Για την συνθηκες εργασιες αναφεροταν οι οποιες τις θεωρω σταθερες εδω και χρονια, οποτε θα δεχονταν να ερθει οποιδηποτε χρονικη στιγμή. Νομίζω οτι υπάρχουν και αλλοι λογοι αλλα δε ηθελε να τους αναφερει. Σιγουρα του αρεσε το γεγονος οτι θα εφτιαχνε ομαδα απο το μηδεν και εχει να αποδειξει πραγματα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 15, 2020 12:01 pmΟ Μπαρτζω οταν ελεγε για προταση που δεν μπορουσε να αρνηθει εννοουσε σε συνθηκες εργασιας και οχι μπατζετ,στην συνεντευξη του το αναλυει κιολας..Ειχε πει οτι με το μπατζετ που εχουμε (ειναι βεβαια μειωμενο σε σχεση ακομα και με το περσινο) οτι μπορει να φτιαξει καλυτερη ομαδα.Σε αυτο νομιζω ολοι μας συμφωνουμε οτι το πετυχε..Δεν ειναι και κανα τρελο κατορθωμα αλλα εχει διαχειριστει σωστα το οποιο μπατζετ εχει.
Ειπε βεβαια οτι θα φτιαξει ομαδα 8δας με βλεψεις για 4δα,αυτο μενει να το αποδειξει αν ισχυει..Για μενα δυσκολα θα μπουμε 8δα αν τυχει καποιος τραυματισμος η αν δεν βγουνε παικταραδες ο μαρτιν με τον χαρισον..
Εγω δεν πιστευω οτι θα ερθει αλλος ασσος αν δεν τραυματιστει ο αρχηγος γιατι μετα δεν θα βγαινει ο χρονος του σπανουλη..Ο Σλουκας θα παιζει 25-30 λεπτα στον ασσο μαζι με τον χαρισον η τον μακισικ στο 2.Τα 10-15 λεπτα που θα βγαινει θα τα παιζει ο σπαν μαζι με τον τζενκινς..Αν βαλουμε και οτι ο Παπ θα παιζει τουλαχιστον 25λεπτο μετα μενουν 15 λεπτα στον μακισικ στο 3 και 5 λεπτα στο 2.
Τωρα αν υπαρχουν τραυματισμοι θα μπλεξουμε (πιο πολυ το 5ρι φοβαμαι εγω) αλλα πιστευω θα ζησει με το ρισκο ο μπαρτζω για να εχει ευχαριστημενο τον Σπαν.
Στο 1 παντως την αποχη απο τις αγωνιστικες υποχρεωσεις (για οσους δεν το καταλαβαινουν ευκολα

Ειχε ποστάρει καποιος φιλος πιθανα συμβολαια της ομαδας, (δεν ειχε προσθεσει αυτα του σπανουλη πριντεζη) και δεν τα εβγαλα λιγοτερα παντως απο περσι. Νομιζω είμαστε στα ίδια και ισως λιγο παραπανω φέτος. Αν καποιος μπορει να μου το αναλυσει λιγο γιατι ειναι λιγοτερα απο περυσι πολυ θα το ηθελα. Μαλλον δεν εχω υπολογισει καλα το περσινό.