χρειάζονται. Όχι και να τα λέμε μεταξύ και να πιστεύουμε κίολαςSokos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:22 pm
Ούτε όπως το λες εσύ ακριβώς πάει όμως. Ζυγίζει λίγο τα πράγματα και ο εργαζόμενος. Δεν είναι μόνο ο μισθός το κριτήριο. Παίρνεις ρίσκο αλλάζοντας δουλειά (εκτός αν στην υπάρχουσα ζορίζεσαι πολύ οπότε πάω πάσο).
Αντίστοιχα κι ο Vezenkov ίσως αξιολογήσει ότι στον Ολυμπιακό εκτινάχθηκε η αξία του, στον Ολυμπιακό και με τον Μπαρτζώκα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ του. Στον Παναθηναικό μπορεί να ζυγίσει κιόλας τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του προέδρου (to put it mildly που λένε και στο χωριό), το τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού του Ataman και πάει λέγοντας. Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση ότι δεν θα παίξουν ρόλο τα λεφτά, αλλά πιστεύω θα πρέπει να υπάρχει τεράστια διαφορά για να πάει προς ΠΑΟ μεριά.
Αμφισβητεις τις δηλωσεις Σασα για ολυμπιακο και Μπαρτζωκα οταν εφυγε?
Εκτος αν του κολλησαν και αυτουνου καμια τσιχλα σε κανενα κομμωτηριο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 337
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα ήδη με το "MY WAY Plus" ρόστερ θα έχουμε δυο παίκτες που σκοράρουν και ένα ελληνικό διαβατήριο έξτρα, αυτό είναι τεράστια αναβάθμιση από μόνο του και μας έλειψε πολύ πέρυσι. Δεν είμαι καθόλου αντίθετος στο να μερακλώσουν οι Αφοί και να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα, κάθε άλλο! Δες το ρόστερ αυτό σαν "κρατάμε μικρό καλάθι αλλά μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας με σκέτο MY WAY πάλιHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:41 pmo ανταγωνισμος ανεβαινει και το επιπεδο δυσκολιας της Ευρωλιγκας. δεν ειναι ιδιος καθε χρονο. Και για να φτασουμε σε Φ4 ξυσαμε τελειως το ταβανι μας.δεν πηγαινε αλλο.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:35 pm
Το ίδιο ρόστερ σχεδόν μας πήγε φάιναλ φορ πέρυσι και τώρα με Υπερσκόρερ και Ντόρσεϊ αντί του Κάνααν θα πάμε για 10άδα; Σε βρίσκω υπερβολικό! Και εννοείται δε μιλάμε για το ίδιο μπάτζετ, ο Ντόρσεϊ μόνο είναι πιο ακριβός από τον Κάνααν και ο Υπερσκόρερ θα είναι από πάνω πάνω ράφι.
ο Παο, ο βασικος ανταγωνιστης σου στην Ελλαδα και στην Ευρωλιγκα καθως τον ειχες στο φ4 ασχετως αν δεν διασταυρωθηκαμε ηδη στα χαρτια θα ειναι ακομα καλυτερος φετος.
Εμεις δεν θελουμε απλα ενισχυση θελουμε και το κατι παραπανω.

0
-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
«Ο Παναθηναϊκός κατά διαστήματα έχει επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικά και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον αθλητή. Τους έχω πει όμως ότι και εγώ και ο Βεζένκοφ θέλουμε να δούμε πρώτα αν θα συνεχίσει στο NBA. Eφόσον δεν συνεχίσει εκεί, θα συζητήσουμε πρώτα με την τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό, δίνοντας του προτεραιότητα, και σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις τότε πιθανώς θα συζητήσουμε σοβαρά και με άλλες ομάδες»,
αυτα ειπε ο μανατζερ του Σασα. Εγω δεν το βλεπω καθολου ευκολο να παει ο Σασα στον παναθηναικο απο αυτο που διαβασα. ακομα και στην χειροτερη που δεν καταφερουν οι αφοι να τον ικανοποιησουν θα εχει και αλλες προτασεις απο αλλες ομαδες αν μαθευτει οτι γυρναει.
αυτα ειπε ο μανατζερ του Σασα. Εγω δεν το βλεπω καθολου ευκολο να παει ο Σασα στον παναθηναικο απο αυτο που διαβασα. ακομα και στην χειροτερη που δεν καταφερουν οι αφοι να τον ικανοποιησουν θα εχει και αλλες προτασεις απο αλλες ομαδες αν μαθευτει οτι γυρναει.
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Μια ομάδα που θα πάει σε αναδόμηση και μπορεί να του δώσει πολλά λεφτά είναι η Μπαρτσελόνα.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:52 pm«Ο Παναθηναϊκός κατά διαστήματα έχει επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικά και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον αθλητή. Τους έχω πει όμως ότι και εγώ και ο Βεζένκοφ θέλουμε να δούμε πρώτα αν θα συνεχίσει στο NBA. Eφόσον δεν συνεχίσει εκεί, θα συζητήσουμε πρώτα με την τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό, δίνοντας του προτεραιότητα, και σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις τότε πιθανώς θα συζητήσουμε σοβαρά και με άλλες ομάδες»,
Η ομάδα που πήγε να του καταστρέψει την καριέρα κάποτε πιστεύω θα τον θέλει σαν τρελή να τον χρήσει ηγέτη στη νέα προσπάθεια που θα κάνει να ξαναβρεθεί στα ψηλά.
Από εκεί και πέρα η Ρεάλ είναι πλήρης στο 4. Δεν βλέπω άλλη ομάδα πλην Ολυμπιακού και παο να μπορεί να του δώσει πάνω από 3.000.000 το χρόνο.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- tsoureki
- Reactions: 418
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είπα ότι δεν θα μιλιούνται ή ότι θα ξεχάσει ο Βεζένκοφ το παρελθόν. Απλά είπα τι μπορεί να αποφασίσει με την λογική και όχι με το συναίσθημα και δεν θα το θεωρήσω τόσο απίθανο. Και άλλους παίκτες έχουμε αναδείξει και μια χαρά πήγανε σε άλλες ομάδες και για μικρότερες διαφορές στα συμβόλαια, όχι για ένα εκατομμύριο.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:45 pmαμφισβητεις τις σχεσεις του Σασα με Αφους και Μπαρτζωκα? Αμφισβητεις οτι τον πιστεψαν και τον εβγαλαν απο την αφανεια και τον ανδρωσαν μπασκετικα ωστε να καταφερει να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα να παει στο ΝΒΑ? γιατι αυτα ειναι γεγονοτα οχι εικασιες οπως αυτο που λες.tsoureki έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:39 pm
Ναι, η διαφορά όμως είναι 1μύριο τον χρόνο δεν είναι ψίχουλα. Δεν θα πάει στον Πάο να καθιερωθεί ή να γράψει τα καλύτερα νούμερα της ζωής του. Θα πάει να βγάλει τα λεφτά της ζωής του αφού δοκίμασε και το νβα. Στην τελική και να μην αποδόσει δεν θα απογοητευθεί όταν θα παίρνει τα 4plus κάθε χρονιά. Τα άλλα για καλύτερο κλίμα και το δέσιμο είναι να τα λένε οι αφοί και ο Μπαρτζώκας σε εμάς για να δικαιολογούν γιατί δεν μπορούν να πάρουν τους παίκτες που χρειάζονται. Όχι και να τα λέμε μεταξύ και να πιστεύουμε κίολας
Αμφισβητεις τις δηλωσεις Σασα για ολυμπιακο και Μπαρτζωκα οταν εφυγε?
Εκτος αν του κολλησαν και αυτουνου καμια τσιχλα σε κανενα κομμωτηριο.
Επίσης αφού υπάρχει τόση αγάπη και εκτίμηση μεταξύ των δύο πλευρών γιατί θα πρέπει ο Βεζένκοφ να πει οκ είμαι να παίρνω τόσα χρήματα λιγότερο και όχι να πάνε οι αφοί να του δώσουν λευκό χαρτί για να βάλει το ποσό μόνος του; Γιατί πρέπει να είναι τόσο μονόπλευρη η εκτίμηση.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Airman
- Reactions: 546
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:38 pmΟύτε ο επαγγελματικός αθλητισμός λειτουργεί ακριβώς έτσι , πάντωςAirman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:10 pm
Δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι... οι παίχτες καλώς ή κακώς είναι επαγγελματίες...Αν σου έδιναν εσένα +300 ευρώ από μία άλλη δουλειά τον μήνα για 4 χρόνια (δηλαδή 4*12 μήνες * 300 ευρώ = 14400 σε βάθος 4ετίας), ας έλεγες πχ όχι παιδιά δεν τα θέλω γιατί αγαπώ παθολογικά τον προηγούμενο εργοδότη μου...
Οι παίχτες βρίσκουν καλές συνθήκες και στις 2 ομάδες, έχουν φίλους και στις 2 ομάδες και το σκέφτονται πιο επαγγελματικά σε σχέση με τον Μήτσο, τον Τάκη, τον Λάκη, τον Niko13 και τον Σπύρο7. Και καλά κάνουν....
Είναι ιδιαιτέρων συνθηκών εταιρείες
Και σίγουρα οι εκατομμυριούχοι αθλητές δεν νιώθουν είλωτες όπως εγώ κι εσύ στις δουλειές μας , όπου εννοείται θα έφευγα για +300€ το μήνα χωρίς σκέψη και κανείς δεν θα μου έβριζε τη μάνα
Είναι απόλυτα επαγγελματίες φίλε μου... Αν εσένα σου βρίσει κακώς φυσικά κάποιος την μάνα, θα τον αρχίσεις ή δεν θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου από την ταραχή...
Αυτός παίζει σαν να μην τρέχει τίποτα απολύτως... όταν ο Σπανούλης έπαιζε στον ΠΑΟ, πήγαινε στο ΣΕΦ και τον αποθέωναν ; Μάνα του έβριζαν... και ανάποδα εννοείται... οπότε...
0
- Airman
- Reactions: 546
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:44 pmΕξαρταται, προσωπικά (έχω και ένα καλό μισθό για τα Ελληνικά δεδομένα) είχα προταση να φύγω για 280 ευρω καθαρά έχτρα τον μήνα και αποφάσισα να μην το κάνω επειδή η εταιρία που είμαι με στήριξε, μου αρέσει το περιβάλλον, συνμπαθώ πολύ τους συναδέλφοθς μου, τα ωράρια κλπ. και αυτα τα εκτιμώ παραπάνω από τα 280 ευρώ έχτρα...Airman έγραψε: ↑Τρί Ιουν 25, 2024 2:10 pm
Επίσης να σου πω ένα απλό παράδειγμα, τον Σλούκα τώρα τον βρίζουν όλοι σχεδόν οι Ολυμπιακοί, ξέρω από γνωστό μου που δουλεύει σε εστιατόριο ότι έχει πάει ο Σλούκας και μια παρέα κάφρων τον έβριζαν συνεχώς και αναγκάστηκε να φύγει από το μαγαζί άμεσα...προφανώς θα έχει ζήσει κάμποσα τέτοια σκηνικά, αξίζει?? Για μένα όχι, ειδικά αν είμαι και εκκατομυριούχος, λίγα παραπάνω δεν μου αλλάξουν την ζωή...φυσικά δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη...
Το περιβάλλον εργασίας είναι εξαιρετικό και για τον ΠΑΟ και για τον ΟΣΦΠ...οι απαιτήσεις και η πίεση υψηλά. Καλές σχέσεις οι παίχτες έχουν και με τους αντίπαλους...Ο Σλούκας έφυγε επειδή 5 κάφροι ολυμπιακοί τον έβριζαν σε ένα εστιατόριο... Πέρυσι, μπορεί να έφυγε επειδή 5 κάφροι Παναθηναϊκοί τον έβριζαν σε ένα αλλο εστιατόριο...Οι παίχτες τα έχουν ψιλοαποτάξει αυτά φίλε/η μου.
0