Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

vulkanraven

 a1greece
Reactions: 448
Δημοσιεύσεις: 549
Εγγραφή: Τρί Σεπ 07, 2021 3:52 pm
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:50 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:29 pm
vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:27 pm


Μάλλον αύριο θα πάρει την απόφαση του
Καλά δεν είναι και μόνο δική του απόφαση γιατί θα ήταν πιο απλά τα πράγματα, πρέπει να δούμε και τι θέλουν να κάνουν οι Ράπτορς και δεν ξέρουμε και αν θα τον πάρει και καμία άλλη ομάδα αν τον κάνουν waive.
O Μιχαλιούκ γιατί θεωρείς ότι δεν ταιριάζει; Σου φαίνεται πιο πολύ γκαρντ;
Μα αν ο Βεζενκοφ πει ότι δεν θέλει να παίξει στο Τορόντο, αυτόματα θα μπει στην λίστα των waivers.
Όσον αφορά τον Μιχαλιουκ, μου φαίνεται σαν μια βελτιωμένη εκδοχή του Ματ Τόμας. Οκ, έχει καλό τρίποντο αλλά πλέον, με Ντορσει, Έβανς, Βιλντοζα δεν ειναι αυτό που μας καίει αλλά ένας παίκτης με ηγετικές ικανότητες όπως ο Φουρνιε.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vulkanraven την Τρί Ιούλ 02, 2024 6:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vulkanraven

 a1greece
Reactions: 448
Δημοσιεύσεις: 549
Εγγραφή: Τρί Σεπ 07, 2021 3:52 pm
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:51 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:49 pm
Mathematician92 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:42 pm
Παιδιά εγώ θα πω για άλλη μια φορά, ότι αν ισχύουν τα δύο σενάρια του hoopefellas που ανέφερε ο Τζόνι πιο πριν, τότε ξεκάθαρα προτιμώ το 2ο. Απ' το να επιστρέψει ο παικταρας Σάσα, αλλά να κλείσει εδώ η περιφέρεια με τον McKissik, χίλιες φορές να μείνει NBA ο Σάσα φέτος, να φύγει ο στρατιώτης ΣακΑτακ και να έρθει ένα υπερόπλο στο 3. :peace:

Edit: Ειδικά αν στο 2ο σενάριο έρθει και ο Βουκσεβιτς. Δε το συζητάω καν!
Εγώ τα έχω πει, ο Σακ Ατακ καλώς ή κακώς θα πρέπει να αποχωρήσει. Τα είδατε τα χθεσινά με την Πορτογαλία, μη πάθουμε τα ίδια. Αν τον θέλετε τόσο πολύ, ας βοηθήσει από άλλο πόστο.
Γιώργος Μπαρτζωκας left the chat
:D :D

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

 nba
Reactions: 1034
Δημοσιεύσεις: 2201
Εγγραφή: Κυρ Ιουν 05, 2022 8:28 pm
Τοποθεσία: Volos
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:52 pm

vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:50 pm
Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:29 pm


Καλά δεν είναι και μόνο δική του απόφαση γιατί θα ήταν πιο απλά τα πράγματα, πρέπει να δούμε και τι θέλουν να κάνουν οι Ράπτορς και δεν ξέρουμε και αν θα τον πάρει και καμία άλλη ομάδα αν τον κάνουν waive.
O Μιχαλιούκ γιατί θεωρείς ότι δεν ταιριάζει; Σου φαίνεται πιο πολύ γκαρντ;
Μα αν ο Βεζενκοφ πει ότι δεν θέλει να παίξει στο Τορόντο, αυτόματα θα μπει στην λίστα των waivers.
Όσον αφορά τον Μιχαλιουκ, μου φαίνεται σαν μια βελτιωμένη εκδοχή του Ματ Τόμας. Οκ, έχει καλό τρίποντο αλλά πλέον, με Ντορσει, Έβανς, Βιλντοζα δεν ει αι αυτό που μας καίει αλλά ένας παίκτης με ηγετικές ικανότητες όπως ο Φουρνιε.
Αν και σαν παίκτης με εξιτάρει πολύ ο Σβι, θα συμφωνήσω σε αυτό. Τα ηγετικά χαρακτηριστικά είναι μεγάλο πράγμα και χρειάζονται. Απλά μην πάμε χάριν της εμπειρίας σε Μαθουσάλα ελέφαντα τύπου Πιρς ή τεσπ πώς τον λέγανε έναν που είχε ακουστεί πριν λίγο καιρό.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Ιούλ 02, 2024 6:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions: 5664
Δημοσιεύσεις: 8438
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:55 pm

ο χουπφελας τις προαλλες ελεγε οτι ο μουστακαλης ειναι το ιδανικο φιτ και οχι ο βιλντοζα..
μονο που λεει το σεναριο να φυγει ο μιλου χανει την εγκυροτητα του για μενα..
Αυτος στον παο εχει ακρες και συνεργαζεται..ολυμπιακου μονο απο σποντα απο μανατζερ αν πετυχει κατι.Δεν θυμαμαι κιολας να εχει πετυχει.

ο μακισικ εχει πει ο μπαρτζωκας ο ιδιος οτι ειναι 2 προς 1..αλλα θα τον κρατησει για 3ρι?μονο και μονο που χωρις να ξερει ποιος θα φυγει (πιτερς /ραιτ/μιλουτινοφ :roofl: ) αλλα ξερει και ποιους θα φερει στην θεση τους ειναι αστειο.. αλλος ειναι 5ρι αλλος 4ρι..οτι να ναι.

0
JohnnyPao

 champion
Reactions: 2342
Δημοσιεύσεις: 5771
Εγγραφή: Τετ Ιουν 06, 2018 10:06 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:58 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:39 pm
θα κανω ενα σχολιο μπας και παει προς το μπασκετικο η κουβεντα γιατι τα αλλα μας κουρασαν ολους θεωρω..

Δεν μαρεσει ολο αυτο το μανατζερικο με τον εβανς και τον βιλντοζα..Μας μπερδεψε χωρις λογο..Υποθετω οτι για να μην τα σπασουμε με το γραφειο γινεται ολο αυτο..Επισης μου δειχνει οτι ο εβανς δεν προκειται να παιξει του χρονου εκτος θαυματος..
θα χουμε μια περιφερεια με 7 παικτες μετριοκαλους..αντι λιγοτερους αλλα με κοχονες..Προσωπικα αλλαζα γκος εβανς βιλντοζα με τον ΄΄μισιτς΄΄ η τον τζειμς..Ακομα και τον τομπσον της εφες.


Δεν ξερω ποσοι τον εχουν δει τον μιχαλιουκ που εχει γινει τοσο χοτ ονομα ..Ουσιαστικα εχει 2 χρονια να παιξει μπασκετ και μονο ενα καλο γιουρομπασκετ τι ηταν εχει κανει.. Εγω σε 2-3 ματς που τον ειδα φετος μου κανει για 3ρι με καλο σουτ,μετρια αθλητικοτητα ,αρκετα καλο με την μπαλα και την αμυνα. Αν καποιος νομιζει οτι θα βαζει 20ρες πιστευω αλλον παικτη περιμενει..Η εικασια μου ειναι οτι αν βαζει 12π μ.ο να πουμε και ευχαριστω.Μπορει ο μπαρτζω να θελει 3D παικτη,εκει ναι ας τον παρει.. Προσωπικα θα επαιρνα κολσον αντι μιχαλιουκ (αν πουμε οτι φουρνιε δεν μπορεις) χωρις δευτερη σκεψη. Ο ναναλι πχ τωρα που δεν ειναι αθλητικος μου μοιαζει αρκετα με τον ουκρανο.
Παίρνω τη σκυτάλη και συνεχίζω σε αυτό το τόνο :


Ο Vildoza στον Ερυθρό σούταρε με 40% στο τρίποντο πριν έρθει ο Campazzo, μετά την έλευση του δεύτερου σε 9 παιχνίδια ο Luka σούταρε με 27% για τρεις. Έκλεισε τη σεζόν στον Ερυθρό με 35% και την ομάδα του φυσικά να μην καταφέρνει να μπει στα playoff της euroleague, αυτό ίσως να δείχνει πως δυσκολεύεται να παίζει δίπλα σε παίχτες που θέλουν πολύ τη μπάλα στα χέρια, αλλά και σαν βασικός χειριστής δεν είναι ικανός να φτάσει μακριά την ομάδα του. Αντίστοιχα, τα τελευταία 2 του χρόνια στην Μπασκόνια, πριν φύγει για το ΝΒΑ και παίζοντας δίπλα στον Henry ήταν καλός, χωρίς να βγάζει μάτια, με την ομάδα του όμως και πάλι να μην μπαίνει στα Playoff καμία από αυτές τις 2 σεζόν, ενώ είχε μπει τις 2 προηγούμενες και μπήκε και φέτος. Στον ΠΑΟ που αποτέλεσε την πρώτη ομάδα πρωταθλητισμού στην οποία βρέθηκε και ενώ αποκτήθηκε ως leading guard και μάλιστα υπό τις οδηγίες ενός κόουτς πολύ guard based και που δίνει πολλές ελευθερίες στους παίχτες του, μόλις μετά από έναν μήνα παρουσίας του παίχτη στην ομάδα, ο προπονητής έκρινε πως δεν κάνει για αυτό τον ρόλο και έγινε προσθήκη μεσούσης της σεζόν. Ο αθλητής αποτέλεσε τον 4ο κατά σειρά ιεραρχείας γκαρντ του πρωταθλητή Ευρώπης, έχασε αρκετά ματς λόγω τραυματισμών, αλλά τελικά σε αυτά που έπαιξε μέτρησε σε 15 λεπτά μέσο όρο 5 πόντους και 1,5 ασιστ για 1 λάθος με μέτρια ποσοστά ευστοχίας. Στα playoff και το final 4 της euroleague ήταν καλός στον ρόλο του game changer παίζοντας 12 λεπτά ανά ματς και βάζοντας κάποια κρίσιμα σουτ μετά από ντρίμπλα (μετά από screen) και βγάζοντας κάποιες καλές άμυνες (αν και συνολικά φέτος ήταν κάκιστος στη πίσω πλευρά του παρκέ), αλλά κάνοντας και κάποια επιπόλαια λάθη. Στους τελικούς της Α1 ήταν non factor. Στον ΟΣΦΠ πιστεύω έρχεται ως 4ο γκαρντ (back up SG και υπό συνθήκες θα παίζει και ως άσος) και θα παλέψει μέσα στη σεζόν να πάρει τη θέση του βασικού 2αριου από τον Dorsey. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όσον αφορά τους χρόνους και τους ρόλους στη περιφέρεια των κόκκινων μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Keenan Evans μέσα στον Φλεβάρη του 2025. Ο Luka στον Ολυμπιακό καλείται να αποτελέσει έναν microwave scorer ερχόμενος από τον πάγκο και κατά κύριο λόγο παίζοντας δίπλα στον Williams Goss (αλλά και με τον Walkup), για να είναι όμως αποτελεσματικός θα χρειαστεί υπομονή από τον προπονητή του και φυσικά να υπάρχει δίπλα του ένα 3&D small forward, ώστε να τον καλύπτει αμυντικά, αλλά και να του ανοίγει χώρο με το σουτ του, ώστε ο Αργεντίνος να πάει στο drive.

Overall ένας αρκετά ποιοτικός παίχτης, που έχει αποδείξει τις ικανότητες του μόνο σε χαμηλότερο επίπεδο ως τώρα, κρίνεται κακό fit στην ομάδα του, αλλά έχει μεγάλο upside και κίνητρο να αποδείξει πράγματα. Ο κόουτς Μπαρτζώκας τον ήθελε και το προηγούμενο καλοκαίρι (τον πρόλαβε ο ΠΑΟ) και θα έχει ενδιαφέρον το πως θα αποδώσει του χρόνου υπό τις οδηγίες του. Νομίζω πως η ομάδα πρέπει να τον κλείσει με συμβόλαιο 1+1 και όχι κλειστό διετές.

Walkup , Goss
Dorsey , Vildoza , Lare
Papanikolaou , Knox
Vezenkov , Petrusev
Fall , Milutinov , Wright

Αυτό θα ήταν ένα καλό ροστερ για τον οσφπ αν ερθει ο Σασα, αν δεν ερθει κρατατε Πιτερς στη θεση του και αντι του Νοξ πατε για Μιχαλιουκ.





1
1 Εικόνα
AlexD

 nba
Reactions: 1719
Δημοσιεύσεις: 2767
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 18, 2018 10:46 am
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:59 pm

Δεν ακολούθησα όλο το μαδομπούνι μέχρι το τέλος αλλά είδα αρκετό για να πω μερικά που θέλω.

Ο Ολυμπιακός πέρυσι όντως είχε τραυματισμούς, όντως δεν έκανε προετοιμασία, όντως δεν του πήγε καλά η αγορά το καλοκαίρι και όντως έκανε λάθη.

Παρόλα αυτά για μία νίκη έχασε το πλεονέκτημα έδρας και τελικά κατάφερε να κάνει 2 νίκες στην Βαρκελώνη και να περάσει παίζοντας συνολικά καλύτερο μπάσκετ από την Μπαρτσα στην σειρά. Με Γουόκαπ/Γκος στο 1 και Κανααν/Μακκισικ στο 2. Παπ/Μπραζντέικις στο 3. Λαρε/Ναζ 5η επιλογή.

Εκεί, έχασε από το απόλυτο φαβορί σε ένα ματς, στο προτελευταίο. Η ομάδα και η ανάγκες της πρέπει να κρίνονται με αυτό ως γνώμονα. Είναι ήδη "εκεί" και θέλει να διορθώσει τα προβλήματα χωρίς να βάλει άλλα.

Πέρυσι αγωνιστικά έλειψε το εύκολο σκορ που έρχεται αποκλειστικά ή ξεκινάει από τα γκαρντ. Ισχύει αυτό και για αυτό προσπάθησε πέρυσι ήδη να πάρει κάποιον. Έλειψε επίσης ο 3ος χειριστής που ήθελε έτσι και αλλιώς από την αρχή.

Έκλεισε Κ. Έβανς που είναι από μόνος του 2 σε 1. Χτύπησε και έπρεπε να κάνει κάποια διαχείριση για φέτος. Πήρε Βιλντόζα. Έτσι πάλι πήρε έναν 2 σε 1 παίχτη αλλά όχι τόσο καλό όσο ο Έβανς, ούτε τόσο αθλητικό και με περισσότερες αδυναμίες στην άμυνα, αλλά παρόλα αυτά παίχτης που έχει παίξει φοβερό μπάσκετ και δίνει πολλά. Όλα αυτά ενώ το καλοκαίρι που μας έρχεται θα έχει οψιόν να αφήσει Έβανς/Βιλντοζα και λήγει του Γκος. Εξαιρετική μανούβρα μου φαίνεται να έκανε εκεί ο Σκιν ενώ ο Βιλντοζα ακούγεται να έχει έξτρα κίνητρο μετά την κακή χρονιά και την αστάθεια τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλαξε τον Κανααν με τον Ντόρσεϊ για να λύσει το πρόβλημα με τα διαβατήρια και φαίνεται πως θα πάρει άλλον έναν παίχτη.

Αυτήν την στιγμή δηλαδή η αλλαγή είναι αυτή:

Γουόκαπ, Γκος, Λούντζης
Κανααν, Μακκισικ, Λαρε
Παπ, Μπραζντέικις

8 παίχτες - 4 ξένοι

Γουόκαπ, Γκος, Ναζ - Κ. Έβανς
Ντόρσεϊ, Βιλντόζα, Λαρε
Παπ, Μακκισικ

8+1 παίχτες - 3+1 ξένοι

Παρατήρηση 1η:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΗ!

Γιατί αυτός είναι ο παίχτης που θα μείνει εκτός 8δας ξένων από την αρχή και εκτός ροτεισιο κάποια στιγμή αλλά θα είναι εκεί όταν τον χρειαστούμε.

Παρατήρηση 2η: Θα πάρουν σίγουρα έναν παίχτη κράχτη που θα ξεζουμιάσετε εδώ μέσα. Ακόμα και αν πάει κόντρα στον σχεδιασμό που λέει ο λόγος. Είναι θέμα επικοινωνίας δηλαδή, αυτό δείχνει και το Βιλντοζα. Δεν θα τον έφερναν αν δεν ξέρουν ότι θα ρεφάρουν αργότερα. (βλ. 3η-5η)

Παρατήρηση 3η: Ο Βεζε έχει ξεκάθαρα συμφωνήσει/είναι αυτονόητο ότι θα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που δεν μείνει στο ΝΒΑ. Είναι θέμα Ράπτορς και τι θέλει και ο ίδιος να κάνει αλλά θα ξεκαθαρίσει σύντομα οπότε δεν μας κρεμάει σε τίποτα. Μακάρι να έρθει και ας λέτε ότι θέλετε για τον σχεδιασμό. Αν δεν έρθει, είτε θα χάσει άλλον έναν χρόνο και όσο γαμάτος να είναι μπορεί να τον πάει και πίσω, είτε θα παίξει καλά και ξεχάστε τον μετά. Οπότε αφήστε τις βλακείες, Σάσα ήρθε η ώρα για Ευρωλίγκα με Μιλου. Σας το χρωστάει η μοίρα.

Παρατήρηση 4η:Εάν έρθει, όντως μοιάζει πιθανό να φύγει ο Πετρούσεφ γιατί ο μάνατζερ του δεν θα θέλει να τον έχει με τόσο κόσμο στους ψηλούς του Ολυμπιακού και στον ερυθρό φέτος ίσως όντως λάμψει. Άρα, ίσως όντως ισχύει ότι η περίπτωση Βεζενκοφ είναι άσχετη με άλλη μεταγραφή.

Παρατήρηση 5η: Όντως έχουμε τουλάχιστον μιλήσει με Φουρνιέ και με 1-2 ακόμα μεγάλα ονόματα. Ο ίδιος ο Φουρνιέ εφόσον ισχύει ότι προτιμάει να μείνει ΝΒΑ δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην βρει συμβόλαιο. Αν είναι στο ντεμί και του τα σκάνε από Ευρώπη ίσως πειστεί αλλά δεν θα ήμουν αισιόδοξος για το συγκεκριμένο. Όμως παίχτη θα πάρουν. Αν δεν κάτσει του Σάσα θα πάρουν κράχτη στο 3.

Συμπέρασμα: Κάτω τα χέρια σας από τον Σάκ γιατί είναι ο παίχτης που θα μείνει εκτός από την Α1 σε περίπτωση που δεν γίνει του Βεζε και αυτός που είτε θα είναι εκεί σε φόρμα στο τέλος, είτε αν πάνε όλα τέλεια θα μείνει χωρίς πρόβλημα εκτός ροτεισιο όταν θα έχεις:

Γουόκαπ, Γκος, Εβανς .. Ναζ
Ντόρσεϊ, Βιλντόζα Λαρε/Μακκισικ
Παπ, 3αρι ξένο
Βεζε ή Πετρούσεφ, Πίτερς
Μιλου, Φαλ, Ράιτ

Εάν πάνε όλα τέλεια θα έχεις εκτός 12ας τον Μακκισικ και τον Λαρε στην Ευρωλίγκα και άλλους 2 ξένους στην Α1. Οι πιθανότητες βέβαια να πάνε όλα τέλεια και να μην έχεις στην αποστολή τον Μακκισικ/Λάρε είναι μικρές.

Μια σκέψη: Αν έρθει ο Σάσα, σίγουρα θα είναι πιο οικονομικός από "Φουρνιέ" ο 3ρις. Θα είναι παιχταράς αλλά όχι 4Μ με απαίτηση 28'-32' με το καλημέρα. Δεν βγαίνει.
Θα πρέπει άλλωστε να είναι όντως καλός αμυντικός με σουτ όπως λένε πολλοί γιατί ειδικά χωρίς το μέγεθος Πετρούσεφ στο 4 έχοντας πάντα Βεζε/Πίτερς στο 4 θα υπάρχει θέμα. Αν μείνει ο Πετρούσεφ με Σάσα και πάει ο Πίτερς στο 3 δεν θα πάρει καν παίχτη.

Κατά τα άλλα θα επιμείνω στο ότι είναι ακόμα μεγαλύτερη η χρονιά που έρχεται και πέρυσι ζορίστηκε πολύ ο κορμός για να μην έχεις πολλούς παίχτες. Όπως πάντα μπορείς να πάρεις παίχτη μέσα στην χρονιά, έτσι μπορείς και να δώσεις. Με αυτήν την λογική, είμαι μια χαρά με το να παλεύουν οι Μακκισικ/Λάρε/Ράιτ για την 12η θέση στο ρόστερ και να γίνεται ροτεισιο μέσα στις άπειρες αγωνιστικές.

Υγ: Περικλή, αν τον καπιταλισμό περιγράφει, τότε ο καπιταλισμός είναι σκληρός, όχι η ζωή από μόνη της αόριστα. Άμα ταυτίζουμε την ζωή με καπιταλισμό (όπως κάνουμε στην πράξη) τότε γίνεται και αυτή σκληρή.

Υγ: Σάκ7 ο Κόλσον ήταν 1ος στόχος και τον είχαμε κλεισμένο αλλά στην πορεία προέκυψε Σάσα και άλλοι οπότε έκλεισε ήδη Φενέρ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3334
Δημοσιεύσεις: 6841
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 12, 2014 1:43 pm
Τοποθεσία: Κρήτη
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 6:59 pm

vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:50 pm
Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:29 pm


Καλά δεν είναι και μόνο δική του απόφαση γιατί θα ήταν πιο απλά τα πράγματα, πρέπει να δούμε και τι θέλουν να κάνουν οι Ράπτορς και δεν ξέρουμε και αν θα τον πάρει και καμία άλλη ομάδα αν τον κάνουν waive.
O Μιχαλιούκ γιατί θεωρείς ότι δεν ταιριάζει; Σου φαίνεται πιο πολύ γκαρντ;
Μα αν ο Βεζενκοφ πει ότι δεν θέλει να παίξει στο Τορόντο, αυτόματα θα μπει στην λίστα των waivers.
Όσον αφορά τον Μιχαλιουκ, μου φαίνεται σαν μια βελτιωμένη εκδοχή του Ματ Τόμας. Οκ, έχει καλό τρίποντο αλλά πλέον, με Ντορσει, Έβανς, Βιλντοζα δεν ει αι αυτό που μας καίει αλλά ένας παίκτης με ηγετικές ικανότητες όπως ο Φουρνιε.
Τι αυτόματα; Η ομάδα θα το αποφασίσει ότι ο Σάσα, και στην λίστα να μπει μπορεί να τον πάρει εντός 48 ωρών όποια ομάδα του NBA τον θέλει χωρίς του ίδιου να του πέφτει λόγος.

Παιδιά μ' αρέσει πολύ ο Πετρούσεφ, ξέρει μπάσκετ, έχει ποστ παιχνίδια με ωραίες κινήσεις μπορεί να διασχίσει το γήπεδο να σκοράρει αλλά πιθανόν αν ερχόταν ο Σάσα να προτιμούσα τον Πίτερς. η αποτελεσματικότητα που σουτάρει απλά δεν υπάρχει, εμένα με εξιτάρει να δούμε και πεντάδα με Σάσα και Πίτερς στο τρίποντο να ανοίγουν χώρους.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions: 5664
Δημοσιεύσεις: 8438
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 7:08 pm

αλεξ γιατι ομως ο σασα να επηρεασει τον κολσον?ειναι ιδανικο ντουο στα φοργουαρντ..Ειδικα τωρα που λενε οτι αν ερθει ο σασα θα παρουν και 3ρι με τα χαρακτηριστικα του κολσον..Ασε που θα εκανε ντορο και σαν ονομα..Νταξει ειναι περιεργη η χρονια,τραυματιστηκε ο εβανς και γιναν ολα αχταρμας..ειδικα με τον βιλντοζα θεωρω..Να δουμε αν θα βγαλει ακρη ο μπαρτζω στο τελος.

1
1 Εικόνα
vulkanraven

 a1greece
Reactions: 448
Δημοσιεύσεις: 549
Εγγραφή: Τρί Σεπ 07, 2021 3:52 pm
Αγαπημένη θέση: PF, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 7:09 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:59 pm
vulkanraven έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:50 pm


Μα αν ο Βεζενκοφ πει ότι δεν θέλει να παίξει στο Τορόντο, αυτόματα θα μπει στην λίστα των waivers.
Όσον αφορά τον Μιχαλιουκ, μου φαίνεται σαν μια βελτιωμένη εκδοχή του Ματ Τόμας. Οκ, έχει καλό τρίποντο αλλά πλέον, με Ντορσει, Έβανς, Βιλντοζα δεν ει αι αυτό που μας καίει αλλά ένας παίκτης με ηγετικές ικανότητες όπως ο Φουρνιε.
Τι αυτόματα; Η ομάδα θα το αποφασίσει ότι ο Σάσα, και στην λίστα να μπει μπορεί να τον πάρει εντός 48 ωρών όποια ομάδα του NBA τον θέλει χωρίς του ίδιου να του πέφτει λόγος.

Παιδιά μ' αρέσει πολύ ο Πετρούσεφ, ξέρει μπάσκετ, έχει ποστ παιχνίδια με ωραίες κινήσεις μπορεί να διασχίσει το γήπεδο να σκοράρει αλλά πιθανόν αν ερχόταν ο Σάσα να προτιμούσα τον Πίτερς. η αποτελεσματικότητα που σουτάρει απλά δεν υπάρχει, εμένα με εξιτάρει να δούμε και πεντάδα με Σάσα και Πίτερς στο τρίποντο να ανοίγουν χώρους.
Αν μπει στην λίστα των waivers πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί κάποια ομάδα από ΝΒΑ μαζί του. Επίσης, το Τορόντο έχει την μεγαλύτερη φορολογια(45%) που σημαίνει ότι η προσφορά των Αγγελοπουλων ειναι η μεγαλύτερη που έχει στα χέρια του.
Όσον αφορά τον Πητερς, σε άστοχη μέρα δεν μπορεί να προσφέρει απολύτως τίποτα, σε αντίθεση με Πετρουσεφ που μπορεί να προσφέρει σε ριμπάουντ και άμυνα. Επίσης, το δίδυμο Βεζενκοφ - Πητερς δεν δούλεψε πέρσι. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα δουλέψει αν επιστρέψει ο Σασα;
Προσωπικά θα προτιμουσα να παραμείνει όπως έχει η φροντλαιν μας με μόνη προσθήκη τον Χουγκαζ ως τρίτο 4αρι για τους αγώνες της Basket League. Ο Σασα ας επιστρέψει του χρόνου.

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1457
Δημοσιεύσεις: 3502
Εγγραφή: Δευ Μάιος 31, 2021 1:13 pm
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 02, 2024 7:10 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 12:19 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 12:08 pm
Γενικά οι πρόωρες ανανεώσεις είναι λίγο λάθος για μένα εκτός αν ξες ότι θα μπουν ανταγωνιστές που δίνουν τρελά ποσά για τον παίχτη.. Ποιος θα δώσει τρελά ποσά για Πίτερς ή Φαλ..
Ελα μου ντε. Όταν έχεις πρόβλημα με το σουτ και ο Πίτερς ήταν ο καλύτερός σου παίκτης και τοπ-3 Power Forward γιατί άραγε να τον ανανεώσεις..; Ούτε 60% δεν είχε στο τρίποντο.

Σάμπως ο Φαλ; Δεν είναι ότι βασίζεται και σχεδόν όλο το αμυντικό σου πλανο όταν είναι μέσα, ούτε ότι είναι τοπ πασέρ στη λίγκα.

Ποιος να δώσει τόσο τρελα ποσά για αυτούς τους άμοιρους;
Αφού το ξέρετε ότι δεν φτάνουν για την υπέρβαση ρε παιδιά γιατί τρολάρετε? Ο Φαλ είναι λίγος στα δύσκολα επανηλειμένα και ο Πίτερς έχει χοντρό πρόβλημα σε σκληράδα, ριμπάουντ και άμυνα.. Μπορείς να βρεις καλύτερους παίχτες.

2
2 Εικόνα
AlexD

 nba
Reactions: 1719
Δημοσιεύσεις: 2767
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 18, 2018 10:46 am
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 7:13 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 7:08 pm
αλεξ γιατι ομως ο σασα να επηρεασει τον κολσον?ειναι ιδανικο ντουο στα φοργουαρντ..Ειδικα τωρα που λενε οτι αν ερθει ο σασα θα παρουν και 3ρι με τα χαρακτηριστικα του κολσον..Ασε που θα εκανε ντορο και σαν ονομα..Νταξει ειναι περιεργη η χρονια,τραυματιστηκε ο εβανς και γιναν ολα αχταρμας..ειδικα με τον βιλντοζα θεωρω..Να δουμε αν θα βγαλει ακρη ο μπαρτζω στο τελος.
Ιδανικό είναι σίγουρα. Αλλά δεν ξέρω αν θα έκανε απαραίτητα ντόρο σαν όνομα όταν η σύγκριση γίνεται με Βεζε είτε Φουρνιέ. Αν έκλεινε Κόλσον και δεν ερχόταν ο Σάσα με το ελληνικό του διαβατήριο στα δόντια θα είχε κλειδώσει ο σχεδιασμός με καλύτερο όνομα Μπόνζι. Και δεν ξέρω κιόλας αν θα έδιναν τόσα (3,5+ Βεζε και πόσα πήγε ο Μπόνζι με το buy out).

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

 champion
Reactions: 1646
Δημοσιεύσεις: 5862
Εγγραφή: Τρί Δεκ 04, 2012 1:08 am
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 7:18 pm

Ανακοινώθηκε ο Βιλντόζα για δυο χρόνια.



2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
gkotsis

 
Reactions: 26
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 15, 2024 7:01 pm
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 7:22 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:44 pm
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 6:30 pm
https://www.sport24.gr/basket/loyka-vil ... 43695.html

2,5 εκατ ΕΥΡΩ παίρνει ο Vildoza για 2 χρόνια στον Οσφπ, δεν διευκρινίζεται αν είναι 1+1 (το πιο λογικό σενάριο) ή κλειστό 2ετες. Ο παο πληρώνει στον παιχτη 500χιλ ΕΥΡΩ σε αποζημίωση για να τον αποδεσμεύσει.

ΥΓ. Σύμφωνα με τον Hoopfellas.gr (σχετικά έγκυρος) ο Vildoza είναι τέλειο fit για τον Οσφπ και win-win για Παο γιατί αν πήγαινε ο παίχτης στον ερυθρό θα έπαιρνε λιγότερα λεφτά και άρα η αποζημίωση που θα έπρεπε να δοθεί θα ήταν μεγαλύτερη. Επίσης λέει πως αν ερθει ο Βεζενκοφ, ο ΟΣΦΠ δεν θα πάρει επιπλέον 3/2αρι και θα κρατήσει τον McKissic εκεί. Παράλληλα, αν ερθει ο Σάσα θα φύγει ένας εκ των Πιτερς ή Ράιτ (πιο δύσκολα ο Μιλουτινοφ, αλλά υπάρχει κι αυτό το σενάριο). Αν δεν έρθει ο Βεζενκοφ, ο Οσφπ θα πάρει Χουγκαζ ή Βουκσεβιτς και παραλληλα ένα ξενο 3/2αρι αντι του Μακισικ.
Συγγνώμη, αλλά αν πράγματι γράφουνε αυτά, είναι ό,τι πιο άκυρο έχω διαβάσει.
Αν δεν έρθει ο Βεζένκοφ (εννοούμε για φέτος, γιατί του χρόνου θα έρθει σίγουρα, εκτός αν κάνει καριέρα στο ΝΒΑ) γιατί πρέπει να πάρουμε άλλο 4αρι ή 4/5αρι, από τη στιγμή που θα έχουμε Πίτερς, Πετρούσεφ, Παπανικολάου, Ράιτ; Το λογικό είναι να πάμε φέτος ως έχει και του χρόνου να πάρουμε και τον Σάσα.
Αν έρθει ο Βεζένκοφ, γιατί δεν θα πάρουμε 2/3αρι, τη στιγμή μάλιστα που λέει ότι μπορεί να φύγει ο Πίτερς; Μόνο για οικονομικούς λόγους μπορώ να φανταστώ. Αλλά δεν βλέπω να προκύπτει κάτι τέτοιο, ειδικά για φέτος που οι Αφοί δείχνουν να μπαίνουν για τα καλά.
Aν δεν έρθει ο Βεζενκοφ θα μας λειπει ενα διαβατήριο στους ψηλους (θα εχουμε 5 ξενους εκει) για αυτο (πιθανον) θα κινηθουμε για καποιον ελληνα εκει, προσπάθησα να το εξηγήσω προηγουμένως πόσο σημαντικό είναι να ερθει ο βεζε γιατί θα εχουμε 10 ξένους και στο ελληνικο πρωτασθλημα θα πρεπει να μεινουν 4 εξω αλλά δεν μπορω μάλλον να πεισω κανεναν... μαλλον νομιζετε οτι θα παιζουμε με 8 ξενους στη 12αδα στο ελληνικο πρωταθλημα για αυτο και δεν αγχωνονται ή ισως απλα δεν τους απασχολει το ελληνικο πρωταθλημα. Έχουμε και λεμε... Γκος - Βιλντοζα - Φαλ - Μιλουτινοφ - Ράιτ - Πιτερς - Πετρουσεφ και περιμένουμε υποτιθεται και ενα ξένο 3άρι = 8. Αφηνω ήδη εξω τον Έβανς και τον Μακισικ. Που σημαινει ότι αν είναι ολοι υγιεις, 2 από αυτούς τους 8 θα πρεπει να μείνουν εκτός 12αδας και η δυναμική της ομάδας θα "αδυνατισει" αρκετά. Στην περίπτωση που έρθει ο Σασα θα χρειαστεί να βγάλεις εξω μόνο 1 και κάπως σώνεται η κατάσταση.
Επίσης με την έλευση του Βιλντόζα, παίκτης που θα ακουμπάει και στο 2 - για μενα - δεν έρχεται. Ουσιαστικά ο βιλντοζα τελειώνει την υπόθεση Φουρνιέ και ενδεχομένως και γενικά την υπόθεση μεγάλο όνομα στο 2-3, ασχετως πως θα το διαχειριστεί επικοινωνιακά η ομάδα. Θα εχουμε στο 1-2 Γουοκαπ - Γκος - Βιλντοζα - Ντόρσει και τον Έβανς που ναι μεν θα αργήσει να παίξει και δεν ακουμπάμε πάνω του αλλά δεν τον πήραμε και μόνο για να είναι αραχτός στην εξέδρα όλη την χρονιά. Κανενας από αυτούς τους 4 ενεργούς + τον Εβανς αργότερα δεν είναι παίκτης που θα δεχτεί απλά να συμπληρώνει 12άδα χωρίς να παίζει. Να είμαστε ρεαλιστες, ο Ντορσει έκανε φασαρία στη φενερ γιατι δεν επαιζε αρκετα, ο βιλντοζα θελει χρόνο για να δειξει πράγματα, που θα βρεθεί χώρος για βασικο σπουδαίο 2-3? από 3 και κάτω θα έρθει αν έρθει κάποιος... μακάρι να βγώ λάθος, δεν έχω κανενα προβλημα να βγω και να το παραδεχτώ μετά, αλλά με βάση την λογική αλλά και τον Μπαρτζώκα που γενικά τον προβληματιζει να εχει πολλούς παίκτες να διαχειριστεί δεν βλέπω πως θα έρθει ο Φουρναρης

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

 champion
Reactions: 5664
Δημοσιεύσεις: 8438
Εγγραφή: Δευ Ιουν 18, 2018 7:07 pm
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 7:25 pm

ανακοινωθηκε και επισημα η μιλιτσα...εε ο βιλντοζα...Δεν ξερω αν θα μας φτιαχνει η ομαδα του χρονου αλλα η κερκιδα σιγουρα :D

Ρε μυσταρε μπαρτζωκα..το σκαουτινγκ πως ακριβως το κανεις..στο ινσταγκραμ?Πως εχεις φερει ολα τα τουμπανα μαζεμενα..Δεν γινεται να ειναι τυχαιο!

1
1 Εικόνα
Eddie Jonson 7
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 7:25 pm

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”