Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
2
1
1

-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
εμεις ειμαστε σοσιαλιστικο κλαμπ ομωςCoach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 11:52 amΝαι οκ, μας περιγράφεις τον καπιταλισμό. Συμβαίνει αυτό σε χιλιάδες κόσμο καθημερινάAirman έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 11:31 am
Φίλε, θα σου θέσω μία αναγωγή από τον κόσμο τον δικό μας.
φαντάσου λοιπόν ότι είσαι σε μία εταιρία και εργάζεσαι εκεί και ξαφνικά η εταιρία φωνάζει έναν από τους καλύτερους σε απόδοση, αν όχι τον καλύτερο, υπάλληλό της και του ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει γιατί στην θέση του θα φέρει κάποιον που θεωρητικά είναι καλύτερος. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από εσένα, πήρες αύξηση πρόσφατα, αλλά τώρα φεύγεις... Πώς θα σου φανεί εσένα αυτό σαν εργαζόμενος στην εταιρία αυτήν ;
Η ζωή είναι άδικη και σκληρή .

4
1
1
2

- Sokos
- Reactions: 523
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτι στα πλαίσια της αναγωγής. Όχι μόνο θα ήταν στο συγκεκριμένο υπάλληλο εύκολο να βρει άλλη δουλειά, αν δεν έβρισκε τα ίδια ή καλύτερα λεφτά, η υπάρχουσα εταιρία θα του κάλυπτε την διαφορά με τον μισθό που είχε συμφωνήσει.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 11:44 amΠρώτα από όλα προσωπικά αυτές τις αναγωγές τις θεωρώ εντελώς άτοπες είναι ιδιάζουσα περίπτωση ο επαγγελματικός αθλητισμός, ο μόνος λόγος που το ανέφερα είναι γιατί εδώ κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά (τους αθλητές σαν επαγγελματίες και τις ΚΑΕ σαν φιλανθρωπικά ιδρύματα).Airman έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 11:31 am
Φίλε, θα σου θέσω μία αναγωγή από τον κόσμο τον δικό μας.
φαντάσου λοιπόν ότι είσαι σε μία εταιρία και εργάζεσαι εκεί και ξαφνικά η εταιρία φωνάζει έναν από τους καλύτερους σε απόδοση, αν όχι τον καλύτερο, υπάλληλό της και του ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει γιατί στην θέση του θα φέρει κάποιον που θεωρητικά είναι καλύτερος. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από εσένα, πήρες αύξηση πρόσφατα, αλλά τώρα φεύγεις... Πώς θα σου φανεί εσένα αυτό σαν εργαζόμενος στην εταιρία αυτήν ;
Γενικά, αν ο Πίτερς ήταν κακός, είναι ΟΚ να τον αντικαταστήσεις. Αν όμως ο πίτερς ήταν καλός και απλά τον αντικαθιστάς για τον βεζένκοφ, περνάς το μήνυμα ότι όλοι είστε αναλώσιμοι μέχρι να βρούμε έναν Βεζένκοφ για την θέση σας...Αυτό κατανοείς φαντάζομαι πως δεν είναι καλό...Γιατί αύριο μεθαύριο θα ψάχνεις παίχτες και θα έχει βγει στην αγορά ότι έδιωξες 10 Πίτερς για να φέρεις 10 Βεζένκοφ....
Θα σου απαντήσω όμως, για να είναι ακριβής η αναγωγή σου πρέπει να συμπεριλάβεις ότι αυτός που θα γυρίσει στην εταιρία ανδρώθηκε σε αυτή , μεταπήδησε σε μία μεγαλύτερη αγορά και τώρα γυρνάει πίσω με στόχο να την αλλάξει επίπεδο και μελλοντικά να γίνει ο επόμενος CEO ή οποιον τίτλο θες (ηγέτης και αρχηγός στην περιπτωση μας). Εγώ όσο καλός και αν ήμουν δε μπόρεσα να την αλλάξω επίπεδο ούτε δίνω την προοπτική ότι μπορώ να το κάνω. Επίσης η εταιρία μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω στεπ απ να ανέβω εγώ προσωπικά επίπεδο και δε νομίζω ότι θα δυσκολευτώ να βρω την επόμενη εταιρία με τις ίδιες απολαβές και τον ίδιο ρόλο (παίχτης ομάδας f4 με 15 πόντους μο και 50% τρίποντο θα έχει προτάσεις αν είναι διαθέσιμος).
Έτσι νομίζω είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα η αναγωγή
0
-
- Reactions: 339
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το Φαλ εύκολα η μισή και βάλε Ευρώπη με πρώτο τον Παναθηναϊκό, για Πίτερς επίσης πολύς κόσμος που θα ήθελε να έχει έναν από τους καλύτερους σουτέρ της Ευρώπης στη θέση 4.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 12:08 pmΓενικά οι πρόωρες ανανεώσεις είναι λίγο λάθος για μένα εκτός αν ξες ότι θα μπουν ανταγωνιστές που δίνουν τρελά ποσά για τον παίχτη.. Ποιος θα δώσει τρελά ποσά για Πίτερς ή Φαλ..
Ας μη τους υποτιμούμε τόσο τους παίκτες μας.
7
7

-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
δνε το ειπα εγω ο φιλος που του απαντησα το ειπε . παντως προς το τελος της σεζον πηγε το παιχνιδι του περισσοτερο μεσααπο οτι στην αρχη που ηταν ακροβολισμενος στο τριποντο και περιμενε την πασα για αν εκτελεσει( με μεγαλη επιτυχια μην ξεχνιομαστε)τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 1:02 pmο πητερς κανα κειμενο στο φβ μπορει να ποσταρει,αντιπαλα 3αρια δεν...fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 01, 2024 12:46 pm
θεωρουμε ευνουχισμενο ενα τριαρι που εχει 50% στο τριποντο και μπορει να ποσταρει τα αντιπαλα τριαρια ?
0
- Airman
- Reactions: 547
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο παρελθόν δεν την έχεις πατήσει ως ΟΣΦΠ λόγω μη πρόωρων ανανεώσεων΄;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 12:08 pmΓενικά οι πρόωρες ανανεώσεις είναι λίγο λάθος για μένα εκτός αν ξες ότι θα μπουν ανταγωνιστές που δίνουν τρελά ποσά για τον παίχτη.. Ποιος θα δώσει τρελά ποσά για Πίτερς ή Φαλ..

7
7

- GK_23
- Reactions: 2583
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν η εταιρεία με αποζημιώσει για την απόλυσή μου και μου δώσει το προβλεπόμενο notice ώστε να μπορέσω να βρω την επόμενη δουλειά μου, τότε θα μου φανεί μια χαρά. Αν πάλι συνεχίσει να με πληρώνει και τη δύσκολη δουλειά την κάνει ο θεωρητικά ανώτερος μου, τότε πάλι θα μου φανεί μια χαρά. Και στις δύο περιπτώσεις η εταιρεία έχει το πρόβλημα, όχι ο εργαζόμενος.Airman έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 11:31 amΦίλε, θα σου θέσω μία αναγωγή από τον κόσμο τον δικό μας.
Θα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού αν φέρει τον Vezenkov με 4 μύρια το χρόνο ενώ την ίδια στιγμή πληρώνει πάνω από 2 μύρια το χρόνο συνολικά τους Petrusev και τον Peters. Αν πει σε έναν από τους δύο να φύγει, τότε θα πρέπει τον αποζημιώσει ανάλογα ή να συνεχίσει να τον πληρώνει μέχρι να βρει ομάδα διατεθειμένη να του προσφέρει ισόποσο συμβόλαιο. Ο Peters ή ο Petrusev δεν είναι χαμένος σε καμία περίπτωση.
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα μου ντε. Όταν έχεις πρόβλημα με το σουτ και ο Πίτερς ήταν ο καλύτερός σου παίκτης και τοπ-3 Power Forward γιατί άραγε να τον ανανεώσεις..; Ούτε 60% δεν είχε στο τρίποντο.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 12:08 pmΓενικά οι πρόωρες ανανεώσεις είναι λίγο λάθος για μένα εκτός αν ξες ότι θα μπουν ανταγωνιστές που δίνουν τρελά ποσά για τον παίχτη.. Ποιος θα δώσει τρελά ποσά για Πίτερς ή Φαλ..
Σάμπως ο Φαλ; Δεν είναι ότι βασίζεται και σχεδόν όλο το αμυντικό σου πλανο όταν είναι μέσα, ούτε ότι είναι τοπ πασέρ στη λίγκα.
Ποιος να δώσει τόσο τρελα ποσά για αυτούς τους άμοιρους;
10
3
7

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Με τον Βιλντοζα λύνεις θεωρητικα πάντα τα θέματα στην περιφέρεια .Η κίνηση στο τρία και πως θα ενσωματωθεί κιόλας θα δείξει το ταβάνι κυρίως λόγω σχετικής πληρότητας .Δεν κολάω σε ονόματα κ νούμερα στο συμβόλαιο αλλά το ΤΙ θα πάρεις εκεί κάτι θα λέει.Μπορει ενας σχετικά άγνωστος αθλητικός 2πλας να προσφέρει περισσότερα από έναν σκόρερ μπορεί όχι .κ ότι κ να λέμε στο παρκέ θα τα δουμε
1
1

-
- Reactions: 477
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε μάγκες να αποφασίσουμε τι θέλουμε όμως. Η πιο κλασική κριτική (και σωστή κατα την γνώμη μου) ήταν οτι οι αγγελόπουλοι δεν έκαναν ανανεώσεις και ήταν myway κτλ. Ε το διόρθωσαν αυτό, να το ξαναχαλάσουμε;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 12:08 pmΓενικά οι πρόωρες ανανεώσεις είναι λίγο λάθος για μένα εκτός αν ξες ότι θα μπουν ανταγωνιστές που δίνουν τρελά ποσά για τον παίχτη.. Ποιος θα δώσει τρελά ποσά για Πίτερς ή Φαλ..
8
8

-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μπορείς να τους κάνεις προσέγγιση και να τους πεις τα σχέδια σου και με πόσο σκοπεύεις να τους ανανεώσεις. Δεν χρειάζεται να τους κλείσεις. Απλά τους άλλους τύπου Χάινς τους δίναμε ψίχουλα και γι αυτό έφυγαν. Δεν την πατήσαμε επειδή δεν ανανεώνουμε μέσα στη χρονιά! Ποια σοβαρή ομάδα ακούτε να ανανεώνει μέσα στη χρονιά!
3
2
1

- eddiedimitris
- Reactions: 612
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο που ακουω να ερθουν Φουρνιε,Σασα,Μιχαλιουκ κλπ κλπ Προσωπικα με φοβίζει...Ο Ολυμπιακός ποτε δεν εκανε μεγαλα πραγματα με πολλα <<ονοματα>> στη σύνθεση του...
Αν ανατρέξουμε στα ευρωπαϊκά μας έπαθα δει κανεις πως ειχαμε 1-2 μεγαλα ονόματα και οι αλλοι ηταν καλοι εως πολυ καλοι ραλίστες...
Εαν οντως ερθουν Βιλντοζα-Σασα και Έβανς μαζι με τον Ντορσει που ηρθε νομιζω ειμαστε αψογα...Αρκει να δέσουν αυτοι οι παίκτες...Ιδανικό για μενα θα ηταν να φυγουν Πίτερς-Μπραζντεικις-Σικμα και στη θεση τους να φερεις Ρογκαβοπουλο...νεος ,τριάρι και ελληνικό διαβατήριο...
Με λιγα λογια
1--Γουοκαπ,Γκος,Έβανς,Μιτρου Λονγκ
2--Ντορσει,Βιλντοζα,Λαρεντζακης
3--Παπ,Ρογκαβοπουλος,Μακισικ
4--Σασα-Πετρουσεφ,Χουγκαζ
5--Φαλ-Μιλου-Ραιτ
Νομιζω εξαιρετικο ροστερ ,πολυ αναβαθμισμένο απο περσι χωρις να ανεβει ακραία το μπατζετ και με 7 ξενους.Σιγουρα πιο δυνατη περιφέρεια απο περσι που αν κατσει και επανέλθει ο Έβανς παει σε εντελως αλλο επιπεδο.
Αν ανατρέξουμε στα ευρωπαϊκά μας έπαθα δει κανεις πως ειχαμε 1-2 μεγαλα ονόματα και οι αλλοι ηταν καλοι εως πολυ καλοι ραλίστες...
Εαν οντως ερθουν Βιλντοζα-Σασα και Έβανς μαζι με τον Ντορσει που ηρθε νομιζω ειμαστε αψογα...Αρκει να δέσουν αυτοι οι παίκτες...Ιδανικό για μενα θα ηταν να φυγουν Πίτερς-Μπραζντεικις-Σικμα και στη θεση τους να φερεις Ρογκαβοπουλο...νεος ,τριάρι και ελληνικό διαβατήριο...
Με λιγα λογια
1--Γουοκαπ,Γκος,Έβανς,Μιτρου Λονγκ
2--Ντορσει,Βιλντοζα,Λαρεντζακης
3--Παπ,Ρογκαβοπουλος,Μακισικ
4--Σασα-Πετρουσεφ,Χουγκαζ
5--Φαλ-Μιλου-Ραιτ
Νομιζω εξαιρετικο ροστερ ,πολυ αναβαθμισμένο απο περσι χωρις να ανεβει ακραία το μπατζετ και με 7 ξενους.Σιγουρα πιο δυνατη περιφέρεια απο περσι που αν κατσει και επανέλθει ο Έβανς παει σε εντελως αλλο επιπεδο.
4
4

- Airman
- Reactions: 547
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 12:29 pmΜπορείς να τους κάνεις προσέγγιση και να τους πεις τα σχέδια σου και με πόσο σκοπεύεις να τους ανανεώσεις. Δεν χρειάζεται να τους κλείσεις. Απλά τους άλλους τύπου Χάινς τους δίναμε ψίχουλα και γι αυτό έφυγαν. Δεν την πατήσαμε επειδή δεν ανανεώνουμε μέσα στη χρονιά! Ποια σοβαρή ομάδα ακούτε να ανανεώνει μέσα στη χρονιά!
Ο παναθηναϊκός, που δεν είναι σοβαρή ομάδα (;), θα κυνηγήσει από τώρα την ανανέωση του Λεσόρ παρόλο που λήγει το συμβόλαιό του του χρόνου το καλοκαίρι....
Επίσης, ανανέωσε Γκραντ, Γκριγκόνις και Ναν πριν λήξει η σεζόν η φετινή...

7
7

-
- Reactions: 477
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω είσαι ο πρώτος, ολυμπιακός τουλάχιστον, που το λέει αυτό.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 12:29 pmΜπορείς να τους κάνεις προσέγγιση και να τους πεις τα σχέδια σου και με πόσο σκοπεύεις να τους ανανεώσεις. Δεν χρειάζεται να τους κλείσεις. Απλά τους άλλους τύπου Χάινς τους δίναμε ψίχουλα και γι αυτό έφυγαν. Δεν την πατήσαμε επειδή δεν ανανεώνουμε μέσα στη χρονιά! Ποια σοβαρή ομάδα ακούτε να ανανεώνει μέσα στη χρονιά!
edit: κάπως πρόχειρα, αλλά ο παναθηναικός ανενέωσε Γκραντ μέσα στην χρονια
1
1

-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αληθεια ειναι δεν περιμενα εξτρα κινηση στα γκαρντ. Πιστευα πως οι μεταγραφες μας γενικα θα ηταν Ντορσει και Εβανς και αν κατσει του Βεζενκοφ.
Ποσοτικα στανγκαρντ ειμαστε οκ. Ομως, γεμισαμε παιχτες στο ιδιο επιπεδο, δλδ μου προξενει εντυπωση που απο τα πεντε γκαρντ δεν ξεχωριζει κανενας, ισως ο Εβανς, αλλα ειναι τραυματιας.
Δεν υπάρχει περιπτωση πιστευω να παμε για τριαρι. Μονο αν κατσει του Βεζε.
Σιγουρα θα ειμαστε καλύτεροι απο περυσι, αλλα δεν εχουμε προσθεσει παιχτες με προσωπικοτητα, που η ελλειψη τους ηταν το μεγαλο μας μειονεκτημα.
Ποσοτικα στανγκαρντ ειμαστε οκ. Ομως, γεμισαμε παιχτες στο ιδιο επιπεδο, δλδ μου προξενει εντυπωση που απο τα πεντε γκαρντ δεν ξεχωριζει κανενας, ισως ο Εβανς, αλλα ειναι τραυματιας.
Δεν υπάρχει περιπτωση πιστευω να παμε για τριαρι. Μονο αν κατσει του Βεζε.
Σιγουρα θα ειμαστε καλύτεροι απο περυσι, αλλα δεν εχουμε προσθεσει παιχτες με προσωπικοτητα, που η ελλειψη τους ηταν το μεγαλο μας μειονεκτημα.
1
1