Να έρθει οπωσδήποτε ένα κανονικό αξιόλογο 3αρι. Δεν το συζητάμε αυτό.Mathematician92 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:19 pmΕνώ γενικά συμφωνώ με τη λογική ότι φέτος ένας σλασερ στον Ολυμπιακό θα έβρισκε πολύ περισσότερους χώρους εξαιτίας των καλύτερων και περισσότερων σουτέρ, διαφωνώ ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να είναι ο 35χρονος Σακ. Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι προτιμάτε να μείνει σα 2ο 3αρι ο Σακ (πίσω απ' τον 35αρη επίσης Παπ) και όχι να έρθει στη θέση του ένας άλλος παίκτης πιο νέος, πιο εκρηκτικός (πλέον), με μεγαλύτερο potential και leading skills;; Εντάξει στρατιώτης ο Σακ, δεν γκρινιάζει, στα δύσκολα δηλώνει παρόν (το κατά δύναμιν φυσικά), φέρνει και τη Μπεριλ στις κερκίδες αλλά εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο του χρόνου. Ειδικά ξαναλέω αν σκεφτείτε ότι το άλλο 3αρι θα είναι ο επίσης 35αρης Παπ!!montechristo έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 8:07 pm
Από όλο το αναλυτικό σου σχόλιο (στο οποίο συμφωνώ) θα ήθελε να σταθώ στο παραπάνω κομμάτι.
Με την ενίσχυση που δείχνει να έχει ο Ολυμπιακός στο σουτ από την περιφέρεια, η παρουσία του Μακίσικ στην ομάδα (έστω και ως εφεδρεία) θα είναι καταλυτική. Οι σουτέρ θα τραβάνε την αντίπαλη άμυνα προς τα έξω (αλλιώς θα γράφουν ασύστολα), οπότε θα ανοίγουν διάδρομοι για να αξιοποιηθεί στο έπακρο το κάθετο παιχνίδι του Μακίσικ (είναι ακόμα απ' τους καλύτερους στην Ευρώπη σε αυτό). Φέτος νομίζω πως θα δούμε έναν πολύ πιο αποδοτικό και καθοριστικό Μακίσικ.
Οπότε: Κάτω τα χέρια από τον Σάκη!
Αν βέβαια έρθει έτσι κι αλλιώς άλλο 3αρι και συζητάμε να μείνει ο Σακ για 3ο 3αρι, τότε οκ κανένα θέμα!!
Ο Σακ μπορεί να μείνει χωρίς να διαμαρτύρεται (το ίδιο και ο Λάρε), ακόμα και αν είναι εκτός αποστολής. Όμως, σίγουρα, θα έρθει στιγμή που θα χρειαστεί να μπει στη 12αδα, και τότε ο Σακ θα κάνει τη διαφορά.
Το ξαναλέω: Θέλουμε βαρβάτο 3αρι και να μη φύγει ο Σάκης. Γίνεται; Γίνεται!